Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Úgy látom aki Szombaton megy annak készülnie kell !
-több cigi mint általában
-inni való
-1 napi hideg élelem
-nyugtató
-bili
-telefontöltő(szivargyújtós)
-Sör, sörbontó(hogy el tudja viselni a sorbaállást)
-izomlazító,görcsoldó, mert fárasztó lesz a sok ülés...
Hazaértünk. Köszi a vendéglátást,és a suvenirt.
10.30-kor értünk föl,16-kor indultunk vissza. Gördülékenyen ment a közlekedés. A 3-as kaputól kb 800 méterre parkoltunk.
Egyet értek. Ha van valami konkrét elképzelésem akkor megyek és utánanézek. De csak azért hogy bámészkodjak mint a búcsúban azért nem mennék fel én se. És tényleg inkább vursli jellege van az egésznek mint szakmai kiállításnak.
Szerintem is indulj minél korábban. Mi 9-re értünk Budapestre,onnan még 2 óra volt. Bár lehet holnap szerencsétek lesz, mert a pesti emberek még aludni fognak.
Köszönjük a szíves vendéglátást Melcsinek!És tökmagolajat MF-esnek! Nagyon király! Szeretem az ilyen helyi unikumokat! Hazafelé már a pogácsát megöntöztem vele kóstolónak! Nagyon finom! Töröm a fejem milyen receptbe lehet beleépíteni.
Aztán hazafelé még visszahívott az agromatic is sorvezető ügyben és kaptam tőlük egy nagyon korrekt ajánlatot, így ha minden jól megy jövőhéten már gps-el szórom a műkakit.
Én már idén nem mentem (elég volt)! Nem akarok viszályt szítani de az ilyen jellegű ki állítást nem a fővárosban kell megcsinálni ! Szerintem ! A látogatók java részének semmi köze a szakmához ! Már tapasztaltam mikor kettőn részt vettem mint "ki állító munkatárs". Hiába van ki írva ,hogy mi az ára a gépnek. A laikus úgy van vele támogatásból telik rá. S nem úgy nézi mint egy fogaskereket a gépezetben. Ez nekünk szakmai és nem vursli. Ha kitalálnak valami alternatívát egy új helyre akkor talán elnézek újból. Addig marad a net..aztán teló a kereskedőnek és ki harcolni valami okosat. Ki állításos kedvezmény pedig lehet egész évben...pláne ha még a piaci helyzet is kedvez neki
Végre hazaértem!
Asszem ez volt az utolsó, hogy felmentem a kiállításra. 2,5 óra mire az ember átjutott a városon , parkoló kilóméterrel arrébb,annyi tahó, akik csak az ingyen szatyrokért mennek, löködik az embert.
Utóbbival nagyon egyetértek, újságok első oldalán mindig csak a milliárdokról szóló cikkek olvashatók hogy mennyit kaptam már megint a gazdák, de hogy mibe kerül egy traktor, mert drágább mint egy kamion, arról senki nem tud...
Válasz #1186. hozzászólásra
Egyébként ezt a marketingesek pontosan tudják,hogy csak 5% a potenciális vevő csak ahhoz,hogy eladni tudjanak ,be kell hívni a 100%-ot ,mert egyébként nem biztos a kiválasztás!!
Egy kicsit más téma , ugye az országban van egy jó adag irigység a gazdák irányába (a támogatások miatt), hát egy ilyen kiállításon nagyon is jó ha laikusok is részt vesznek, mert legalább el viszik a hírét ,hogy mibe kerül egy gép, és így talán realistább kép alakul rólunk!!
én azt hittem hogy összevonták a kettőt majd lépni nem lehet és nagy kiállítok kis standokon lesznek, de volt gép rendesen kiállítva minden cégnél, tömeg sem volt.
Jól sikerült kiállítás!
Szerdán voltunk semmi gond nem volt, nem mondom hogy alig voltak de minden üzletkötő azt várta hogy valaki érdeklődjön. Mi mindenkivel tudtunk max 1-2 perc után beszélni...
