Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sanyee #2245. hozzászólásáraÁltalában nem a bemenetellel van gond hanem hogy a Kerepesi útról a hungexpo-ig 1-1.5 óra a bejutás :( és akkor a hungárián araszolásrol nem is beszéltünk
Nem tudom miért nem lehet hétfőtől -vasárnapig nyitva a kiállítás . A Gépeknek is jobb volna tovább lennének fedél alatt. Én most kihagyom a kiállítás mert nem felel meg az időpont.Illetve azt a gépet amit én szeretnék vásárolni úgyse hozzák el, a nagykereskedők jd mfny standján nem lesz latható.
Válasz ..MZ/X.. #2237. hozzászólásáraÁ nem de kösz a meghívást,az nem fehér embernek való és nagyon drága is azok,pedig jó lenne venni egy két dolgot a gazdaságba!
Válasz Szem Howkinsz #2232. hozzászólásáraGyereeee!
Összedobjuk még a teljes árú belépőt is, sőt még fuvarra is kerítünk valakit. Valaki csak bedob a csomeszba addig.
Legyen legalább egy jó napunk ebben a sz@r időben.
Válasz Plútó #2233. hozzászólásáraNem tudom, ki lehetett az az agytröszt, aki kitalálta, h. oda kell csődíteni egy csomó hasztalan nézelődőt, mikor így is hatalmas a tömeg. Valószínűleg egy olyan, aki keresni akart még vele egy pár fillért, és nagyívben tesz rá, h. ezzel mennyit ront a szinvonalon. A pénz mindenek felett......
Válasz Farkas István. #2228. hozzászólásáraNem egészen ingyen mehetnek,hanem 500 ft.ért.És gondolom azért a X.kerületben lakók,mert az expo is a X.kerületben van.Helyben lakó kedvezmény.
Válasz atisgyulai #2230. hozzászólásáraMódosítom: szerdán-csütörtökön megy a szakma + azok a gyerekek, akiknél intézhető a lógás..
Aztán úgyis utólag derül ki,hogy jól döntöttünk vagy nem?!
Válasz hpityus78 #2229. hozzászólásáraSzerda!
A gyerek is jöhet, mert anyuci führer az isiben.
Ja és ő is jön, látta a tavalyi invest-es csajokat az újságban!
Találkozó szokott lenni a agro. standnál? Mikor?
Válasz Farkas István. #2221. hozzászólásáraSzerintem Őt ingyen is beengedik oda, és ő lesz a legfőbb látványosság, egy nagy hiányossággal, hogy nem lesz ott a 9 hold földje, meg a szürkéje és a hozzá való géppark. Így sajnos csak vele kell beérni!
Válasz Szem Howkinsz #2213. hozzászólásáraHa a Pestieket ingyen beengedik, akkor téged miért ne engednének be !!!!!!! Csak arra figyelj, h. ha a kapunál megkérdezik a nevedet, nehogy azt mond, h. Szemi Howkinsz , mert akkor tényleg nem engednek be !!!!! Mondjál bármi mást, és simán besurransz.
Neked alighanem kicsúszott valamikor a lábad a bába kezéből........
Válasz kevesa #2214. hozzászólásáraTök mindegy, mit írsz be......pl: Vállalkozó ....mindegy. Ha betöltöd, akkor ad lehetőséget az azonnali megvásárlásra.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2208. hozzászólásáraNekem Freemail-em van, erre nem jön semmi. Most regisztráltam a T-online.ra, arra egyből megjött. Nem értek ezekhez a számítógépes dolgokhoz, úgyhogy nem mondok semmit..........ez van.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2205. hozzászólásáraÉn ezt már kitöltöttem. Mikor beírom a nevem első betűjét, a gép már írja magától a többit............aztán " elküld".....na és utána hogyan tovább?
3951 hozzászólás
Mi történik az urak nem tudnak fel kelni időben. Mi 7-kor kezdőnk. És 5-kor kelünk.
Válasz MFM #2250. hozzászólásáraweboldalon az van, hogy 09:00-18:00-ig. szombaton 09:00-17:00-ig
Holnap mikor nyit a kiállítás?
Válasz atisgyulai #2244. hozzászólásáraAkkor hozzál egykésest khünét 100eft ujjat ,ha féláron van!
