Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Gazdaságokba lányokat kell alkalmazni -.. kötelező formaruhának a kalapos típusút megjelölni, munkaköri leírásba becsempészni a farlengetős sztorit.. nnna, ennyi..
mi is elkerültük,nézegettük a MELL-ettük álló NH-ot , de azért félszemmel oda oda lestünk
de van itt egy fickó aki vettt tőlük valamit, nem fogod kitalálni,hogy ki az
Melcsi!! rájöttem!! a következő expon szálkásra edzett kockahasú pasikat kéne alkalmazni hostnak. Nagy reklámot csinálni egyetemeket, főiskolákon, szakiskolákban és minden olyan helyen, ahol fiatal jáányok elérhető közelségben vannak. Elmennek az expóra és látják a sok tökéletes testű fiatal, mosolygós fiúkákat.. egyből kedvet kapnak a falusi élethez, mert azt gondolják majd, hogy a mezőgazdaságban mint ilyen kiművelt 'tehetségű' férfiak dolgoznak... namitszóóósz?
3952 hozzászólás
És a fekete kabátos ember előtt pedig egy nekünk tetsző jármű.
Ha tudom,hogy ilyen a műsor mégis csak elmentem volna!
lehet jobban fogyna ilyen marketinggel a magyar tej is
Válasz #688. hozzászólásra
oszt ott meg belemerültek az alkuba .....nebagmeg
Válasz #686. hozzászólásra
jól látod a dolgokat
Válasz #686. hozzászólásra
Válasz #677. hozzászólásra
Te ez az Agro Más nem arról szólt h. felvonult 1 rakás kucsmás buzeránt paraszt Pestre jdt nizni???????
Jaaj, fiúúk, legyetek már kreatívak!
Gazdaságokba lányokat kell alkalmazni -.. kötelező formaruhának a kalapos típusút megjelölni, munkaköri leírásba becsempészni a farlengetős sztorit.. nnna, ennyi..
Helyben van a nap 8 órájában..
ó jó jóóó
ó óly jóóóó
miez fáérsztón bige holding??? hehehehhe
Válasz #681. hozzászólásra
Nem jól ragoztál.... A kalapot fogtad volna meg, nemde?
Válasz #679. hozzászólásra
Nem-nem.
Már a macskák is!
Itt a kalap fogott meg...
Válasz #676. hozzászólásra
Álmodozunk, álmodozunk,...én is..
Úgy látom nem csak én érzem túl korán h jön a tavasz.
Az ásót is ilyen lendülettel táncoltatják? mármint a görlök
ejj ezek a latin parasztok
Válasz #673. hozzászólásra
süllyedt
Válasz #672. hozzászólásra
Válasz #671. hozzászólásra
vlm északi pizes szittya biztos
Válasz #670. hozzászólásra
kifejezetten taszitanak bennünket az ilyen látványosságok s látványosseggek
Válasz #668. hozzászólásra
mi is elkerültük,nézegettük a MELL-ettük álló NH-ot , de azért félszemmel oda oda lestünk
de van itt egy fickó aki vettt tőlük valamit, nem fogod kitalálni,hogy ki az
Válasz #668. hozzászólásra
Most a csaj miatt vagy a vasak miatt kerültétek el?
Válasz #667. hozzászólásra
de Ő mez nélkül s semmiben gondota
nemhagyjuk ezt!
ezt a festett csajos ócskavaslerakatot ugyelkerültük h. csakugy porolt
tehát csakigy tovább aki nem akar velünk szóba elegyedni
Válasz #654. hozzászólásra
psszt .... idén is Ő volt
Válasz #665. hozzászólásra
Jaaaj, hát ezt ne is mondd.. sajnos így van.. de tudod mit? ez a természetes szelekció- legyen!
Válasz #659. hozzászólásra
És élnek vidéken mig éhen nem halnak ,mert a lány nem tud főzni,a fiú sem alacsonyitja le magát h dolgozzon kétkezi munkát .
Válasz #663. hozzászólásra
Mióta a marketingesek kitalálták magukat, azóta ez így van.. mint egyik klasszikusunk mondta: 'nincs ingyen ebéd'..
Válasz #658. hozzászólásra
Edénybemutatókon is meghivják 1 vacsira az embereket ,és pár embert rá birnak beszélni a vásárlásra ,na azok fizetik meg a többiek vacsoráját is .
Válasz #661. hozzászólásra
Válasz #659. hozzászólásra
fúúúj szexisták
Válasz #657. hozzászólásra
Mikor 1 rakás ruhát felpróbálnak a lányok,és nem vesznek semmit ? És hetente visszajárnak ?
Válasz #652. hozzászólásra
Melcsi!! rájöttem!! a következő expon szálkásra edzett kockahasú pasikat kéne alkalmazni hostnak. Nagy reklámot csinálni egyetemeket, főiskolákon, szakiskolákban és minden olyan helyen, ahol fiatal jáányok elérhető közelségben vannak. Elmennek az expóra és látják a sok tökéletes testű fiatal, mosolygós fiúkákat.. egyből kedvet kapnak a falusi élethez, mert azt gondolják majd, hogy a mezőgazdaságban mint ilyen kiművelt 'tehetségű' férfiak dolgoznak... namitszóóósz?
Válasz #655. hozzászólásra
Esetleg volna még bemutatós reklám anyag
Válasz #655. hozzászólásra
Te amolyan kis furmányos forma gondolkozású vagy
No Melcsi, itt alakul a molekula
Válasz #650. hozzászólásra
Kivéve ha a próba után azt mondja ,csak érdeklődtem !
Válasz #647. hozzászólásra
Jövőre te leszel az agroinformos csaj.Szerintem az összes fórumos megnézne.
Válasz #652. hozzászólásra
Az alkatrész és a szervizes árába van kalkulálva a bögyös maca, a mosoly, a repi kaja-pia..