Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na voltam masexpon... a környezetvédelem jegyében örömmel láttam hogy nem futkározott mindenki vödrökkel és 500 féle szórólapokkal, szatyrokkal.. végre a gazdatársak is rájöttek tök felesleges...úgy is nagy rész kuka... minden fent van szinte a neten...
Válasz Drisa #2758. hozzászólásáraMondjuk az én bendőm mindennel elbánik, én úgy vagyok vele, hogy ha megyek valahová ami nem munka akkor nem akarok még azzal is-arra is dolgozni, nem fogok hátizsákot vinni meg más egyéb koloncot, van kaja veszek ott ami teccik, viszont ahogy írjátok én is rendszeresen találkoztam nem kellő minőségben elkészített kajákkal.
Reggeli itthon, ott egy kenyérlángos vagy ilyesmi, aztán hazafelé megszokott helyen telelapátoljuk a bendőt és lehet aludni az M3-ason menet közben, úgy sincsen sok kanyar hehe
Oda felé egy kiadós reggeli, napközben a kiáltok ellátnak mindennel(pálinka és egyebek). Hazafelé betérünk az Algyői halászcsárdába és a nap zárásaként egy hatalmas kajálás.
Válasz kis Zombi #2759. hozzászólásáraA kávéra van megoldás akkor is ha nincs ismerősös a kiállítók közt. Érdeklődj találomra egy gép után kicsit jobban, és már hozzák is a kávét.
Ajánlom mindenkinek, hogy a kereskedők második kérdésére - mennyi föld van? - valami jó nagyot mondjon mindenki, egyből máshogy állnak az emberhez.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2754. hozzászólásárainkább hazafelé valami étterem, vagy ha egész napra mész akkor hideg otthonról!
extrém drága és még sokszor ehetetlen minőség is!
Válasz bandigh #2763. hozzászólásáraOtt honról vitt házi kolbászra gondoltam.Én sose vettem még ott kaját.
Én viszek magammal,itthon préselt,alma,és répalevet keverve.2 litert.Meg még mellé valamit.
3963 hozzászólás
Válasz Ares 826 #2812. hozzászólásáraNekem,minden évi el van rakva.
Válasz Mf-es? #2810. hozzászólásáraÉn is annyi volt a papír! Csak sajnos nem ég rendesen a kazánban!
Válasz Mf-es? #2810. hozzászólására"Én alig bírtam haza cipelni" a megtömött kukászsákokat a kazánba
Válasz borda77 (Joe) #2809. hozzászólásáraÉn alig bírtam haza cipelni.
Na voltam masexpon... a környezetvédelem jegyében örömmel láttam hogy nem futkározott mindenki vödrökkel és 500 féle szórólapokkal, szatyrokkal.. végre a gazdatársak is rájöttek tök felesleges...úgy is nagy rész kuka... minden fent van szinte a neten...
Válasz lala #2807. hozzászólásáraIgen
Válasz noi24 #2800. hozzászólásáraküldenek választ?
Válasz noi24 #2800. hozzászólásáraküldenek választ?
Válasz UE-28 #2804. hozzászólásáraA vásárlás úgy kezdődik, hogy meg kell adni az adatokat. Mi a problem?
Üdv!
Kedvezményes jegyet kártyával fizetném ki online, ÁFA-s számlát kérnék róla, de sehol annak adatainak megadására nem találok utalást.
Hogy működik, hol tudom ezt jelezni és annak adatait hol adom meg?
Már a fizetés "gomb" megnyomásánál jártam, de addig nem kérte, így azt nem tettem meg.
Köszönöm
Válasz Drisa #2801. hozzászólásáraAz enyémre is rá van írva,de nem kellett regisztrálni.Lecsippant,és mentünk be.
Az jár jól aki ma és holnap megy.Péntek tömegnyomor!
Válasz Mf-es? #2797. hozzászólásáraJegyen rajta van hogy agroinform/vip oldalon kell regelni
Válasz Drisa #2796. hozzászólásáraHelló! Az alábbi oldalon tudod érvényesíteni a jegyen lévő sorszám beirásával. http://expotech.hu/meghivo
Válasz Garfield #2798. hozzászólásáraBent igen!
(Legalábbis mikor mi így voltunk)
Hello első nap sosem voltam,gyerekeimmel megyek.Jó meleg van már ekkor is???
Válasz Drisa #2794. hozzászólásáraÉn is nyertem,és annyit írtak,1-es,3-as bejáratnál átvehetem a hosztesz lányoktól a jegyet.
