Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv!
Megjártuk Apámmal ma mi is,a 2 évvel ezelőtti nagyobb élményt adott, persze ettől függetlenül tetszett.
Pozitívum, hogy komoly cégek komoly gépeit bámulva is jöttek az üzletkötők/ képviselők hogy segíthetnek e.
Bejutás csont nélkül ment, kis negatívum a két presszó papírpohárban egy ezresért, illetve hogy a gyerkőknek nem nagyon találtam posztert naptárat apróságot.
Viszont ha 80-100 le körüli új gépet "kéne" venni fogalmam sincs hogy melyiket választanám.
Hiányoltam/ nem láttam egy klasszik régi restaurált gépet pl. egy D4K-t.
Válasz jamo #2915. hozzászólásáraÉn is azt hittem de csak a táblák voltak pöcsül kitéve...A baktériumos brigádtól balra voltak./ha szemben álltál velük/
Válasz atisgyulai #2909. hozzászólásáraNem tom, lehet én másik kiállításon voltam de a G pavilon 202D standjánnál valami baktériumos brigád fogdosta a gyanútlan bámészkodókat. Alig lehetett meglógni előlük. "Noran"-t nem láttam sehol.
Válasz Bárány #2912. hozzászólásáraCsak beírtam -noran agro mash- és keresés nélkül az ajánlásokból ki lehetett olvasni a megoldást. Rövidebb volt szerintem, mint feltenni a kérdést. Szerencséje, hogy itt kalandoztam éppen. És akkor már miért ne ....
Válasz mate21 #2911. hozzászólásáraElérheted őket Facebookon, Messengeren, meg gondolom van weboldal is elérhetőségekkel.
Itt a fórumon várni a választ a legalkalmatlanabb.
Válasz Claastra. #2895. hozzászólásáraÉvek óta ott parkolunk. 5 éve 4-5 autó, aztán egyre több, ma már semmi hely nem volt, csak egy a lépcső mellett a gyöpön.
És a közterület felügyeletnek is feltűnt a jelentős részvétel!!!!!
Mindenki cetlit kapott feljelentéssel, akik a kerítés mellett szabályosnak mondhatóan parkoltak azok is!!!
Válasz armada #2890. hozzászólásáraHol van az aluljáró?,én a villamos felüljárón jártam át idáig,de most ki van téve a gyalogosforgalom tiltása tábla(jó azért át meg visszajöttünk)
Bennszülött pestiként hadd adjak egy tanácsot, hátha valaki nem tudja.
Ha a vásárba jöttök, bírtok gyalogolni és nem akartok dugóban araszolni , akkor érdemes a vasút túloldalán megállni a kőbányai oldalon. Ingyen parkolás az utcákban.
Van aluljáró , simán át lehet gyalogolni a vasút alatt.
+ 5 perc gyalog, de -30 perc dugómentesen ki és be.
Válasz Mf-es? #2860. hozzászólásáraMire van szükség a talajmegújítósba? Mert szerintem megtalálhatóak az expon ezek a gépek is! Hiszen csak vetni meg aratni kell nem? És hát azért csak volt 1-2 vető, meg kombinó a placcon! Na meg azért még egy küllőskapa is befigyelt!
Ma már hosszabbított nyitvatartás volt a dugóra való tekintettel, 17:30kor bemondták a "rádióba". Ennek örömére nem haza indultam hanem körbenézni, ha már napközben nem sikerült. Igaz már se kiállító, se nagyon nézelődő, de így legalább nyugodtan, tolongás nélkül megnéztem amit akartam. Amúgy ha kocsival jönnék, tuti az Arénánál parkolnék (ráadásul ingyenes), majd 5 perc tömegközlekedés után ott is vagyok az Expon. Franc se fog órákat állni a dugóban!
Válasz Sk Laci #2879. hozzászólásáraEmberfüggő a dolog, mindig is az volt.
Ha normálisan köszönsz, érdeklődsz, ha kell, akár vársz is kicsit a sorodra, veled is így bánnak.
Ha hagymás-pálinkás bűzben oda böffented, hogy "hé, koma, hogyé a nyócezres dzsondér", ha kérdés nélkül gyűjtögeted a tollat, ezt-azt, "mert te má' megfizetted az árát", akkor olyan lesz a viszont hozzáállás is.
Az sem véletlen, hogy kénytelenek zárni a drága gépeket!
Szóval elhiszem, hogy te ezt tapasztaltad, de azt is, hogy más meg mást. Mindegyiknek meg lehet az oka...
Ma voltam én is a kiállitáson. Személyesen negatív tapasztalatom nem volt az üzletkötőkel. Akiket megszólitotam készségesek voltak. Sok helyen csak megáltam valamilyen munkagépet megnézni, mindjárt szaladtak,egyből informálni a "potencionális vevőt". Csak jót tudok mondani az idei kiállitókról.
Ami negatívum volt, hogy hazamenet megint kifogtam a "Pesti dugót". Kiállitástól az Árpádhídig másfél óra. Utána már jó volt az út hazáig.
