Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.18 FtUSD396.67 FtCHF438.4 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Két óra alatt itthon voltunk. Köszönjük a FÓRUMOS vendéglátást! Sokat láttunk, szép volt, jó volt, egyedül a reggeli kapu beléptetés az ami kívánni valót hagy maga után, két beléptető rengeteg belépő.
Ma megjártuk a kiállítást jó volt mert nem volt tömeg,autó pálya oda fele tűrhető volt, vissza vele tök jó volt ,de megyünk holnap is mert nem jutottunk körbe:)))))
Majd meglátjuk , mikor leszek ott.Attól függ, milyen lesz az út. Most esik a hó, csepeg az eresz, reggelre meg mond -6 fokot. Ha lefagy az út, leget h. nem lehet száguldozni nagyon.........majd meglátjuk.....
1 meghívót kaptam amit már regisztráltam is és érvényesítettem is kérdés h csak én mehetek be ingyen mert 3an mennénk
több meg nincs ezt is sos be kaptam mert nem volt előre betervezve
Igen. Közben most próbálom hívni a fiamat Nyiregyen a koliban. Úgy számolom h. én fél 6 körül vagyok Nyíregyházán, Miért nem mész fel már Vajánál a pályára. Onnan már jól lehet haladni a belső sávban.
6 körül akartam de aztán úgy döntöttem olyan 7-7:30 körül addig hátha kiderül milyen az idő feljebb. Tavaly ilyenkor Szekszárdra mentem akkor is nálunk reggel szakadt a hó Debrecentől jó volt az út aztán Szekszárdon meg csak foltokba volt hó de viszont az időkép meg hatalmas felhővel riogatott indulás előtt... szóval nem mindíg jön be de az ónos esőtől viszont parázok...
Nem müködik az e registeres ingyen jegy.Délelött 10 től probálom,eddig minden évben sikerült kitöltenem,csak most nem jön meg a válasz email amit ki kellen tölteni,holnap szeretnék menni.
Aki testfestett csajok miatt menne az csalódni fog, de minden más rendben van az Agroinform standján remek a kávé és a pizza,köszönet Melcsinek és Man.nak a vendégszeretetért. Gabibácsinak meg a tortáért.
Mostanra már jó idő van minden épületben. Mi végig ingben voltunk. Sokan lerakták a kabátokat és pulóverben mentek végig a kiállításokon. Kint persze hideg van, de az a pár pillanat egyik épülettől a másikig kibírható még épp.
3933 hozzászólás
Két óra alatt itthon voltunk. Köszönjük a FÓRUMOS vendéglátást! Sokat láttunk, szép volt, jó volt, egyedül a reggeli kapu beléptetés az ami kívánni valót hagy maga után, két beléptető rengeteg belépő.
Válasz #1624. hozzászólásra
Reggel hamarabb olvastam bele,........
Amúgy pedig köszönjük az Ai standnak a mai vendéglátást! A Csinos Hölgyeknek és .Man "kollégának", nagyon szívéjesek voltak!
A traki sorsolásra hogyan lehet nevezni? Mert arról lemaradtam.
Válasz #1628. hozzászólásra
Sokba bizony! Pedig nem kérte senki! És nem is kapunk érte semmit.
Válasz #1628. hozzászólásra
"Az a belépő kurva sokbavan nekünk"
Én nem azt veszem igénybe, nekem nem kerül semmibe.
Mint itt megbeszéltük a regisztrációs díjat is csak kettőt fizettem, hogy szavazhassak a fiamra.
Fel küldöm magam a padra, hogy leküldjem a havat, mielőtt lejön magától a plafonon.
Válasz #1625. hozzászólásra
Az a belépő kurva sokbavan nekünk
Üdv!
A postán kapott meghívókkal a kitöltésen kívül kell valamit csinálni ?
Válasz #1625. hozzászólásra
"A "NAK" oldalon te is tudsz ingyen belépőt nyomtatni magadnak!!"
Ha Gyurcsány lesz hatalmon, akkor lesz ingyen ebéd is.
Én az Opal Média és Kommunikáció Bt. meghívójával megyek be.
Akkor ezt ki fogja kifizetni?
A kiállító, a kiállítás, esetleg az állam?
Nekem azt tanították, hogy ingyen ebéd nincs. Ezek szerint valamit valaki eltévesztett?
Én vagy a tanítóm?
Szombaton 14-kor Bolyki pincészet borát szeretném inni BNC-vel, és HM-el.
(Vöröset). Söfőrrel megyek,
Azért jelzek, hogy nehogy ne maradjon
Bugacon nem volt "időnk" beszélgetni.
Válasz #1570. hozzászólásra
A "NAK" oldalon te is tudsz ingyen belépőt nyomtatni magadnak!!
Válasz #1620. hozzászólásra
Megköszönnénk a Sanyi bácsi! Nem hogy fogy... Elfogyott
A profibbak vitték a traktorkulcsokat is otthonrul.....
Lehet beülni amikor akarsz............ráinditani........ kerülni........
Ismétlés a tudás mutterja...
Igen eridjetek föl még 1x az értékesitőket buzerálni a hülye igényeitekkel........
Válasz #1620. hozzászólásra
No SB rávagyu mán izgulva a dolgokra látom......
Elég sportos vagyol????..... mer futni köll ha látni akarsz minden ócskaságot.....
:Man a vegyes fogy, vigyek, vagy ne, ne hogy kárba vesszen,vagy inkább pocsékba , megisszuk mi.......
