Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát ez az expóról kijutás egy kínszenvedés volt. 17:00-kor ültünk be a kocsiba a parkolóba. És 19:00-kor sikerült ki jutni a kapun. De már volt aki 3-tól várt a sorba hogy kimehessen
Válasz #1244. hozzászólásra
Nagyon nagy szerencsétek volt mi 17 órakor akartunk indulni igaz mi a rendes parkolóban voltunk de addigra beált mint a szög
{:blush:}
Jó tanács induljatok el időben és ne várjátok meg a leg végét mert elő fordulhat olyan mint ma majd nem 2 órát dekkoltunk bent a parkolóban,holnap 16 óráig van nyitva a kiállítás.
Véleményem szerint mi parasztok ill,földmüvesek,annyit megérdemelhetnénk,hogy mikor évente egyszer ilyen ügybe szinte egyszerre vagyunk a kiemelt városba,1-2 forgalomirányító FAKABÁT kiállhatna az út szélére!!!!
Az anyátok Krisztusát!!!
Szerintem meg pont nem. Hétvégén már iskoláscsoportok és céges csoportok sem mennek, a városiak meg hétvégén mással vannak elfoglalva.
Legalábbis nagyon remélem, mert holnap a családdal akarok menni!
Ott a pont nálad kolléga 17 órától 18.30 ig szépen várakoztunk semmi tolakodás semmi dudálás aztán amikor el indultunk szépen kulturáltan egymásra figyelve ki jöttünk a belső parkolóból.
A kiállításról volt itt minden mint a búcsúban "zizi,bambi,körhinta"
Egy jó tanács ne a belső parkolóba parkoljatok, mert 16 órakor mentem ma a kocsihoz és 18 30 kor értem ki, és onnan kezdődött a városi araszolás. Úgy hogy gyalogolni kell egy kicsit ! Amúgy a parkolóban csak azért nem volt bunyó mert nekünk "VIDČKIEKNEK" van türelmünk.
Tisztelettel jelentem, mi is hazaértünk. Nem volt egyszerű, mire kijutottunk a Hungáriára az majd 2 óra volt
Köszönöm Melcsinek és az Agroinformosoknak a szíveslátást. No és persze Lacinak a tökmag olajat!
Úgy látom aki Szombaton megy annak készülnie kell !
-több cigi mint általában
-inni való
-1 napi hideg élelem
-nyugtató
-bili
-telefontöltő(szivargyújtós)
-Sör, sörbontó(hogy el tudja viselni a sorbaállást)
-izomlazító,görcsoldó, mert fárasztó lesz a sok ülés...
Hazaértünk. Köszi a vendéglátást,és a suvenirt.
10.30-kor értünk föl,16-kor indultunk vissza. Gördülékenyen ment a közlekedés. A 3-as kaputól kb 800 méterre parkoltunk.
Egyet értek. Ha van valami konkrét elképzelésem akkor megyek és utánanézek. De csak azért hogy bámészkodjak mint a búcsúban azért nem mennék fel én se. És tényleg inkább vursli jellege van az egésznek mint szakmai kiállításnak.
Szerintem is indulj minél korábban. Mi 9-re értünk Budapestre,onnan még 2 óra volt. Bár lehet holnap szerencsétek lesz, mert a pesti emberek még aludni fognak.
Köszönjük a szíves vendéglátást Melcsinek!És tökmagolajat MF-esnek! Nagyon király! Szeretem az ilyen helyi unikumokat! Hazafelé már a pogácsát megöntöztem vele kóstolónak! Nagyon finom! Töröm a fejem milyen receptbe lehet beleépíteni.
Aztán hazafelé még visszahívott az agromatic is sorvezető ügyben és kaptam tőlük egy nagyon korrekt ajánlatot, így ha minden jól megy jövőhéten már gps-el szórom a műkakit.
