Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #2947. hozzászólásáraévről évre emelik,de hogy majd 5ezer legyen a belépő...a helyi lakosoknak meg 1500,akik nagy részének semmi közük a termőföldhöz,elég fura...
Azért az elég durva,hogy egy normál jegy a helyszinen 4500Ft lesz idén bárkinek aki nem rendelkezik online kedvezménnyel. Kőbányaiaknak meg 1500forint a jegy. Brutális...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2943. hozzászólásáraTalán jó 10 éve fedeztem fel az Agroinform oldalt, és a fórumot. 2 év kállitását itt néztem meg a fórumon, mert nem tudtam külföldi révén, hogy Pesten ilyen is van. Nálunk csak a Nyitrai agrokomlex volt ismert, esetleg a csehországiak. A fórumra is a kiállitáson regisztráltam 2013-ban.Azóta egyet se hagyok ki. Jó az időzités, van mit nézni, és egy kis kikapcsolódás is jól jön
Válasz lala1 #2914. hozzászólásáraAzt kell mondjam nagyon tetszett ez a pozíció, és megbírnám szokni, de azért jóbol is megárt a sok. 4 nap bőven elég kiállítóként.
Egyáltalán nem értetlenkedtél, inkább érdeklődtél a termék iránt.
Válasz jamo #2919. hozzászólásáraNem volt egyszerű megtalálni, én is az utolsó órában leltem meg véletlenűl, pedig 3szor biztos, hogy elmentem ott egész nap.
Nem volt előnyös hely, a válaszfal kitakarta a kis kiállított hengert.
Én kötöttem is egy üzletet Norbival, megrendeltem egy 8 soros csukható injektáló berendezést amivel a striptilles sávokat fogom be folyatni nitrosollal vetés előtt, aztán kicsit eltolva a kocsikat állományban sor mellé is fogunk tudni vele folyékony trágyázni.
Üdv.
Voltam én is ezen az expon.
Hiányoltam egy nép fajtát,de rá jöttem,hogy a munka nem érdekli ezt a fajta embert.
Vagy csak én nem figyeltem rendesen.
De a határba oda tudnak jönni.
Az expo amúgy tényleg nem a 10-30 hektáros embereket szolgálja ki.
Néztem egy bálázót és kérdezte az ügynök,hogy érdekel e?
Mondom persze Kérdezi mennyi a terület mondom 20 heki,egyből mondta hogy mindjárt jövök.
Még jó hogy nem vártam meg.
Miért a kis paraszt nem vehetne új bálázót?
Válasz dr.T #2927. hozzászólásáraNyilván ezek csak körítések voltak, bár 2 éve szombati napon voltunk és az Axiálnál millió nagy poszter volt, sok féle.
De persze az ember elsődlegesen nem a poszterért és büféárakért megy, amit akartunk azt pedig szinte mindent megláttunk
A legjobban a szívem a McHale hevederesért fájt, na meg kéne elé is valami mert a 82-es befingana
Viszont ami a Kite standnál volt az nekem nem jött át.
Néha vak sötétség, néha meg azok a reflektorok, meg az a hülye füst. Semmit se lehetett jobban körbeszaglászni szakmai szemmel mert vagy nem láttad a füst, sötét vagy a vakító fény miatt.
Ami ott volt egy disco-ba lehet elment volna.
És meglepően kevesen voltak szombaton. A parkolóból a kijutás is 3 perc volt, haza út sima, zökkenő mentes.
Úgy néz ki hogy üzlet is köttetett.
Csak ne lettünk volna mind a ketten ilyen átkozottul betegek.
Üdv!
Megjártuk Apámmal ma mi is,a 2 évvel ezelőtti nagyobb élményt adott, persze ettől függetlenül tetszett.
Pozitívum, hogy komoly cégek komoly gépeit bámulva is jöttek az üzletkötők/ képviselők hogy segíthetnek e.
Bejutás csont nélkül ment, kis negatívum a két presszó papírpohárban egy ezresért, illetve hogy a gyerkőknek nem nagyon találtam posztert naptárat apróságot.
Viszont ha 80-100 le körüli új gépet "kéne" venni fogalmam sincs hogy melyiket választanám.
