Gázolaj árak 647 Ft Benzin árak 628 Ft EUR 415.28 Ft USD 400.96 Ft CHF 441.5 Ft GBP 501 Ft

Fórum

Agro+Mash Expo és Agrárgép Show

Létrehozta: BNC , 2011-07-08 21:51:18

Kedvencekhez Segítség

3951 hozzászólás
#3201 agrárproletár
2019-01-24 20:19:19

Válasz medikus #3198. hozzászólásáraJó, jó, a fogadat kidobtad, de a lángost azért megetted? smile laugh

Nincs profilkép
#3199 szalayb0511
2019-01-24 20:05:59

Sziasztok!

A parkoló óra-vagy napidíjas?
3 óránál többet sajna nem tudok ott lenni...

#3198 medikus
2019-01-24 19:50:49

Válasz Drisa #3193. hozzászólásáraIgen,az asztal alól,műanyag tejes ládából szakította ki a lángos tésztát!Megsütötte citromsárgára,abban az évben mikor voltam 800-ért!Egy harapás,és a bolti fogam kifordult,mert gipsz is lehetett a tésztába!Egy az egyben ment a kukába!smile cursingsmile cursing

#3197 medikus
2019-01-24 19:43:46

Válasz agrárproletár #3186. hozzászólásáraAz a 10% lehet 0 is!Talán nullával kellene kezdeni!Majd ha akarok,úgy látom,akkor adok!Legközelebb meg 30% lesz kötelező,azért mert ott vannak egy bódéban!smile drool

#3196 Plútó
2019-01-24 19:34:10

Válasz Drisa #3193. hozzászólásáraVolt már,hogy mi is vittünk kaját,de most úgy alakult,hogy nem.Nagy húsevő vagyok,de ilyen helyeken nem nagyon merem bevállalni a húsos kajákat.Gondoltuk,egy-egy lángossal nem árthatunk sokat magunknak,úgyhogy azt bevállaltuk.De ásványvizet megint(tavaly is) próbáltak olyat adni,ami közel 1 éve le volt járva,a ráírt dátum szerint.De azt nem kértük.

Nincs profilkép
#3195 szantofold22
2019-01-24 19:27:25

Egyébb érdekesség volt élőben látni you tuber Jankáékat és az agrár szépségversenyt nyert kis hölgyet.Sok mindenhol csinosak voltak az eladók.A bankok taroltak mindenhol kipakoltak ,de egy sorsjegyárús vagy lottós nem volt,akinbe szedte volna a szegény ember adóját.Szerintünk az kaszállt volna a sok felbuzdult vagy ép a lemondást nyugtázó őstermelő között...Sokan voltak az élő szinpadnál is ,Mondta a magáét a gádzsó milyen jó lesz, de sajnos ott nem sok időzés volt.Nagyon bele égett az emlékezetembe az itt és néhol élőben látott LÉ ALMA fórum s hogy országos szinten latni fasorokat terítve a hóba a szedetlen alma.Nos ez azért rávilágított arra hogy azért szép dolog volt az ingyen Nak kártya belépés,de örömmel kifizetné mindenki a belépőt ha pl a 10ft os alma esete nem terjedt volna mar ki erre arra...S ugye itt azért valaki nagyon nem képvisel valakit azért amiért fizetett valamit...S nagyon nincs rendbe ez az érdekképviseleti égisz.Namind egy...
Szép volt a fváros este a parlament a Lánchíd. A Dunában is van már víz ugyhogy kéne már a kupeceknek keresni egy uj kifogást miért is állt be a gabona ára.Mondjuk ugy kukorica fronton mikor kisült egész Európa...
Na mind egy .Azért ha magunkba félrerakjuk a bosszúságokat megláthajuk hol tart az aktualitás.
Ugy láttam felkapott dolog lesz a talajszkennelő (az a fehér ives keret a gép orrán lézerrel.)Az Agrotech is szépen felvonult,Bar szerintem a régi IKR azért keményen dolgozott a márkának a bevezetésével és sosem láttam olyan frankó élő gépshowkat mit a Saxon idős Bábolna napokon.A 4 gép 4kerekére felálló 5.gép és az állatok harmóniája.
A kertészet mintha kicsit lajtos lett volna.Violt egy kis cég akik nagyon jó kis préselő palackozó magozó gépekkel jött ki.A stihl is szepen megjelent a sok fűrésszel.Lazítók adapterek stb