Válasz atisgyulai #2244. hozzászólásáraAkkor hozzál egykésest khünét 100eft ujjat ,ha féláron van!
Válasz Sanyee #2239. hozzászólásáraAz nem ingyenes,és még elfogyaszt legalább 2 tank benzint 600 km oda vissza
Válasz Sanyee #2245. hozzászólásáraÁltalában nem a bemenetellel van gond hanem hogy a Kerepesi útról a hungexpo-ig 1-1.5 óra a bejutás :( és akkor a hungárián araszolásrol nem is beszéltünk
Válasz amino #2241. hozzászólásáraTavaly voltunk szombaton. Később mentünk mint a nyitás volt és nem volt 5 percnél több a sorbaállás.
Válasz Szem Howkinsz #2238. hozzászólásáraPedig ilyenkor a lazítókat féláron adják!
Nem tudom miért nem lehet hétfőtől -vasárnapig nyitva a kiállítás . A Gépeknek is jobb volna tovább lennének fedél alatt. Én most kihagyom a kiállítás mert nem felel meg az időpont.Illetve azt a gépet amit én szeretnék vásárolni úgyse hozzák el, a nagykereskedők jd mfny standján nem lesz latható.
Válasz amino #2241. hozzászólásáraAkkor sincs semmi, csak a büfésoron így kevesebb gempa jut páleszre.
szóval ha valaki csak úgy spontán szombaton épp Budapesten jár,és nem rendezett magának előre semmilyen belépőt ide, akkor ne sok jóra számítson?
Válasz Szem Howkinsz #2238. hozzászólásáraGabi te lennél a sztárvendég! Nincs hideg a kocsiban meg a pavilonokban is van fűtés :)
Válasz Szem Howkinsz #2238. hozzászólásáraNa ezzel jöhetsz 1200-ért be.
Gyere legalább látsz mást a szürkén kívül.
tick....
Válasz ..MZ/X.. #2237. hozzászólásáraÁ nem de kösz a meghívást,az nem fehér embernek való és nagyon drága is azok,pedig jó lenne venni egy két dolgot a gazdaságba!
Válasz Szem Howkinsz #2232. hozzászólásáraGyereeee!
Összedobjuk még a teljes árú belépőt is, sőt még fuvarra is kerítünk valakit. Valaki csak bedob a csomeszba addig.
Legyen legalább egy jó napunk ebben a sz@r időben.
Válasz Plútó #2233. hozzászólásáraNem tudom, ki lehetett az az agytröszt, aki kitalálta, h. oda kell csődíteni egy csomó hasztalan nézelődőt, mikor így is hatalmas a tömeg. Valószínűleg egy olyan, aki keresni akart még vele egy pár fillért, és nagyívben tesz rá, h. ezzel mennyit ront a szinvonalon. A pénz mindenek felett......
Válasz lala1 #2234. hozzászólásáraOk.
Válasz atisgyulai #2230. hozzászólásáraMinden nap 14:00 a standnál!
Válasz Farkas István. #2228. hozzászólásáraNem egészen ingyen mehetnek,hanem 500 ft.ért.És gondolom azért a X.kerületben lakók,mert az expo is a X.kerületben van.Helyben lakó kedvezmény.
Válasz Farkas István. #2221. hozzászólásáraJa az nagyon messze van ebben a hidegben!
De ,remélem csináltok képet és bele teszitek WAZZE
Válasz atisgyulai #2230. hozzászólásáraMódosítom: szerdán-csütörtökön megy a szakma + azok a gyerekek, akiknél intézhető a lógás..
Aztán úgyis utólag derül ki,hogy jól döntöttünk vagy nem?!
Válasz hpityus78 #2229. hozzászólásáraSzerda!
A gyerek is jöhet, mert anyuci führer az isiben.
Ja és ő is jön, látta a tavalyi invest-es csajokat az újságban!
Találkozó szokott lenni a agro. standnál? Mikor?
Szerdán, legkésőbb csütörtökön megyek. Hétközbe a gyerekes családok nem tudnak jönni ovi-suli miatt.
kik laknak a 10. kerületben, h. azokat ingyen beengedik?????????????Gazdagok, v. szegények...... vagy kik, és miért????