Válasz dr.T #2795. hozzászólásáraMilyen számokat? Csak nevet e-mailt kért.
Válasz Drisa #2794. hozzászólásáraNekem is olyan van beutottem a szamokat es azonnal jott az email visszaigazolas.
Válasz ugariboss #2792. hozzászólásáraEz ingyenes volt csak regisztraltam már két napja de nem kaptam visszajelzést.
Válasz *** HM *** #2787. hozzászólásáraKét tasli,hány db van?
Válasz Drisa #2786. hozzászólásáraMa délben fizettem és semmi.Neked azóta valami változás?
Válasz *** HM *** #2787. hozzászólásáraKUPHECCCCCC...
Válasz .Norbert #2784. hozzászólásáraElkeszult a demó géped?
Válasz *** HM *** #2787. hozzászólásáraJegyüzér lettél???
Válasz *** HM *** #2787. hozzászólására3000
Ingyenjegyé ki mennyit ad 8 50kor a kapuban 2499hm???
No kit érdekel????
Regisztráltam a kapott meghívó val azt írta kapok visszajelzést de nem kaptam.... akkor most mi van? Nehogy a végén ott kelljen jegyet venni.
Válasz .Norbert #2784. hozzászólásáraMinden képpen kereslek majd
Mindenkit vár szeretettel a NorAn Technologies kis csapata a G pavilon 202/D standján
Ezt a táblát keressétek
Válasz lala1 #2775. hozzászólásáraMi is szerdán megyünk.
Vegyetek saslukat ...4 hagyma közt 3 krumpli.... 30ft 2200ért...
Válasz lala1 #2775. hozzászólásáraOtt találkozunk!
Válasz bobo77 #2778. hozzászólására
Válasz lala1 #2775. hozzászólására
Csüt
Válasz lala1 #2775. hozzászólásáraJelen!!
Válasz lala1 #2775. hozzászólásáraÉn szerdánmegyek az asszonnyal...
Szerdán valaki?
Válasz kori01 #2764. hozzászólásáraRendben, várom a hívásod
Válasz Drisa #2758. hozzászólásáraMondjuk az én bendőm mindennel elbánik, én úgy vagyok vele, hogy ha megyek valahová ami nem munka akkor nem akarok még azzal is-arra is dolgozni, nem fogok hátizsákot vinni meg más egyéb koloncot, van kaja veszek ott ami teccik, viszont ahogy írjátok én is rendszeresen találkoztam nem kellő minőségben elkészített kajákkal.
Reggeli itthon, ott egy kenyérlángos vagy ilyesmi, aztán hazafelé megszokott helyen telelapátoljuk a bendőt és lehet aludni az M3-ason menet közben, úgy sincsen sok kanyar hehe
Oda felé egy kiadós reggeli, napközben a kiáltok ellátnak mindennel(pálinka és egyebek). Hazafelé betérünk az Algyői halászcsárdába és a nap zárásaként egy hatalmas kajálás.
Kaja pia megoldva,a kiállítok mindíg meghívnak,sőt néha már sok is,(kedvenc szövegem kinálj már meg ,ne keljen kérnem)
Válasz apuci #2768. hozzászólásáraÚgy-úgy! Akkor már szenyát sem kell vinni, lesz terülj-terülj..
Interneten kártyával vásárolt jegyné a zsetont mikor vonják le a számláról?
Válasz VMisi #2767. hozzászólásáraM.Lőric vagy Cs.Sándor vagyok!
Válasz kis Zombi #2759. hozzászólásáraA kávéra van megoldás akkor is ha nincs ismerősös a kiállítók közt. Érdeklődj találomra egy gép után kicsit jobban, és már hozzák is a kávét.
Ajánlom mindenkinek, hogy a kereskedők második kérdésére - mennyi föld van? - valami jó nagyot mondjon mindenki, egyből máshogy állnak az emberhez.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2754. hozzászólásárainkább hazafelé valami étterem, vagy ha egész napra mész akkor hideg otthonról!
extrém drága és még sokszor ehetetlen minőség is!
Válasz bandigh #2763. hozzászólásáraOtt honról vitt házi kolbászra gondoltam.Én sose vettem még ott kaját.
Én viszek magammal,itthon préselt,alma,és répalevet keverve.2 litert.Meg még mellé valamit.
Válasz Sk Laci #2762. hozzászólásáraLehet megyek ,és akkor felhivlak talizunk ott