Külön feltünt hogy állatos gépek a szokványos takarmánykiosztókon kivl nem volt.Malacos batéria fejő állás.Nem láttam az Alfa laval a fool wood ot sem .Ez tükrözi az igényeket...A fejőrobot az érdekes volt ...Elméleti szinten.De hogy ,hogy lesz abba beleszokatva egy joszág egy pavilonos nagy istállóban,Mire felfedezi az abrakot akkor lehet vadabb állat ami tör zúz .A beteg tőgy különfejése ami ugye fáj is a jószágnsk s amugy is embert próbáló dolog azt kifejni.....
Azért valamerre csak el kell indúlni hogymegszabaduljon a sok hóbortos csicskásoktól az aki ebben látja boldogulását.

A vetőgépek a wederstadt az ekék a lemken sem volt utolsó stand .

Egy jó hólapát osztás azért nem lett volna rossz!Elnézve az időt!Nállam még mindíg az viszi a pálmát mikor mindenki azzal szaladgált.
Na és a rodeóbika sem volt rossz anno a Lamboghinitőlsmile cowboy

#3194 agrárproletár
2019-01-24 18:44:31

Válasz Drisa #3193. hozzászólásáraRengeteg rendezvényen, gasztronómia témájú fesztiválon ez van, hogy szar a kaja, de legalább aranyáron mérik. smile laugh

#3193 Drisa
2019-01-24 18:41:17

Válasz Plútó #3190. hozzászólásáraMI már évek óta visszük a szendvicset, mert egyik évben a fél társaság összehányta a sütöde hátulját, azóta nincs gusztusom ott enni. Nem vagyok skót ha valami jó azért fizetek ha kell többet is, de ami ott van étkezés terén, az kriminális tisztelet a kivételnek. Örültem hogy haza bírtam vinni...

#3192 agrárproletár
2019-01-24 18:39:22

Válasz atisgyulai #3188. hozzászólásáraMost te miért keverted ezt ide? Nem is értem... Én nem keverek semmit sem. Plútó leírta, hogy működik a rendszer, úgy, ahogy én is megismertem más rendezvényeken. Valaki panaszkodott arra, hogy automatikusan 10% borravalót felszámolnak, ami nem igaz, mert vagy nem figyelt, vagy szándékosan félrevezették, megtévesztették.

Nincs profilkép
#3191 szantofold22
2019-01-24 18:39:20

Megvolt az expo.A Nak kartyat elfogadta a kedvezmenyes jegyet amit nyomtattm meg mellé raktuk.Igy nem kellett kulon regisztraltatni a nak kartyas belepőt.Tülekedni a tömegben.Nem tul sokan voltak.Idegesitő volt az hogy nem 1-2ceg anyacegkent kipakolt ,s azt mondta ő itt nem ad el menjek majd ide oda.S arat is ott mondanak.Nagy cegeknel kevésbé inkább kérésre,Kissebbekél jobban figyelnek az emberre.Aki teheti mindenkeppen menjen el.Jo kis kikapcsolodas !Semmiképp nem dohogni irigykedni ki mit vehet mit tud megvenni.Sok minden drága.Ez viszonyitas.Drága egy kombajn meg egy akkus mettszőollóert is 300e ft.(kézi 12e)Siman lapozni kell és kész.Mütrágyások vannak Lat tol lehetett 69es arat kapni.Felesleges 70xxx arat adni erte.Semmi nem indokolja a magas muxar arat!Alapjaban véve az eladók figyelmesek,van hozzá nem értő is.Na de ember hiany van.Fejni is ugy hivjak az embereket hogy leszedik a bicikliről ha mutat kis hajlandosagot a munkára.Ezzel együtt kell élni.