Jó csak a reklám és a marketing így olyanokhoz megy nagyobb részt akiknek semmi közük nincs a márkához,aki meg ügyfél lenne,vagy érdeklődő az oda sem tud férni mert szó szerint 20méteres sorok kígyóznak 20forintos szatyorért és azt mondják neki hogy ott a sor vége....a helyi illetőségű értékesítőt is a sor végére küldték éppen a sorbanállók,mikor át akart furakodni köztük...
Tudod a státusz! Mennyivel elengánsabb otthon a faluban véderes szatyorral menni a kenyérért mint egy csíkos szatyorral!
Ezt egyébként minden évben eljátszák, számomra is ellenszenvessé vált már!
Gyönyörű gépek,gyönyörű hostesslányok,csak egy két dolog szánalom kategóriába tartozik!
A stihl,vaderstadt standoknál verekednek a nejlon szatyorért...az ottaniaktól infót kérni lehetetlen,mert szerencsétlenek a tolakodó,SZATYORÉRT ötször sorba álló embeleket szalagmunkában szolgálják ki!
A dakoták,zsebtolvajok jelen vannak,figyeljen mindenki,szerencsére a biztonsági őrök is figyelnek!
Az árak már euróban vannak feltüntetve legtöbb gépen..jobb is... Az egyik pavilonban kóstolós részlegnél a szemem majd kiesett amikor megláttam hogy egy kiló kacsatepertőt tízezerért van pofájuk árulni. A házi kolbászuk szálja is 5ezer volt!
Tegnap már nem volt erőm írni, ezért most köszönöm meg a látogatást azoknak, akik tegnap bejöttek hozzánk!!!
Nagyon kedves emberekkel ismerkedhettem meg!
Bencze nagyon jó a kiállítás biztos, de szerintem a látogatók 95% csak nézeget, addig amíg egy 100le nyugati traki 20 milla+fa szerintem csak nézegető lesz, és szerinted ,te véleményed?????????????? Megnézi a termelő a gépek előtti táblát elkezd számolgatni juróról forintra és a végén ha vesz is valamit az MTZ lesz, de már ott is gond van mert épp itt olvastam a hírdetésekben hogy 270 lovas MTZ 28 miller+fa, hát szerintem az is nagy barom aki ad MTZ-ért ennyit még ha 270 lovas is!!!!
3933 hozzászólás
Válasz #1222. hozzászólásra
Akkor fizessél rubelben!!!
Válasz #1231. hozzászólásra
Ja , a Westend-be én is nyugis szoktam lenni ...
De sorba állni az expó-ról kifele nem lesz az.(feltehetően Szombaton lesznek a legtöbben)
Nem feltétlen a Pesti forgalom miatt volt dugó ott , hanem a kiállításról egyszerre távozók miatt.
Válasz #1230. hozzászólásra
a szombat délután az nyugis pesten
Válasz #1229. hozzászólásra
Jó neked...
Válasz #1228. hozzászólásra
Annyira azér nem durva a helyzet.A vidéki emberek nyugottak.
Válasz #1227. hozzászólásra
Úgy látom aki Szombaton megy annak készülnie kell !
-több cigi mint általában
-inni való
-1 napi hideg élelem
-nyugtató
-bili
-telefontöltő(szivargyújtós)
-Sör, sörbontó(hogy el tudja viselni a sorbaállást)
-izomlazító,görcsoldó, mert fárasztó lesz a sok ülés...
Ez mind a kocsisorba állva jól jöhet.
5-kor kijön , és éjfélkor kint is van Pestről...
Válasz #1224. hozzászólásra
Édes otthon
Válasz #1212. hozzászólásra
A póló még a gyárba van!
Hazaértünk. Köszi a vendéglátást,és a suvenirt.
10.30-kor értünk föl,16-kor indultunk vissza. Gördülékenyen ment a közlekedés. A 3-as kaputól kb 800 méterre parkoltunk.
Válasz #1208. hozzászólásra
Jaaa...
Befelé nincs is arra gond , de kifelé KO.
Mi is megjártul az Expot. Szép volt, jo volt. Kaptunk sok jó árajánlatot meg ígéretet rt-re. Gondolkodunk és meglátjuk. Már csak a forint a akadály.
Válasz #1214. hozzászólásra
Válasz #1215. hozzászólásra
tegnap voltam. lejártam a lábamat
Remélem nem olyan sokan lesznek.Állítólag ma is sokan voltak.
