Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD396.35 FtCHF435.92 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Esetleg aki az orthmanos sávos művelőket körbefotózta/körbefotózza és elküldené/felrakná azt nagyon megköszönném Nekem sajnos azok a képeim és még egy jópár "elveszett" Lenginkább a kések és az előttök lévő elővágó rész érdekelne, magyarul ami a földdel érintkezik
Egészségetekre! Mi is köszönjük a csomagot! Jelenleg most már akkora a raktárkészlet, hogy nem jutottunk még el addig, de ami késik az nem múlik. Hála főleg a fórumos kollégáknak érte!
Két óra alatt itthon voltunk. Köszönjük a FÓRUMOS vendéglátást! Sokat láttunk, szép volt, jó volt, egyedül a reggeli kapu beléptetés az ami kívánni valót hagy maga után, két beléptető rengeteg belépő.
Ma megjártuk a kiállítást jó volt mert nem volt tömeg,autó pálya oda fele tűrhető volt, vissza vele tök jó volt ,de megyünk holnap is mert nem jutottunk körbe:)))))
Majd meglátjuk , mikor leszek ott.Attól függ, milyen lesz az út. Most esik a hó, csepeg az eresz, reggelre meg mond -6 fokot. Ha lefagy az út, leget h. nem lehet száguldozni nagyon.........majd meglátjuk.....
1 meghívót kaptam amit már regisztráltam is és érvényesítettem is kérdés h csak én mehetek be ingyen mert 3an mennénk
több meg nincs ezt is sos be kaptam mert nem volt előre betervezve
Igen. Közben most próbálom hívni a fiamat Nyiregyen a koliban. Úgy számolom h. én fél 6 körül vagyok Nyíregyházán, Miért nem mész fel már Vajánál a pályára. Onnan már jól lehet haladni a belső sávban.
3952 hozzászólás
Válasz #1650. hozzászólásra
Pakoljatok,ha megyünk,mert a csapat viszi ami mozdítható.
Esetleg aki az orthmanos sávos művelőket körbefotózta/körbefotózza és elküldené/felrakná azt nagyon megköszönném Nekem sajnos azok a képeim és még egy jópár "elveszett" Lenginkább a kések és az előttök lévő elővágó rész érdekelne, magyarul ami a földdel érintkezik
Válasz #1649. hozzászólásra
Nem garantálom, hogy az lesz, ellenben van neked viszont csomag holnapra, de szólj rám mindenképp!
Válasz #1647. hozzászólásra
Határidő naplót szerezhetnél,holnap megyünk,vagy 9-en.
Köszönjük mindenkinek a jelenlétet és hogy emelték a stand fényét!
Akik holnap és holnap után jönnek, azoknak üzenem, hogy kerítsenek maguknak sofőrt inkább!
Válasz #1631. hozzászólásra
Egészségetekre! Mi is köszönjük a csomagot! Jelenleg most már akkora a raktárkészlet, hogy nem jutottunk még el addig, de ami késik az nem múlik. Hála főleg a fórumos kollégáknak érte!
sziasztok,
pénteken megy valaki?
Válasz #1643. hozzászólásra
Vagy csak bénák vannak kivezényelve az eseményre aki csak az asztal mögül nyomul meg az uj pego céges kocsival feszit.Hehe.
Válasz #1642. hozzászólásra
Te itt az előbb még a kiállításon tébláboltál.
Válasz #1638. hozzászólásra
Ez csak azért van így nem szabad.
Válasz #1640. hozzászólásra
Valóban???
Válasz #1614. hozzászólásra
Szerettem volna összefutni Veled, de kerülted a fórumos találkozót.
Válasz #1638. hozzászólásra
Sztem forditva kéne nem??????????
Válasz #1635. hozzászólásra
KITE szakszerűen összeakasztotta a gépeket A kép teljesen nem adja vissza de kis híjján kiesik a csap a helyéről
Válasz #1623. hozzászólásra
Jahhh !!!!
Gubáék mást se csináltak csak rohangáltak zárni a zöld vasakat...............
Többek közt találkoztam fent a híres 88. leggazdagabb celeb magyarral................
Válasz #1632. hozzászólásra
Sebaj, én megvédtem a Haza becsületét!
Fotok???????????
Két óra alatt itthon voltunk. Köszönjük a FÓRUMOS vendéglátást! Sokat láttunk, szép volt, jó volt, egyedül a reggeli kapu beléptetés az ami kívánni valót hagy maga után, két beléptető rengeteg belépő.
Válasz #1624. hozzászólásra
Reggel hamarabb olvastam bele,........
Amúgy pedig köszönjük az Ai standnak a mai vendéglátást! A Csinos Hölgyeknek és .Man "kollégának", nagyon szívéjesek voltak!
A traki sorsolásra hogyan lehet nevezni? Mert arról lemaradtam.
Válasz #1628. hozzászólásra
Sokba bizony! Pedig nem kérte senki! És nem is kapunk érte semmit.
