Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Utánanéztem a deflektorkell.hu kampánynak és ezek az információim:
- lesz deflektor annak aki ki lett írtesítve, hogy nyert. Ez nem kérdés, csak a szállítmány még úton van a Bearing Kft.-hez ők fogják kezelni a kiküldést.
- a callcenter akiket felhívott bárkit is, nem tudta, hogy akit hívnak nyert-e vagy sem. Ezért ajánlott kedvezményt.
- holnap reggel f9-től, összesen 10 fő deflektorral kapcsolatos hoszteszlány lesz az I. és III.as kapunál egy-egy Agroinform.hu mobilstandon. Ők fogják az 1000 db jegyet átadni a kiértesített nyerteseknek.
- Egyébként aki deflektort akar megtekinteni, az az Agroinform.hu G pavilon, Fórum színpad melletti standján megteheti
És örülhetsz, ha nem adják tovább a személyes adataidat. Név , cím, telefonszám, meg még ki tudja mit nem kértek. A t.köm töltene ki ilyen kérdőívet, adná meg az adatait, hogy talán nyerhet valamit, és 1500 Ft-al olcsóbban vehet jegyet. Ha el akarok menni 500 km-t kell kocsikáznom, lényegesen nagyobb költség, mint a belépő.
Engem fel sem hívtak! Átverés az egész viszont elég nagy nevekkel reklámoznak,valyon ezek a cégek tudnak erről?Én csinálok házilag ilyet max egy tízesből ők meg kapj...be!
Ja,először ingyen kapod a deflektort,utána felhívnak,hogy kedvezményes vásárlás max.És kérdik,mennyit óhajtasz érte fizetni,azért a cső darabért.Szimatolják,mennyire tudnak kizsebelni vele.
Akik a deflektoros kérdőívet kitöltötték és visszaküldték,visszaigazolta a cég hogy nyertek deflektort azok sem kaptak semmit,tehát szerintem jegyet sem fog kapni senki ettől a cégtől full komolytalan társaság.Az agroinformnak inkább el kéne tőlük zárkózni,még mielőtt lejáratás lesz belőle.
!!!AKIK A DEFLEKTOROS KÉRDŐÍVVEL NYERTEK JEGYET!!!
Számukra mind a két bejáratnál felállítunk egy egy kis standot csinos lányokkal akiknél átvehetik a megnyert jegyeket. A standok felett az Agroinform.hu felirat szerepel
Ahogy elhagyod újfehèrtót a 4 sz fő uton, akkor balkèzre van egy nagy pecsenyesütö. Mellette van a gèpkiàllitàs helyszine. A pecsenyèsnèl màr ki van fizetve neked egy barnakóla ès egy sültkolbi. Szürke nèvre van elrakatva.
hali Mi már eldöntöttük hogy szerdán megyünk és egész napos program lesz nem úgy mint a többi évben gyorsan feljárni és go haza. Ki jön Szabolcs megyéből és az ország bármely részéről?
Sziasztok!
Az Agro+Mash Expo és Agrárgép Show jó alkalom lehet, hogy megismerjük azokat a Fórumozókat, akik csak olvasnak, vagy ritkábban-gyakrabban írnak és eddig nem volt személyes kapcsolat azokkal akik eljöttek már korábbi Fórum találkozóra.
Remélem többen is csatlakoznak majd a délutáni találkozóhoz. Legyen ez délután F3 most, előtte akkor még tud mindenki nézelődni.
Várunk mindenkit az Agroinform standon a Fórum színpad mellett!
3955 hozzászólás
MAN !!!!! Itt vagy valahol???? Milyen az idő az épületekben ?? Hány pulóver kell a kabát alá ?????????????????????
Sziasztok!
Utánanéztem a deflektorkell.hu kampánynak és ezek az információim:
- lesz deflektor annak aki ki lett írtesítve, hogy nyert. Ez nem kérdés, csak a szállítmány még úton van a Bearing Kft.-hez ők fogják kezelni a kiküldést.
