Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma az utolsó roham!
Kitartás lányok az Agroinform standon!
Aranyosak voltatok, a vendéglátást köszönjük! Melcsi mint a tyúkanyó, mindenkit a szárnya alá vett!
Igérem, ha felnövünk megháláljuk!
Hát ez az expóról kijutás egy kínszenvedés volt. 17:00-kor ültünk be a kocsiba a parkolóba. És 19:00-kor sikerült ki jutni a kapun. De már volt aki 3-tól várt a sorba hogy kimehessen
Válasz #1244. hozzászólásra
Nagyon nagy szerencsétek volt mi 17 órakor akartunk indulni igaz mi a rendes parkolóban voltunk de addigra beált mint a szög
{:blush:}
Jó tanács induljatok el időben és ne várjátok meg a leg végét mert elő fordulhat olyan mint ma majd nem 2 órát dekkoltunk bent a parkolóban,holnap 16 óráig van nyitva a kiállítás.
Véleményem szerint mi parasztok ill,földmüvesek,annyit megérdemelhetnénk,hogy mikor évente egyszer ilyen ügybe szinte egyszerre vagyunk a kiemelt városba,1-2 forgalomirányító FAKABÁT kiállhatna az út szélére!!!!
Az anyátok Krisztusát!!!
Szerintem meg pont nem. Hétvégén már iskoláscsoportok és céges csoportok sem mennek, a városiak meg hétvégén mással vannak elfoglalva.
Legalábbis nagyon remélem, mert holnap a családdal akarok menni!
Ott a pont nálad kolléga 17 órától 18.30 ig szépen várakoztunk semmi tolakodás semmi dudálás aztán amikor el indultunk szépen kulturáltan egymásra figyelve ki jöttünk a belső parkolóból.
A kiállításról volt itt minden mint a búcsúban "zizi,bambi,körhinta"
Egy jó tanács ne a belső parkolóba parkoljatok, mert 16 órakor mentem ma a kocsihoz és 18 30 kor értem ki, és onnan kezdődött a városi araszolás. Úgy hogy gyalogolni kell egy kicsit ! Amúgy a parkolóban csak azért nem volt bunyó mert nekünk "VIDČKIEKNEK" van türelmünk.
Tisztelettel jelentem, mi is hazaértünk. Nem volt egyszerű, mire kijutottunk a Hungáriára az majd 2 óra volt
Köszönöm Melcsinek és az Agroinformosoknak a szíveslátást. No és persze Lacinak a tökmag olajat!
3933 hozzászólás
Ma az utolsó roham!
Kitartás lányok az Agroinform standon!
Aranyosak voltatok, a vendéglátást köszönjük! Melcsi mint a tyúkanyó, mindenkit a szárnya alá vett!
Igérem, ha felnövünk megháláljuk!
Jó reggelt!!!
Köszönöm mindenkinek a tegnapi napot!!!!
Nagyon jó volt, hogy bejöttetek hozzám
És még babázhattam is egy kicsit
Gyertek ma is!!!!!
Válasz #1280. hozzászólásra
mivel a közlönyben megjelent kertészeti , erdészeti technilogiák, gépek támogatásának köllene lenni
Tud valaki valamit a mezőgazdasági géptámogatásrol,kertészetiről stb??
Valahol azt hallani hogy lesz... vhol meg hogy eddig nem hallottak róla...??
Válasz #1278. hozzászólásra
Most értél haza? Ez egy 24 óra volt.Találó a nick név, de van olyan topik is, a föld másik oldala, oda is írhattad volna az indulást, meg az érkezést.
Szép volt jó volt és alábaimba vagy jópár kilométer
Válasz #1273. hozzászólásra
Ezeket a nagy mtzket minden évben kiállítják de vajon hányat adhatnak el belőlük?Vagy expó után megy vissza a ruszkikhoz
Válasz #1273. hozzászólásra
Ilyen volt a Farmer-expón is. Egy igazi monstrum!
Ez a másik kedvenc.
No és az öreg fendt.
Válasz #1269. hozzászólásra
akkor megyünk majd be, ha fel bírok kelni.
Válasz #1270. hozzászólásra
Hogy miért nem lepődök meg ezen?
Ez nagyon tetszett!
holnap megyünk kora reggel..... de nem tudunk maradni 2 ig ugy ahogy szoktuk mert hiv a kötelesség de beköszönünk Melcsihez
Válasz #1266. hozzászólásra
Igazán nincs mit!
