Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma volt szerencsém szétnézni a 0. napon az Expón. Komolyan mondom nekem egyáltalán nem hiányoztak a nagyok, amit akartam ma is le tudtam tárgyalni, annyi hogy nem nyomtak a kezembe megannyi szórólapot, és nem tolongtak az emberek. További pozitívum, hogy Ferguson traktorokból volt a legtöbb kiállítva, pl. 8S-ből vagy 5 db.
Ma volt szerencsém szétnézni a 0. napon az Expón. Komolyan mondom nekem egyáltalán nem hiányoztak a nagyok, amit akartam ma is le tudtam tárgyalni, annyi hogy nem nyomtak a kezembe megannyi szórólapot, és nem tolongtak az emberek. További pozitívum, hogy Ferguson traktorokból volt a legtöbb kiállítva, pl. 8S-ből vagy 5 db.
Válasz agrogal #3699. hozzászólásáraSzámomra kicsi az önsúly, kevés a 3. pont emelőképessége, (nem bír el a munkagépeimmel, Kuhn Maxima, rövidtárcsa, stb., a haver is szenved a 95-ös lamborghinivel) felszereltségbe (ár-érték arányban) veri az összes kapható gépet, de hozzá tartozik, hogy ilyen típust még élőben nem láttam. Az 1254-es ugyan az szinte, olyan tulajokkal már beszéltem, nagyon dicsérték. John Deere 6100-at vagy GX Kubotát szerettem volna, de elérhetetlen lett, arany árban vannak.
Válasz VW passat #3698. hozzászólásáraNyiregyházáról egy piros tigris nem jobb lenne?Persze jó áron készletes nem adblus gondoltam.Múlt héten néztem őket,nagyon kényelmesek,áruk meg mint más nagy márka használtja 2000 órával.Armatrac ban a 105 le 12 váltost néztem a nyáron,az másabb mint amit te akarsz az igaz,de számomra nem volt meggyőző.
Válasz agrogal #3697. hozzászólásáraMegkérdezem a szomszédomat ott van fent mint üzletkötő, ők is forgalmazzák az Armatracot csak nekik nincs készleten, ő mondta, hogy nem lesz kiállítva Armatrac. Engem az Armatrac 1004 Lux CRD4 PS érdekelne, vagy 1254 szinte ugyan az. Ha esetleg mégis lesz, akkor lehet szombaton felmegyünk.
Válasz Tanonc #3656. hozzászólásáraSolar Agro Kft nem lesz kint, nem lesz kiállítva Armatrac. Rendszeresen járunk, de elég kevés kiállító lesz. Most csak az Armatrac miatt mentünk volna, de így okafogyott lett, amennyi pénzt elköltöttünk volna, abból Wellneszezünk egy 7 végét amíg le nem jár a védettségi kártya.
Válasz Sanyee #3694. hozzászólásáraVédettségi kell sajna, meg elvileg maszkozás... Az 5. hullám megint médiakamu. Ne nézz egy hétig tv-t és ne hallgass rádiót (főleg covid, akarom mondani Kossuth rádiót). Máris jobb. Én régen tv-re aludtam el. Fél év alatt pár órát néztük csak akkor is tele reklámmal. Inkább nézek laptopon hbo go-t, meg netflixet. Nincs reklám, meg ott állítom a filmet ahol akarom.
Ki megy a kiállitásra?
Mivel nem tudok menni, megnézné valaki helyettem a Pöettinger sorközmüvelőt mennyire komoly gyártmány?
Videón néztem, nagyon tetszett, de az anyagvastagságokat nem tudtam kivenni.
Esetleg ha ki lenne írva az ára a 6 vagy a 8 soros kivitelnek, szivesen fogadnám az információt.
Válasz Megmondó #3686. hozzászólásáraRossz helyen kopogtattál. Nem kell foglalkozni a céggel, ha az sem foglalkozik veled.