Parkolni tavolabb lehetett ingyen Nak kartya müködött,Kaját vittünk péksüti meleg tea.Hazafele meg jo ettermi kaja.Gyerekek élvezték a felfujhatós tehen lufit.Kár lett volna kihagyni.Az ahozzáálláshogy dohogok hogy ugyse lesz ilyenem meg a nagy ceg meg stb.Na és a termelők dőntő része nem tud 100m gepet venni mégis van élet a nélkül is.Az meg hogy ki hogy tud potyázni akár gazdag vagy szegényebb semmiképp nem megvetendő!.Csak ugy lesz valami ha nem szórjuk szét.Szerintem is drága lenne egyenesbe a 4e jegy...Meg a több ezres sült csülök mikor az élősulyban jár ki az a jószág annyit mint ott egy kondirral....
Érdemes elmenni,Bár a passzázsoknal most kevesebben voltak kint fagyoskodni..Szépen tárogatózott az öreg muzsikus is

#3190 Plútó
2019-01-24 18:31:24

Mi is szembesültünk tegnap ezzel a kártyás fizetéssel.A durva az,hogy amikor megjelenik a terminálon az összeg amit fizetni kell,automatikusan megjelenik mellette a 10% borravaló.Amit persze lehet növelni,vagy lenullázni.Érdekes volt,hogy egy nyomással a 10% 0-ra váltott.Tehát 5%-ot nem is lehetett volna adni.Csak 10-et vagy többet.Az eladók viszont rendesek voltak,minden alkalommal előre szóltak,hogy lehet emelni,vagy törölni.Az árak nem gyengék egyébként.Egy doboz sör 800-1000,egy kávé 350,egy sajtos tejfölös lángos 1200.Úgyhogy nem erőltettük a borravalót.A bankkártya mindenhol jó volt.A kijáratnál is elfogadta a sorompó,ott nincs borravaló opció sem.

#3189 Drisa
2019-01-24 18:23:10

Válasz atisgyulai #3188. hozzászólásáraEz egy oltári baromság, miért nem emeli fel az árakat 10% kal, az lenne az egyenes dolog. Persze így az árak szebben mutatnak de a végszámlán akkor is magas lesz. Különben is mi az hogy szervíz díj ha elmegyek érte a hütőig akkor nem kell fizetni vagy mi?smile karateka

#3188 atisgyulai
2019-01-24 18:04:46

Válasz agrárproletár #3186. hozzászólásáraA szervizdíj és a borravaló két külön dolog, ne keverd össze! A borravalót szerintem csak kp-ban tudod adni, azt nem tüntetik fel sehol.
A szervizdíjat automatikusan felszámolja az, aki él ezzel a törvény adta lehetőségével, számlán szerepelteti, áfás.
+10%-tól felfelé, annyit számol, amennyit nem szégyenl. De erről mint vendég elölre tunod kell, és csak annyit tehetsz hogy vagy elfogadod, vagy felállsz, és távozol. Te nem módosíthatod, hogy többet vagy kevesebbet vagy semmit nem adsz.

#3187 bandigh
2019-01-24 17:50:45

Válasz agrárproletár #3186. hozzászólásáraSzállodai fogyasztásnál szemrebbenés nélkül odavésik, ha kell ha nem, és nem is szólnak. De eleve szar ez a legális borravaló. A hálapénz is így lesz feltüntetve egyszer?
Azt a pincérnek adod, ha elégedett voltál a vendéglátással. Nem kell róla papír, ha úgy érzed, adsz, ha szar volt minden akkor nem adsz és ennyi. De hogy alapból odavési a papírra a %-ot, az ganajság. Ja, és eleve a reális 2x-es árán kaptad a termeket amúgy..

#3186 agrárproletár
2019-01-24 17:37:30

Válasz atisgyulai #3185. hozzászólásáraHallottam szervízdíjról, de nem egy szaros talponállóban, büfében, lángososnál, stb., ráadásul arról előre tájékoztatni kell a vásárlót. Nem egy rendezvényen voltam, ahol ilyen fizetési rendszert alkalmaztak, mint most az agromashon is, és az ember dönthetett úgy, hogy nem kíván borravalót adni, vagy annak szabadon meghatározhatta mértékét.

