Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egyrészről a környezetvédelmi normák miatt emelkednek meg az árak.Csak 2x annyiba kerül egy tier 4 es normát teljesítő motor mint az elődjük.Mivel sok gépjármű mászkál kurvakönnyű azt mondani hogy azok szennyezik a környezetet pedig a közlekedési eszközök 0.2%-át teszik ki a környezetszennnyezésnek.A többit a gyárak meg az erdőtüzek oldják meg.De ebből nagyobb lóvét lehet szakítani.Köszi eu. Másrészről én annyira nem értek hozzá,de minden idősebb ismerősöm is azt mondja hogy volt értelme tönkretenni a gyárakat (főleg Rába gyár) mert ugye nem tudtunk jó gépeket csinálni,csak a mai napig tökéletesen működnek, akkora vonóerejük van mint egy ház.Tökéletesen jó gépek voltak.Az volt a baj hogy nem fejlesztették őket tovább.Volt nekik pár hibájuk.És? A mostani gépeket is kell zsirozni itt-ott.Ha elmulasztják ezek is meghibásodnak.
Összességében ahogy énis kérdeztem hallottam és itt látok árakat kuuva jó döntés volt, hogy belekezdtem egy nagy használtba tavaly ősszel!
Negyed áron állt fel új gumikkal végigszervízelve átnézve harcrakészen mint egy ugyanakkora erős új, ez az ami sohasem térül meg kb...
Nemtudom hogy gondolják ezeket az árakat, azabaj míg van rá kereslt addig csak emelnek rajtuk folyamatosan, nyugat viszi, kelet meg talán mégnagyobb elszívó piac lett manapság már, mi meg szívunk mert amikor dupláját kéri egy gépért mint néhány éve az azért durva...
A magtár honlapján a 7624 -ről:
"Ebben a teljesítménykategóriában 10-12000 € áremelkedés várható, elgondolkodtató tehát, hogy a közeljövőre tervezett gépcserét még idén érdemes lebonyolítani, elkerülendő ezt a jelentős áremelkedést."
Pedig csak spóroljon mindenki mert 2013 év végével leállnak az eu-s támogatások(utána ki tudja mi lesz) vagy most összel vagy jövő év tavasszal biztos lesz kiirva pályázat.Amúgy a vaderstad tempója 12.3(6 soros full alap) a hosché meg 15 alatt van.Pontos árat sajnos nem kérdeztem.Jóéjt mindenkinek.
Na akkor menjél aludni és álmodozzál, reggelig van időd!!!!
az nem lesz tutker 50-60% támogatás!!! Ha esetleg lesz akkor a 100.000 jurós gép 200.000juró lesz!!
Konkrétan pont én voltam az de nem akarom hogy leugassanak vagy elvakultnak tituláljanak.VAn Kiténél is értékesítő ismerősöm, meg axiálnál is.Felszereltséget tekintve a fendt jobb(fronthidraulika (de lehet hogy az a JD ben is alap nemtudom tehát az nem fix) rugozott első híd meg rugózot fülke.Ennyi előnye van.Ár szempontjából kicsit kevesebb mint egy 936 profi felsúlyozva radarral.Sokba kerülhetnek az alapanyagok...
6210R 128.000 autómata kormányzás előkészítéssel 40 es váltóval és ennyi semmi több alapgép(de lehet hogy csak 118.000 de nem azzal a 10.000 euróval van a baj hanem kb 40.000 el. 722 pedig 36 misi alaphangon.Ma kérdeztem kb 1 óra környékén.Tehát nyigodtan mondhatjuk hogy egyárban vannak.Kérdés melyiknél mi van benn az alapban.
3952 hozzászólás
Hecci, a HATTAT-ról szakmai véleményt kérhetnék, kaptam már egy keveset, de az idevágó LE-s Zetorokkal összehasonlítva?
