Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #843. hozzászólásra
Nem egészen
Kitöltöd az adatlapot, elküldöd, és a megadott e-mail címedre fogsz kapni egy "Ingyenes belépésre jogosító szakmai meghívót", amit ki kell nyomtatni, és ezt kell bemutatni a megadott ablaknál. De pontosan le van írva, hogy mit kell tenned.
A játék folytatódik: Jan.28-Feb.2 Agromashexpo 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét Budapesten,ha szeretnél a rendezvényen ott lenni és gépeinket testközelből is látni, nincs más dolgod, mint likeolni, majd megosztani az oldalt és várni, hogy tiéd legyen az Expo előtti hetekben kisorsolandó 50 darab tisztelet jegy egyike. Az aktív tagok dupla eséllyel játszanak.
Előző heti nyerteseink: Kocsi Szilárd, Prokop Márton, Tímea Sándor, Sánta László Zsolt, Tőzsér Béla, Bence Bartyik, Petronella takács Gergő Tóth, Attilla Ifj. Csiffáry, Szabó Miklós. Küldjetek egy email címet, a jegyeket pedig elektronikus formában kapjátok majd meg az expó előtt. Üdv. Multiva
Mindig mondják hogy a vásár ideje alatt milyen akciós árak vannak, de szerintem bármikor máskor is el tudod ugyanazt az árat érni, ha kell most is telefonálnak a külföldre az ár érdekében, csak pofátlannak kell lenni
Szokott lenni kiállítási akció, általában az ott lévő gépekre, vagy a kiállítás ideje alatt megrendeltekre pár százalék, nem minden cégnél, de előszokott fordulni kiállítási ár.
Egy kérdésem merült fel, hogy a helyszínen is lehet jegyet venni? Lehet, hogy hülye kérdés, de eddig mindig suli keretében voltam, így fingom sincs. :D
Tehát meg kell-e rendelni? (Arra gondolok, hogy nem-e véges számú a dolog, nehogy ne engedjenek be. :D) Vagy ha úgy van, akkor simán megvehetem ott is?
A jegyekkel kapcsolatosan, írjatok egy mail címet és minden részletet megírunk. De senki se csüggedjen, a játék folytatódik!
Jan.28-Feb.2 Agromashexpo Budapesten, ha szeretnél a rendezvényen ott lenni és gépeinket testközelből is látni, nincs más dolgod, mint likeolni facebook oldalunkat, így a tiéd lehet az Expo előtti hetekben kisorsolandó 50 darab tisztelet jegy egyike. Az aktív felhasználók dupla eséllyel játszanak. Sok sikert, Multiva.
En meg eppen ma kaptam levelet az egyik hazai talajmuvelo gyartotol, hogy ha kerek jegyet akkor csak kuldjem a postazasi cimet es hogy hany darabot szeretnek.
3952 hozzászólás
Válasz #851. hozzászólásra
Még jó h. a fürdőbugyiból kivillan a hot testeknek a medencéje heheehhehheee
Válasz #850. hozzászólásra
Deeeeeeeeeeee aaaaaaaaaz
Lesz medence is, ha ez a kívánságod!!!!!
Válasz #849. hozzászólásra
nem strand?
akkor nemismegyünk....
Válasz #848. hozzászólásra
Miért is?????
Válasz #846. hozzászólásra
Fürdőgatyába menj a AI strandra, napolajjal ám
Válasz #846. hozzászólásra
Várunk szeretettel!
(Természetesen MINDENKIT!!!!!)
Válasz #845. hozzászólásra
köszi
ha megyek nem hagylak ki
És ha jössz, feltétlenül látogasd meg az Agroinform standját is!!!
Nem egészen
Kitöltöd az adatlapot, elküldöd, és a megadott e-mail címedre fogsz kapni egy "Ingyenes belépésre jogosító szakmai meghívót", amit ki kell nyomtatni, és ezt kell bemutatni a megadott ablaknál. De pontosan le van írva, hogy mit kell tenned.
idén tervezem hogy elmegyek
gondolom hogy ezt 1 nap alatt nem lehet normálisan végignézni
kaptam én is ilyen adatlapot vagy mi a fenét, ha azt kitölve ímélbe visszaküldöm akkor ingyenes a belépőm ?
Válasz #841. hozzászólásra
á itt niincseeen
Válasz #840. hozzászólásra
Itt sosincs hó, most is eső esik, úgyhogy jövő héten megyünk hozzád szánkózni (IS!) .
Válasz #839. hozzászólásra
No megjelentél pont .....
Szánkóztatok vagy mivan?
Válasz #836. hozzászólásra
Ne ijesztgess! Mivagy te, trafipaxos?!!!
Válasz #837. hozzászólásra
Az a helyzet h. már a közepes hecc is megkapaszkodik az emberbe
Válasz #830. hozzászólásra
Heccikém Q...a jó a memóriád!
Válasz #834. hozzászólásra
Minnyá szerzek tavalyi fotókat az lesz a tietek....
A rajta levők nem röhögnének............
Válasz #833. hozzászólásra
Ne firtassuk itt h. kiiiiii mikooooooooor pont hooooool lesz ....
Válasz #833. hozzászólásra
Hecci ott lesz, fikusznak álcázva.
és Te meglátogatsz??????????