Hiányoltam/ nem láttam egy klasszik régi restaurált gépet pl. egy D4K-t.
Válasz jamo #2915. hozzászólásáraÉn is azt hittem de csak a táblák voltak pöcsül kitéve...A baktériumos brigádtól balra voltak./ha szemben álltál velük/
Válasz atisgyulai #2909. hozzászólásáraNem tom, lehet én másik kiállításon voltam de a G pavilon 202D standjánnál valami baktériumos brigád fogdosta a gyanútlan bámészkodókat. Alig lehetett meglógni előlük. "Noran"-t nem láttam sehol.
Válasz Bárány #2912. hozzászólásáraCsak beírtam -noran agro mash- és keresés nélkül az ajánlásokból ki lehetett olvasni a megoldást. Rövidebb volt szerintem, mint feltenni a kérdést. Szerencséje, hogy itt kalandoztam éppen. És akkor már miért ne ....
Válasz mate21 #2911. hozzászólásáraElérheted őket Facebookon, Messengeren, meg gondolom van weboldal is elérhetőségekkel.
Itt a fórumon várni a választ a legalkalmatlanabb.
Válasz Claastra. #2895. hozzászólásáraÉvek óta ott parkolunk. 5 éve 4-5 autó, aztán egyre több, ma már semmi hely nem volt, csak egy a lépcső mellett a gyöpön.
És a közterület felügyeletnek is feltűnt a jelentős részvétel!!!!!
Mindenki cetlit kapott feljelentéssel, akik a kerítés mellett szabályosnak mondhatóan parkoltak azok is!!!
3951 hozzászólás
Válasz medikus #2947. hozzászólásáraévről évre emelik,de hogy majd 5ezer legyen a belépő...a helyi lakosoknak meg 1500,akik nagy részének semmi közük a termőföldhöz,elég fura...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2949. hozzászólásáraLibák biztosan!(vízen)
Válasz Bobo77 #2946. hozzászólásáraHááátttt... Lesznek csajok is ott????
Válasz Sk Laci #2944. hozzászólásáraInkább Bábolnára menj!Ott gép bemutató is van,üzem közben!És Show műsor!
Válasz Matyi50 #2945. hozzászólásáraAkkor menjenek a kőbányaiak!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2943. hozzászólásáraA fórum találkozóra gyertek inkább
Azért az elég durva,hogy egy normál jegy a helyszinen 4500Ft lesz idén bárkinek aki nem rendelkezik online kedvezménnyel. Kőbányaiaknak meg 1500forint a jegy. Brutális...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2943. hozzászólásáraTalán jó 10 éve fedeztem fel az Agroinform oldalt, és a fórumot. 2 év kállitását itt néztem meg a fórumon, mert nem tudtam külföldi révén, hogy Pesten ilyen is van. Nálunk csak a Nyitrai agrokomlex volt ismert, esetleg a csehországiak. A fórumra is a kiállitáson regisztráltam 2013-ban.Azóta egyet se hagyok ki. Jó az időzités, van mit nézni, és egy kis kikapcsolódás is jól jön
Válasz Sk Laci #2942. hozzászólásáraÈn meg "97" óta..egyet sem hagytam ki
Válasz Büresz #2940. hozzászólásáraÉn meg az utolsó 6 évben egyet se hagytam ki
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2939. hozzászólásáraKössz rendes vagy.
Válasz medikus #2938. hozzászólásáraBe is tartom. 3 vagy 4 éve voltam utoljára.
Válasz Büresz #2936. hozzászólására1. ès útsó nap vannak legtöbben jól gondolod.De szerintem te mèg pont elfèrsz akkor is..
Válasz Büresz #2936. hozzászólásáraVagy nem érdemes oda menni minden évben!
Válasz Büresz #2936. hozzászólásáraJól, eddig ez volt a trend!
Lehet most mindenki így gondolkozik akkor van ...opás!
Jön valaki expora? Első nap érdemes menni, akkor nincs nyomor. Jól gondolom?