- a callcenter akiket felhívott bárkit is, nem tudta, hogy akit hívnak nyert-e vagy sem. Ezért ajánlott kedvezményt.
- holnap reggel f9-től, összesen 10 fő deflektorral kapcsolatos hoszteszlány lesz az I. és III.as kapunál egy-egy Agroinform.hu mobilstandon. Ők fogják az 1000 db jegyet átadni a kiértesített nyerteseknek.
- Egyébként aki deflektort akar megtekinteni, az az Agroinform.hu G pavilon, Fórum színpad melletti standján megteheti
Válasz #1952. hozzászólásra
Nyertem,fel is hívtak,de csak kedvezményes vásárlás lesz.Én is inkább csinálok.
Válasz #1950. hozzászólásra
És örülhetsz, ha nem adják tovább a személyes adataidat. Név , cím, telefonszám, meg még ki tudja mit nem kértek. A t.köm töltene ki ilyen kérdőívet, adná meg az adatait, hogy talán nyerhet valamit, és 1500 Ft-al olcsóbban vehet jegyet. Ha el akarok menni 500 km-t kell kocsikáznom, lényegesen nagyobb költség, mint a belépő.
Laci te nem nyertél??
Engem fel sem hívtak! Átverés az egész viszont elég nagy nevekkel reklámoznak,valyon ezek a cégek tudnak erről?Én csinálok házilag ilyet max egy tízesből ők meg kapj...be!
Válasz #1947. hozzászólásra
Ja,először ingyen kapod a deflektort,utána felhívnak,hogy kedvezményes vásárlás max.És kérdik,mennyit óhajtasz érte fizetni,azért a cső darabért.Szimatolják,mennyire tudnak kizsebelni vele.
Válasz #1946. hozzászólásra
Oké.. Kössz a tájékoztatást
Ott leszünk fater nyert egy jegyet :D
Akik a deflektoros kérdőívet kitöltötték és visszaküldték,visszaigazolta a cég hogy nyertek deflektort azok sem kaptak semmit,tehát szerintem jegyet sem fog kapni senki ettől a cégtől full komolytalan társaság.Az agroinformnak inkább el kéne tőlük zárkózni,még mielőtt lejáratás lesz belőle.
!!!AKIK A DEFLEKTOROS KÉRDŐÍVVEL NYERTEK JEGYET!!!
Számukra mind a két bejáratnál felállítunk egy egy kis standot csinos lányokkal akiknél átvehetik a megnyert jegyeket. A standok felett az Agroinform.hu felirat szerepel
Válasz #1944. hozzászólásra
Köszi az értelmes választ!
Válasz #1943. hozzászólásra
Nem szokták nézni tudtommal. Így is úgy is fizetsz a belépésért, akárkinek a neve szerepel a regisztrációdon.
Válasz #1941. hozzászólásra
Tavaly nem nézték, csak azért kérdezem. De ha a pálinkával átitatott testemre kíváncsiak, ám legyen...
Válasz #1937. hozzászólásra
Ez igen köszönöm!Az előzőn meg a traktorok!
Válasz #1940. hozzászólásra
Ha sokat firtatod még lehet ODA is benéznek majd.....
Ugye jól gondolom, hogy a jegyeken nem nézik a nevet?
No mass megunva látni itt mindent szántunk itthon
Válasz #1937. hozzászólásra
Szerezz egy határidő naplót.
Az első képet Sanyi bácsinak , a második pedig a beparkolás a szörnnyel
Ma már egy kicsit nagyobb nyüzsgés.
Válasz #1934. hozzászólásra
Szabi úgy is ismeri
Válasz #1932. hozzászólásra
Na HM nem fogja neked elárulni miben fog menni
Válasz #1931 hozzászól
Válasz #1931. hozzászólásra
Mi meg a Szabival szerintem csütörtökön megyünk különös ismertető jel fekete Belorus sapka és fiatalok vagyunk
Válasz #1930. hozzászólásra
Igen, te mint sofőr fogsz fölvinni magaddal Pestre 4 egész úton vedelő, pálinkával átitatott testű, masson kötekedni vágyó "gazdát".....
