Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz *** HM *** #2322. hozzászólásáraNem tudom neked mennyire ,de nekem a rába fülkéje nem egy komfortos darab... ha már 250feletti gép kell,szerintem nagyon sokan meggondolják beadják e a rábát ide 25milláért,vagy pl. vesznek egy általam is belinkelt jóval modernebb és univerzálisabb jó állapotú gépet.
Válasz gazda palánta #2318. hozzászólásáraBocs ha beleszólok,de az ominózus gépen legalább a gumikat cserélhették volna le újra,ha már annyiért kirakják ,ráadásul kiállításon...
Válasz Szem Howkinsz #2307. hozzászólásáraŰltél a gép-ben? Próbáltad már?? Tudod hogy van megcsinálva, tudod milyen motor, váltó van benne??? Gondolom ha ilyet írsz akkor nem!!! Addig ne ítéld el amíg nem láttad!!! Szerintem kényelmesebben lehet benne dolgozni mint bármely nyugatival... Jah és 21000000-ért nem kapsz 0 üzemórás nyugatit...
Válasz *** HM *** #2309. hozzászólására Már első nap letudtuk. Pár méterre Csányi kocsit odébb Harsányi,jó volt látni olyan embereket akiknek bejött az élet.
Válasz Matyi50 #2305. hozzászólásáraLehet csak elírták csak 2,1milla azért már 21 milláért már egy jó jonit szém vagy Newhollandot ami kényelmes és gyorsabban megy,és a rába nem mai darab már
Egy ismerős azt mondta, hogy tegnap mikor 10-11 közt értek oda akkor 1 órát még sorba kellett állni. Meg annyi ember volt, hogy élvezhetetlen volt szétnézni a gépek között.
Gondolom parkoló se volt ilyenkorra.
Válasz atisgyulai #2293. hozzászólásáraIgen, ma egészen konszolidált volt a helyzet, csak még sok volt az öltönyös-nyakkendős, felelős vezető. Még 4 órakor sem volt dugó a parkolóból kihajtásnál. A parkolás 1800 Ft, a pénztárnál kell zsetont venni azzal lehet kijönni.
Ma voltunk. A tavaly péntekhez képest kevesebben voltak. Parkolóba nem mertem idén bemenni, inkább sétáltunk kicsit.
2-kor lépnem kellett, akkor még szinte semmi autó mozgás nem volt, se benn se kinn. Reggel pénztárnál nulla várakozás, úgyhogy szerintem nem érdemes előre megvenni.
Kiállítás szinte ugyan az, ha valaki nem akar konkrét gépeket megnézni, összehasonlítani akkor nem éri meg. Még az invest-es csajok is ugyanazok voltak, ugyanúgy kifestve. Vagy lehet hogy tetkó? Esetleg tavaly óta nem fürödtek? Az biztosan látszott hogy fáznak .
A 14-órás talit sajna ki kellett hagynom! Bocs azoknak akik ott voltak, de így is elég rossz körülmények között értünk haza (tejfölköd+sötét).
Olyat ,hogy mondjuk freemailról nem megy a mai informatika világában nehéz elképzelni ,de nem ment fibermailról sem , hej de hányszor kívántam már pokolba informatikust!!
Válasz *** HM *** #2289. hozzászólásáraNem traktor kiállítás és munkagép kiállítás!
Ott lesz a LETÁK és aKomáromi gépek is,ja meg a Vagkerti,még több száz munkagépek Khüne és igy tovább
4022 hozzászólás
Válasz *** HM *** #2322. hozzászólásáraNem tudom neked mennyire ,de nekem a rába fülkéje nem egy komfortos darab... ha már 250feletti gép kell,szerintem nagyon sokan meggondolják beadják e a rábát ide 25milláért,vagy pl. vesznek egy általam is belinkelt jóval modernebb és univerzálisabb jó állapotú gépet.
Válasz Matyi50 #2321. hozzászólásáraGatyád is rámenne
Oszt lógó orral meg kilógó lelógóizével nézegetnéd
Válasz gazda palánta #2318. hozzászólásáraJa és én is inkább EZT! választanám ....