A lentebb említett esetnél vagy félreértés történt, vagy átverték az embert, esetleg félretájékoztatták, hogy nem mondták neki, hogy az a 10% lehet 0 is, csak rajta múlik.

#3185 atisgyulai
2019-01-24 17:28:01

Válasz agrárproletár #3179. hozzászólásáraNem igaz hogy nem hallottatok még a szervizdíjról! Nem jártok étterembe?
Pedig már jópár éve bevezették, legális.
Vendéglátó helyek/éttermek, a végszámlához számolhatnak!!! (nem kötelező) 10%-tól felfelé, szervizdíjat.
Elvileg a borravaló legalizálására találták ki, de a pincérek/felszolgálók ugyanúgy elvárják a jattot mint azelőtt.
Viszont a vendégnek elölre tudni kell erről, étlapon fel kell tüntetni.
Hogy ezek a büfések számolhatnak-e fel ilyet azt nem tudom.
A kolbászos lehet számolhat fel, a rota-kalici stb. vírus miatt felárat! smile lol

#3184 csferri
2019-01-24 16:41:23

Válasz agrárproletár #3179. hozzászólásáraEz így van, pofátlan ,bunkó banda, valaki fölterjeszthetné a fogyasztóvédelemnek, ez simán átbaszás.

#3183 Kisvuk
2019-01-24 16:32:29

Válasz medikus #3171. hozzászólásáraAz nem rossz ár érte,próbáld ki nem fogsz benne csalódni.

#3180 RkTomi
2019-01-24 16:22:12

Válasz Sk Laci #3168. hozzászólásáraIgen. B pavilon 5B stand.

#3179 agrárproletár
2019-01-24 16:19:51

Válasz medikus #3178. hozzászólásáraSzerintem az úgy lehet, hogy automatikusan 10% jelenik meg a gépen, de ezt lehet nullára is módosítani, vagy valami félreértés lehetett. Kizártnak tartom, hogy a dörzsölt, garasoskodó parasztoknak hozzáb*sznak az árhoz még 10% borravalót az egyébként is borsos árakhoz. De majd elmondja valaki, aki már igénybe vette ezeket a szolgáltatásokat.

#3178 medikus
2019-01-24 16:11:38

Válasz csontii #3160. hozzászólásáraMi az hogy automatikusan levon borravalót!A borravalót akkor adom ha elégedett vagyok, meg ha akarok!smile droolsmile droolsmile drool

#3177 otis
2019-01-24 15:42:07

Válasz Balu86 #3173. hozzászólásáraPontosan hol van ez a regisztráció a honlapon? Ott ahol a kedvezményes jegyvásárláshoz is kell regisztrálni?

#3175 Peti 8310
2019-01-24 15:18:37

Válasz határjáró #3174. hozzászólásáraIttvagyunk, nem volt probléma, ahol az expo területe kezdődik balra be lehet menni kis utcába ott parkolunk és ott továbbmenve oldalt jobbra be lehet menni gyalog a területre sorba se kellett állni, (hellopay kártyát is lehet a kis bódénál csinálni) biztonsági őr csippantotta le az itthon nyomtatott papírt a kis kézi eszközével. smile thumbupcool

Nincs profilkép
#3174 határjáró
2019-01-24 15:08:36

Volt már valaki olyan ma vagy tegnap aki otthon vette meg a jegyet és nyomtatta ki? Nincs semmi gond a vonalkódos leolvasásnál?

Nincs profilkép
#3173 Balu86
2019-01-24 14:56:07

NAK-os standnál miután odaadtam a kártyámat, azt mondták, hogy a mellettük lévő embernél regisztrálni kell a jegyet. Finoman fogalmazva mocskos nagy sor volt, amit nem kell kivárni, telefonon a hungexpo honlapján 1 perc a regisztrálás, de ezt a két kisasszony elfelejtette mondani. Egy csomó ember ott állt alaphangon fél órát, így ezzel a módszerrel percek alatt be lehet jutni!