Válasz Hali Laci #2870. hozzászólásáraMert 45 van meg nyomnyi köll le ne maradjanak a Dsektől
Dabasról meg nem nagy buli átvinni pár kintrohadót gondoljuk mi...
4021 hozzászólás
Válasz Mf-es? #2920. hozzászólásáraZöld He-va hengerek.
Válasz jamo #2919. hozzászólásáraMásik standal volt közösen,ha jól láttam.Becsapós volt.
Válasz bobo77 #2917. hozzászólásáraÉn körbesétéltam 3x a környéket minden irányból, sehol se találtam. Pedig szerettem volna vele beszélni.
Üdv!
Megjártuk Apámmal ma mi is,a 2 évvel ezelőtti nagyobb élményt adott, persze ettől függetlenül tetszett.
Pozitívum, hogy komoly cégek komoly gépeit bámulva is jöttek az üzletkötők/ képviselők hogy segíthetnek e.
Bejutás csont nélkül ment, kis negatívum a két presszó papírpohárban egy ezresért, illetve hogy a gyerkőknek nem nagyon találtam posztert naptárat apróságot.
Viszont ha 80-100 le körüli új gépet "kéne" venni fogalmam sincs hogy melyiket választanám.
Hiányoltam/ nem láttam egy klasszik régi restaurált gépet pl. egy D4K-t.
Válasz jamo #2915. hozzászólásáraÉn is azt hittem de csak a táblák voltak pöcsül kitéve...A baktériumos brigádtól balra voltak./ha szemben álltál velük/
Válasz jamo #2915. hozzászólásáraHa rosszul írtam akkor azt "Noran"-nak köszönhetik, mert innen, egy oldallal lentebről másoltam be a "meghívó"-ját.
Válasz atisgyulai #2909. hozzászólásáraNem tom, lehet én másik kiállításon voltam de a G pavilon 202D standjánnál valami baktériumos brigád fogdosta a gyanútlan bámészkodókat. Alig lehetett meglógni előlük. "Noran"-t nem láttam sehol.
Válasz Berkó_ #2882. hozzászólásáraS hogy tetszik az új beosztás???
Bocs,sokat értetlenkedtem...
Válasz Bárány #2912. hozzászólásáraCsak beírtam -noran agro mash- és keresés nélkül az ajánlásokból ki lehetett olvasni a megoldást. Rövidebb volt szerintem, mint feltenni a kérdést. Szerencséje, hogy itt kalandoztam éppen. És akkor már miért ne ....
Válasz mate21 #2911. hozzászólásáraElérheted őket Facebookon, Messengeren, meg gondolom van weboldal is elérhetőségekkel.
Itt a fórumon várni a választ a legalkalmatlanabb.
Válasz atisgyulai #2909. hozzászólásáraKöszi :) kerestem de nem találtam..
Válasz atisgyulai #2908. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz mate21 #2907. hozzászólásáraMindenkit vár szeretettel a NorAn Technologies kis csapata a G pavilon 202/D standján
Bakker ha van net-etek,és ide tudtok írni akkor ......
Csak kettőtt kellett volna itt lapozni.
Na mindegy idemásoltam.
Válasz broll79 #2906. hozzászólásáraEz a kécskei::
- T-014/1 7 t, 2 tengelyes: 6.977,00 Euro + ÁFA
- T014/2 9 t, 2 tengelyes:7.091,00 Euro + ÁFA
- 500/50 méretű kerék T014/1 -hez felára nettó 616,00- Euro + ÁFA
- T-009/1, 11,3t, 3 tengelyes : 9.067,00 Euro + ÁFA
- hidraulikus fék : 813,00 Euro + Áfa
Így hirtelen ezt találtam, ami bemásolható.
Noran és a késes henger melyik standon van?
Köszi
Valaki megtudná nézni, hogy mennyiért adják most a 2 tengelyes metal fach bálaszállítót?
Mi is holnap megyünk apámmal
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #2902. hozzászólásáraMi is ott parkoltunk, 14 óra előtt indultunk hazafelé, de mi megúsztuk a cetlis dolgot.
Nekem csak P betüs belépöm van ,az csak kedvezményes vagy rendes belépő. Köszönöm ha valaki válaszol.
Válasz Claastra. #2895. hozzászólásáraÉvek óta ott parkolunk. 5 éve 4-5 autó, aztán egyre több, ma már semmi hely nem volt, csak egy a lépcső mellett a gyöpön.
És a közterület felügyeletnek is feltűnt a jelentős részvétel!!!!!
Mindenki cetlit kapott feljelentéssel, akik a kerítés mellett szabályosnak mondhatóan parkoltak azok is!!!
Aki holnap megy számítson erre!!!
Válasz Czanik Sanyi #2899. hozzászólásáraÉn is én is.
Válasz Czanik Sanyi #2899. hozzászólásáraMi is!
Mi holnap nézelődünk.
