Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1578. hozzászólásra
Mi is az iskolával voltunk és először majdnem csak 1-ig maradhatunk aztán kinyögtek hogy 3-ig lehet maradni de így futnunk kellett hogy mindent lássunk!
Hólapátot az auditkernél! Minden harmadik embernél volt. Azon morfondíroztam magamban, hogy mi lenne az a dolog, amit nem kérne a sok potyaleső, ha ingyen adnának! Tippek?
Én el sem jutottam a G pavilonig, a B-nek is csak a felét sikerült bejárni, mikor szóltak a többiek, hogy megyünk Így úgy döntöttem, megyek holnap is, de már magamban, vagy max egy kollégával, és pénteken is, ha nem lesz ónos eső. Pénteken +1 tonnás, illetve kukoricaversenyes rendezvény is lesz. Elég kellemetlen, hogy hiába a hosszabb nyitva tartás, a programok nagyon össze vannak zsúfolva. Engem momentán érdekelne több is, de jó, ha kettőt végig tudok hallgatni
Válasz #1568. hozzászólásra
lala1-l és pár ember én is össze futottam, csak mi épp akkor jöttünk el mikor ők érkeztek, sebaj majd legközelebb, sajna az iskola kötelezett sietni kellett a gépek megtekintésével!
Válasz #1562. hozzászólásra
A városban mindenhol feketék az utak. Ha nem lesz ónos eső akkor még szárad is. 3 cm-nél több hó nem esett. Majd az Alsónémedi-Gyál-M 0 lehajtónál integethetsz.
Milyen a forgalom? Létrejött a mai találkozó?
Melcsi! hiányzik a helyzetjelentés! Kénytelen leszek holnap a helyszínen ellenőrizni, hogy mivel vagytok elfoglalva!
Válasz #1558. hozzászólásra
Jó a kérdés
Ezzel kapcsolatban bemásolom ide egy nagyságrendi árbevétel - kontra marketing költség aránnyal kapcsolatos kérdésemre kapott választ (egy marketing szakembertől):
".. a szakirodalom egyfajta ökölszabályként az éves nettó árbevétel 3-5%-át javasolja a teljes marketing költségvetésre. Ez természetesen a piaci helyzettől, a verseny élességétől, a marketing és kommunikációs céltól és még sok minden mástól függően mozoghat lefelé és felfelé is. Új cég vagy termék/szolgáltatás bevezetésénél általában magasabb (akár 10-15%-os) költségvetés szükséges, fenntartó kampány esetén, stabil piacon 2-3% is elég lehet. A gyakorlati tapasztalatunk az, hogy 1% alatt a költségvetés már túl kicsi ahhoz, hogy látványos eredményeket lehessen elérni.
A fenti költségvetés a teljes marketing költségvetést jelenti, tehát médiaköltésekkel, promócióval, rendezvényköltségekkel, kiadványokkal, egyéb kivitelezésekkel, adatbázis managementtel, szponzorációval stb. együttesen. Másképpen fogalmazva, a médiaköltség ennek csak egy része, hogy pontosan mekkora hányada, az szintén sok mindentől függ. Az eszközök és a csatornák felosztását – a hozzájuk rendelt költségvetéssel együtt – pontosan csak egy marketing és kommunikációs terv, illetve kampányterv segítségével lehet meghatározni."
Engem inkább az érdekelne,hogy mi lenne ha nem lenne? Mennyivel csökkenne a vásárlási kedv?
Több kereskedővel beszélve nem igazán látják ennek értelmét, de mégis minden évben ott vannak mert ez már presztízskérdés.
Mennyit nyomhat egy traki árában az,hogy a forgalmazó x milliót költ egy kiállitásra?
Jaj én is voltam az egyik ismerösnek segitteni felálitani a standját meg leszedni a gépeket a kamionrol lehet láthattál is zetor forterra 100 asal etetökocsival bálabontóval illetve hurkazoval járkálni bent az udvaron.
Válasz #1550. hozzászólásra
Szia! Szeretnénk a fórumot népszerűsíteni és ehhez válogatunk az eszközökben
Azt, hogy miként lehet megnyerni majd a képen látható KUBOTA 25 lóerős traktort hamarosan kiderül
Mindenesetre a standon már meglehet nézni!
1 ilyennek lenne is dolga itthon,........ meg má meg is érdemelném netagadjuk lefele------
10 ezer fölöttiek között meg lehet sorsolni 1 másikat ........
Válasz #1547. hozzászólásra
Ekkora tömeg lenne az pont jó lenne!Nyugodtabban lehetne nézelődni. Nem lökődnének és nem mennének bele fényképező látószögébe.
Szia! Jogos a kérdés, hogy mikor leszek a standunkon
Most néztem, hogy holnap a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Marketing Szövetség Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozata munkacsoport közösségi agrármarketing stratégiáján dolgozunk 2 óráról
2 órakkor lesz a megnyitó is a standunk mellett a FÓRUM színpadon is úgyhogy ellehet mondani, hogy ez minden idők legynagyobb FÓRUMtalálkozója lesz
Gyertek!!!