Válasz lala1 #2914. hozzászólásáraAzt kell mondjam nagyon tetszett ez a pozíció, és megbírnám szokni, de azért jóbol is megárt a sok. 4 nap bőven elég kiállítóként.
Egyáltalán nem értetlenkedtél, inkább érdeklődtél a termék iránt.
Válasz jamo #2919. hozzászólásáraNem volt egyszerű megtalálni, én is az utolsó órában leltem meg véletlenűl, pedig 3szor biztos, hogy elmentem ott egész nap.
Nem volt előnyös hely, a válaszfal kitakarta a kis kiállított hengert.
Én kötöttem is egy üzletet Norbival, megrendeltem egy 8 soros csukható injektáló berendezést amivel a striptilles sávokat fogom be folyatni nitrosollal vetés előtt, aztán kicsit eltolva a kocsikat állományban sor mellé is fogunk tudni vele folyékony trágyázni.
Válasz sörhas #2929. hozzászólásárabiztos csak egyet vennél, nagyok meg tizet.
Válasz UE-28 #2928. hozzászólásáraVolt most is csak ku...ra viszik
Válasz sörhas #2929. hozzászólásáraTe nem vártad meg te nem vetted magad komolyan hogy lehet ilyened...
Ez a szombat a legjobb.
Pedig volt bent paraszt rendesen.
Nem mi dugítjuk be Pestet hanem a sok potya ideoda kocsikázó meg munkából haza kocsizó.
Üdv.
Voltam én is ezen az expon.
Hiányoltam egy nép fajtát,de rá jöttem,hogy a munka nem érdekli ezt a fajta embert.
Vagy csak én nem figyeltem rendesen.
De a határba oda tudnak jönni.
Az expo amúgy tényleg nem a 10-30 hektáros embereket szolgálja ki.
Néztem egy bálázót és kérdezte az ügynök,hogy érdekel e?
Mondom persze Kérdezi mennyi a terület mondom 20 heki,egyből mondta hogy mindjárt jövök.
Még jó hogy nem vártam meg.
Miért a kis paraszt nem vehetne új bálázót?
Válasz dr.T #2927. hozzászólásáraNyilván ezek csak körítések voltak, bár 2 éve szombati napon voltunk és az Axiálnál millió nagy poszter volt, sok féle.
De persze az ember elsődlegesen nem a poszterért és büféárakért megy, amit akartunk azt pedig szinte mindent megláttunk
A legjobban a szívem a McHale hevederesért fájt, na meg kéne elé is valami mert a 82-es befingana
Válasz UE-28 #2918. hozzászólásáraLegkozelebb menj el szerda vagy csütörtökön mert akkor meg vannak reklamdolgok
Válasz GREVEN #2925. hozzászólásáraMinden páratlan órakkor kezdődött a fényjáték, egyébként nem olyan volt,valószínüleg pont kifogtad.
Viszont ami a Kite standnál volt az nekem nem jött át.
Néha vak sötétség, néha meg azok a reflektorok, meg az a hülye füst. Semmit se lehetett jobban körbeszaglászni szakmai szemmel mert vagy nem láttad a füst, sötét vagy a vakító fény miatt.
Ami ott volt egy disco-ba lehet elment volna.
És meglepően kevesen voltak szombaton. A parkolóból a kijutás is 3 perc volt, haza út sima, zökkenő mentes.
Úgy néz ki hogy üzlet is köttetett.
Csak ne lettünk volna mind a ketten ilyen átkozottul betegek.
Válasz jamo #2915. hozzászólásáraMi megtaláltuk elég könnyen. Valami furi zöld gépeknek a standjának a sarkában volt.
Válasz Bárány #2922. hozzászólásáraLehet a He-va koppintotta le az övékét.
Válasz Kisvuk #2921. hozzászólásáraEz már licensz kell, hogy legyen. Koppintásnak nagyon pofátlan lenne.
Válasz Mf-es? #2920. hozzászólásáraZöld He-va hengerek.
Válasz jamo #2919. hozzászólásáraMásik standal volt közösen,ha jól láttam.Becsapós volt.
Válasz bobo77 #2917. hozzászólásáraÉn körbesétéltam 3x a környéket minden irányból, sehol se találtam. Pedig szerettem volna vele beszélni.
