Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sanyee #2845. hozzászólásáraAz a 20-30 nagy gazdaság olyan vásárlói potenciál, hogy meglepődnénk. Egyszerre vesznek 5db 60 millás gépet meg 3 db 100 milkás kombit. Őket megetetik, itatják, seggüket kinyalják.
Ismerősök voltak kb 2-3 éve és majdnem elzavarták őket, mikor a nagy gépeket meg a rakodókat nézegették és bele akartak ülni. Mikor mondták, hogy melyik cégnek ddolgoznak, még süti meg pálesz is volt
Válasz Matyi50 #2846. hozzászólásáraAz axiált vég se néztem.A gyerekek standja.Minél nagyobb szám legyen a gép oldalán,azt élvezik.
Egy tollat akartam elvenni,ki volt téve.Rámszolt,azt nem vihetem.Mondtam,ilyen szegények,nem vásárolunk eleget?
Válasz Sanyee #2845. hozzászólásáraAz egész mára már a magamutogatásról szól. a konkurens gépforgalmazók f@xméregetése,semmi több! Ki bir nagyobb gépet kivinni,meg ki bir nagyobb gépet forgalmazni,nagyobb pavilont kibérelni. A kis és közepes gazdaságokra évek óta alig van kiállított technika.
Szomorú az is,amikor az ilyen nagyobb gyártók standjainál,ha valaki nem öltönyben vagy zöldbárós ingben nézelődik,a kiállítók kiröhögik.
Válasz Ares 826 #2843. hozzászólásáraHa megnézel egy gépsúly táblázatot, akkor hasonló tudású gyártónál 2-3 tonnával nehezebb ugyanaz. Ez jelenthet valamit.
Vagy pedig nagyon precízek a Classnál és a csökkentett tömeggel is tudja ugyanazt a gép. Egy tetőlemez vastagsága még nem jelenti azt, hogy rossz.
Válasz Sanyee #2841. hozzászólásáraFent a Mason csak a fiúkkal nézegettük a Tuci 440 hogy szerintem mennyire vékony az anyag amiből készítik! Én az tuti az elkövetkezendő időben új kombit nem fogok venni. Csak ha lesz vásárlás is akkor is csak használt, de lehet már nem Claas lesz mert szerintem a mostani gépeik már nem olyanok mint mint a 2000-2010 között gyártottak!
Válasz Sanyee #2834. hozzászólásáraHát azért meg kell hagyni szép volt ez a kucca, de nem a kombájnnak köszönhető hogy ekkora! de biztosan megbirkózik vele a masina!
Válasz Claastra. #2817. hozzászólásáraNézted a 440 Tucit hogy mennyire vékony lemezből van már?? A felső lemez ha van kettő mili szerintem akkor sokat mondok. Az ára meg van vagy 600.000-650.000 juró! Hát én azt mondom ennyiért dolgozzon vele a Helmut papa ha még él, vagy a lánya Katarina!
Na voltam masexpon... a környezetvédelem jegyében örömmel láttam hogy nem futkározott mindenki vödrökkel és 500 féle szórólapokkal, szatyrokkal.. végre a gazdatársak is rájöttek tök felesleges...úgy is nagy rész kuka... minden fent van szinte a neten...
3951 hozzászólás
Válasz Sanyee #2845. hozzászólásáraAz a 20-30 nagy gazdaság olyan vásárlói potenciál, hogy meglepődnénk. Egyszerre vesznek 5db 60 millás gépet meg 3 db 100 milkás kombit. Őket megetetik, itatják, seggüket kinyalják.
Ismerősök voltak kb 2-3 éve és majdnem elzavarták őket, mikor a nagy gépeket meg a rakodókat nézegették és bele akartak ülni. Mikor mondták, hogy melyik cégnek ddolgoznak, még süti meg pálesz is volt
Válasz Matyi50 #2846. hozzászólásáraTe mmég csak most látod ezeket a dolgokat...hmm.. az egész kisgazdaságokra semmi szükség csak szóban
Válasz Mf-es? #2847. hozzászólásáraMás tollàval ne...
