Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Utánaolvasva, és csodálkoztam, hogy hiányzik a másik részlet a szövegből, na most újra leírtam:
Nagyon fincsi volt a kávé meg a cappuccino is(a lányok szerintik). Köszönjük szépen az ajándékot, meg a vendégfogadást.
Én már itthon. Jól lejártuk a lábunkat, de délre végig jártunk, néztünk mindent. Ugyan egyik dolgot se találtam, amiért mentem, de azért jó volt. Talajmarót kerestem, meg 300L műtrágyaszórót. A kiállításon csak a nagy szántóföldi gépek kaptak hangsúlyt, kertészeti csak mutatóban volt jelen.
Nagyon köszönöm én is a vendéglátást Melcsinek és a csajoknak, finom volt a kávé, meg a süti, jó lett a póló is.
Ágyas pálinkát végül meg merte valaki kóstolni?
Válasz #1264. hozzászólásra
Nagyon jól érezte magát...és az a sok katalógus,újság,papír.Mi lett volna,ha hamarabb érünk fel?Ma már az új pólójában van.
Mi voltunk a VM standnál.Ott volt két...kiállású fiatalember a felkészültségük pedig eggyel több .-ot érdemel.Akit először kérdeztünk azt mondta majd a kolléga...de a kolléga is hárított volna,de csak ketten voltak.Nem kaptunk választ semmire.Talán még többet tudtam mint ők,vagy játszották a hülyét.
Mi voltunk a VM standnál.Ott volt két...kiállású fiatalember a felkészültségük pedig eggyel több .-ot érdemel.Akit először kérdeztünk azt mondta majd a kolléga...de a kolléga is hárított volna,de csak ketten voltak.Nem kaptunk választ semmire.Talán még többet tudtam mint ők,vagy játszották a hülyét.
Ma az utolsó roham!
Kitartás lányok az Agroinform standon!
Aranyosak voltatok, a vendéglátást köszönjük! Melcsi mint a tyúkanyó, mindenkit a szárnya alá vett!
Igérem, ha felnövünk megháláljuk!
Hát ez az expóról kijutás egy kínszenvedés volt. 17:00-kor ültünk be a kocsiba a parkolóba. És 19:00-kor sikerült ki jutni a kapun. De már volt aki 3-tól várt a sorba hogy kimehessen
3948 hozzászólás
Válasz #1273. hozzászólásra
Mit mnondtak árat erre a piros szörnyetegre neked, igaz a 44 milla??????????????
Válasz #1257. hozzászólásra
Na megvolt az élmény csávókának 1 évre!!! Hol találták ezt a rusnyaságot a dorkeresek?????
Válasz #1293. hozzászólásra
Utánaolvasva, és csodálkoztam, hogy hiányzik a másik részlet a szövegből, na most újra leírtam:
Nagyon fincsi volt a kávé meg a cappuccino is(a lányok szerintik). Köszönjük szépen az ajándékot, meg a vendégfogadást.
Én már itthon. Jól lejártuk a lábunkat, de délre végig jártunk, néztünk mindent. Ugyan egyik dolgot se találtam, amiért mentem, de azért jó volt. Talajmarót kerestem, meg 300L műtrágyaszórót. A kiállításon csak a nagy szántóföldi gépek kaptak hangsúlyt, kertészeti csak mutatóban volt jelen.
Nagyon köszönöm én is a vendéglátást Melcsinek és a csajoknak, finom volt a kávé, meg a süti, jó lett a póló is.
Ágyas pálinkát végül meg merte valaki kóstolni?
Válasz #1282. hozzászólásra
És találkoztunk is. Picivel voltam én, no meg a lányokkal.
Csak ne eshetne az eső... de azért jó volt a nap.
Több, mint 40 ezer látogató,köszönjük AGROmash,köszönjük Hungexpo. További képek: Multiva Magyarország a facebookon
Válasz #1290. hozzászólásra
Hecci annyira inkognito, nehogy felismerhető legyen, hogy inkább "in koito" az egész heccelődésre.