Sajnos amúgy tapasztalat, hogy sokszor így van, de sok céget ismerek, ahol ez pont az ellenkezője és igyekeznek mindenkivel foglalkozni.
Válasz Megmondó #3686. hozzászólásáraRossz helyen kopogtattál. Nem kell foglalkozni a céggel, ha az sem foglalkozik veled.
Sajnos amúgy tapasztalat, hogy sokszor így van, de sok céget ismerek, ahol ez pont az ellenkezője és igyekeznek mindenkivel foglalkozni.
Válasz Megmondó #3687. hozzászólásáraElőző években ha bejáratnál bemutattad a NAK kártyát, akkor kaptál ingyen belépőt.
Most ez nem tudom hogyan lesz. De akkoriban is csak a NAKLap-ban volt benne.
Válasz .MAN. #3685. hozzászólásáraKamaraitag? Mint Tag erről nemhallottam!!
De Idézlek!
Napi belépő applikációval 3100, online regisztrációval 3500, helyszínen 6000. De ha kamarai tag vagy, akkor azt hiszem ingyenes.
Mint Kamarai tag erről nincsinfóm! Tagdijilag küldenekértesitést! De,hogy Agromas ingyeneslenne arról nem! Vagy esetleg Kamarában van akinek ingyenes?
Jókérdés?
Válasz Géza bácsi #3683. hozzászólásáraNapi belépő applikációval 3100, online regisztrációval 3500, helyszínen 6000. De ha kamarai tag vagy, akkor azt hiszem ingyenes.
Most néztem én is ezt, eléggé durva.
Hogy megéri-e, azt nem tudom, ezt mindenki döntse el magának.
Esetleges kiállítási akciók miatt megérheti, meg mert februártól, ahol eddig nem voltak, most már ott is áremelések lesznek.
Az biztos, hogy a kiállítók nagy része félgőzzel készül. Csökkentett létszám és megúszós kiállítási gépek. Már aki megteheti.
Mi is otthon hagyjuk a nagy letolókocsit, helyette több kisebb cuccot teszünk ki. A kollégákkal pedig minden második napra vagyunk beosztva.
Válasz Drisa #3679. hozzászólásáraPedig jobb lenne ha mindenki felmenne. Oké, nincsen 936 meg 8R400, de attól még van 100 más dolog. Szivesen megkínàlná a paraszt a másikat a belsőzsebéből a kisüstivel, hogy kié a rosszabb, meg lehetne a kiállított vasak között kicsit kötekedni a gyártóval, mint itthonról szidatni egymással az anyánkat.
Tényleg, többet érne.
Mivel ennyien visszamondták, ezért az történt, hogy december 21-re átszervezték a standok kiosztását. Csak az A D F G pavilonban lesznek kiállítók, a többi pavilon zárva lesz.
A megmaradt kiállítók standjait bepakolták a nagyok helyére.
A helypénzt nem tudom, aki jelentkezett a 2021-esre az átvihette a jelentkezést erre a kiállításra.
Azt nem tudom kivel töltik fel azt a több ezer négyzetmétert amit a nagyok nem vettek ki. Nem hiszem hogy az ott lévők kifizetik azt amit Kite Axiál és társaik nem akartak.... állítólag hatalmasat emeltek a helypénzen. Biztos lesz 2000ért kürtöskalács is. Mi 7-8-an szoktunk menni de most biztos nem megyünk.
Azért kicsit csalóka, mert pl a Lemken, mint Lemken Hungária Kft. nem lesz ott, de a viszonteladója, az Andest Bt. pedig ott lesz Lemken gépekkel.
A Belarus nem jön, de a Faragó Bt. ott lesz Belarusokkal.
Válasz Géza bácsi #3669. hozzászólásáraKite axial nem lesz, de azon kívül van ugye még sok gépmárka, meg 1000 féle munkagép, meg mezőgazdasághoz köthető dolog.