Én már idén nem mentem (elég volt)! Nem akarok viszályt szítani de az ilyen jellegű ki állítást nem a fővárosban kell megcsinálni ! Szerintem ! A látogatók java részének semmi köze a szakmához ! Már tapasztaltam mikor kettőn részt vettem mint "ki állító munkatárs". Hiába van ki írva ,hogy mi az ára a gépnek. A laikus úgy van vele támogatásból telik rá. S nem úgy nézi mint egy fogaskereket a gépezetben. Ez nekünk szakmai és nem vursli. Ha kitalálnak valami alternatívát egy új helyre akkor talán elnézek újból. Addig marad a net..aztán teló a kereskedőnek és ki harcolni valami okosat. Ki állításos kedvezmény pedig lehet egész évben...pláne ha még a piaci helyzet is kedvez neki
3952 hozzászólás
Válasz #1250. hozzászólásra
érdekes, mi is pont ennyit vártunk ott a kijutásra ,de a látvány kárpótolt értejövőre is megyünk
16.30 kor elindultam, már 17.10 kor a nyugatiban voltam
Hát ez az expóról kijutás egy kínszenvedés volt. 17:00-kor ültünk be a kocsiba a parkolóba. És 19:00-kor sikerült ki jutni a kapun. De már volt aki 3-tól várt a sorba hogy kimehessen
Válasz #1237. hozzászólásra
Iskolás csoportok lehet nem lesznek már szombaton , de az 10 busz ami a kinti parkolóba van.
Válasz #1246. hozzászólásra
jöhettél volna volt +kajajegyem
ott is csókos vagy nem csak az ikr-nél?
Nagyon nagy szerencsétek volt mi 17 órakor akartunk indulni igaz mi a rendes parkolóban voltunk de addigra beált mint a szög
{:blush:}
Válasz #1243. hozzászólásra
16-30,Axial VIP-böl indultunk
Válasz #1242. hozzászólásra
Mázlista ,mikor indultatok haza?
Válasz #1239. hozzászólásra
én beszállástol kiszállásig 2 órát ültem az autóban,és 200 km-t mentünk ,jó sofőrünk volt
Válasz #1237. hozzászólásra
Jó tanács induljatok el időben és ne várjátok meg a leg végét mert elő fordulhat olyan mint ma majd nem 2 órát dekkoltunk bent a parkolóban,holnap 16 óráig van nyitva a kiállítás.
Válasz #1238. hozzászólásra
7 óra körül jutott a Sünök eszébe, hogy a Kerepesi útnál irányítsanak és engedjenek minket. Hát bekaphatják!
Amúgy köszönjük az agroinformos vendéglátást!Csinosak a csajok!!!
Véleményem szerint mi parasztok ill,földmüvesek,annyit megérdemelhetnénk,hogy mikor évente egyszer ilyen ügybe szinte egyszerre vagyunk a kiemelt városba,1-2 forgalomirányító FAKABÁT kiállhatna az út szélére!!!!
Az anyátok Krisztusát!!!
Válasz #1232. hozzászólásra
Szerintem meg pont nem. Hétvégén már iskoláscsoportok és céges csoportok sem mennek, a városiak meg hétvégén mással vannak elfoglalva.
Legalábbis nagyon remélem, mert holnap a családdal akarok menni!
Válasz #1235. hozzászólásra
Ott a pont nálad kolléga 17 órától 18.30 ig szépen várakoztunk semmi tolakodás semmi dudálás aztán amikor el indultunk szépen kulturáltan egymásra figyelve ki jöttünk a belső parkolóból.
A kiállításról volt itt minden mint a búcsúban "zizi,bambi,körhinta"
Válasz #1234. hozzászólásra
Egy jó tanács ne a belső parkolóba parkoljatok, mert 16 órakor mentem ma a kocsihoz és 18 30 kor értem ki, és onnan kezdődött a városi araszolás. Úgy hogy gyalogolni kell egy kicsit ! Amúgy a parkolóban csak azért nem volt bunyó mert nekünk "VIDČKIEKNEK" van türelmünk.
Tisztelettel jelentem, mi is hazaértünk. Nem volt egyszerű, mire kijutottunk a Hungáriára az majd 2 óra volt
Köszönöm Melcsinek és az Agroinformosoknak a szíveslátást. No és persze Lacinak a tökmag olajat!
Válasz #1222. hozzászólásra
Akkor fizessél rubelben!!!
Válasz #1231. hozzászólásra
Ja , a Westend-be én is nyugis szoktam lenni ...
De sorba állni az expó-ról kifele nem lesz az.(feltehetően Szombaton lesznek a legtöbben)
Nem feltétlen a Pesti forgalom miatt volt dugó ott , hanem a kiállításról egyszerre távozók miatt.
Válasz #1230. hozzászólásra
a szombat délután az nyugis pesten
Válasz #1229. hozzászólásra
Jó neked...
Válasz #1228. hozzászólásra
Annyira azér nem durva a helyzet.A vidéki emberek nyugottak.
Válasz #1227. hozzászólásra
Úgy látom aki Szombaton megy annak készülnie kell !