#3172 VMisi
2019-01-24 09:59:30

Válasz fexco #3169. hozzászólásáraHát én idén is kifogtam egy csomó műszakilag analfabéta kereskedőt. Egyszerűen közük nincs a kiállított géphez. Pl. a moresil asztaloknál a két srác közül egyik sem tudta, hogy hidaulikus vagy mechanikus meghajtású a zúzó, de talán nem is tudták, hogy mit jelentenek ezek a szavak. smile devilsmile cursingsmile cursingsmile cursingsmile hammersmile hammersmile hammer
Volt olyan, aki az első kérdésnél mondta, hogy ő közgazdász, csak ide küldték. Valaki azt mondta, hogy csak besegít.
Hidraulikus vonólapnál megfogta őket az, hogy hány fokba lehet elfordítani a lapot. smile hammer

Sajnos olyan cégnél is információhiányban voltak, ahol pedig nem számítottam rá.

Az agroinformnál annyian voltak, hogy oda se lehetett férni! smile thumbup

Ahol egy tányéron egy kis sós kint volt, azokat a gépeket jobban megnéztük. smile biggrin

#3171 medikus
2019-01-24 09:18:15

Válasz Kisvuk #3150. hozzászólására22-23!!50 ezres kiszerelés.

#3170 fexco
2019-01-24 09:14:47

Válasz Sk Laci #3168. hozzászólásáranemtudom pontosan,de ott a B be ahol az agrotec van,ott van egy másik cég,ott is van egy multiva rövidtárcsa,3,5 méters füüggesztett,szerintem az egy brutál gép volt.nekem az teccett a legjobban a tárcsák közűl.ja asszem az ára forintba ha jólemlékszek 4,5.smile scared

#3169 fexco
2019-01-24 09:10:17

összeségébe nagyon jó volt szerintünk,igazából mindenki totál segítőkész volt,az összes kiállitónak,szervezőnek,takaritónéniknek stb 10ből 10 pontot adnák.nekem nagy pozitivum volt most az is,hogy nagyon gyorsan ment a be-ki jutás. 1NAGY bunkosággal találkoztam:amikor a lányomnak vettem egy lángost:már odaadtam a lányomnak,mondom akkor kpval fizetek(láttam,azta heppi kütyüt de azért mondom magamba megpróbálom)nem lehetett.érintettem a bankkártyám,oszt mongya a csaj,hogy itt lehet megnyomni azt a gombot,hogy hány % borravalót adok....na én meg nyomtam egy nagy nullát,meg még meg is mondtam hogy jó áron adjátok a lángost,pedig nemakartam...persze mindezt már amikor a lángost áttadták.....smile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdown

Nincs profilkép
#3168 Sk Laci
2019-01-24 09:08:36

Lenne még egy kérdésem. Az Expon kint volt a Multiva Magyarország képviselete is, vagy csak a viszonteladók voltak kint mint az Agrotec?
Ha kint vanak, melyik pavilonban lehetne őket megtalálni?

#3167 fexco
2019-01-24 08:58:27

én a lányommal voltam tegnap.neki alapból BINGÓ volt,mert igazoltam a szerdai tanitásról.a kiállitáson meg rendesen mindent megnézett,kipróbált-ledobálta a patkányokat,permetezett a hardi szimulátorba szóval nem cicózott.... hozott egy raklap szórólapot,kb 4lufit,és neki is legjobban a gaspardós malacka teccett,ezeket természetesen mindet nekem kellett cipelni végig.de a végén megkérdeztem,és azt mondta,apa HOLNAP is menjünk!!!!!---mondom persze....amikor odaértünk kb9óra,szinte üres volt minden parkoló,kpval fizettem,a belépőt is paypassos bankártyával.hazafele kb 10percet kellett várni amig kiértünk a parkolóból.a pesti dugó az meg szokásosvolt.smile cowboy