Válasz fexco #3620. hozzászólásáraArról nem is beszélve szeretnél inni egy üdítőt,vegyél kártyát,nem fogy le váltsd vissza,ha hosszú a sor elúszott,zsebmetszők!!!!
Válasz Géza15 #3666. hozzászólásáraAz AgrárgépShow-t hivatalosan a MEGFOSZ szervezte az Agromasht pedig a Hungexpo. Volt időszak, mikor a kettőt külön rendezték, azt hiszem két évben. Az Agrárgépshow-n a gépforgalmazók voltak többnyire az Agromashon meg az összes többi. Ha az nincs, akkor számolni lehet rá, hogy a forgalmazók többsége nem lesz ott.
Sziasztok, írják, hogy elmarad az AgrárgépShow, de meglesz tartva a AGROmashEXPO. Egyáltalán mi a különbség köztük? Más kiállítók vannak az egyiken, mások a másikon ?:D
AGROmasgEXPO-ra tervezünk megint rapid Agroinform Fórum találkozót délután. Várunk Titeket mindennap 12.30-kor szendviccsel, üditővel, kávéval. Várjuk a visszajelzéseket itt erre, hogy milyen mennyiséget rendeljünk.
Válasz medikus #3649. hozzászólásáraSemmit. Amit akarok/-nék venni, azt kiállítás nélkül is meg tudom venni…..
Még nézelődni sem mentem volna. Csak Hannover, ott kezdődik a kiállítás.
3952 hozzászólás
Válasz agrogal #3699. hozzászólásáraSzámomra kicsi az önsúly, kevés a 3. pont emelőképessége, (nem bír el a munkagépeimmel, Kuhn Maxima, rövidtárcsa, stb., a haver is szenved a 95-ös lamborghinivel) felszereltségbe (ár-érték arányban) veri az összes kapható gépet, de hozzá tartozik, hogy ilyen típust még élőben nem láttam. Az 1254-es ugyan az szinte, olyan tulajokkal már beszéltem, nagyon dicsérték. John Deere 6100-at vagy GX Kubotát szerettem volna, de elérhetetlen lett, arany árban vannak.
Válasz VW passat #3698. hozzászólásáraNyiregyházáról egy piros tigris nem jobb lenne?Persze jó áron készletes nem adblus gondoltam.Múlt héten néztem őket,nagyon kényelmesek,áruk meg mint más nagy márka használtja 2000 órával.Armatrac ban a 105 le 12 váltost néztem a nyáron,az másabb mint amit te akarsz az igaz,de számomra nem volt meggyőző.
Válasz agrogal #3697. hozzászólásáraMegkérdezem a szomszédomat ott van fent mint üzletkötő, ők is forgalmazzák az Armatracot csak nekik nincs készleten, ő mondta, hogy nem lesz kiállítva Armatrac. Engem az Armatrac 1004 Lux CRD4 PS érdekelne, vagy 1254 szinte ugyan az. Ha esetleg mégis lesz, akkor lehet szombaton felmegyünk.
Válasz VW passat #3696. hozzászólásáraFop kft nem visz?ugytudom szerbiába ők nyomják
Válasz Tanonc #3656. hozzászólásáraSolar Agro Kft nem lesz kint, nem lesz kiállítva Armatrac. Rendszeresen járunk, de elég kevés kiállító lesz. Most csak az Armatrac miatt mentünk volna, de így okafogyott lett, amennyi pénzt elköltöttünk volna, abból Wellneszezünk egy 7 végét amíg le nem jár a védettségi kártya.
Válasz Sanyee #3694. hozzászólásáraVédettségi kell sajna, meg elvileg maszkozás... Az 5. hullám megint médiakamu. Ne nézz egy hétig tv-t és ne hallgass rádiót (főleg covid, akarom mondani Kossuth rádiót). Máris jobb. Én régen tv-re aludtam el. Fél év alatt pár órát néztük csak akkor is tele reklámmal. Inkább nézek laptopon hbo go-t, meg netflixet. Nincs reklám, meg ott állítom a filmet ahol akarom.