Válasz gazda palánta #2318. hozzászólásáraBocs ha beleszólok,de az ominózus gépen legalább a gumikat cserélhették volna le újra,ha már annyiért kirakják ,ráadásul kiállításon...
Válasz gazda palánta #2318. hozzászólásáraHagyjad. Azt sem tudja miről van szó...
Jobb nem szólni neki, akkor nem írkál még több hülyeséget
Válasz Szem Howkinsz #2307. hozzászólásáraŰltél a gép-ben? Próbáltad már?? Tudod hogy van megcsinálva, tudod milyen motor, váltó van benne??? Gondolom ha ilyet írsz akkor nem!!! Addig ne ítéld el amíg nem láttad!!! Szerintem kényelmesebben lehet benne dolgozni mint bármely nyugatival... Jah és 21000000-ért nem kapsz 0 üzemórás nyugatit...
Màr a fènyesség beboritott valamelyest
Válasz m.p.gy. #2314. hozzászólásáraVannak szolgàbbak milliárdnyian jobban alattunk
Válasz m.p.gy. #2314. hozzászólásáraAnnyira nem
Válasz *** HM *** #2312. hozzászólásáraVagy eddig észre se vetted hogy szolga vagy?
Válasz *** HM ***
Elég volt?
Válasz m.p.gy. #2311. hozzászólásáraSzolgasorsra nem vágyunk meg kutyaéletre
Válasz *** HM *** #2309. hozzászólására Már első nap letudtuk. Pár méterre Csányi kocsit odébb Harsányi,jó volt látni olyan embereket akiknek bejött az élet.
Válasz *** HM *** #2309. hozzászólásáraEz a fiatalasszony meg Újvárosi.
(ha jól látom innen a németfaluból).
Milyen kicsi a világ.
Gyertek 10000 en túliak vedelni...
Mikor kiinni céget a vagyonbul ha nem ma hónap?
sm gép......sadomazo? sm masín?
Miket nem szerez a Nagyfének...
Válasz Szem Howkinsz #2307. hozzászólásáraGyere föl Pestre hozzánk, ne otthon hadonàsszá, meg ne itten hadováljá....
Válasz Matyi50 #2305. hozzászólásáraLehet csak elírták csak 2,1milla azért már 21 milláért már egy jó jonit szém vagy Newhollandot ami kényelmes és gyorsabban megy,és a rába nem mai darab már
Egy ismerős azt mondta, hogy tegnap mikor 10-11 közt értek oda akkor 1 órát még sorba kellett állni. Meg annyi ember volt, hogy élvezhetetlen volt szétnézni a gépek között.
Gondolom parkoló se volt ilyenkorra.
A huntraktor felújított rábáinál sok embernek felcsillant a szeme,aztán,mikor meglátták,hogy 21milla,mosolyogtak egy jót.
Válasz otis #2303. hozzászólásáraÍgy sajnos nem rémlik, de délután kicsi a forgalom, az információnál pontosan megmondják neked.
Tudnátok segíteni? Ez a CSZT18 sátor merre található? Délután tudok csak menni, ne kelljen már a kereséssel időt pazarolnom.
Válasz ..MZ/X.. #2295. hozzászólásáraSenkinek nem kell a belépő?
Válasz atisgyulai #2293. hozzászólásáraPedig ott vártalak 2-kór az agroinform-nál
Válasz Mf-es? #2297. hozzászólásáraOké arról csinálsz amiről akarsz
Nálad van a fénképezőgép!
birodalmi "lepegeto"
Tegnapi zaras elotti kepek. Azert jo keson menni, mert mar nincs tomeg, viszont a csajok mar haza mentek.
Válasz Szem Howkinsz #2296. hozzászólásáraCsinálok,de ne várd,hogy a leták standon csináljam.
Válasz vénkabi #2294. hozzászólásáraKépet nem csinált senki,valami jó gépről vagy munkagépről és az ára is jó lenne tudni!
Urak!
Egy ingyenes belépő bekerülési áron elvihető. Van egy feleslegesem, szívesen odaadom valakinek. Átvehető holnap a helyszínen.