#3166 UE-28
2019-01-24 05:49:57

Válasz F Balázs #3164. hozzászólásáraAz is eltolja, pont úgy, mint az ötvenmillás smile wink

Klíma, rugôzott híd,-fülke, 40-es váltó, powershit nem kell idesmile wink

smile thumbupcool

#3165 *** HM ***
2019-01-23 22:32:26

Válasz csontii #3160. hozzászólásáraAkkor kérni kell a bort.... öntse pohárba oszt leszippantod... smile devil

Nincs profilkép
#3164 F Balázs
2019-01-23 22:25:00

Válasz F Balázs #3163. hozzászólásárabent a milliós gépek , kint meg az öreg jumz tolja a havat :)

Nincs profilkép
#3163 F Balázs
2019-01-23 22:23:46

Válasz atisgyulai #3154. hozzászólásáraBal oldalt van a legtartaly a fellepo alatt.

Válasz *** HM *** #3159. hozzászólásáraNa ilyetbiztos nemsmile aikido
De akad meg a .2esbol 3 db, sajnossmile droolsmile rolleyes

Nincs profilkép
#3160 csontii
2019-01-23 22:09:27

Válasz határjáró #3158. hozzászólásáraÉn kártyával fizettem,itt is volt meglepi. A srác fizetéskor közölte,hogy a kijelzőn automatikusan levon 10 százalék borravalót és ha akarok még többet adni a kütyün még beállíthatom. De nem akartam.

#3159 *** HM ***
2019-01-23 22:02:20

Válasz BMWs paraszt,JD fanatikus #3156. hozzászólásáraMég jó hogy nem hozunk ilyesmit a tanyára oszt nem érint bennünket desemennyire se hát nem?? smile lol

Nincs profilkép
#3158 határjáró
2019-01-23 22:00:56

Válasz máris szomszéd #3157. hozzászólásáraKajánál mi a helyzet? Kp-val nem érdemes próbálkozni?

#3157 máris szomszéd
2019-01-23 21:59:14

Simán lehetett fizetni érintőkártyával még a parkolóban is de láttam a parkolóban kp-vel is fizettek.
Hát mi nem kaptunk semmit de nem is akartunk cipelni fölöslegesen.

Válasz atisgyulai #3154. hozzászólásáraIgy aztan jo lesz kardant le fel tenni , ami nem igazan ritkasmile thumbdown

Nincs profilkép
#3155 istvan97531
2019-01-23 21:53:56

Válasz Kisvuk #3150. hozzászólásárasajnos nem enegedi nagy felbontasban feltolteni az alap 23.000ft a premium 27.000ft

#3154 atisgyulai
2019-01-23 21:53:06

Iván nem sokat sz@rozott az adblue tartály formatervezèsèvel, és elhelyezésével:smile lol

Most nézem, hová lett a légtartály?smile confused

Nincs profilkép
#3153 csontii
2019-01-23 21:48:37

Válasz atisgyulai #3149. hozzászólásáraHát azt sokan vetteksmile thumbup A kiallítok nagy része viszont elég felkészületlen volt. Szinte majdnem minden standon tudtam 2-3 olyat kérdezni amire nem tudtak választ adni.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Sajtóközlemény
Magyarország lignitvagyona a mezőgazdaságnak nagy érték
Magyarország lignitvagyona a mezőgazdaságnak nagy érték
Fenntartható talajgazdálkodás valósítható meg a felhasználásával.
Hirdetés
Miért a cirok? – Heti Körkérdés
Miért a cirok? – Heti Körkérdés
A mögöttünk álló forró, aszályos évjárat megmutatta, hogy kiváló alternatíva, de...
Szőlőfémoszlop eladó
Szőlőfémoszlop eladó

1.500 Ft

Stockmayer tetejező eladó
Stockmayer tetejező eladó

950.000 Ft

HW 80.11, T088 medvetalpmintás buci gumik 16/70 R20
HW 80.11, T088 medvetalpmintás buci...

360.000 Ft

ERO tetejező eladó
ERO tetejező eladó

950.000 Ft