Válasz #493. hozzászólásra
Lehet hogy adtál Heccinek is.Rejtett kamerával felvette.
Válasz #498. hozzászólásra
Hát akkor, így jártál!!
Válasz #497. hozzászólásra
HA-HA-HA! Ujságokat láttam de osztogatókkal nem találkoztam
Válasz #496. hozzászólásra
Ott osztogatják a standnál az ujságokat is, te hol jártál, nem az agrofórumnál!!!
Válasz #495. hozzászólásra
Tegnap délután 3 körül senki nem volt
Válasz #494. hozzászólásra
Az nem lehet, a hölgyek ott vannak biztos!!
Válasz #493. hozzászólásra
Én tegnap voltam az expón de az agroinform standon senki nem volt ott
Válasz #492. hozzászólásra
Lassan már visszatérek!!!
Válasz #488. hozzászólásra
de azé látogasd ám a honlapot
Válasz #490. hozzászólásra
jó lenne hehehehhehehhe
Válasz #487. hozzászólásra
jó lenne....
Te kezelnéd a katapultot
Válasz #486. hozzászólásra
tudom...
Válasz #485. hozzászólásra
asszem átalszom a holnapot....
Válasz #484. hozzászólásra
ha jönnek a szekálók vlm katapultba beültetni 1 tollért és kilőni a pavilonból mindet---- HUSSSSSSSSSSS
pecchedre most fog jönni szombaton a legtöbb pesti senkiházi nihil ingyenélő szekálni
végre szabadulás máma mi?
vár a szabadság honap hehehehhee
Válasz #483. hozzászólásra
Nem vagyok álmos!Fel vagyok pörögve!
Uccsó nap!!!!
Válasz #482. hozzászólásra
dülj hátul le oszt aluggy
Válasz #480. hozzászólásra
dehonnem!
még mosolyognom is kell.....
Mint pont most a szomszéd bácsinak!
Válasz #468. hozzászólásra
huzzák a ----------ra reá mindahányan vannak
de ne kevésx
sokx
Válasz #478. hozzászólásra
ne integess azé nem fizetnek
Egyrészről a környezetvédelmi normák miatt emelkednek meg az árak.Csak 2x annyiba kerül egy tier 4 es normát teljesítő motor mint az elődjük.Mivel sok gépjármű mászkál kurvakönnyű azt mondani hogy azok szennyezik a környezetet pedig a közlekedési eszközök 0.2%-át teszik ki a környezetszennnyezésnek.A többit a gyárak meg az erdőtüzek oldják meg.De ebből nagyobb lóvét lehet szakítani.Köszi eu. Másrészről én annyira nem értek hozzá,de minden idősebb ismerősöm is azt mondja hogy volt értelme tönkretenni a gyárakat (főleg Rába gyár) mert ugye nem tudtunk jó gépeket csinálni,csak a mai napig tökéletesen működnek, akkora vonóerejük van mint egy ház.Tökéletesen jó gépek voltak.Az volt a baj hogy nem fejlesztették őket tovább.Volt nekik pár hibájuk.És? A mostani gépeket is kell zsirozni itt-ott.Ha elmulasztják ezek is meghibásodnak.
Válasz #475. hozzászólásra
Neked is!!!Integetek...
Válasz #476. hozzászólásra
Persze hogy tudnänk gyärtani.
Csak hät.......
Most jövünk,rá,hogy tudnánk olcsó rábát gyártani??
Jo reggelt!
Üdv minden csinos csajnak az Agroinform standon!!!
Összességében ahogy énis kérdeztem hallottam és itt látok árakat kuuva jó döntés volt, hogy belekezdtem egy nagy használtba tavaly ősszel!
Negyed áron állt fel új gumikkal végigszervízelve átnézve harcrakészen mint egy ugyanakkora erős új, ez az ami sohasem térül meg kb...
