Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gabika6330 Pr. #2474. hozzászólásáraMikor is sorsolják?nem kell sajnálni azt az 1500ft(ámbár ahány külföldi kiállításon voltam:Verona,Bologna,Hannover,ott ingyenesen lehetett belépni)többet leengedünk a torkunkon(nemcsak folyadékot)
Válasz gjoni #2467. hozzászólásáraGépet bámulni?
Onnan van hólapátunk, lufink, stihl-es kulcstartónk meg sapkánk és fényképünk a festett bögyöskékkel. Egy hétre előre jól lakunk a kirakott rágcsálni valóval is.
Te meg traktort nézegetnél...
Válasz *** HM *** #2465. hozzászólásáraM0 felé nem járok.
M7 bokor mellett telepítem. Nem is kell regisztrálnod, mert már ezt is megcsináltam, szóval megmarad az inkognitó.
Válasz gjoni #2467. hozzászólásáraDe most gondolj bele: megfoghatod, beleülhetsz, ráűlhetsz, meg eljátszod hogy 1 nagy zöldbáró vagy azt hülyited ott a népet, ezt vétek kihagyni
Ez 1500ft +200 a kezelesi koltseg= 1700ft-os jegy lesz. Eloszor ki kell tolteni ezt a regisztraciot es utanna kuldenek egy linket ahol a jegyet lehet megvasarolni akar net is.
Válasz Robi3 #2458. hozzászólásáraEz az 1500-as jegy? Mert mintha hallottam volna hogy van kedvezményes 1900-ért is tán? Nem látom rajta sehol feltüntetve mennyi ezzel
Válasz drenthe evo #2453. hozzászólásáraHa van kapcsolatod valamelyik céggel ők fognak levelet küldeni hogy letöltve a linket kapsz belépőt kedvezményesen ami alapján 1500ft bemehetsz a kiállításra.
Válasz *** HM *** #2445. hozzászólásáraMi megyünk. Ha jössz, engem arról ismersz meg, h. be lesz ragasztva a szám. Ez azért van,(lesz) hogy senkinek ne tudjak olyan kérdést feltenni, amiről gőze sincs, mert ez nagyon kínos, nemcsak a kiállítóknak, hanem a barátaimnak is...... úgyhogy csak akkor visznek, ha nem szólalok meg egész nap.
Válasz *** HM *** #2441. hozzászólásáraDe a lapát vödör lufi ....osztogatóra is vágyunk s vàrunk...
Ők is 100akat lekötnek s kiiktatnak ezzel is könnyítik a hasítást egyik szerződéskötéstől a másikig.
Válasz VMisi #2440. hozzászólásáraMinél több pucérhabitusú feslett , csecsenfestett combos Bigét a sarkokban elhelyezve.... hogy ezek több 1000 nyáltermelő otthoniasszonytunó már 9kor pálinkagőztfingó kollégát elszippantsanak az utunkból.
Válasz .Man #2438. hozzászólásáraÉnn azt gondolom mindent meg tettél ami tőlled tellik finom volt a Kávé és legalább tudtunk egy kicsit beszélgetni. Mi jól éreztük magunkat.
Válasz lala1 #2434. hozzászólásáraIgen! Gábor az tényleg loholt, meg látszott, hogy ki van idegileg is és még csak csütörtöki nap volt! Ennek ellenére megállt egy pillanatra, beszéltünk pár mondatot, aztán ment mindenki a dolgára! Nem is felé irányult a negatívum hanem az egész kiállításra. Gábor 110 %-al teljesítette a munkáját ,és ha fele ennyire odaadóak, segítőkészek, illemtudóak lennének a kiállítók/ nézelődők, színvonalasabb lenne a kiállítás az egyszer biztos! (Mert nem csak attól színvonalas egy kiállítás, hogy több száz milliós gépparkot állít ki egyik-másik cég, hanem a szakmai felkészültség is meg van, és hozzá az olyan érdeklődő, aki még ha terepnadrágban is megy, meg gumicsizmába, legalább nem félrészeg, és nem csak az árát kérdezi az adott gépnek, hanem a főbb paramétereit. Ezt viszont lehetetlen lenne kiszűrni a beléptetéskor.)
Elnézésetek kérem az Agromashos dologért. Valóban nem sok időm volt a standon. Cimbikével és Laláékkal sikerült egy kicsit beszélnem, de folyamatos trappolásban voltam. Ha valakit elküldtek a standról azért pedig külön elnézést, új kollegina nem ismeri az embereket igazán még.
Valóban a kávézó dolog egy kicsit jobban kinőtte magát mint reméltük és az emberek elárasztoták a standot. Főleg, hogy más helyeken rengetegbe került a kávé is.
Ezen próbálunk a későbbiekben moderálni egy kicsit.
Az alábbi tapasztalatot szeretném megosztani: nem voltam kint az expon, de ahogy látom, lehet jól tettem... Az expo ideje alatt hívtam kereskedőt, gondoltam van vmi akció, mert éppen permetezőgép-vásárlás előtt állok. A reakciója: 1. most épp expón van 2. árat nem tud rá mondani, talán x vagy y ezer euró 3. majd visszahív, mert látja a számom, de egyébként is pont ügyfele van. Nem hívott, én tegnap még próbáltam felhívni, nem vette fel, nem hívott vissza. Ezzel befejeztem. Hülye világot élünk.