Hecci nyomjál már fotókat, vagy olyan sok a meló.
Válasz #1286. hozzászólásra
Akkor azért nemcsak prospektus volt, hanem póló is!
Fotót lehet?
Válasz #1283. hozzászólásra
Melcsi mint tyúkanyó?!
Nahallod!!!!!
Válasz #1285. hozzászólásra
nem volt kandikamera ? lehet, h csak poénkodni akartak
Válasz #1264. hozzászólásra
Nagyon jól érezte magát...és az a sok katalógus,újság,papír.Mi lett volna,ha hamarabb érünk fel?Ma már az új pólójában van.
Válasz #1280. hozzászólásra
Ma az utolsó roham!
Kitartás lányok az Agroinform standon!
Aranyosak voltatok, a vendéglátást köszönjük! Melcsi mint a tyúkanyó, mindenkit a szárnya alá vett!
Igérem, ha felnövünk megháláljuk!
Jó reggelt!!!
Köszönöm mindenkinek a tegnapi napot!!!!
Nagyon jó volt, hogy bejöttetek hozzám
És még babázhattam is egy kicsit
Gyertek ma is!!!!!
mivel a közlönyben megjelent kertészeti , erdészeti technilogiák, gépek támogatásának köllene lenni
Tud valaki valamit a mezőgazdasági géptámogatásrol,kertészetiről stb??
Valahol azt hallani hogy lesz... vhol meg hogy eddig nem hallottak róla...??
Válasz #1278. hozzászólásra
Most értél haza? Ez egy 24 óra volt.Találó a nick név, de van olyan topik is, a föld másik oldala, oda is írhattad volna az indulást, meg az érkezést.
Szép volt jó volt és alábaimba vagy jópár kilométer
Ezeket a nagy mtzket minden évben kiállítják de vajon hányat adhatnak el belőlük?Vagy expó után megy vissza a ruszkikhoz
Ilyen volt a Farmer-expón is. Egy igazi monstrum!
Ez a másik kedvenc.
No és az öreg fendt.
Válasz #1269. hozzászólásra
akkor megyünk majd be, ha fel bírok kelni.
Válasz #1270. hozzászólásra
Hogy miért nem lepődök meg ezen?
Ez nagyon tetszett!
holnap megyünk kora reggel..... de nem tudunk maradni 2 ig ugy ahogy szoktuk mert hiv a kötelesség de beköszönünk Melcsihez
Válasz #1266. hozzászólásra
Igazán nincs mit!
Válasz #1260. hozzászólásra
És még a bor is el fogyott :)
köszönöm szépen a segítséget
Én egy jó barátommal megyek holnap reggel igen korán.
Válasz #1263. hozzászólásra
Ez kellemes fáradtság! Biztosan jól érezte magát!
Válasz #1260. hozzászólásra
Nálunk sem kellett altatni a Bencét,jól elfáradt.
Válasz #1258. hozzászólásra
Szép volt,jó volt,csak a lábunk elkopott... :)
Válasz #1258. hozzászólásra
Így mégis csak egyszerűbb.
Na már meg is van egy jó ember segített neked
Válasz #1255. hozzászólásra
Meg lehet így is nézni csak be kell másolni a linket :D Ezért már meg érte fel menni :D
a képet nem bírom feltenni
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20130201223601_xmldata.jpg
Talán csak azért mert együtt voltunk :D
Válasz #1250. hozzászólásra
érdekes, mi is pont ennyit vártunk ott a kijutásra ,de a látvány kárpótolt értejövőre is megyünk
16.30 kor elindultam, már 17.10 kor a nyugatiban voltam
Hát ez az expóról kijutás egy kínszenvedés volt. 17:00-kor ültünk be a kocsiba a parkolóba. És 19:00-kor sikerült ki jutni a kapun. De már volt aki 3-tól várt a sorba hogy kimehessen