Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Valószínű azért, mert kell neki rakodózni majd a nagyobb mellé. Az övé 110-120 pacis ami már 53000 ojró volt tavaly, idén pedig már emelkedtek az árak pontosan nem tudom mennyivel, de 2000-3000 ojróval biztos. Még OMÉK-on volt egy faszi aki az 500 órás 5465-öst (130-140 hp) 6480-asra cserélte és 12,5 ért kínálta. Hülyék voltunk, mert gondolkoztunk rajta és elvitték...
etyeken kicsit megalázó volt hogy a magtár és a damman standja teljesen félreeső csarnokban volt , ha nem szólnak Drenthéék meg se találtam volna , igaz nem sokat vesztettem volna ha kihagyom
Lehet morogni, mert valóban egyikünknek sem ideális, hogy ez a kiállítás 2 helyszínen van ráadásul egyszerre, de valahol a gyártókat/forgalmazókat is meg lehet érteni, hiszen ők is azon vannak, mint mi. Minimalizálni a költségeket. Mert itt ugye megint csak érvényesült a jó magyar szokás, hogy lehúzni mindenkit, amennyire csak lehet. Gondolom, hogy ha tartották volna a mértéket, akkor ez nem így alakul. Ezt azok, akik megfelelő forgalommal rendelkeztek megunták és szerveztek maguknak egy másik helyszínt. Ahogy hallom, a hungexpo kezd észhez térni. Azért én feltenném a kérdést, ha a kite -szokásával ellentétben- nem jelenik meg ekkora felhozatallal az agromash-expon, akkor vajon látogatói szemszögből ki melyiket választotta volna? Én csak egy helyszínre tudtam elmenni, de nem sokat gondolkodtam rajta a kiállítói névsor láttán.
Egy tekintélyes Német mezőgazdasági internetes szakoldal beszámolója szerint a napokban megrendezett két helyszínes magyarországi agrár szakkiállítás mintájára a Hannoveri Nemzetközi Mezőgazdasági szakkiállítást is két helyszínen rendezik meg, egymástól jó távol, busz, vonat ne menjen arra, bevezetik az autópálya matricát is, nem megosztva ezzel a helyi nem kis gazdatársadalmat. Igazuk van! :)
Ott volt? Nem is láttam. Pedig biztosan jól elbeszélgettünk volna 8-)
A legutóbb kérdezte, hogy hogy vagyok? Mondom "sokkal kevesebben baxogatnak". Itt abba is maradt a társalgás...
Ez az őszi szántóföldi bemutatón volt, amikor is a külsős gorillák nem engedték be a lezárt (rendezői) területre. Ott is volt nagy szaladgálás :-D
És vége lett!!!
Köszönöm mindenkinek aki meglátogatott a kiállításon!
És külön köszönet az Agroinform stábjának a négy napon keresztül nyújtott látványért!!!!
Az egész vásáron számomra az a "nagy sárga" ért valamit, azzal a nagy széles cipőkkel meg azzal a sok lóerővel!!
Szép kép készült róla gratula!! Nekem nem sikerült bele kevert a világítás!!
Csak 1 a gond vele az a 240.000 juró!!
nekem is volt ott ismerős..... ő kb 7 méter szer 7 méterért kellett volna neki 1,2 mill körül de olyan 500 ba megállt mert benne van valami mezőgazdasági gépgyártók társaságba vagy mibe és igy olcsobb!
nekem nem volt elég !!! ugy mentem a sorok között hogy ezt már láttam multkor ezt is ... ezt is ... ez ugyan ez volt tavaly is .... ez is ..... kevés volt még JD s rész is mert mindeki mondta hogy saját pavilon közbe meg csak jobban szétszorták a gépeket és igy lefedett egy csarnokot közbe meg az se volt nagy durr!!!! nem mondom hogy rossz volt de olyan nagyon jó se ! érted
3952 hozzászólás
Válasz #597. hozzászólásra
Valószínű azért, mert kell neki rakodózni majd a nagyobb mellé. Az övé 110-120 pacis ami már 53000 ojró volt tavaly, idén pedig már emelkedtek az árak pontosan nem tudom mennyivel, de 2000-3000 ojróval biztos. Még OMÉK-on volt egy faszi aki az 500 órás 5465-öst (130-140 hp) 6480-asra cserélte és 12,5 ért kínálta. Hülyék voltunk, mert gondolkoztunk rajta és elvitték...