Sziasztok!
A kiállításon milyen járványügyi korlátozások, előírások lesznek érvénybe?
Mondjuk nem szerencsés dátum lett az 5. járványhullám tetején.
Ki megy a kiállitásra?
Mivel nem tudok menni, megnézné valaki helyettem a Pöettinger sorközmüvelőt mennyire komoly gyártmány?
Videón néztem, nagyon tetszett, de az anyagvastagságokat nem tudtam kivenni.
Esetleg ha ki lenne írva az ára a 6 vagy a 8 soros kivitelnek, szivesen fogadnám az információt.
Válasz kevesa #3691. hozzászólásáraSzerintem felhívod a kamarát és megmondják.
Nah most hogy van ez a kamarai ingyenes belépés?
Én kamarai tag vagyok, de már nincs igazolvány sem őstermelő igazolvány.
Akkor mit kell ott bemutatni?
Válasz Megmondó #3687. hozzászólásáraElőző években ha bejáratnál bemutattad a NAK kártyát, akkor kaptál ingyen belépőt.
Most ez nem tudom hogyan lesz. De akkoriban is csak a NAKLap-ban volt benne.
Válasz .MAN. #3685. hozzászólásáraKamaraitag? Mint Tag erről nemhallottam!!
De Idézlek!
Napi belépő applikációval 3100, online regisztrációval 3500, helyszínen 6000. De ha kamarai tag vagy, akkor azt hiszem ingyenes.
Mint Kamarai tag erről nincsinfóm! Tagdijilag küldenekértesitést! De,hogy Agromas ingyeneslenne arról nem! Vagy esetleg Kamarában van akinek ingyenes?
Jókérdés?
Válasz .MAN. #3685. hozzászólásáraEzekért az árakért? Értelmetlenmenni!
Eddig eltöltöttünk 1 napot! Nagyoknál amikor üzletkötő fontoskodva sétálgatott! Fülessel !
Szia! Nemismerszmeg? Tényleg, ?
Vevőlennék! Tapasztalatom sokévután Ennyi!
Kiállitás érdektelenlesz!
Soksikert!
Válasz Géza bácsi #3683. hozzászólásáraNapi belépő applikációval 3100, online regisztrációval 3500, helyszínen 6000. De ha kamarai tag vagy, akkor azt hiszem ingyenes.
Most néztem én is ezt, eléggé durva.
Hogy megéri-e, azt nem tudom, ezt mindenki döntse el magának.
Esetleges kiállítási akciók miatt megérheti, meg mert februártól, ahol eddig nem voltak, most már ott is áremelések lesznek.
Az biztos, hogy a kiállítók nagy része félgőzzel készül. Csökkentett létszám és megúszós kiállítási gépek. Már aki megteheti.
Mi is otthon hagyjuk a nagy letolókocsit, helyette több kisebb cuccot teszünk ki. A kollégákkal pedig minden második napra vagyunk beosztva.
Válasz Drisa #3679. hozzászólásáraPedig jobb lenne ha mindenki felmenne. Oké, nincsen 936 meg 8R400, de attól még van 100 más dolog. Szivesen megkínàlná a paraszt a másikat a belsőzsebéből a kisüstivel, hogy kié a rosszabb, meg lehetne a kiállított vasak között kicsit kötekedni a gyártóval, mint itthonról szidatni egymással az anyánkat.
Tényleg, többet érne.
Válasz .MAN. #3682. hozzászólásáraérdemes elmenni igy? mennyi a belépő?
Válasz Drisa #3679. hozzászólásáraKicsit van csavar a dologban. Ha mindenki ott lenne, akkor minden pavilon tele lenne.
Mivel ennyien visszamondták, ezért az történt, hogy december 21-re átszervezték a standok kiosztását. Csak az A D F G pavilonban lesznek kiállítók, a többi pavilon zárva lesz.
A megmaradt kiállítók standjait bepakolták a nagyok helyére.