-több cigi mint általában
-inni való
-1 napi hideg élelem
-nyugtató
-bili
-telefontöltő(szivargyújtós)
-Sör, sörbontó(hogy el tudja viselni a sorbaállást)
-izomlazító,görcsoldó, mert fárasztó lesz a sok ülés...
Ez mind a kocsisorba állva jól jöhet.
5-kor kijön , és éjfélkor kint is van Pestről...
Válasz #1224. hozzászólásra
Édes otthon
Válasz #1212. hozzászólásra
A póló még a gyárba van!
Hazaértünk. Köszi a vendéglátást,és a suvenirt.
10.30-kor értünk föl,16-kor indultunk vissza. Gördülékenyen ment a közlekedés. A 3-as kaputól kb 800 méterre parkoltunk.
Válasz #1208. hozzászólásra
Jaaa...
Befelé nincs is arra gond , de kifelé KO.
Mi is megjártul az Expot. Szép volt, jo volt. Kaptunk sok jó árajánlatot meg ígéretet rt-re. Gondolkodunk és meglátjuk. Már csak a forint a akadály.
Válasz #1214. hozzászólásra
Válasz #1215. hozzászólásra
tegnap voltam. lejártam a lábamat
Remélem nem olyan sokan lesznek.Állítólag ma is sokan voltak.
Ha nem jön közbe semmi mi holnap megyünk.
Válasz #1216. hozzászólásra
Ember mint állat annyi lesz, meglátod!!
Ki jön holnap?Lehet tömeg lesz,de holnap van időm.
Válasz #1213. hozzászólásra
Voltál "heeee"?????
Válasz #1210. hozzászólásra
Fekete, képernyős, ledsorral, tapadókoronggal...
Válasz #1211. hozzászólásra
én mindig a sínek másik oldalára állok és átsétálok az aluljárón. fizetni se kell és a kisutcákon gyorsan kikeveredek a városból
Válasz #1204. hozzászólásra
Egyet értek ezért én is kihagytam,több év óta mondogatom, hogy ennek semmi keresnivalója nincs a fővárosban
Ismerősömék bent ülnek a dugóban, senki sehova, beállt minden!!! Feje ilyenláttam a telóban!!!
Válasz #1205. hozzászólásra
mesélj arról a sorvezetőről
Válasz #1208. hozzászólásra
Mi Dél felől támadtunk.
Válasz #1206. hozzászólásra
Honnan közelítetek ti? Észak felől a Nagy Lajos Király útja felől simán közelíthető volt ma 10-11 óra körül.
Válasz #1204. hozzászólásra
Egyet értek. Ha van valami konkrét elképzelésem akkor megyek és utánanézek. De csak azért hogy bámészkodjak mint a búcsúban azért nem mennék fel én se. És tényleg inkább vursli jellege van az egésznek mint szakmai kiállításnak.
Válasz #1203. hozzászólásra
Szerintem is indulj minél korábban. Mi 9-re értünk Budapestre,onnan még 2 óra volt. Bár lehet holnap szerencsétek lesz, mert a pesti emberek még aludni fognak.
Nah hazaértünk.
Köszönjük a szíves vendéglátást Melcsinek!És tökmagolajat MF-esnek! Nagyon király! Szeretem az ilyen helyi unikumokat! Hazafelé már a pogácsát megöntöztem vele kóstolónak! Nagyon finom! Töröm a fejem milyen receptbe lehet beleépíteni.
Aztán hazafelé még visszahívott az agromatic is sorvezető ügyben és kaptam tőlük egy nagyon korrekt ajánlatot, így ha minden jól megy jövőhéten már gps-el szórom a műkakit.
Én már idén nem mentem (elég volt)! Nem akarok viszályt szítani de az ilyen jellegű ki állítást nem a fővárosban kell megcsinálni ! Szerintem ! A látogatók java részének semmi köze a szakmához ! Már tapasztaltam mikor kettőn részt vettem mint "ki állító munkatárs". Hiába van ki írva ,hogy mi az ára a gépnek. A laikus úgy van vele támogatásból telik rá. S nem úgy nézi mint egy fogaskereket a gépezetben. Ez nekünk szakmai és nem vursli. Ha kitalálnak valami alternatívát egy új helyre akkor talán elnézek újból. Addig marad a net..aztán teló a kereskedőnek és ki harcolni valami okosat. Ki állításos kedvezmény pedig lehet egész évben...pláne ha még a piaci helyzet is kedvez neki
Válasz #1202. hozzászólásra
A holnapra nézve ez nem jó hír. Mikor értetek fel? Én azt tervezem, hogy baromi korán elindulunk egy jóbarátommal, így lesz helyünk..