Válasz #598. hozzászólásra
etyeken kicsit megalázó volt hogy a magtár és a damman standja teljesen félreeső csarnokban volt , ha nem szólnak Drenthéék meg se találtam volna , igaz nem sokat vesztettem volna ha kihagyom
Szép napos időt Mindenkinek.
Válasz #596. hozzászólásra
Lehet morogni, mert valóban egyikünknek sem ideális, hogy ez a kiállítás 2 helyszínen van ráadásul egyszerre, de valahol a gyártókat/forgalmazókat is meg lehet érteni, hiszen ők is azon vannak, mint mi. Minimalizálni a költségeket. Mert itt ugye megint csak érvényesült a jó magyar szokás, hogy lehúzni mindenkit, amennyire csak lehet. Gondolom, hogy ha tartották volna a mértéket, akkor ez nem így alakul. Ezt azok, akik megfelelő forgalommal rendelkeztek megunták és szerveztek maguknak egy másik helyszínt. Ahogy hallom, a hungexpo kezd észhez térni. Azért én feltenném a kérdést, ha a kite -szokásával ellentétben- nem jelenik meg ekkora felhozatallal az agromash-expon, akkor vajon látogatói szemszögből ki melyiket választotta volna? Én csak egy helyszínre tudtam elmenni, de nem sokat gondolkodtam rajta a kiállítói névsor láttán.
Válasz #432. hozzászólásra
Az semmi !!!
Ermikének a használt 100 pacisáért 14 miskát kínáltak és nem adta !!!!!
Tisztelt Gazdatársak, kedves kiállítók.
Egy tekintélyes Német mezőgazdasági internetes szakoldal beszámolója szerint a napokban megrendezett két helyszínes magyarországi agrár szakkiállítás mintájára a Hannoveri Nemzetközi Mezőgazdasági szakkiállítást is két helyszínen rendezik meg, egymástól jó távol, busz, vonat ne menjen arra, bevezetik az autópálya matricát is, nem megosztva ezzel a helyi nem kis gazdatársadalmat. Igazuk van! :)
Válasz #594. hozzászólásra
Ruhába reggelente jobb is volt!!
Mi nem nyomtuk a szilikont!
Gumiápolóhabra volt csak keret!!
Válasz #592. hozzászólásra
Annyi szilikon a kite standon is volt, csak ott a gumira fújták...
(nekem egyik se jön be 8-)
Válasz #592. hozzászólásra
Más miatt nem is mentek oda sokan!
Hát nálam látványban a Dorkeres hostess csaj nyert, aki fél pucéron volt. :D :D
Válasz #590. hozzászólásra
érzésem szerint nem én állok vesztésre,de hamarosan kiderül
Válasz #589. hozzászólásra
Jaj de sokan szeretik!!
Mint a fociban a vesztes csapat a bírót :)
Válasz #583. hozzászólásra
ezzel a fazonnal összefutottunk Etyeken. Ha tudom ki ő,eldumáltam volna vele a perünkről
Válasz #583. hozzászólásra
Erre nem gondoltam...
Válasz #581. hozzászólásra
én nem láttam , csak mesélték a jólinformáltak
Szerintem nem volt ott.
Max este buliztak egyet a svájciakkal :)
Válasz #579. hozzászólásra
akkor megynyugodtam , remélem nem szereltetek le róla semmit
korzónak a volt főnöke
Válasz #580. hozzászólásra
Tudod az aki aki palackkal megy le a víz alá, meg békaláb van a lábán ;)
Válasz #580. hozzászólásra
Hát Búvár Géza. Tudod, kite főfőfője.