Ha nem jön közbe semmi mi holnap megyünk.
Válasz #1216. hozzászólásra
Ember mint állat annyi lesz, meglátod!!
Ki jön holnap?Lehet tömeg lesz,de holnap van időm.
Válasz #1213. hozzászólásra
Voltál "heeee"?????
Válasz #1210. hozzászólásra
Fekete, képernyős, ledsorral, tapadókoronggal...
Válasz #1211. hozzászólásra
én mindig a sínek másik oldalára állok és átsétálok az aluljárón. fizetni se kell és a kisutcákon gyorsan kikeveredek a városból
Válasz #1204. hozzászólásra
Egyet értek ezért én is kihagytam,több év óta mondogatom, hogy ennek semmi keresnivalója nincs a fővárosban
Ismerősömék bent ülnek a dugóban, senki sehova, beállt minden!!! Feje ilyenláttam a telóban!!!
Válasz #1205. hozzászólásra
mesélj arról a sorvezetőről
Válasz #1208. hozzászólásra
Mi Dél felől támadtunk.
Válasz #1206. hozzászólásra
Honnan közelítetek ti? Észak felől a Nagy Lajos Király útja felől simán közelíthető volt ma 10-11 óra körül.
Válasz #1204. hozzászólásra
Egyet értek. Ha van valami konkrét elképzelésem akkor megyek és utánanézek. De csak azért hogy bámészkodjak mint a búcsúban azért nem mennék fel én se. És tényleg inkább vursli jellege van az egésznek mint szakmai kiállításnak.
Válasz #1203. hozzászólásra
Szerintem is indulj minél korábban. Mi 9-re értünk Budapestre,onnan még 2 óra volt. Bár lehet holnap szerencsétek lesz, mert a pesti emberek még aludni fognak.
Nah hazaértünk.
Köszönjük a szíves vendéglátást Melcsinek!És tökmagolajat MF-esnek! Nagyon király! Szeretem az ilyen helyi unikumokat! Hazafelé már a pogácsát megöntöztem vele kóstolónak! Nagyon finom! Töröm a fejem milyen receptbe lehet beleépíteni.
Aztán hazafelé még visszahívott az agromatic is sorvezető ügyben és kaptam tőlük egy nagyon korrekt ajánlatot, így ha minden jól megy jövőhéten már gps-el szórom a műkakit.
Én már idén nem mentem (elég volt)! Nem akarok viszályt szítani de az ilyen jellegű ki állítást nem a fővárosban kell megcsinálni ! Szerintem ! A látogatók java részének semmi köze a szakmához ! Már tapasztaltam mikor kettőn részt vettem mint "ki állító munkatárs". Hiába van ki írva ,hogy mi az ára a gépnek. A laikus úgy van vele támogatásból telik rá. S nem úgy nézi mint egy fogaskereket a gépezetben. Ez nekünk szakmai és nem vursli. Ha kitalálnak valami alternatívát egy új helyre akkor talán elnézek újból. Addig marad a net..aztán teló a kereskedőnek és ki harcolni valami okosat. Ki állításos kedvezmény pedig lehet egész évben...pláne ha még a piaci helyzet is kedvez neki
Válasz #1202. hozzászólásra
A holnapra nézve ez nem jó hír. Mikor értetek fel? Én azt tervezem, hogy baromi korán elindulunk egy jóbarátommal, így lesz helyünk..
Végre hazaértem!
Asszem ez volt az utolsó, hogy felmentem a kiállításra. 2,5 óra mire az ember átjutott a városon , parkoló kilóméterrel arrébb,annyi tahó, akik csak az ingyen szatyrokért mennek, löködik az embert.
Válasz #1199. hozzászólásra
Utóbbival nagyon egyetértek, újságok első oldalán mindig csak a milliárdokról szóló cikkek olvashatók hogy mennyit kaptam már megint a gazdák, de hogy mibe kerül egy traktor, mert drágább mint egy kamion, arról senki nem tud...
Válasz #1199. hozzászólásra
a f.szt!
inkább az lesz úú nézd már xmillás traktor/vetőgép/eke stb lett neki. mindig mondtam parasztól kell elvenni mert van
Válasz #1186. hozzászólásra
Egyébként ezt a marketingesek pontosan tudják,hogy csak 5% a potenciális vevő csak ahhoz,hogy eladni tudjanak ,be kell hívni a 100%-ot ,mert egyébként nem biztos a kiválasztás!!