A helypénzt nem tudom, aki jelentkezett a 2021-esre az átvihette a jelentkezést erre a kiállításra.
Válasz fexco #3680. hozzászólásáraJa, az is lesz akkor megyünk
Válasz Drisa #3679. hozzászólásáraŰrhajo kiállìtás stb....
Azt nem tudom kivel töltik fel azt a több ezer négyzetmétert amit a nagyok nem vettek ki. Nem hiszem hogy az ott lévők kifizetik azt amit Kite Axiál és társaik nem akartak.... állítólag hatalmasat emeltek a helypénzen. Biztos lesz 2000ért kürtöskalács is. Mi 7-8-an szoktunk menni de most biztos nem megyünk.
Válasz bandigh #3673. hozzászólásáraA kemény mag......
Válasz .MAN. #3672. hozzászólásáraNagyon kíváncsi leszek, hogy a tiszta médiába milyen rekord látogatottságal fogják leadni.......
Válasz bandigh #3673. hozzászólására199 másik. Sorry, nekem most csak az volt meg, hogy a szokásos bandából ki fog hiányozni.
Fliegl és Güttler biztosan ott lesz
Válasz RARGAkèny #3674. hozzászólásáraOké csak gondoltam ha feketén fehéren itt lehet az, h mi NEM lesz
Válasz bandigh #3673. hozzászólására3644 H.SZ. és Linkre katt...
Válasz .MAN. #3672. hozzászólásáraAkkot azt is, h ki lesz ott
Válasz Géza bácsi #3669. hozzászólásáraŐk NEM lesznek ott:
Ádám és Társa Kft.
Agio Kft
Agro-Alfa Kft.
Agro-Békés Kft.
AGRO-TIPP No.1. Kft.
Agroázis Kft.
Agroázis-MON Kft.
Agromehanika Kft
AGROTEC Magyarország Kft.
Agrowolf Kft.
Alfa-Gép Kft.
Amazonen-Werke Kft.
Andreas Stihl Kft.
Armatrac Kft.
Axiál Kft.
Bauer Hungária Kft.
Bedenek és Társa Bt.
Belarus Traktor Kft.
BR-Agro Ker. és Szolg. Bt.
CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT.
Contstar Kft.
Dairy-Dáv Kft.
Deraland Kft.
Dorker Kft.
Földgép-Agro Kft.
Forrás Gépek Kft.
FRAMEST Kft.
Grandis Kft.
Gravetti Kft.
Győri Agroker Zrt.
Hanki-Ker Kft.
Herceghalom Interat Zrt.
Hetech Trend Kft.
Horoszcoop Kft.
Huntraco Zrt.
Ihász Kereskedőház Kft.
Inter-Mix Kft.
Invest Gépkereskedelmi Kft.
K&B Gépudvar Kft.
Kal-System Kft.
KC-Békés Kft.
Készenlét Zrt.
Két-KATA Kft.
KITE Zrt.
Krimzon Kft.
Kverneland Group Hungária Kft.
Lakkos Kft.
Lemken Hungária Kft.
M.C.I Kft.
Magtár Kft.
McHale Hungária Kft.
Megazet Kft.
Multimix Mezőber Kft.
Pannonagri Kft.
Pap-Agro Kft. 53/552-283 info@pap-agro.eu pap.lajos@pap-agro.eu
Prillinger Hungaria Kft.
Procompax Kft.
Prüfland Kft.
QUIVOGNE Magyarország Kft.
Royal-Kert Kft.
Sasform Agrotechnika Kft.
Sióagrár Kft.
Speed-Ex Kft.
Starcz Kft.
Strautmann Gépgyártó Hungária Kft.
Sz-Agro 2007. Kft.
Szegána Kft.
Tooltechnik Kft.
Trade Service Kft.
Vaderstad Kft.
Valkon 2007 Kft.
Városkert Gépipari és Kereskedelmi Kft.