Válasz #1260. hozzászólásra
És még a bor is el fogyott :)
Válasz #1257. hozzászólásra
köszönöm szépen a segítséget
Én egy jó barátommal megyek holnap reggel igen korán.
Válasz #1263. hozzászólásra
Ez kellemes fáradtság! Biztosan jól érezte magát!
Válasz #1260. hozzászólásra
Nálunk sem kellett altatni a Bencét,jól elfáradt.
Válasz #1258. hozzászólásra
Válasz #1257. hozzászólásra
Szép volt,jó volt,csak a lábunk elkopott... :)
Válasz #1258. hozzászólásra
Így mégis csak egyszerűbb.
Na már meg is van egy jó ember segített neked
Válasz #1255. hozzászólásra
Meg lehet így is nézni csak be kell másolni a linket :D Ezért már meg érte fel menni :D
a képet nem bírom feltenni
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20130201223601_xmldata.jpg
Talán csak azért mert együtt voltunk :D
Válasz #1250. hozzászólásra
érdekes, mi is pont ennyit vártunk ott a kijutásra ,de a látvány kárpótolt értejövőre is megyünk
16.30 kor elindultam, már 17.10 kor a nyugatiban voltam
Hát ez az expóról kijutás egy kínszenvedés volt. 17:00-kor ültünk be a kocsiba a parkolóba. És 19:00-kor sikerült ki jutni a kapun. De már volt aki 3-tól várt a sorba hogy kimehessen
Válasz #1237. hozzászólásra
Iskolás csoportok lehet nem lesznek már szombaton , de az 10 busz ami a kinti parkolóba van.
Válasz #1246. hozzászólásra
jöhettél volna volt +kajajegyem
ott is csókos vagy nem csak az ikr-nél?
Nagyon nagy szerencsétek volt mi 17 órakor akartunk indulni igaz mi a rendes parkolóban voltunk de addigra beált mint a szög
{:blush:}
Válasz #1243. hozzászólásra
16-30,Axial VIP-böl indultunk
Válasz #1242. hozzászólásra
Mázlista ,mikor indultatok haza?
Válasz #1239. hozzászólásra
én beszállástol kiszállásig 2 órát ültem az autóban,és 200 km-t mentünk ,jó sofőrünk volt
Válasz #1237. hozzászólásra
Jó tanács induljatok el időben és ne várjátok meg a leg végét mert elő fordulhat olyan mint ma majd nem 2 órát dekkoltunk bent a parkolóban,holnap 16 óráig van nyitva a kiállítás.
Válasz #1238. hozzászólásra
7 óra körül jutott a Sünök eszébe, hogy a Kerepesi útnál irányítsanak és engedjenek minket. Hát bekaphatják!
Amúgy köszönjük az agroinformos vendéglátást!Csinosak a csajok!!!
Véleményem szerint mi parasztok ill,földmüvesek,annyit megérdemelhetnénk,hogy mikor évente egyszer ilyen ügybe szinte egyszerre vagyunk a kiemelt városba,1-2 forgalomirányító FAKABÁT kiállhatna az út szélére!!!!
Az anyátok Krisztusát!!!
Válasz #1232. hozzászólásra
Szerintem meg pont nem. Hétvégén már iskoláscsoportok és céges csoportok sem mennek, a városiak meg hétvégén mással vannak elfoglalva.
Legalábbis nagyon remélem, mert holnap a családdal akarok menni!
Válasz #1235. hozzászólásra
Ott a pont nálad kolléga 17 órától 18.30 ig szépen várakoztunk semmi tolakodás semmi dudálás aztán amikor el indultunk szépen kulturáltan egymásra figyelve ki jöttünk a belső parkolóból.
A kiállításról volt itt minden mint a búcsúban "zizi,bambi,körhinta"
Válasz #1234. hozzászólásra
Egy jó tanács ne a belső parkolóba parkoljatok, mert 16 órakor mentem ma a kocsihoz és 18 30 kor értem ki, és onnan kezdődött a városi araszolás. Úgy hogy gyalogolni kell egy kicsit ! Amúgy a parkolóban csak azért nem volt bunyó mert nekünk "VIDČKIEKNEK" van türelmünk.
Tisztelettel jelentem, mi is hazaértünk. Nem volt egyszerű, mire kijutottunk a Hungáriára az majd 2 óra volt
Köszönöm Melcsinek és az Agroinformosoknak a szíveslátást. No és persze Lacinak a tökmag olajat!