4 hely szabad parasztok a hód-pest vonalon ideee......
Csütörtökön Hódmezővásárhelyről megy valaki?Vagy valami paraszt járat?
Válasz #1927. hozzászólásra
Ezek után ő is inkognitóba fog járni mint HM
Válasz #1915. hozzászólásra
Mondjuk mire mi Borsodból felérünk Pöstre, a sofőrt leszámítva majdnem ott tartunk...!
Válasz #1926. hozzászólásra
Hi-hi, az egy ilyen fórumtalálkozó után szerintem orvosi segítségre szorulna,, azért megnézném a baromját.
Válasz #1904. hozzászólásra
Szürke!
Eljössz, fuvarod is lesz, összedobjuk a teljes árú jegyet is. Páran meg szeretnének ismerni a társaságból.
Válasz #1920. hozzászólásra
G pavilon 404/A standon leszünk. Mindennap várunk titeket Fél 3 környékén. Vannak akik előbb jönnek vannak akik később.
Válasz #1921. hozzászólásra
hárman megyünk két fő jöhet nyugodtan velünk. vagy indulunk külön de egy megbeszélt helyen.
Ahogy elhagyod újfehèrtót a 4 sz fő uton, akkor balkèzre van egy nagy pecsenyesütö. Mellette van a gèpkiàllitàs helyszine. A pecsenyèsnèl màr ki van fizetve neked egy barnakóla ès egy sültkolbi. Szürke nèvre van elrakatva.
Válasz #1921. hozzászólásra
Ki ki ki na vajon ki Gabesz01,,úgy ,hogy megvagy bízva az elszállításával,csak nehogy megállj már Újfehértó-n
hali Mi már eldöntöttük hogy szerdán megyünk és egész napos program lesz nem úgy mint a többi évben gyorsan feljárni és go haza. Ki jön Szabolcs megyéből és az ország bármely részéről?
Válasz #1918. hozzászólásra
Pontossan le irnád a standotokakat mien kód alapján lesz???? Meik nap és hánykor lessz a tali???
Bubalesten lessz a Hungexpo-ban Gyere el Gabi mert lessz sok gép a kézzel morzsolt kukorica árán vehetsz egy ivánt a szürke hejett
Sziasztok!
Az Agro+Mash Expo és Agrárgép Show jó alkalom lehet, hogy megismerjük azokat a Fórumozókat, akik csak olvasnak, vagy ritkábban-gyakrabban írnak és eddig nem volt személyes kapcsolat azokkal akik eljöttek már korábbi Fórum találkozóra.
Remélem többen is csatlakoznak majd a délutáni találkozóhoz. Legyen ez délután F3 most, előtte akkor még tud mindenki nézelődni.
Várunk mindenkit az Agroinform standon a Fórum színpad mellett!
Csapkodnák Búvár meg Harsányi kezét a parasztok nagy kapatosan mint a csépai lókupec
Teli hassal még le is csúszna!
Akkor lenne fergetegparti a mass ha kötelező lenne belépés előtt fejenként min fél liter pálcsit a himeknek betolni....
Válasz #1911. hozzászólásra
Válasz #1910. hozzászólásra
oda azt hogyne
Válasz #1910. hozzászólásra
Hólapátot. Az volt tavaly is a sláger.
Válasz #1909. hozzászólásra
Sajnos jól.
Válasz #1907. hozzászólásra
Te jössz-e jó ember? Mondjuk labdát gyűjteni?
Válasz #1908. hozzászólásra
Jól értettem, hogy azt kérdezi, hogy hol lesz az Agromash?
Újfehérton
Válasz #1905. hozzászólásra
A nagyvad büszkesége és kiálloksága, mint olyan belefuttatja önnön testét a csapdába márcsak csakazértis, tartásból vagy mi a fenefranc.....