Válasz Berkó_ #2225. hozzászólásáraPéntek délután és szombaton biztos ne, mert akkor ott lesz a fél. kerület, mint potenciális vevőkőr!
Válasz Berkó_ #2225. hozzászólásáraezzel sokan így vagyunk
Ki mikor tervezi a látogatást az Expóra? (Mert amelyik nap a legkevesebben tervezik a menetelt, na akkor kéne menni.)
Válasz Farkas István. #2221. hozzászólásáraSzerintem Őt ingyen is beengedik oda, és ő lesz a legfőbb látványosság, egy nagy hiányossággal, hogy nem lesz ott a 9 hold földje, meg a szürkéje és a hozzá való géppark. Így sajnos csak vele kell beérni!
Válasz kevesa #2219. hozzászólásáraIgen be!
Válasz kevesa #2219. hozzászólásáraIgen
Válasz Szem Howkinsz #2213. hozzászólásáraHa a Pestieket ingyen beengedik, akkor téged miért ne engednének be !!!!!!! Csak arra figyelj, h. ha a kapunál megkérdezik a nevedet, nehogy azt mond, h. Szemi Howkinsz , mert akkor tényleg nem engednek be !!!!! Mondjál bármi mást, és simán besurransz.
Neked alighanem kicsúszott valamikor a lábad a bába kezéből........
Válasz kevesa #2214. hozzászólásáraHaladás MG Téesz, Búzakalász, Aranykalász, Lenin, Egyetértés, Felszabadulás, Vörös Csillag, Vörös Hajnal, Béke... Soroljak még?
Válasz Farkas István. #2215. hozzászólásáraÉrtem köszönöm!
Ha nekem 3 jegyre van szükségem akkor gondolom mind a 3 személyt be kell regelnem?
Válasz kevesa #2214. hozzászólásárahttp://agromashexpo.hu/hu/jegyvasarlas
Válasz kevesa #2214. hozzászólásáramost viccelsz?
(írd nyugodtan kevesa kft. és kész)
Válasz kevesa #2214. hozzászólásáraHa kihagyod úgy is jó.Ha nem beírod "egyéni".
Válasz kevesa #2214. hozzászólásáraTök mindegy, mit írsz be......pl: Vállalkozó ....mindegy. Ha betöltöd, akkor ad lehetőséget az azonnali megvásárlásra.
Hol tudnék kedvezményes jegyekhez hozzájutni?
Amit ide belinkeltetek oda cégnevet is kellene beírni nekem meg nincs cégem üresen meg nem hagyhatom.
Vagy előre megvásárolni a jegyet hol tudnám, hogy megspóroljam a sorban állást?
Megtudná mondani,hogy ez merre lesz?
Ez csak Mászárosnak és a nagyBirtokosoknak jó akinek 1000 hektár föld ,és nem nekem találták ki
Válasz Mf-es? #2211. hozzászólásáraHát ha nem akarok sorban állni 1 órát, kártyás lessz.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2205. hozzászólásáraFizetsz,vagy sorban állsz??
Én előre fizettem bankkártyával.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2208. hozzászólásáraKöszi !!!!!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2208. hozzászólásáraNekem Freemail-em van, erre nem jön semmi. Most regisztráltam a T-online.ra, arra egyből megjött. Nem értek ezekhez a számítógépes dolgokhoz, úgyhogy nem mondok semmit..........ez van.
Válasz Farkas István. #2207. hozzászólásáraE-mail megnéz, melléklet nyomtatod, és azzal fízetsz pénztárnál
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2205. hozzászólásáraÉn ezt már kitöltöttem. Mikor beírom a nevem első betűjét, a gép már írja magától a többit............aztán " elküld".....na és utána hogyan tovább?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2205. hozzászólásáraHálám örökké üldözni fog !!!!!
Válasz Farkas István. #2204. hozzászólásáraITT regisztrálj és nyomtsd ki visszaig. levél mellékletet, ennyi. Pénztárnál meg fizetsz
Tud valaki valamit a kedvezményes jegyekről? Már mindenhol regisztráltam, ahol lehetett, de sehonnan nem jött visszaigazolás ?????????????????????
Válasz s z e k k a #2202. hozzászólásáraKöszi!
Akkor próbálom g-mail-ről.