Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na itt már elkezdtem hisztizni.
Két normálisan parkoló autó között, van két szabad hely.
Hát az idióta analfabéta, fatökű lepkevadász, ő rááll a vonalra középen. Na akkor mentek el nálam otthonról először. Asszony mondja többet nem jövök veled..
Pecsennyéző: 2db saslik, 2db csirke hús grill, 1 görög sali, 2 szelet kenyér. 5500ft. Mondom a csajnak ilyen felárral a kupiban adják a piát. Erre ő, néz mérgesen az asszony már nyújtja a zsét és húz is el onnan a kabátomnál fogva. Hát az ilyenre szét gurulnak a fejemben a golyók!!
Tegnap a haver nagyon közel volt a vásárláshoz, van náluk az a rakodós 92 lovas ferga biztos láttátok, kérdeztük a csávót 43000 juróra mondta az árát!! Ment a Jóska barárom hogy írja alá a szerződést és akkor mondta neki a csávó bocsika az ár 53000 juró!!! Na akkor Jóska meg ment haza!!!!
Bár a HATTAT-ot nem fényképeztem le de szerintem a belarusznak egy jó alternatívája lehet, ja és a KUBOT 140le-s gépje is jónak tünik. Feltéve ha az ára is megfelelő és a motorja is tudja azt amit a kubota motorok álltalában (jók, elmondások szerint).....
Szétültem a hátsóm, de kikapcsolódásnak jó volt.
A fergák gyönyörűek, megmerem kockáztatni, hogy az expó
legmagasabb színvonalú gépei. Rengeteg fényképet csináltam. Ja és az agroinformos standon, nyomtam egy entert az ipod2-ért.. Fiatal szép lányok voltak, nagyon kedvesek. A hattat trakik körűl rengetegen voltak, de csináltam képet egy másik trakiról is. Erről mondjatok már valamit ha tudtok. És láthatjátok a nagy hambár fejemmel milyen jól? mutatok azon a frankó kis quadon is.
A mai nap legjobb párbeszéde!!!
Ügyfél:-Hé te!Mennyibe kerül egy használt 100 lóerős dzsondíner?
Én:-Milyen felszereltségűre és évjáratúra gondoltál??
Ügyfél:-Még azt is én mondjam meg b@azdmeg???
Én:-Ékszíj ledob,tanácstalan döbbenet,KO.
És ma oda is tudtam menni az Agroinform standra!!!!
Sajnos csak egy kicsit,mert húzós volt a mai nap is!
A vendéglátás kifogástalan/LEGJOBBBB/volt!
Találkozni tudtam Korzóval is!
És este még egy pár Agroinformos egéralátét ajándékba indulás előtt!!!
Kerek nap volt!
Reggel újra ott!!!!
Lányok,jöhettek pálinkázni!!!!
Az expo lényegesen jobb mint tavaly. Kár, hogy sok nagy cég Etyeken van. Összességében teljesen jó volt az egész, leszámítva a forrásnál egy kicsit nagyképű, nem eladónak való csávót.
3952 hozzászólás
a 200 lovas kategóriák olyan 30-36 misinél kezdődnek.Az is kellemes dolog.
Válasz #448. hozzászólásra
Egy alap gép némi csábító extának tűnő de mégsem napi használtos ajándékkal.Pl autómata kormányzás előkészítéssel.
Válasz #445. hozzászólásra
Keveset jársz a "nagyfaluban".
A belvárosban agyvérzést kapnál.
Válasz #446. hozzászólásra
de használtan már megkapod 69 ért is ...nehogy azt mondja valaki ,hogy jójó de ez már 130 ló , mert akkor is csak egy 6330as
Válasz #444. hozzászólásra
Uff!
De ennyiért már full-fullos van?
Az finom.A tavalyi évben meg az ideiben igencsak elszálltak az árak.Nemnagyon kell most gépet venni hacsak nem támogatják 50-60% al...
80-ra akartam tippelni, csak közben összezavarodott a gépem mire beírtam volna. Szóval nem tévedtem sokat.
Parkolás!!!
Na itt már elkezdtem hisztizni.
Két normálisan parkoló autó között, van két szabad hely.
Hát az idióta analfabéta, fatökű lepkevadász, ő rááll a vonalra középen. Na akkor mentek el nálam otthonról először. Asszony mondja többet nem jövök veled..
Válasz #435. hozzászólásra
70 ezer juró
Válasz #440. hozzászólásra
Szereti a használtat, 20000 órás jó lesz neki!!
Kérdezd meg Hodolitsot. Elvileg Ők a legolcsóbbak
Válasz #440. hozzászólásra
Válasz #437. hozzászólásra
mennyi üzemórával rendeled meg?
De várjál...
Pecsennyéző: 2db saslik, 2db csirke hús grill, 1 görög sali, 2 szelet kenyér. 5500ft. Mondom a csajnak ilyen felárral a kupiban adják a piát. Erre ő, néz mérgesen az asszony már nyújtja a zsét és húz is el onnan a kabátomnál fogva. Hát az ilyenre szét gurulnak a fejemben a golyók!!