Válasz #578. hozzászólásra
Ja, hogy ott...
Válasz #575. hozzászólásra
Ott volt? Nem is láttam. Pedig biztosan jól elbeszélgettünk volna 8-)
A legutóbb kérdezte, hogy hogy vagyok? Mondom "sokkal kevesebben baxogatnak". Itt abba is maradt a társalgás...
Ez az őszi szántóföldi bemutatón volt, amikor is a külsős gorillák nem engedték be a lezárt (rendezői) területre. Ott is volt nagy szaladgálás :-D
Válasz #578. hozzászólásra
és ki a XXXXXXXXX az a merülő ember ????
Moderálta: (575) 2012-01-29 00:28:24
Ezt nem értem ?
--------------------------------------------------------
Más:
Amúgy kielemeztük a kapunál lévőt...
Már nem olyan mint az , ez már más és azon a részen át van alakítva...
Úgyhogy nyugi van !
Válasz #577. hozzászólásra
a merülővel, egerben a vip rendezvényen.
Válasz #576. hozzászólásra
Kivel ?
tegnap együtt buliztam vele.
Válasz #558. hozzászólásra
1000/M2
azt mondják,hogy a merülő emberrel belépőt fizetettek,amikor megtudták a főexpósok szaladtak vissza a belépő árával
Válasz #532. hozzászólásra
Ez így van!!!
Te voltál a legszebbbbb!!!
És vége lett!!!
Köszönöm mindenkinek aki meglátogatott a kiállításon!
És külön köszönet az Agroinform stábjának a négy napon keresztül nyújtott látványért!!!!
Válasz #570. hozzászólásra
Válasz #569. hozzászólásra
Hát sajna nem!!
Válasz #562. hozzászólásra
ne etess nemigaz h. nem tudsz magadnak évente annyit esszesikkasztani......
Válasz #552. hozzászólásra
Szóra sem érdemes.
Az egész vásáron számomra az a "nagy sárga" ért valamit, azzal a nagy széles cipőkkel meg azzal a sok lóerővel!!
Szép kép készült róla gratula!! Nekem nem sikerült bele kevert a világítás!!
Csak 1 a gond vele az a 240.000 juró!!
Válasz #560. hozzászólásra
akkor 10x 10 nem mértem le szalaggal csak sacc
Válasz #559. hozzászólásra
mit gyárt 5ös anyákat?
7x7
Válasz #558. hozzászólásra
nekem is volt ott ismerős..... ő kb 7 méter szer 7 méterért kellett volna neki 1,2 mill körül de olyan 500 ba megállt mert benne van valami mezőgazdasági gépgyártók társaságba vagy mibe és igy olcsobb!
Válasz #556. hozzászólásra
aszondja ez egyik mamma ala nyannya h. 600 fölött pengetett a maxxxxxx 4x7m ért
noTe mekkora területet birölnil ha kite lennil?
aszondják ingyé kapták
Válasz #556. hozzászólásra
nehéz megérteni picinkónkat
de azé nekem jólmegy
mekkora Q nagy igényeid vannak
kisemberek nagy igényekkel
Válasz #555. hozzászólásra
nekem nem volt elég !!! ugy mentem a sorok között hogy ezt már láttam multkor ezt is ... ezt is ... ez ugyan ez volt tavaly is .... ez is ..... kevés volt még JD s rész is mert mindeki mondta hogy saját pavilon közbe meg csak jobban szétszorták a gépeket és igy lefedett egy csarnokot közbe meg az se volt nagy durr!!!! nem mondom hogy rossz volt de olyan nagyon jó se ! érted
Válasz #554. hozzászólásra
mire voltatok kiéhezve annyira he???
nem volt rossz az expo csak kevés volt az ujdonság a gépek között!
Üzlet nem köttetett?????
Csak mi AIos fórumosok vagyunk ilyen csórók???