Válasz #1628. hozzászólásra
"Az a belépő kurva sokbavan nekünk"
Én nem azt veszem igénybe, nekem nem kerül semmibe.
Mint itt megbeszéltük a regisztrációs díjat is csak kettőt fizettem, hogy szavazhassak a fiamra.
Fel küldöm magam a padra, hogy leküldjem a havat, mielőtt lejön magától a plafonon.
Válasz #1625. hozzászólásra
Az a belépő kurva sokbavan nekünk
Üdv!
A postán kapott meghívókkal a kitöltésen kívül kell valamit csinálni ?
Válasz #1625. hozzászólásra
"A "NAK" oldalon te is tudsz ingyen belépőt nyomtatni magadnak!!"
Ha Gyurcsány lesz hatalmon, akkor lesz ingyen ebéd is.
Én az Opal Média és Kommunikáció Bt. meghívójával megyek be.
Akkor ezt ki fogja kifizetni?
A kiállító, a kiállítás, esetleg az állam?
Nekem azt tanították, hogy ingyen ebéd nincs. Ezek szerint valamit valaki eltévesztett?
Én vagy a tanítóm?
Szombaton 14-kor Bolyki pincészet borát szeretném inni BNC-vel, és HM-el.
(Vöröset). Söfőrrel megyek,
Azért jelzek, hogy nehogy ne maradjon
Bugacon nem volt "időnk" beszélgetni.
Válasz #1570. hozzászólásra
A "NAK" oldalon te is tudsz ingyen belépőt nyomtatni magadnak!!
Válasz #1620. hozzászólásra
Megköszönnénk a Sanyi bácsi! Nem hogy fogy... Elfogyott
A profibbak vitték a traktorkulcsokat is otthonrul.....
Lehet beülni amikor akarsz............ráinditani........ kerülni........
Ismétlés a tudás mutterja...
Igen eridjetek föl még 1x az értékesitőket buzerálni a hülye igényeitekkel........
Válasz #1620. hozzászólásra
No SB rávagyu mán izgulva a dolgokra látom......
Elég sportos vagyol????..... mer futni köll ha látni akarsz minden ócskaságot.....
:Man a vegyes fogy, vigyek, vagy ne, ne hogy kárba vesszen,vagy inkább pocsékba , megisszuk mi.......
Ma megjártuk a kiállítást jó volt mert nem volt tömeg,autó pálya oda fele tűrhető volt, vissza vele tök jó volt ,de megyünk holnap is mert nem jutottunk körbe:)))))
Szeni akkor délután remélem találkozunk. F I is jön?Vagy rossz a tipp?
Akkor jó. Amúgy nagy parkoló van ott? Mert még most megyek oda először
Megyébe jó út lesz félúton meg lehet, hogy jégpáncél
Válasz #1615. hozzászólásra
csak sok az olvasó, de nem fórumozó.
Válasz #1609. hozzászólásra
Bocs ha valami rosszat írtam.
Válasz #1612. hozzászólásra
Nem gond, van jegyárusítás a kapuknál.
Válasz #1611. hozzászólásra
Majd meglátjuk , mikor leszek ott.Attól függ, milyen lesz az út. Most esik a hó, csepeg az eresz, reggelre meg mond -6 fokot. Ha lefagy az út, leget h. nem lehet száguldozni nagyon.........majd meglátjuk.....
Válasz #1610. hozzászólásra
Nyíregyre be kéne menni még.
1 meghívót kaptam amit már regisztráltam is és érvényesítettem is kérdés h csak én mehetek be ingyen mert 3an mennénk
több meg nincs ezt is sos be kaptam mert nem volt előre betervezve
Válasz #1610. hozzászólásra
Akkor 8-kor ott vagy, Te engeded be a kiáltókat is, belépőt ne szedj.
Válasz #1606. hozzászólásra
Igen. Közben most próbálom hívni a fiamat Nyiregyen a koliban. Úgy számolom h. én fél 6 körül vagyok Nyíregyházán, Miért nem mész fel már Vajánál a pályára. Onnan már jól lehet haladni a belső sávban.
Válasz #1608. hozzászólásra
Nem tudom,csak a rendszámról gondoltam.
Moderálta: Czanik Sanyi (1178) 2014-01-29 21:22:08
Válasz #1607. hozzászólásra
Nem emlékszem rendszámom betüi?
Válasz #1605. hozzászólásra
Vagy 10 km mentem utánad pesten fekete bmw.Csak te hamarabb lefordultál jobbra.
Válasz #1603. hozzászólásra
Naményig megyek onnan 41en Nyíregyháza M3
Miért? Földi vagy? Készülsz te is?
Válasz #1602. hozzászólásra
Bingó
Válasz #1602. hozzászólásra
Bingó
Válasz #1601. hozzászólásra
Most nézem a műholdas térképet......át tudsz jönni a Tiszán, v. vissza kell menni Naményig?