Üdv!
Megjártuk Apámmal ma mi is,a 2 évvel ezelőtti nagyobb élményt adott, persze ettől függetlenül tetszett.
Pozitívum, hogy komoly cégek komoly gépeit bámulva is jöttek az üzletkötők/ képviselők hogy segíthetnek e.
Bejutás csont nélkül ment, kis negatívum a két presszó papírpohárban egy ezresért, illetve hogy a gyerkőknek nem nagyon találtam posztert naptárat apróságot.
Viszont ha 80-100 le körüli új gépet "kéne" venni fogalmam sincs hogy melyiket választanám.
Hiányoltam/ nem láttam egy klasszik régi restaurált gépet pl. egy D4K-t.
Válasz jamo #2915. hozzászólásáraÉn is azt hittem de csak a táblák voltak pöcsül kitéve...A baktériumos brigádtól balra voltak./ha szemben álltál velük/
Válasz jamo #2915. hozzászólásáraHa rosszul írtam akkor azt "Noran"-nak köszönhetik, mert innen, egy oldallal lentebről másoltam be a "meghívó"-ját.
Válasz atisgyulai #2909. hozzászólásáraNem tom, lehet én másik kiállításon voltam de a G pavilon 202D standjánnál valami baktériumos brigád fogdosta a gyanútlan bámészkodókat. Alig lehetett meglógni előlük. "Noran"-t nem láttam sehol.
Válasz Berkó_ #2882. hozzászólásáraS hogy tetszik az új beosztás???
Bocs,sokat értetlenkedtem...
Válasz Bárány #2912. hozzászólásáraCsak beírtam -noran agro mash- és keresés nélkül az ajánlásokból ki lehetett olvasni a megoldást. Rövidebb volt szerintem, mint feltenni a kérdést. Szerencséje, hogy itt kalandoztam éppen. És akkor már miért ne ....
Válasz mate21 #2911. hozzászólásáraElérheted őket Facebookon, Messengeren, meg gondolom van weboldal is elérhetőségekkel.
Itt a fórumon várni a választ a legalkalmatlanabb.
Válasz atisgyulai #2909. hozzászólásáraKöszi :) kerestem de nem találtam..
Válasz atisgyulai #2908. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz mate21 #2907. hozzászólásáraMindenkit vár szeretettel a NorAn Technologies kis csapata a G pavilon 202/D standján
Bakker ha van net-etek,és ide tudtok írni akkor ......
Csak kettőtt kellett volna itt lapozni.
Na mindegy idemásoltam.
Válasz broll79 #2906. hozzászólásáraEz a kécskei::
- T-014/1 7 t, 2 tengelyes: 6.977,00 Euro + ÁFA
- T014/2 9 t, 2 tengelyes:7.091,00 Euro + ÁFA
- 500/50 méretű kerék T014/1 -hez felára nettó 616,00- Euro + ÁFA
- T-009/1, 11,3t, 3 tengelyes : 9.067,00 Euro + ÁFA
- hidraulikus fék : 813,00 Euro + Áfa
Így hirtelen ezt találtam, ami bemásolható.
Noran és a késes henger melyik standon van?
Köszi
Valaki megtudná nézni, hogy mennyiért adják most a 2 tengelyes metal fach bálaszállítót?
Mi is holnap megyünk apámmal
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #2902. hozzászólásáraMi is ott parkoltunk, 14 óra előtt indultunk hazafelé, de mi megúsztuk a cetlis dolgot.
Nekem csak P betüs belépöm van ,az csak kedvezményes vagy rendes belépő. Köszönöm ha valaki válaszol.
Válasz Claastra. #2895. hozzászólásáraÉvek óta ott parkolunk. 5 éve 4-5 autó, aztán egyre több, ma már semmi hely nem volt, csak egy a lépcső mellett a gyöpön.
És a közterület felügyeletnek is feltűnt a jelentős részvétel!!!!!
Mindenki cetlit kapott feljelentéssel, akik a kerítés mellett szabályosnak mondhatóan parkoltak azok is!!!
Aki holnap megy számítson erre!!!