Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mivel ennyien visszamondták, ezért az történt, hogy december 21-re átszervezték a standok kiosztását. Csak az A D F G pavilonban lesznek kiállítók, a többi pavilon zárva lesz.
A megmaradt kiállítók standjait bepakolták a nagyok helyére.
A helypénzt nem tudom, aki jelentkezett a 2021-esre az átvihette a jelentkezést erre a kiállításra.
Azt nem tudom kivel töltik fel azt a több ezer négyzetmétert amit a nagyok nem vettek ki. Nem hiszem hogy az ott lévők kifizetik azt amit Kite Axiál és társaik nem akartak.... állítólag hatalmasat emeltek a helypénzen. Biztos lesz 2000ért kürtöskalács is. Mi 7-8-an szoktunk menni de most biztos nem megyünk.
Azért kicsit csalóka, mert pl a Lemken, mint Lemken Hungária Kft. nem lesz ott, de a viszonteladója, az Andest Bt. pedig ott lesz Lemken gépekkel.
A Belarus nem jön, de a Faragó Bt. ott lesz Belarusokkal.
Válasz Géza bácsi #3669. hozzászólásáraKite axial nem lesz, de azon kívül van ugye még sok gépmárka, meg 1000 féle munkagép, meg mezőgazdasághoz köthető dolog.
Válasz fexco #3620. hozzászólásáraArról nem is beszélve szeretnél inni egy üdítőt,vegyél kártyát,nem fogy le váltsd vissza,ha hosszú a sor elúszott,zsebmetszők!!!!
Válasz Géza15 #3666. hozzászólásáraAz AgrárgépShow-t hivatalosan a MEGFOSZ szervezte az Agromasht pedig a Hungexpo. Volt időszak, mikor a kettőt külön rendezték, azt hiszem két évben. Az Agrárgépshow-n a gépforgalmazók voltak többnyire az Agromashon meg az összes többi. Ha az nincs, akkor számolni lehet rá, hogy a forgalmazók többsége nem lesz ott.
Sziasztok, írják, hogy elmarad az AgrárgépShow, de meglesz tartva a AGROmashEXPO. Egyáltalán mi a különbség köztük? Más kiállítók vannak az egyiken, mások a másikon ?:D
AGROmasgEXPO-ra tervezünk megint rapid Agroinform Fórum találkozót délután. Várunk Titeket mindennap 12.30-kor szendviccsel, üditővel, kávéval. Várjuk a visszajelzéseket itt erre, hogy milyen mennyiséget rendeljünk.
Válasz medikus #3649. hozzászólásáraSemmit. Amit akarok/-nék venni, azt kiállítás nélkül is meg tudom venni…..
Még nézelődni sem mentem volna. Csak Hannover, ott kezdődik a kiállítás.
Válasz bandigh #3640. hozzászólásáraPont Nálad! Parasztvakitásontünődtem! Karácsonyi 1000 milliárdos megszoritócsomagon!
Értelmetlenmenni Agrora! Eddig ahogy látom? Kormány stratégiai partnerei nemállitanakki!
Ha ezek a stratégiapartnerek? Minek nekünk ellenség?
Válasz Megmondó #3638. hozzászólásáraBelevertünk sokmilliárdot, hogy utána ott kongjon? Neked még újnak kell lenni itt, ha ez meglep. Tudod vannak úgynevezett sportletesítmenyek is minden évben, amit nagy diadallal átadnak kisvárosoknak, amik aztán 2 év múlva zokogva adják át a működtetést az államnak, mert ugye a bevétel az csak jelképes, de a havi fenntartási költség az viszont húsba vág.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #3636. hozzászólásáraakkor lehet. Régen volt. Kocsiba ettünk amit vittünk. Nem volt idegzetem sorba állni meg a szél. a film forgatásos rész is ezért kimaradt.
A Nincshez?
A fejlesztést a terület tulajdonosa, az Expo Park Kft. rendelte meg és koordinálja. Az Expo Park Kft. 100 százalékos állami tulajdonú gazdasági társaság, a tulajdonosi jogokat az MNV Zrt.
de cikkileg?
https://forbes.hu/uzlet/55-milliard-forintbol-ujul-meg-a-hungexpo-mutatjuk-hogyan/
Ha Francia cégé? Mi a f..ért toltunkbele 55 miliárdot?