Nemtudom hogy gondolják ezeket az árakat, azabaj míg van rá kereslt addig csak emelnek rajtuk folyamatosan, nyugat viszi, kelet meg talán mégnagyobb elszívó piac lett manapság már, mi meg szívunk mert amikor dupláját kéri egy gépért mint néhány éve az azért durva...
Válasz #472. hozzászólásra
Csak vegyék!!
Válasz #470. hozzászólásra
De manapság nagyon kelendő.
Válasz #461. hozzászólásra
A magtár honlapján a 7624 -ről:
"Ebben a teljesítménykategóriában 10-12000 € áremelkedés várható, elgondolkodtató tehát, hogy a közeljövőre tervezett gépcserét még idén érdemes lebonyolítani, elkerülendő ezt a jelentős áremelkedést."
Akkor gyorsan le kell csapni a masinára!
Válasz #469. hozzászólásra
Ha mindenki azt tenné, a kutyának sem kellene az sem!!!
Válasz #466. hozzászólásra
Napi több kiló aranyat bányászni!
Pedig csak spóroljon mindenki mert 2013 év végével leállnak az eu-s támogatások(utána ki tudja mi lesz) vagy most összel vagy jövő év tavasszal biztos lesz kiirva pályázat.Amúgy a vaderstad tempója 12.3(6 soros full alap) a hosché meg 15 alatt van.Pontos árat sajnos nem kérdeztem.Jóéjt mindenkinek.
Válasz #447. hozzászólásra
Na akkor menjél aludni és álmodozzál, reggelig van időd!!!!
az nem lesz tutker 50-60% támogatás!!! Ha esetleg lesz akkor a 100.000 jurós gép 200.000juró lesz!!
Válasz #465. hozzászólásra
szerintem kicsit túlvannak árazva
nemtom mitkéne dolgozzon hogy visszahozza az árát, de mégis sokan megveszik
Válasz #464. hozzászólásra
jó ár ez, megfizethető, reális?
Válasz #462. hozzászólásra
klikk 449
Válasz #458. hozzászólásra
Most elő kerestem, Feco mondott 100k+áfát 413-asra.
Válasz #444. hozzászólásra
hee?
Válasz #456. hozzászólásra
MF 7624 (amelyik ki volt állítva) Dyna VT váltóval, full extrás asszem, talán 110.000-et mondtak rá
Válasz #458. hozzászólásra
4 évvel ezelőtt.ez lemaradt
Válasz #444. hozzászólásra
Tudod "kennye" a hajára!!!!!! Direkt így írtam!!!!!
Válasz #455. hozzászólásra
Konkrétan pont én voltam az de nem akarom hogy leugassanak vagy elvakultnak tituláljanak.VAn Kiténél is értékesítő ismerősöm, meg axiálnál is.Felszereltséget tekintve a fendt jobb(fronthidraulika (de lehet hogy az a JD ben is alap nemtudom tehát az nem fix) rugozott első híd meg rugózot fülke.Ennyi előnye van.Ár szempontjából kicsit kevesebb mint egy 936 profi felsúlyozva radarral.Sokba kerülhetnek az alapanyagok...
Válasz #454. hozzászólásra
Mindig is drágább volt.
6210R 128.000 autómata kormányzás előkészítéssel 40 es váltóval és ennyi semmi több alapgép(de lehet hogy csak 118.000 de nem azzal a 10.000 euróval van a baj hanem kb 40.000 el. 722 pedig 36 misi alaphangon.Ma kérdeztem kb 1 óra környékén.Tehát nyigodtan mondhatjuk hogy egyárban vannak.Kérdés melyiknél mi van benn az alapban.
Válasz #454. hozzászólásra
Fendtes topicban vannak érdekes számok... Épp múltkor beszélgettek a srácok róla. Igencsak nagy összegekkel dobálóztak.
Válasz #452. hozzászólásra
Hihetetlen! A fendt még ennél is drágább?
Hmmmmmmm!!! Fííííínom!!!