Azért kicsit csalóka, mert pl a Lemken, mint Lemken Hungária Kft. nem lesz ott, de a viszonteladója, az Andest Bt. pedig ott lesz Lemken gépekkel.
A Belarus nem jön, de a Faragó Bt. ott lesz Belarusokkal.
Válasz bandigh #3670. hozzászólásáraköszi
Válasz Géza bácsi #3669. hozzászólásáraKite axial nem lesz, de azon kívül van ugye még sok gépmárka, meg 1000 féle munkagép, meg mezőgazdasághoz köthető dolog.
akkor lesznek gépek traktorok vagy nem?
Válasz fexco #3620. hozzászólásáraArról nem is beszélve szeretnél inni egy üdítőt,vegyél kártyát,nem fogy le váltsd vissza,ha hosszú a sor elúszott,zsebmetszők!!!!
Válasz Géza15 #3666. hozzászólásáraAz AgrárgépShow-t hivatalosan a MEGFOSZ szervezte az Agromasht pedig a Hungexpo. Volt időszak, mikor a kettőt külön rendezték, azt hiszem két évben. Az Agrárgépshow-n a gépforgalmazók voltak többnyire az Agromashon meg az összes többi. Ha az nincs, akkor számolni lehet rá, hogy a forgalmazók többsége nem lesz ott.
Sziasztok, írják, hogy elmarad az AgrárgépShow, de meglesz tartva a AGROmashEXPO. Egyáltalán mi a különbség köztük? Más kiállítók vannak az egyiken, mások a másikon ?:D
Válasz BNC01 #3664. hozzászólásáraJó sokat..
Sziasztok!
AGROmasgEXPO-ra tervezünk megint rapid Agroinform Fórum találkozót délután. Várunk Titeket mindennap 12.30-kor szendviccsel, üditővel, kávéval. Várjuk a visszajelzéseket itt erre, hogy milyen mennyiséget rendeljünk.
Válasz Norbi6330 #3662. hozzászólásáraNAK os kártya már megszünt úgy emlékszem...kódos rendszer van...
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy idén is be lehet majd menni NAK-os kártyával az AGROmash Expora? Köszi!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy idén is be lehet majd menni NAK-os kártyával az AGROmash Expora? Köszi!
Válasz Derby-Túr Kft. #3657. hozzászólásáraA maradék 2 jegyre regisztráltunk a gazdatársammal!
Köszönjük szépen!
Válasz Derby-Túr Kft. #3657. hozzászólásáraSziasztok!
A harmadik jegyre regisztráltam, köszönöm a lehetőséget.
Barna
Válasz Derby-Túr Kft. #3657. hozzászólásáraSziasztok,
Az első két jegyre regisztráltunk, köszönjük a lehetőséget.
Ott találkozunk :-)
Üdv Beró
Sziasztok!
Mi ott leszünk az EXPO-n, és kimaradt 5 darab partnernek kiküldhető jegyünk. Látogató számára ingyenes, használjátok fel nyugodtan ha jöttök:
- L16068401D68
- L16068591F75
- L16068642668
- L16068742ABE
- L1606885F306
A https://hungexpo.hu/meghivo/ oldalon tudtok előbb belépni a kóddal, majd regisztrálni, a kód segítségével ingyenesen.
Kérlek, ha felhasználtad, jelezd, más már ne dolgozzon feleslegesen
Válasz .MAN. #3642. hozzászólásáraSolar Agro kft kinn lesz ők biztos visznek ki armatrack-ot is.
Válasz ..,-:) #3654. hozzászólásáraMegosztoddad,hogy üldözött ellenség kiállit! Mármint aki kartelezet! Többiek? Holvanak
Válasz atisgyulai #3648. hozzászólására
Válasz medikus #3649. hozzászólásáraSemmit. Amit akarok/-nék venni, azt kiállítás nélkül is meg tudom venni…..
Még nézelődni sem mentem volna. Csak Hannover, ott kezdődik a kiállítás.