Csatoltam egy képet is a standunkról nem rég lett kész. Mit szóltok hozzá?
Ugyan nem lehet kiszámítani mikor vannak kevesebben, de én a csütörtökre szavaznék, hogy megyek, mert az nem is a megnyitó napja, meg nem is hétvége. Hátha nem lesz akkora tömegnyomor...
3933 hozzászólás
Válasz #1582. hozzászólásra
Nagykabát sok
Ing az fing
Kiskabát azé köll h. átvészeld az átmászkálást........vagy át4kézlábazást hehe
Milyen az idő az épületekben? Egy inges, v. nagykabátos????????????
köszönöm szépen az Ai csapatának a kávét finom volt
Válasz #1576. hozzászólásra
Ok. Megyek, lesz viszont küldemény is.
Válasz #1578. hozzászólásra
Mi is az iskolával voltunk és először majdnem csak 1-ig maradhatunk aztán kinyögtek hogy 3-ig lehet maradni de így futnunk kellett hogy mindent lássunk!
Válasz #1572. hozzászólásra
Hólapátot az auditkernél! Minden harmadik embernél volt. Azon morfondíroztam magamban, hogy mi lenne az a dolog, amit nem kérne a sok potyaleső, ha ingyen adnának! Tippek?
Én el sem jutottam a G pavilonig, a B-nek is csak a felét sikerült bejárni, mikor szóltak a többiek, hogy megyünk Így úgy döntöttem, megyek holnap is, de már magamban, vagy max egy kollégával, és pénteken is, ha nem lesz ónos eső. Pénteken +1 tonnás, illetve kukoricaversenyes rendezvény is lesz. Elég kellemetlen, hogy hiába a hosszabb nyitva tartás, a programok nagyon össze vannak zsúfolva. Engem momentán érdekelne több is, de jó, ha kettőt végig tudok hallgatni
Válasz #1569. hozzászólásra
Valami olyasmi
Válasz #1575. hozzászólásra
Gyere! Van nálunk csomagod!
Holnap odavetődünk, megyünk bámészkodunk kicsit....
lala1-l és pár ember én is össze futottam, csak mi épp akkor jöttünk el mikor ők érkeztek, sebaj majd legközelebb, sajna az iskola kötelezett sietni kellett a gépek megtekintésével!
mi pénteken megyünk,ha nem lesz jeges a pálya
Ki mit látott????????Mit adnak ingyen??????Nagy engedmény valamire?Fényképet sok sok fényképet.Én most kihagyom babázok.
Sziasztok. Mi idén nem megyünk. Jó szórakozást azoknak akik mennek.
Válasz #1569. hozzászólásra
Ni= Mi!!!!
Ni ez a új státusz????
Ingyen belépő???
De jól megy valakinek!!!!
Me szép színes fórumos csapat jött össze. lala1, claastra pl. és még egy páran Végül Feri bácsi is belátogatott
Me szép színes fórumos csapat jött össze. lala1, claastra pl. és még egy páran Végül Feri bácsi is belátogatott
Válasz #1565. hozzászólásra
Azt hiszem arra is megyek igaz majd látom a forgalmat 5, 4, vagy a 31-es? kicsit hosszabb de gyors.
A városban mindenhol feketék az utak. Ha nem lesz ónos eső akkor még szárad is. 3 cm-nél több hó nem esett. Majd az Alsónémedi-Gyál-M 0 lehajtónál integethetsz.
Válasz #1563. hozzászólásra
Erre is elállt még délkörül, só nedvesek a főutak, de a mellék, meg a parkolás.
Gyere drusza nem sok hó van, utak letakarítva főváros környékén!!! Délután kettő óta nem esek!! Jó utat felfelé!!
Érdeklődnék a hóhelyzetről, sok van, parkolás? A radar szerint fél három körül elállt? Holnap mennék.
Üdvözlet a standon helytállóknak!
Milyen a forgalom? Létrejött a mai találkozó?
Melcsi! hiányzik a helyzetjelentés! Kénytelen leszek holnap a helyszínen ellenőrizni, hogy mivel vagytok elfoglalva!
Holnap élőbe interjubolj meg párat megint
Jó a kérdés
Ezzel kapcsolatban bemásolom ide egy nagyságrendi árbevétel - kontra marketing költség aránnyal kapcsolatos kérdésemre kapott választ (egy marketing szakembertől):
".. a szakirodalom egyfajta ökölszabályként az éves nettó árbevétel 3-5%-át javasolja a teljes marketing költségvetésre. Ez természetesen a piaci helyzettől, a verseny élességétől, a marketing és kommunikációs céltól és még sok minden mástól függően mozoghat lefelé és felfelé is. Új cég vagy termék/szolgáltatás bevezetésénél általában magasabb (akár 10-15%-os) költségvetés szükséges, fenntartó kampány esetén, stabil piacon 2-3% is elég lehet. A gyakorlati tapasztalatunk az, hogy 1% alatt a költségvetés már túl kicsi ahhoz, hogy látványos eredményeket lehessen elérni.