Válasz #828. hozzászólásra
Válasz #827. hozzászólásra
Anyagbeszerzőnek néz aha......
Meg van aki információs pultnak........
Iga Dr. Kábiii???????
Válasz #828. hozzászólásra
Nincs papirbót a masson ......
Válasz #827. hozzászólásra
Szerezzél egy határidő naplót nekem.
Válasz #826. hozzászólásra
Ott
Válasz #825. hozzászólásra
Ott leszel?
Most is minden nap kettőtől lesz a fórumtalálkozó?
Multiva Magyarország
A játék folytatódik: Jan.28-Feb.2 Agromashexpo 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét Budapesten,ha szeretnél a rendezvényen ott lenni és gépeinket testközelből is látni, nincs más dolgod, mint likeolni, majd megosztani az oldalt és várni, hogy tiéd legyen az Expo előtti hetekben kisorsolandó 50 darab tisztelet jegy egyike. Az aktív tagok dupla eséllyel játszanak.
Előző heti nyerteseink: Kocsi Szilárd, Prokop Márton, Tímea Sándor, Sánta László Zsolt, Tőzsér Béla, Bence Bartyik, Petronella takács Gergő Tóth, Attilla Ifj. Csiffáry, Szabó Miklós. Küldjetek egy email címet, a jegyeket pedig elektronikus formában kapjátok majd meg az expó előtt. Üdv. Multiva
Válasz #822. hozzászólásra
Telefonálni sem muszály nekik. A gyár fix árlistából dolgozik, vagy tétel rendelése esetén előre ad engedményt.
Válasz #821. hozzászólásra
A vásáron beharangozott "akciós" árak bármikor elérhetők az év egyéb időpontjában is bármelyik kereskedőnél. Örülnek ha eladnak valamit.
Válasz #810. hozzászólásra
Mindig mondják hogy a vásár ideje alatt milyen akciós árak vannak, de szerintem bármikor máskor is el tudod ugyanazt az árat érni, ha kell most is telefonálnak a külföldre az ár érdekében, csak pofátlannak kell lenni
Válasz #819. hozzászólásra
Köszi szépen!
Válasz #817. hozzászólásra
itt a link
Eddig nem volt beállítva a hírlevél hogy kapjam
Válasz #816. hozzászólásra
De én regisztrálva vagyok és nem kaptam hírlevelet
Válasz #815. hozzászólásra
hírlevélben küldték el
Bence az a meghívó kérő link azt hol lehet fellelni? Vagy még nincs kint sehol?
Valaki esetleg megy az agrYA FIATAL GAZDA BÁLRA?
Válasz #811. hozzászólásra
Rt-re fáj a fogunk. Egy jo kis Kverneland akcio jöhetne :DDDD
Köszi a választ
Válasz #811. hozzászólásra
Rt-re fáj a fogunk. Egy jo kis Kverneland akcio jöhetne :DDDD
Köszi a választ
Válasz #810. hozzászólásra
Szokott lenni kiállítási akció, általában az ott lévő gépekre, vagy a kiállítás ideje alatt megrendeltekre pár százalék, nem minden cégnél, de előszokott fordulni kiállítási ár.
Engem az érdekelne, hogy ilyen Expokon szokott lenni gép vagy eszközvásárlásra kedvezmény vagy külön akciók? Mik a tapasztalatok?
Válasz #808. hozzászólásra
Köszi. :)
Válasz #807. hozzászólásra
tudsz venni a pénztáraknál
Üdvölet! :)
Egy kérdésem merült fel, hogy a helyszínen is lehet jegyet venni? Lehet, hogy hülye kérdés, de eddig mindig suli keretében voltam, így fingom sincs. :D
Tehát meg kell-e rendelni? (Arra gondolok, hogy nem-e véges számú a dolog, nehogy ne engedjenek be. :D) Vagy ha úgy van, akkor simán megvehetem ott is?
Szerdai Agroinform Hírlevélben benne lesz a link a regisztrációhoz, így partnereink betudnak lépni a kiállításra.
Multiva Magyarország a facebookon
Sziasztok Agroinforosok! Ahogy ígértük itt is beposztolom: Köszönjük a nagy számú like-ot és a rengeteg oldal megosztást.
Előző heti nyerteseink:
Ország Zoltán,Sipos Rita,József Kakuk,Péter Dénes,Norbi Somlyai,Kelemen Imre,Pap Emőke,Csuzdi Péter,Nagy Gábor,Illés András.
A jegyekkel kapcsolatosan, írjatok egy mail címet és minden részletet megírunk. De senki se csüggedjen, a játék folytatódik!
Jan.28-Feb.2 Agromashexpo Budapesten, ha szeretnél a rendezvényen ott lenni és gépeinket testközelből is látni, nincs más dolgod, mint likeolni facebook oldalunkat, így a tiéd lehet az Expo előtti hetekben kisorsolandó 50 darab tisztelet jegy egyike. Az aktív felhasználók dupla eséllyel játszanak. Sok sikert, Multiva.
Válasz #803. hozzászólásra
akkó küldeném a címem
Válasz #802. hozzászólásra
En meg eppen ma kaptam levelet az egyik hazai talajmuvelo gyartotol, hogy ha kerek jegyet akkor csak kuldjem a postazasi cimet es hogy hany darabot szeretnek.
udv
robi