Válasz szanberg #2884. hozzászólásáraMi is holnap megyünk
Válasz Claastra. #2893. hozzászólásáraÓnodi utca végén
Válasz szanberg #2892. hozzászólására
Válasz Dave #2894. hozzászólásárabaxák meg már átmentünk amikor észrevettük
Válasz Claastra. #2893. hozzászólásáraAz már régóta kivan rakva.
Válasz armada #2890. hozzászólásáraHol van az aluljáró?,én a villamos felüljárón jártam át idáig,de most ki van téve a gyalogosforgalom tiltása tábla(jó azért át meg visszajöttünk)
Válasz *** HM *** #2891. hozzászólásáraAz enyém nem olyan. Tündér
Válasz szanberg #2889. hozzászólására100akat ahogy látni.
Őket:
Akinek nincs
Akinek van de... öhhömmm
Akinek házisárkànya van
Bennszülött pestiként hadd adjak egy tanácsot, hátha valaki nem tudja.
Ha a vásárba jöttök, bírtok gyalogolni és nem akartok dugóban araszolni , akkor érdemes a vasút túloldalán megállni a kőbányai oldalon. Ingyen parkolás az utcákban.
Van aluljáró , simán át lehet gyalogolni a vasút alatt.
+ 5 perc gyalog, de -30 perc dugómentesen ki és be.
Válasz *** HM *** #2888. hozzászólásáraVan itthon, kit érdekelnek azok ott szerinted!?!?!?!
Riszáló csajoknál ma is csorgattátok a többi kiéhezett között?
Válasz Nskype #2885. hozzászólásáraOké megkaptam! Ment a jegy! Jó szórakozást! Üdv!
Válasz Bárány #2880. hozzászólásáraNa ez kb. így van
Válasz Lacihunt84 #2878. hozzászólásáraSzia, átküldtem a címem privátban, előre is köszönöm szépen!
Én holnap érek rá, akkor megyek. Fogunk összefutni valakivel?
Válasz Mf-es? #2860. hozzászólásáraMire van szükség a talajmegújítósba? Mert szerintem megtalálhatóak az expon ezek a gépek is! Hiszen csak vetni meg aratni kell nem? És hát azért csak volt 1-2 vető, meg kombinó a placcon! Na meg azért még egy küllőskapa is befigyelt!
Ma már hosszabbított nyitvatartás volt a dugóra való tekintettel, 17:30kor bemondták a "rádióba". Ennek örömére nem haza indultam hanem körbenézni, ha már napközben nem sikerült. Igaz már se kiállító, se nagyon nézelődő, de így legalább nyugodtan, tolongás nélkül megnéztem amit akartam. Amúgy ha kocsival jönnék, tuti az Arénánál parkolnék (ráadásul ingyenes), majd 5 perc tömegközlekedés után ott is vagyok az Expon. Franc se fog órákat állni a dugóban!
Ermike! Remélem nem vallottál szégyent a gazdálkodók képviselőjeként! Hajrá MF! Ugye?
Válasz Sk Laci #2879. hozzászólásáraEmberfüggő a dolog, mindig is az volt.
Ha normálisan köszönsz, érdeklődsz, ha kell, akár vársz is kicsit a sorodra, veled is így bánnak.
Ha hagymás-pálinkás bűzben oda böffented, hogy "hé, koma, hogyé a nyócezres dzsondér", ha kérdés nélkül gyűjtögeted a tollat, ezt-azt, "mert te má' megfizetted az árát", akkor olyan lesz a viszont hozzáállás is.
Az sem véletlen, hogy kénytelenek zárni a drága gépeket!
Szóval elhiszem, hogy te ezt tapasztaltad, de azt is, hogy más meg mást. Mindegyiknek meg lehet az oka...
Ma voltam én is a kiállitáson. Személyesen negatív tapasztalatom nem volt az üzletkötőkel. Akiket megszólitotam készségesek voltak. Sok helyen csak megáltam valamilyen munkagépet megnézni, mindjárt szaladtak,egyből informálni a "potencionális vevőt". Csak jót tudok mondani az idei kiállitókról.
Ami negatívum volt, hogy hazamenet megint kifogtam a "Pesti dugót". Kiállitástól az Árpádhídig másfél óra. Utána már jó volt az út hazáig.
Válasz Nskype #2877. hozzászólásáraKüldj egy email címet és átküldöm!
Válasz Lacihunt84 #2876. hozzászólásáraEngem érdekel... :)
Üdv Mindenkinek!
Van 1 jegyem az expóra az egyik kolléga nem tudott eljönni akinek kell írjon és átküldöm!
Válasz Sanyee #2844. hozzászólásáraMikor a hátsó híd kettétörik az mit jelent?
Válasz Hali Laci #2870. hozzászólásáraMert 45 van meg nyomnyi köll le ne maradjanak a Dsektől
Dabasról meg nem nagy buli átvinni pár kintrohadót gondoljuk mi...
Válasz Hali Laci #2864. hozzászólásáraMondtam hogy 5 évente elég oda menni!Vagy csak az OMÉK ra!
Válasz Hali Laci #2870. hozzászólásáraKevés a ....t
Ott tobzódnak 5ös csoportokban sztorizgatva unatkozva