Ma megjártuk a kiállítást jó volt mert nem volt tömeg,autó pálya oda fele tűrhető volt, vissza vele tök jó volt ,de megyünk holnap is mert nem jutottunk körbe:)))))
Válasz #1614. hozzászólásra
Szeni akkor délután remélem találkozunk. F I is jön?Vagy rossz a tipp?
Válasz #1614. hozzászólásra
Akkor jó. Amúgy nagy parkoló van ott? Mert még most megyek oda először
Megyébe jó út lesz félúton meg lehet, hogy jégpáncél
Válasz #1615. hozzászólásra
csak sok az olvasó, de nem fórumozó.
Válasz #1609. hozzászólásra
Bocs ha valami rosszat írtam.
Válasz #1612. hozzászólásra
Nem gond, van jegyárusítás a kapuknál.
Válasz #1611. hozzászólásra
Majd meglátjuk , mikor leszek ott.Attól függ, milyen lesz az út. Most esik a hó, csepeg az eresz, reggelre meg mond -6 fokot. Ha lefagy az út, leget h. nem lehet száguldozni nagyon.........majd meglátjuk.....
Válasz #1610. hozzászólásra
Nyíregyre be kéne menni még.
1 meghívót kaptam amit már regisztráltam is és érvényesítettem is kérdés h csak én mehetek be ingyen mert 3an mennénk
több meg nincs ezt is sos be kaptam mert nem volt előre betervezve
Válasz #1610. hozzászólásra
Akkor 8-kor ott vagy, Te engeded be a kiáltókat is, belépőt ne szedj.
Válasz #1606. hozzászólásra
Igen. Közben most próbálom hívni a fiamat Nyiregyen a koliban. Úgy számolom h. én fél 6 körül vagyok Nyíregyházán, Miért nem mész fel már Vajánál a pályára. Onnan már jól lehet haladni a belső sávban.
Válasz #1608. hozzászólásra
Nem tudom,csak a rendszámról gondoltam.
Moderálta: Czanik Sanyi (1178) 2014-01-29 21:22:08
Válasz #1607. hozzászólásra
Nem emlékszem rendszámom betüi?
Válasz #1605. hozzászólásra
Vagy 10 km mentem utánad pesten fekete bmw.Csak te hamarabb lefordultál jobbra.
Válasz #1603. hozzászólásra
Naményig megyek onnan 41en Nyíregyháza M3
Miért? Földi vagy? Készülsz te is?
Válasz #1602. hozzászólásra
Bingó
Válasz #1602. hozzászólásra
Bingó
Válasz #1601. hozzászólásra
Most nézem a műholdas térképet......át tudsz jönni a Tiszán, v. vissza kell menni Naményig?
Válasz #1600. hozzászólásra
Arany színű toyota hilux?
Válasz #1598. hozzászólásra
6 körül akartam de aztán úgy döntöttem olyan 7-7:30 körül addig hátha kiderül milyen az idő feljebb. Tavaly ilyenkor Szekszárdra mentem akkor is nálunk reggel szakadt a hó Debrecentől jó volt az út aztán Szekszárdon meg csak foltokba volt hó de viszont az időkép meg hatalmas felhővel riogatott indulás előtt... szóval nem mindíg jön be de az ónos esőtől viszont parázok...
Válasz #1599. hozzászólásra
Ahan. Azt ne mond hogy láttál.
Válasz #1596. hozzászólásra
Egyedül pickupal?
Válasz #1597. hozzászólásra
mikor indulsz?
Válasz #1595. hozzászólásra
300km ről autóznánk Záhony mellől szinte fene megeszi ha esni fog...itt most a hó szitál de olvad is még
Válasz #1587. hozzászólásra
10 előtt pár percel.
Válasz #1592. hozzászólásra
http://www.hirado.hu/2014/01/29/kiadtak-a-figyelmeztetest-ezeken-a-teruleteken-eshet-onos-eso/
amit ki kellene nyomtatni,bocs elirtam
Nem müködik az e registeres ingyen jegy.Délelött 10 től probálom,eddig minden évben sikerült kitöltenem,csak most nem jön meg a válasz email amit ki kellen tölteni,holnap szeretnék menni.
Holnapra onos esőt jósolnak mi meg holnap akarunk menni
Válasz #1588. hozzászólásra
Akkor holnap találkozunk?
Én és Chris barátom is köszönöm a kávét, pizzát és a bor kóstolót is!
Válasz #1586. hozzászólásra
azok tényleg nem voltak viszont nem tudtam be járni az egészet én sem úgy hogy holnap be megyek megint
OK. köszi.
Válasz #1586. hozzászólásra
Mikor értél oda?
Aki testfestett csajok miatt menne az csalódni fog, de minden más rendben van az Agroinform standján remek a kávé és a pizza,köszönet Melcsinek és Man.nak a vendégszeretetért. Gabibácsinak meg a tortáért.
Válasz #1582. hozzászólásra
Mostanra már jó idő van minden épületben. Mi végig ingben voltunk. Sokan lerakták a kabátokat és pulóverben mentek végig a kiállításokon. Kint persze hideg van, de az a pár pillanat egyik épülettől a másikig kibírható még épp.
Válasz #1582. hozzászólásra
Kabátba voltam de igazából pulcsis egy termo pulcsiban simán ellehet lenni ,csak odakint volt hideg.