Brutál jegyárakért? Kiállitó meg nincs?
https://hungexpo.hu/hungexpo/
Válasz .Richard. #3634. hozzászólásáraDehogyisnem! 2012 Január 28-án voltunk mi, vissza kerestem a johndéros fotóját. Rohadt szeles hideg volt. Babgulyás kihült mire asztalt találtunk, a szél meg vitte tányérostul ott a dombtetőn, mikor már kevés volt benne.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #3631. hozzászólásáraGratula! Az nem lehet! Vagy 12ben is volt? Taknyos fagyos havasesős ködös nap volt. Akkor a lányommal 4honapos terhes volt a drága anya. Akkor tuti nem kirándultunk mert vigyázni kellett. Biztos örülne ha most felkelteném gondolkodni mikor.mi volt? vagy az mással volt?
3933 hozzászólás
Válasz .MAN. #3682. hozzászólásáraérdemes elmenni igy? mennyi a belépő?
Válasz Drisa #3679. hozzászólásáraKicsit van csavar a dologban. Ha mindenki ott lenne, akkor minden pavilon tele lenne.
Mivel ennyien visszamondták, ezért az történt, hogy december 21-re átszervezték a standok kiosztását. Csak az A D F G pavilonban lesznek kiállítók, a többi pavilon zárva lesz.
A megmaradt kiállítók standjait bepakolták a nagyok helyére.
A helypénzt nem tudom, aki jelentkezett a 2021-esre az átvihette a jelentkezést erre a kiállításra.
Válasz fexco #3680. hozzászólásáraJa, az is lesz akkor megyünk
Válasz Drisa #3679. hozzászólásáraŰrhajo kiállìtás stb....
Azt nem tudom kivel töltik fel azt a több ezer négyzetmétert amit a nagyok nem vettek ki. Nem hiszem hogy az ott lévők kifizetik azt amit Kite Axiál és társaik nem akartak.... állítólag hatalmasat emeltek a helypénzen. Biztos lesz 2000ért kürtöskalács is. Mi 7-8-an szoktunk menni de most biztos nem megyünk.
Válasz bandigh #3673. hozzászólásáraA kemény mag......
Válasz .MAN. #3672. hozzászólásáraNagyon kíváncsi leszek, hogy a tiszta médiába milyen rekord látogatottságal fogják leadni.......
Válasz bandigh #3673. hozzászólására199 másik. Sorry, nekem most csak az volt meg, hogy a szokásos bandából ki fog hiányozni.
Fliegl és Güttler biztosan ott lesz
Válasz RARGAkèny #3674. hozzászólásáraOké csak gondoltam ha feketén fehéren itt lehet az, h mi NEM lesz
Válasz bandigh #3673. hozzászólására3644 H.SZ. és Linkre katt...
Válasz .MAN. #3672. hozzászólásáraAkkot azt is, h ki lesz ott
Válasz Géza bácsi #3669. hozzászólásáraŐk NEM lesznek ott:
Ádám és Társa Kft.
Agio Kft
Agro-Alfa Kft.
Agro-Békés Kft.
AGRO-TIPP No.1. Kft.
Agroázis Kft.
Agroázis-MON Kft.
Agromehanika Kft
AGROTEC Magyarország Kft.
Agrowolf Kft.
Alfa-Gép Kft.
Amazonen-Werke Kft.
Andreas Stihl Kft.
Armatrac Kft.
Axiál Kft.
Bauer Hungária Kft.
Bedenek és Társa Bt.
Belarus Traktor Kft.
BR-Agro Ker. és Szolg. Bt.
CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT.
Contstar Kft.
Dairy-Dáv Kft.
Deraland Kft.
Dorker Kft.
Földgép-Agro Kft.
Forrás Gépek Kft.
FRAMEST Kft.
Grandis Kft.
Gravetti Kft.
Győri Agroker Zrt.
Hanki-Ker Kft.
Herceghalom Interat Zrt.
Hetech Trend Kft.
Horoszcoop Kft.
Huntraco Zrt.
Ihász Kereskedőház Kft.
Inter-Mix Kft.
Invest Gépkereskedelmi Kft.
K&B Gépudvar Kft.
Kal-System Kft.
KC-Békés Kft.
Készenlét Zrt.
Két-KATA Kft.
KITE Zrt.
Krimzon Kft.
Kverneland Group Hungária Kft.
Lakkos Kft.
Lemken Hungária Kft.
M.C.I Kft.
Magtár Kft.
McHale Hungária Kft.