A fenti költségvetés a teljes marketing költségvetést jelenti, tehát médiaköltésekkel, promócióval, rendezvényköltségekkel, kiadványokkal, egyéb kivitelezésekkel, adatbázis managementtel, szponzorációval stb. együttesen. Másképpen fogalmazva, a médiaköltség ennek csak egy része, hogy pontosan mekkora hányada, az szintén sok mindentől függ. Az eszközök és a csatornák felosztását – a hozzájuk rendelt költségvetéssel együtt – pontosan csak egy marketing és kommunikációs terv, illetve kampányterv segítségével lehet meghatározni."
Engem inkább az érdekelne,hogy mi lenne ha nem lenne? Mennyivel csökkenne a vásárlási kedv?
Több kereskedővel beszélve nem igazán látják ennek értelmét, de mégis minden évben ott vannak mert ez már presztízskérdés.
Mennyit nyomhat egy traki árában az,hogy a forgalmazó x milliót költ egy kiállitásra?
Válasz #1556. hozzászólásra
Jaj én is voltam az egyik ismerösnek segitteni felálitani a standját meg leszedni a gépeket a kamionrol lehet láthattál is zetor forterra 100 asal etetökocsival bálabontóval illetve hurkazoval járkálni bent az udvaron.
Válasz #1554. hozzászólásra
Opal media és kommunikáció Bt.
Válasz #1554. hozzászólásra
Húha, Hartmy-nak színt kell vallani
Válasz #1548. hozzászólásra
szia látom te is voltál ma a kiálitáson ha szabad kérdeznem melyik cég képviseleteben voltál??
Szia! Szeretnénk a fórumot népszerűsíteni és ehhez válogatunk az eszközökben
Azt, hogy miként lehet megnyerni majd a képen látható KUBOTA 25 lóerős traktort hamarosan kiderül
Mindenesetre a standon már meglehet nézni!
1 ilyennek lenne is dolga itthon,........ meg má meg is érdemelném netagadjuk lefele------
10 ezer fölöttiek között meg lehet sorsolni 1 másikat ........
Az fain lenne!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1544. hozzászólásra
a képen levő kubota lesz kisorsolva a fórum törzstagok között?
Válasz #1547. hozzászólásra
Ekkora tömeg lenne az pont jó lenne!Nyugodtabban lehetne nézelődni. Nem lökődnének és nem mennének bele fényképező látószögébe.
Még egy pár:
Akkor egy kis ízelítő a kínálatból
Szép, könnyebb lessz megtalálni a fórumozóknak mivel látják a képen hogy néz ki.
Ott van a szeren nagyon!:) Jó lett!
Válasz #1537. hozzászólásra
Szia! Jogos a kérdés, hogy mikor leszek a standunkon
Most néztem, hogy holnap a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Marketing Szövetség Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozata munkacsoport közösségi agrármarketing stratégiáján dolgozunk 2 óráról
2 órakkor lesz a megnyitó is a standunk mellett a FÓRUM színpadon is úgyhogy ellehet mondani, hogy ez minden idők legynagyobb FÓRUMtalálkozója lesz
Gyertek!!!
Csatoltam egy képet is a standunkról nem rég lett kész. Mit szóltok hozzá?
Válasz #1541. hozzászólásra
Mert sokkolja a gépek látványa vagy inkább az ára őket!
Válasz #1541. hozzászólásra
Akkor te mikor méc heeee?????????
Annyian lesznek mint a pusztulat minden nap nyugodtak lehettek.
Nincs laza nap.
9 15kor már teli van minden néppel.
11kor meg ilyen arcokkal
Válasz #1535. hozzászólásra
holnap megyünk 4-en :)
Ugyan nem lehet kiszámítani mikor vannak kevesebben, de én a csütörtökre szavaznék, hogy megyek, mert az nem is a megnyitó napja, meg nem is hétvége. Hátha nem lesz akkora tömegnyomor...
Üdv mindenkinek ha minden jól alakul akkor holnap megyek sajna egyedül mert pici lányom bárány himlőn eset át így a női szakasz otthon marad
Ez mennyire biztos?
Közben hányszor fogsz elmenni?
Csak óvatosan kell ígérni, mert egyesek, majd szavadon fognak, mert nem úgy értették, ahogy Te mondtad.
Naponta 14-től 14 ó 30 percig?, vagy mikor is?
Rendben mindenképp elnézek az agroinform standjához!
Válasz #1534. hozzászólásra
Én ott leszek mind a 4 nap :)
Holnap vagy csütörtökön ki jön?