3933 hozzászólás
Válasz Mf-es? #2481. hozzászólásáraJa aki ebböl is üzletet csinál,TM olajat hozhatnál
Válasz Mf-es? #2481. hozzászólásáraJa aki ebböl is üzletet csinál,TM olajat hozhatnál
Válasz Claaastra #2478. hozzászólásáraÉn vinni szoktam kolbászt,sonkát,csülköt szalonnát kopasztott kacsát,mindent.Ki kell használni az útiköltséget.
Válasz Gabika6330 Pr. #2474. hozzászólásáraÉn tavaly nyertem
Válasz Mf-es? #2477. hozzászólásáraOnlány megveszem aztán ágyő
Válasz Mf-es? #2477. hozzászólásáraNem érsz rá???A kolbászé is 1 órát állunk
Válasz Claaastra #2475. hozzászólásáraNem az 1500-al van baj,hanem a sorban állással,a pénztárnál.
Válasz Claaastra #2475. hozzászólásáraKinyomoztam 24.-én lessz a sorsolás,akkor még van esély
Válasz Gabika6330 Pr. #2474. hozzászólásáraMikor is sorsolják?nem kell sajnálni azt az 1500ft(ámbár ahány külföldi kiállításon voltam:Verona,Bologna,Hannover,ott ingyenesen lehetett belépni)többet leengedünk a torkunkon(nemcsak folyadékot)
Van közöttünk valaki,aki nyert 1 db ingyen jegyet is a hírlevélre feliratkozásból adódóan??Vagy ez csak parasztvakítás volt?
Válasz mucsijani #2472. hozzászólásáraTegnap eljött érte egy környékbeli kolléga. Szóval már tárgytalan.
Válasz ..MZ/X.. #2471. hozzászólásáraHello.megvan még a belépő?engem érdekelne..
Válasz gjoni #2467. hozzászólásáraGépet bámulni?
Onnan van hólapátunk, lufink, stihl-es kulcstartónk meg sapkánk és fényképünk a festett bögyöskékkel. Egy hétre előre jól lakunk a kirakott rágcsálni valóval is.
Te meg traktort nézegetnél...
Válasz *** HM *** #2465. hozzászólásáraM0 felé nem járok.
M7 bokor mellett telepítem. Nem is kell regisztrálnod, mert már ezt is megcsináltam, szóval megmarad az inkognitó.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2468. hozzászólásáraVoltam kétszer már nagy buli tudom!
Válasz gjoni #2467. hozzászólásáraDe most gondolj bele: megfoghatod, beleülhetsz, ráűlhetsz, meg eljátszod hogy 1 nagy zöldbáró vagy azt hülyited ott a népet, ezt vétek kihagyni
Én nem megyek bámulni a sok szép új gépet amire soha nem lesz lóvém!
Válasz *** HM *** #2465. hozzászólásáraMár megint a sztráda munkás sztorival jössz
Válasz ..MZ/X.. #2464. hozzászólásáraHát ha senki akkor nekem jó lesz.
Rejtsd el az m0áso 1 bokorban ha arra járok fölmarkolom ...
Ha valakit érdekel van egy felesleges ingyen repi jegyem amit szívesen átadok.
Válasz Dave #2461. hozzászólásáraOnline regisztrációval 1500-
Értem, köszönöm!
Válasz GREVEN #2459. hozzászólásáraNapi belépőjegy - online, regisztrációval*: 1.900.- (csak online fizetéssel együtt érvényes!)
Válasz GREVEN #2459. hozzászólásáraUdv,
Ez 1500ft +200 a kezelesi koltseg= 1700ft-os jegy lesz. Eloszor ki kell tolteni ezt a regisztraciot es utanna kuldenek egy linket ahol a jegyet lehet megvasarolni akar net is.
Válasz Robi3 #2458. hozzászólásáraEz az 1500-as jegy? Mert mintha hallottam volna hogy van kedvezményes 1900-ért is tán? Nem látom rajta sehol feltüntetve mennyi ezzel
Válasz drenthe evo #2453. hozzászólásáraUdv
Kedvezmenyes jegy:
http://www.eregistrator.hu/ereg/registration.php?ltid=LP&idid=A5&prid=AGM17&mode1=K&lngid=hu&pid=00347769&c=0
Válasz Ares 826 #2456. hozzászólásáraAz e-maileket nem is néztem. Biztos lesz... Köszi
Válasz drenthe evo #2453. hozzászólásáraHa van kapcsolatod valamelyik céggel ők fognak levelet küldeni hogy letöltve a linket kapsz belépőt kedvezményesen ami alapján 1500ft bemehetsz a kiállításra.
Válasz drenthe evo #2454. hozzászólására...kétszer is!
Válasz *** HM *** #2451. hozzászólásáraMg van még ,sőt , már saját is... Igen , le kis drenthináztam
Válasz Ares 826 #2452. hozzászólásáraHááát... Én is sokallom. A kedvezményes hogy van ?