Megazet Kft.
Multimix Mezőber Kft.
Pannonagri Kft.
Pap-Agro Kft. 53/552-283 info@pap-agro.eu pap.lajos@pap-agro.eu
Prillinger Hungaria Kft.
Procompax Kft.
Prüfland Kft.
QUIVOGNE Magyarország Kft.
Royal-Kert Kft.
Sasform Agrotechnika Kft.
Sióagrár Kft.
Speed-Ex Kft.
Starcz Kft.
Strautmann Gépgyártó Hungária Kft.
Sz-Agro 2007. Kft.
Szegána Kft.
Tooltechnik Kft.
Trade Service Kft.
Vaderstad Kft.
Valkon 2007 Kft.
Városkert Gépipari és Kereskedelmi Kft.
Azért kicsit csalóka, mert pl a Lemken, mint Lemken Hungária Kft. nem lesz ott, de a viszonteladója, az Andest Bt. pedig ott lesz Lemken gépekkel.
A Belarus nem jön, de a Faragó Bt. ott lesz Belarusokkal.
Válasz bandigh #3670. hozzászólásáraköszi
Válasz Géza bácsi #3669. hozzászólásáraKite axial nem lesz, de azon kívül van ugye még sok gépmárka, meg 1000 féle munkagép, meg mezőgazdasághoz köthető dolog.
akkor lesznek gépek traktorok vagy nem?
Válasz fexco #3620. hozzászólásáraArról nem is beszélve szeretnél inni egy üdítőt,vegyél kártyát,nem fogy le váltsd vissza,ha hosszú a sor elúszott,zsebmetszők!!!!
Válasz Géza15 #3666. hozzászólásáraAz AgrárgépShow-t hivatalosan a MEGFOSZ szervezte az Agromasht pedig a Hungexpo. Volt időszak, mikor a kettőt külön rendezték, azt hiszem két évben. Az Agrárgépshow-n a gépforgalmazók voltak többnyire az Agromashon meg az összes többi. Ha az nincs, akkor számolni lehet rá, hogy a forgalmazók többsége nem lesz ott.
Sziasztok, írják, hogy elmarad az AgrárgépShow, de meglesz tartva a AGROmashEXPO. Egyáltalán mi a különbség köztük? Más kiállítók vannak az egyiken, mások a másikon ?:D
Válasz BNC01 #3664. hozzászólásáraJó sokat..
Sziasztok!
AGROmasgEXPO-ra tervezünk megint rapid Agroinform Fórum találkozót délután. Várunk Titeket mindennap 12.30-kor szendviccsel, üditővel, kávéval. Várjuk a visszajelzéseket itt erre, hogy milyen mennyiséget rendeljünk.
Válasz Norbi6330 #3662. hozzászólásáraNAK os kártya már megszünt úgy emlékszem...kódos rendszer van...
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy idén is be lehet majd menni NAK-os kártyával az AGROmash Expora? Köszi!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy idén is be lehet majd menni NAK-os kártyával az AGROmash Expora? Köszi!
Válasz Derby-Túr Kft. #3657. hozzászólásáraA maradék 2 jegyre regisztráltunk a gazdatársammal!
Köszönjük szépen!
Válasz Derby-Túr Kft. #3657. hozzászólásáraSziasztok!
A harmadik jegyre regisztráltam, köszönöm a lehetőséget.
Barna
Válasz Derby-Túr Kft. #3657. hozzászólásáraSziasztok,
Az első két jegyre regisztráltunk, köszönjük a lehetőséget.
Ott találkozunk :-)
Üdv Beró
Sziasztok!
Mi ott leszünk az EXPO-n, és kimaradt 5 darab partnernek kiküldhető jegyünk. Látogató számára ingyenes, használjátok fel nyugodtan ha jöttök:
- L16068401D68
- L16068591F75
- L16068642668
- L16068742ABE
- L1606885F306
A https://hungexpo.hu/meghivo/ oldalon tudtok előbb belépni a kóddal, majd regisztrálni, a kód segítségével ingyenesen.
Kérlek, ha felhasználtad, jelezd, más már ne dolgozzon feleslegesen
Válasz .MAN. #3642. hozzászólásáraSolar Agro kft kinn lesz ők biztos visznek ki armatrack-ot is.