Válasz #437. hozzászólásra
Igen van az is.
Válasz #434. hozzászólásra
használt is szokott lenni?
Válasz #432. hozzászólásra
Mennyi a 110-es johny?
Válasz #429. hozzászólásra
Asszem!
De nem én hanem mi!!
Válasz #432. hozzászólásra
Tegnap a haver nagyon közel volt a vásárláshoz, van náluk az a rakodós 92 lovas ferga biztos láttátok, kérdeztük a csávót 43000 juróra mondta az árát!! Ment a Jóska barárom hogy írja alá a szerződést és akkor mondta neki a csávó bocsika az ár 53000 juró!!! Na akkor Jóska meg ment haza!!!!
Válasz #430. hozzászólásra
MF 110 paci, nettó 13 milka. Hasonlítsd össze egy 110-es Johny árával. Na majd az veri ki a biztosítékot...
Válasz #430. hozzászólásra
Válasz #428. hozzászólásra
Nálam az áruk veri ki a biztosítékot!!!! 100 paci 15 20 milla!!!!
Válasz #427. hozzászólásra
most te vagy a legolcsóbb az országban?
Válasz #422. hozzászólásra
Hát bakker nem gondoltam volna, hogy engem egy traki így magával tud valamikor is ragadni...
Válasz #425. hozzászólásra
Válasz #420. hozzászólásra
Nekem a 7624-es tetszett legjobban Ha lesz még 100 hektár föld biztos hogy beújítok egyet
Válasz #419. hozzászólásra
aki kurvának áll ne csodálkozzon rajta ha +baxxák
Bár a HATTAT-ot nem fényképeztem le de szerintem a belarusznak egy jó alternatívája lehet, ja és a KUBOT 140le-s gépje is jónak tünik. Feltéve ha az ára is megfelelő és a motorja is tudja azt amit a kubota motorok álltalában (jók, elmondások szerint).....
Válasz #421. hozzászólásra
Hát nem tudnám megmondani.
De korekt volt a csávó nagyon.
Válasz #420. hozzászólásra
Az már a te bajod lett volna!!!!
Válasz #419. hozzászólásra
Tájszólás netán vóóóóóót, szabolcsi esetleg??????
Hát ez előtt a gép előtt majdnem magömlésem lett...
Válasz #416. hozzászólásra
Ahha!
Köpni nyelni sem tudtam hirtelen!!
No majd most..
Hambár fej...
Válasz #413. hozzászólásra
Hú bakker!!!
Ekkora parasztok is vannak???
No kollégák, Megjöttünk....
Szétültem a hátsóm, de kikapcsolódásnak jó volt.
A fergák gyönyörűek, megmerem kockáztatni, hogy az expó
legmagasabb színvonalú gépei. Rengeteg fényképet csináltam. Ja és az agroinformos standon, nyomtam egy entert az ipod2-ért.. Fiatal szép lányok voltak, nagyon kedvesek. A hattat trakik körűl rengetegen voltak, de csináltam képet egy másik trakiról is. Erről mondjatok már valamit ha tudtok. És láthatjátok a nagy hambár fejemmel milyen jól? mutatok azon a frankó kis quadon is.
Válasz #410. hozzászólásra
A szilikon csodákra képes, még a traki gumikon is!!
A mai nap legjobb párbeszéde!!!
Ügyfél:-Hé te!Mennyibe kerül egy használt 100 lóerős dzsondíner?
Én:-Milyen felszereltségűre és évjáratúra gondoltál??
Ügyfél:-Még azt is én mondjam meg b@azdmeg???
Én:-Ékszíj ledob,tanácstalan döbbenet,KO.
Válasz #406. hozzászólásra
megy neki a biznisz
rendel a sok hun
Válasz #407. hozzászólásra
Igazolva (c:
Válasz #409. hozzászólásra
voltam. a dorkernél
Válasz #408. hozzászólásra
HALI, VÓTÁÁÁÁÁ MA??????
Válasz #397. hozzászólásra
láttad magad a taplón?
És ma oda is tudtam menni az Agroinform standra!!!!
Sajnos csak egy kicsit,mert húzós volt a mai nap is!
A vendéglátás kifogástalan/LEGJOBBBB/volt!
Találkozni tudtam Korzóval is!
És este még egy pár Agroinformos egéralátét ajándékba indulás előtt!!!
Kerek nap volt!
Reggel újra ott!!!!
Lányok,jöhettek pálinkázni!!!!
Az expo lényegesen jobb mint tavaly. Kár, hogy sok nagy cég Etyeken van. Összességében teljesen jó volt az egész, leszámítva a forrásnál egy kicsit nagyképű, nem eladónak való csávót.
Válasz #364. hozzászólásra
Azt nem írtad,hogy hecci lefényképezett!
Válasz #403. hozzászólásra
mindig jó
mindig tetszik
igyahelyes
Válasz #402. hozzászólásra
Jó a szöveg,,,,,,,,,,, tetszik.