Válasz atisgyulai #2293. hozzászólásáraIgen, ma egészen konszolidált volt a helyzet, csak még sok volt az öltönyös-nyakkendős, felelős vezető. Még 4 órakor sem volt dugó a parkolóból kihajtásnál. A parkolás 1800 Ft, a pénztárnál kell zsetont venni azzal lehet kijönni.
Ma voltunk. A tavaly péntekhez képest kevesebben voltak. Parkolóba nem mertem idén bemenni, inkább sétáltunk kicsit.
2-kor lépnem kellett, akkor még szinte semmi autó mozgás nem volt, se benn se kinn. Reggel pénztárnál nulla várakozás, úgyhogy szerintem nem érdemes előre megvenni.
Kiállítás szinte ugyan az, ha valaki nem akar konkrét gépeket megnézni, összehasonlítani akkor nem éri meg. Még az invest-es csajok is ugyanazok voltak, ugyanúgy kifestve. Vagy lehet hogy tetkó? Esetleg tavaly óta nem fürödtek? Az biztosan látszott hogy fáznak .
A 14-órás talit sajna ki kellett hagynom! Bocs azoknak akik ott voltak, de így is elég rossz körülmények között értünk haza (tejfölköd+sötét).
Válasz kulakman #2291. hozzászólására Üdv!
A freemail-ről nekem sem jött visszaigazolás, citromail-ről viszont sikerült.
http://www.nak.hu/hu/kamara/kamarai-hirek/3648-agromashexpo-agrargepshow-ingyenes-belepesi-lehetoseg-a-tagoknak
http://www.nak.hu/hu/kamara/kamarai-hirek/3648-agromashexpo-agrargepshow-ingyenes-belepesi-lehetoseg-a-tagoknak
Válasz Matyi50 #2281. hozzászólásáraEddig 2x 1200 forintom van oda , majd veszek amennyiért adják , többet nem próbálkozok!
Olyat ,hogy mondjuk freemailról nem megy a mai informatika világában nehéz elképzelni ,de nem ment fibermailról sem , hej de hányszor kívántam már pokolba informatikust!!
A tanuló pénz meg van fizetve!
Válasz *** HM *** #2289. hozzászólásáraNem traktor kiállítás és munkagép kiállítás!
Ott lesz a LETÁK és aKomáromi gépek is,ja meg a Vagkerti,még több száz munkagépek Khüne és igy tovább
Válasz Szem Howkinsz #2285. hozzászólásáraEz mi?
Erotika kiállitàs?
Válasz 44claasgarantos #2287. hozzászólásáraMerj nagyot àlmodni
parcella kombányokat látatok e mert ha ige akkor felmegyek
Parkolásról tud valaki infót? Káosz van megint?
Válasz gjoni #2284. hozzászólásáraDebrecenbe volt,de az csak gépkiállitás volt!
Válasz Szem Howkinsz #2283. hozzászólásáraLegalább ne hazudnál,hol voltál te ott tavaly ?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2276. hozzászólásáraLáttam tavaly is ott voltam,és fogtam is már
Válasz Matyi50 #2281. hozzászólásáraTegnap délután nekem se ment, ma reggel sikerült.
Üdv! Az online jegyvásárlás és regisztráció nekem nem működik,vagy másnak sem?
A jobbos pajzstechnológójàba is invest áll haccc....
Jópénzért meghál állna neked....
Aranykalászost nàla vègezheted....
Válasz Szem Howkinsz #2275. hozzászólásáraÚgyelkapja a kalàszod a balos apámm....
Válasz Szem Howkinsz #2275. hozzászólásáraGyere föl buli vaaaan...
Válasz Szem Howkinsz #2275. hozzászólásáraIgen vannak, lemaradsz róluk ha nem igyekszel
Sziasztok,van valami kép a Agró EXPÓN?
Várjuk 2016ban is
He he !!!!
Ha jól láttam akkor jegyet sem kell vennem...
Ott van az 1000 kisorsolt között a nevem...
28-án megyek...