Válasz ..,-:) #3654. hozzászólásáraMegosztoddad,hogy üldözött ellenség kiállit! Mármint aki kartelezet! Többiek? Holvanak
Válasz atisgyulai #3648. hozzászólására
Válasz medikus #3649. hozzászólásáraSemmit. Amit akarok/-nék venni, azt kiállítás nélkül is meg tudom venni…..
Még nézelődni sem mentem volna. Csak Hannover, ott kezdődik a kiállítás.
Válasz atisgyulai #3648. hozzászólásáraDe ott lesznek
Válasz atisgyulai #3648. hozzászólásáraN betűnél keresd
Válasz bandigh #3640. hozzászólásáraPont Nálad! Parasztvakitásontünődtem! Karácsonyi 1000 milliárdos megszoritócsomagon!
Értelmetlenmenni Agrora! Eddig ahogy látom? Kormány stratégiai partnerei nemállitanakki!
Ha ezek a stratégiapartnerek? Minek nekünk ellenség?
Válasz ..,-:) #3647. hozzászólásáraAkartál venni valamit?
Válasz RkTomi #3644. hozzászólásáraGenezis nem lesz?
Ki gondolta volna!
Válasz RkTomi #3644. hozzászólásáraEz kb az eddigi leghitványabb kiállításnak néz ki……csilliárdokért…..nem baj, #jóvanezígy……
Válasz .MAN. #3642. hozzászólásáraBelarus? gondolom nem jöttek meg a traktorok a bemutatóra sem
miért is kéne kiállítaniuk, ha venni sem lehet
Válasz RkTomi #3644. hozzászólásáraKöszi szépen.
Válasz Földönfuto #3643. hozzászólásáraA kiállítók listája:
Kiállítók
Válasz .MAN. #3642. hozzászólásáraÉs ki lesz ott egyáltalán?A résztvevőknek nincs meg a listája?
Válasz .MAN. #3641. hozzászólásáraJah igen, ArmaTrac Hungary és MCI valamint ha jól tudom, akkor a Belarus sem lesz ott.
Válasz bubu13 #3623. hozzászólásáraAmazon sem lesz. Lemken pedig csak az Andest Bt.-vel megy.
Válasz Megmondó #3638. hozzászólásáraBelevertünk sokmilliárdot, hogy utána ott kongjon? Neked még újnak kell lenni itt, ha ez meglep. Tudod vannak úgynevezett sportletesítmenyek is minden évben, amit nagy diadallal átadnak kisvárosoknak, amik aztán 2 év múlva zokogva adják át a működtetést az államnak, mert ugye a bevétel az csak jelképes, de a havi fenntartási költség az viszont húsba vág.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #3636. hozzászólásáraakkor lehet. Régen volt. Kocsiba ettünk amit vittünk. Nem volt idegzetem sorba állni meg a szél. a film forgatásos rész is ezért kimaradt.
A Nincshez?
A fejlesztést a terület tulajdonosa, az Expo Park Kft. rendelte meg és koordinálja. Az Expo Park Kft. 100 százalékos állami tulajdonú gazdasági társaság, a tulajdonosi jogokat az MNV Zrt.
de cikkileg?
https://forbes.hu/uzlet/55-milliard-forintbol-ujul-meg-a-hungexpo-mutatjuk-hogyan/
Ha Francia cégé? Mi a f..ért toltunkbele 55 miliárdot?
Brutál jegyárakért? Kiállitó meg nincs?
https://hungexpo.hu/hungexpo/
Válasz bandigh #3635. hozzászólásáraPont? Talán nálad!? Valami 70 milliárdkörül tolt kormány a cégbe! Mármint hungexpo
Válasz .Richard. #3634. hozzászólásáraDehogyisnem! 2012 Január 28-án voltunk mi, vissza kerestem a johndéros fotóját. Rohadt szeles hideg volt. Babgulyás kihült mire asztalt találtunk, a szél meg vitte tányérostul ott a dombtetőn, mikor már kevés volt benne.
Válasz Megmondó #3632. hozzászólásáraDrága terményár+csiphiány -> Úgysincs gép amit eladhatnának, fölösleges a reklámozás. Főleg ilyen helypénzért
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #3631. hozzászólásáraGratula! Az nem lehet! Vagy 12ben is volt? Taknyos fagyos havasesős ködös nap volt. Akkor a lányommal 4honapos terhes volt a drága anya. Akkor tuti nem kirándultunk mert vigyázni kellett. Biztos örülne ha most felkelteném gondolkodni mikor.mi volt? vagy az mással volt?