Novara coop tetszett belevaló a gyerek.Sok sikert nekik.
Válasz Matyi50 #2846. hozzászólásáraAz axiált vég se néztem.A gyerekek standja.Minél nagyobb szám legyen a gép oldalán,azt élvezik.
Egy tollat akartam elvenni,ki volt téve.Rámszolt,azt nem vihetem.Mondtam,ilyen szegények,nem vásárolunk eleget?
Válasz Sanyee #2845. hozzászólásáraAz egész mára már a magamutogatásról szól. a konkurens gépforgalmazók f@xméregetése,semmi több! Ki bir nagyobb gépet kivinni,meg ki bir nagyobb gépet forgalmazni,nagyobb pavilont kibérelni. A kis és közepes gazdaságokra évek óta alig van kiállított technika.
Szomorú az is,amikor az ilyen nagyobb gyártók standjainál,ha valaki nem öltönyben vagy zöldbárós ingben nézelődik,a kiállítók kiröhögik.
Traktoroknál hiányoltam a 80-100Le közti palettát és az ehhez való munkagépeket. Jó voltak, de kortánsem annyi, mint régebben.
Most a kiállításon minden a MEGA irányba megy el?
Egyáltalán van erre szükség, hogy csak ezeket mutogasság. Leszámítva 20-30 nagygazdaságnak.
Válasz Ares 826 #2843. hozzászólásáraHa megnézel egy gépsúly táblázatot, akkor hasonló tudású gyártónál 2-3 tonnával nehezebb ugyanaz. Ez jelenthet valamit.
Vagy pedig nagyon precízek a Classnál és a csökkentett tömeggel is tudja ugyanazt a gép. Egy tetőlemez vastagsága még nem jelenti azt, hogy rossz.
Válasz Sanyee #2841. hozzászólásáraFent a Mason csak a fiúkkal nézegettük a Tuci 440 hogy szerintem mennyire vékony az anyag amiből készítik! Én az tuti az elkövetkezendő időben új kombit nem fogok venni. Csak ha lesz vásárlás is akkor is csak használt, de lehet már nem Claas lesz mert szerintem a mostani gépeik már nem olyanok mint mint a 2000-2010 között gyártottak!
Válasz Claastra. #2839. hozzászólásáraAz meg mire sütni akarsz?
Válasz Ares 826 #2821. hozzászólásáraMit néztél? 420-as Tucc 34 +áfa pár száz üzemórásan.
Válasz *** HM *** #2838. hozzászólásáraNyomdagépet a sok huszasnak, amin majd gépet vehetsz!!
Válasz *** HM *** #2838. hozzászólásáraszódabikarbónát
Na mi vót izgalom máma?
Mit kell rendelni gyorsba?
Válasz Sanyee #2836. hozzászólásáraSzerintem már háromszor be lesznek olvasztva vagy négyszer, annyi idő alatt mint amit ez a régi traki kibírt!
Hol lesznek a mai műanyag vasak, mire ilyen időt megérnek vajon?
Válasz Sanyee #2834. hozzászólásáraHát azért meg kell hagyni szép volt ez a kucca, de nem a kombájnnak köszönhető hogy ekkora! de biztosan megbirkózik vele a masina!
Becsapós a kép.
Válasz Claastra. #2828. hozzászólásáraNa ez az benne az árban minden. Velünk sem járt jól senki egyszerre négyszeres volt a fogyasztás mindenből!
Válasz Claastra. #2825. hozzászólásáraMár így este nem látok jól a félédes piroskától!
Válasz Ares 826 #2821. hozzászólásáraElírtam a számokat jó magyar forintra gondoltam 60-65 milla forintban!
Válasz borda77 (Joe) #2829. hozzászólásáraén megpróbáltam kiinni őket a készletből,de nem sikerült(sofőrt vittem)
Válasz Claastra. #2828. hozzászólásáraÉn nem kaptam piát bár vezettem győrből úgy sen ihattam volna...