Válasz drenthe evo #2449. hozzászólásáraOlyan nincs sajna, csak 1500 azt mondják kedvezményesnek.
Válasz drenthe evo #2449. hozzászólásáraMi van merre vagy meguntad az mgt?
Vagy lekisdrentéztél?
Válasz drenthe evo #2449. hozzászólására...belépő elérhető valahogy?
Hy. Akciós belépő esetleg ingyen
Válasz Szeni #2447. hozzászólásáraMint a reklámban jobb t..x vagy a bal t..x,
Válasz *** HM *** #2445. hozzászólásáraMi megyünk. Ha jössz, engem arról ismersz meg, h. be lesz ragasztva a szám. Ez azért van,(lesz) hogy senkinek ne tudjak olyan kérdést feltenni, amiről gőze sincs, mert ez nagyon kínos, nemcsak a kiállítóknak, hanem a barátaimnak is...... úgyhogy csak akkor visznek, ha nem szólalok meg egész nap.
Válasz *** HM *** #2445. hozzászólásárahttps://youtu.be/GgoolZ-Mo48
Na ki mit néz majd?
Énekeljetek...
ott lesz vajon a.6-os mtz ez már tier 4 mindenféle hülyeségével együtt
Szőlészet kertészet egy nulla volt tavaly. Idei évre sem várok csodát...
Válasz *** HM *** #2441. hozzászólásáraDe a lapát vödör lufi ....osztogatóra is vágyunk s vàrunk...
Ők is 100akat lekötnek s kiiktatnak ezzel is könnyítik a hasítást egyik szerződéskötéstől a másikig.
Válasz VMisi #2440. hozzászólásáraMinél több pucérhabitusú feslett , csecsenfestett combos Bigét a sarkokban elhelyezve.... hogy ezek több 1000 nyáltermelő otthoniasszonytunó már 9kor pálinkagőztfingó kollégát elszippantsanak az utunkból.
Agromashexpo 2017.
Létrehozta: tsz.tamas, 2016-12-16 17:47:12
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 tsz.tamas | 2016-12-16 17:47:12
#1033482. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
tsz.tamas
vélemények......ki mit vár?smile confused
Válasz .Man #2438. hozzászólásáraÉnn azt gondolom mindent meg tettél ami tőlled tellik finom volt a Kávé és legalább tudtunk egy kicsit beszélgetni. Mi jól éreztük magunkat.
Válasz lala1 #2434. hozzászólásáraIgen! Gábor az tényleg loholt, meg látszott, hogy ki van idegileg is és még csak csütörtöki nap volt! Ennek ellenére megállt egy pillanatra, beszéltünk pár mondatot, aztán ment mindenki a dolgára! Nem is felé irányult a negatívum hanem az egész kiállításra. Gábor 110 %-al teljesítette a munkáját ,és ha fele ennyire odaadóak, segítőkészek, illemtudóak lennének a kiállítók/ nézelődők, színvonalasabb lenne a kiállítás az egyszer biztos! (Mert nem csak attól színvonalas egy kiállítás, hogy több száz milliós gépparkot állít ki egyik-másik cég, hanem a szakmai felkészültség is meg van, és hozzá az olyan érdeklődő, aki még ha terepnadrágban is megy, meg gumicsizmába, legalább nem félrészeg, és nem csak az árát kérdezi az adott gépnek, hanem a főbb paramétereit. Ezt viszont lehetetlen lenne kiszűrni a beléptetéskor.)
Sziasztok!
Elnézésetek kérem az Agromashos dologért. Valóban nem sok időm volt a standon. Cimbikével és Laláékkal sikerült egy kicsit beszélnem, de folyamatos trappolásban voltam. Ha valakit elküldtek a standról azért pedig külön elnézést, új kollegina nem ismeri az embereket igazán még.
Valóban a kávézó dolog egy kicsit jobban kinőtte magát mint reméltük és az emberek elárasztoták a standot. Főleg, hogy más helyeken rengetegbe került a kávé is.
Ezen próbálunk a későbbiekben moderálni egy kicsit.
Az alábbi tapasztalatot szeretném megosztani: nem voltam kint az expon, de ahogy látom, lehet jól tettem... Az expo ideje alatt hívtam kereskedőt, gondoltam van vmi akció, mert éppen permetezőgép-vásárlás előtt állok. A reakciója: 1. most épp expón van 2. árat nem tud rá mondani, talán x vagy y ezer euró 3. majd visszahív, mert látja a számom, de egyébként is pont ügyfele van. Nem hívott, én tegnap még próbáltam felhívni, nem vette fel, nem hívott vissza. Ezzel befejeztem. Hülye világot élünk.
Nekem semmi bajom nem volt a kávéval.
A megnyitó alatt ittam egyet, majd 14 órakor minden pizzát megkóstoltunk.
Ti ezek szerint rosszkor voltatok rossz helyen.
Mi nem vártuk el, hogy vendégnek nézzenek bennünket.
Moderátor által módosítva: 2016-02-03 17:41:50