Egy kicsit más téma , ugye az országban van egy jó adag irigység a gazdák irányába (a támogatások miatt), hát egy ilyen kiállításon nagyon is jó ha laikusok is részt vesznek, mert legalább el viszik a hírét ,hogy mibe kerül egy gép, és így talán realistább kép alakul rólunk!!
Válasz #1197. hozzászólásra
én azt hittem hogy összevonták a kettőt majd lépni nem lehet és nagy kiállítok kis standokon lesznek, de volt gép rendesen kiállítva minden cégnél, tömeg sem volt.
Jól sikerült kiállítás!
Válasz #1196. hozzászólásra
Jaja,én is csak a vader és stihl standoknál tapasztaltam amit írtam :)
Sajnos érdeklődő alig akad,néző,bámészkodó az van bőven,ami szerintem leginkább az idén tengernyi féle ingyenes belépőknek köszönhető.
Válasz #1195. hozzászólásra
Szerdán voltunk semmi gond nem volt, nem mondom hogy alig voltak de minden üzletkötő azt várta hogy valaki érdeklődjön. Mi mindenkivel tudtunk max 1-2 perc után beszélni...
Jó csak a reklám és a marketing így olyanokhoz megy nagyobb részt akiknek semmi közük nincs a márkához,aki meg ügyfél lenne,vagy érdeklődő az oda sem tud férni mert szó szerint 20méteres sorok kígyóznak 20forintos szatyorért és azt mondják neki hogy ott a sor vége....a helyi illetőségű értékesítőt is a sor végére küldték éppen a sorbanállók,mikor át akart furakodni köztük...
Válasz #1192. hozzászólásra
Tudod a státusz! Mennyivel elengánsabb otthon a faluban véderes szatyorral menni a kenyérért mint egy csíkos szatyorral!
Ezt egyébként minden évben eljátszák, számomra is ellenszenvessé vált már!
Válasz #1192. hozzászólásra
Gyönyörű gépek,gyönyörű hostesslányok,csak egy két dolog szánalom kategóriába tartozik!
A stihl,vaderstadt standoknál verekednek a nejlon szatyorért...az ottaniaktól infót kérni lehetetlen,mert szerencsétlenek a tolakodó,SZATYORÉRT ötször sorba álló embeleket szalagmunkában szolgálják ki!
A dakoták,zsebtolvajok jelen vannak,figyeljen mindenki,szerencsére a biztonsági őrök is figyelnek!
Az árak már euróban vannak feltüntetve legtöbb gépen..jobb is... Az egyik pavilonban kóstolós részlegnél a szemem majd kiesett amikor megláttam hogy egy kiló kacsatepertőt tízezerért van pofájuk árulni. A házi kolbászuk szálja is 5ezer volt!
Indulunk!
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Tegnap már nem volt erőm írni, ezért most köszönöm meg a látogatást azoknak, akik tegnap bejöttek hozzánk!!!
Nagyon kedves emberekkel ismerkedhettem meg!
Ma is gyertek bátran, nem csak leselkedni kell
Nagy a csend, Mindenki nézelődik, meg vásárol.
Válasz #1185. hozzászólásra
Nagyon korán...tán valami titulusod van ott??!!
Válasz #1180. hozzászólásra
Nem, majd hétvége.
Válasz #1183. hozzászólásra
Bencze nagyon jó a kiállítás biztos, de szerintem a látogatók 95% csak nézeget, addig amíg egy 100le nyugati traki 20 milla+fa szerintem csak nézegető lesz, és szerinted ,te véleményed?????????????? Megnézi a termelő a gépek előtti táblát elkezd számolgatni juróról forintra és a végén ha vesz is valamit az MTZ lesz, de már ott is gond van mert épp itt olvastam a hírdetésekben hogy 270 lovas MTZ 28 miller+fa, hát szerintem az is nagy barom aki ad MTZ-ért ennyit még ha 270 lovas is!!!!
INDULÁS A KIÁLLÍTÁSRA!!!!
Holnap reggel indulok fel