Válasz borda77 (Joe) #2827. hozzászólásáraingyen sör az nem volt,de a kiállításon nem fizettünk a piáért(mert a sör bor ára be van építve a vásárolt gépek árába)
Válasz Claastra. #2825. hozzászólásáraPedig nem is volt ingyen sör...
Válasz *** HM *** #2782. hozzászólásáraCsak 1200 volt. 18 pavilon mellett.
Válasz borda77 (Joe) #2824. hozzászólásárakolléga elírta (biztos sokat ivott)60-65 nokiásdobozra gondolt
Válasz Ares 826 #2821. hozzászólásáraTucano 600euer euro??? Mi van??? 220 körül van a 650 lexi....
Válasz VMisi #2822. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz UE-28 #2816. hozzászólásáraA bejáratnál írják meg, csak szólj.
Válasz Claastra. #2817. hozzászólásáraNézted a 440 Tucit hogy mennyire vékony lemezből van már?? A felső lemez ha van kettő mili szerintem akkor sokat mondok. Az ára meg van vagy 600.000-650.000 juró! Hát én azt mondom ennyiért dolgozzon vele a Helmut papa ha még él, vagy a lánya Katarina!
Válasz Claastra. #2817. hozzászólásáraAkkor mi "jobbak" lettünk volna!
Válasz lala #2818. hozzászólásáraHa jól töltötted ki majd jön.
Válasz noi24 #2800. hozzászólásáranem jött
Válasz Ares 826 #2815. hozzászólásáraén csak kettőt vittem ,
Válasz Dave #2805. hozzászólásáraKöszi!
Pusztán annyi a problem, hogy a regisztrációkor a cég LEVELEZÉSI címére kérdez rá, ez pl nálam merőben más a cég számlázási címétől.
Egyébként nem nagyon tesz utalást a számlára.
Egyéb internetes vásárláskor konkrétan rákérdez a szállítási (levelezési) illetve számlázási címre, ás be is kell pipálni ha kérsz ÁFÁ-s számlát.
Ezért vagyok vakon, és próbálok információhoz jutni.
Válasz Claastra. #2814. hozzászólásáraOttvótam bakker, még a három verőlegény is velem vóóót esélyed se lett vóóóóóna vazeeeeeee!
Válasz Ares 826 #2812. hozzászólásáraottvótá bammeg?
Válasz Ares 826 #2812. hozzászólásáraNekem,minden évi el van rakva.
Válasz Mf-es? #2810. hozzászólásáraÉn is annyi volt a papír! Csak sajnos nem ég rendesen a kazánban!
Válasz Mf-es? #2810. hozzászólására"Én alig bírtam haza cipelni" a megtömött kukászsákokat a kazánba
Válasz borda77 (Joe) #2809. hozzászólásáraÉn alig bírtam haza cipelni.
Na voltam masexpon... a környezetvédelem jegyében örömmel láttam hogy nem futkározott mindenki vödrökkel és 500 féle szórólapokkal, szatyrokkal.. végre a gazdatársak is rájöttek tök felesleges...úgy is nagy rész kuka... minden fent van szinte a neten...
Válasz lala #2807. hozzászólásáraIgen
Válasz noi24 #2800. hozzászólásáraküldenek választ?
Válasz noi24 #2800. hozzászólásáraküldenek választ?
Válasz UE-28 #2804. hozzászólásáraA vásárlás úgy kezdődik, hogy meg kell adni az adatokat. Mi a problem?
Üdv!
Kedvezményes jegyet kártyával fizetném ki online, ÁFA-s számlát kérnék róla, de sehol annak adatainak megadására nem találok utalást.
Hogy működik, hol tudom ezt jelezni és annak adatait hol adom meg?
Már a fizetés "gomb" megnyomásánál jártam, de addig nem kérte, így azt nem tettem meg.
Köszönöm
Válasz Drisa #2801. hozzászólásáraAz enyémre is rá van írva,de nem kellett regisztrálni.Lecsippant,és mentünk be.
Az jár jól aki ma és holnap megy.Péntek tömegnyomor!