Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egyik se KITE-s név.
Azt sem értem, hogy a KITE eddig folyamatosan kritizálta az AgroMash-t, már évekkel ezelőtt halálra ítélte, erre ott van 3000 nm-en. Mondjuk abban szinte biztos vagyok, hogy nem fizetett érte 8-)
De majd pénteken rákérdezek ott személyesen, hogy mi ez a pálfordulás.
Adorex nagyon finom tökmagot hozott!T Ezúton is köszönet érte neki. Ipoly vidéke hajrá!
SZJ küld el a posta címed a bolyki_bence@agroinform.com-ra és küldök neked az egérpadból. A tökmag elfogyott
Írom újra, hogy várunk benneteket az Agro+Mash Expora az Agroinform standra kávéval, üdítőkkel, KutyaLaci féle nagyrédei borral is. Házigazda Melinda lesz a 2 órakkor tartandó mini Fórum talákozón.
Elindult közben az iPad nyereményjátákunk amihez erre a linkre feljövű űrlapot kell kitölteni.
Sorsolás: április 4-én. Az célunk vele, hogy jobban megismerjük kik használják az oldalt. Ez segít a tovább az Agroinform portál fejlesztésben.
Standunk a G pavilon 203-as standon van, ahogy néztem pl. Vidékfejlesztési Minisztérium van a közelünkben.
Holnap nyílik az Agrargépshow is Etyeken, a GépTippet itt is megtaláljátok az 5. csarnokban!
A 2 párhuzamos kiállítással kapcsolatban találtam egy érdekes anyagot a MEGFOSZ honlapján található jegyzőkönyvben a legutóbbi taggyűlésről:
Az ülés helye: Üllő, az AXIÁL Kft. telephelye
Az ülés időpontja: 2011. november 29.
Jelen vannak
Nagy Miklós elnök,
Gazsi Zsolt titkár,
Ócsai Ferenc
Tóth Iván,
Sasi Gábor, Harsányi Zsolt képviseletében
Nyitrai István, Szaxon J. Attila képviseletében,
Szabó Lajos (FB),
Bánáti István.
4. npr.pont: Hungexpo-Megfosz szerződés
5. npr.pont: Agrárgépshow
A két téma külön számot kapott, de gyakorlatilag egy témakörbe tartozik. Mivel időben is összecsúszott a két rendezvény ( az Agrárgépshow egy nappal rövidebb ideig tart).
Így a gépkereskedők gyakorlatilag egy időben megosztva, két helyen tartják évi fő kiállításukat. Így még az sem történhet meg , mint az idén, hogy sok kereskedő mindkét helyen megjelenjen. A látogatók számát is egy-egy helyre vetítve megosztja.lEz a hasadás a MEGFOSZ-tagoknál testületi megosztottságot is jelent. Az elnökségben szintúgy megjelent a kettősség.
Az elnökség ( a KITE képviseletétől eltekintve) mint testület önkritikát gyakorolt a megosztottság ténye miatt és az ülésen visszafogott, de határozott kontúrú szembeállás és vita alakult ki.
Nagy és Gazsi urak a Hungexpohoz való ragaszkodás érthetetlenségét, a júliusban létrehozott bizottság „hangadóinak” következetlenségét és előítéleteit említette magyarázatul, valamint azzal érveltek, hogy az etyeki kiállítás létrejöttét egy erős csoportosulás kényszerítette ki ( főleg a szántóföldi gépekkel foglalkozó vállalkozások, amelyekre nem vonatkozik a „HUNGEXPO-MEGFOSZ megállapodás”.
Az elnökség többi tagja a kettős kiállítást a MEGFOSZ lejáratásának, a tagság becsapásának és a kialakulóban látszó belső demokratizmus szétesésének minősítették. Ráadásul az elnökség egyes tagjai vezető szerepet játszottak a megosztásban.
A vita visszatükrözte azt a szembenállást, amit egyes tagok levelezéseikben mutattak még akkor, amikor a megosztottság ténye ki sem derült.
Az AXIÁL Kft. azzal fejezte ki véleményét a történtek felett, hogy egyik helyre sem jelentkezett. Nyitrai és Szabó Lajos urak azzal nyomatékosították véleményüket, hogy bejelentették, hogy vállalkozásaik vezetősége felhatalmazása alapján felmondják MEGFOSZ-tagságukat. Félő, hogy a kettős kiállítás a MEGFOSZ szakítópróbájává válik.
7.npr.pont: Hogyan tovább?
Elismerve Nagy és Gazsi urak kétségtelen erőfeszítéseit a MEGFOSZ vezetésében és fejlesztésében az elnökség úgy látja helyesnek, hogy a tavaszi közgyűlésen az elnökségnek testületileg fel kell ajánlania lemondását.
Add meg amit igaznak gondolsz és nyomtasd ki. Ez csak statisztikai célokat szolgál szerintem. Ha engedi a rendszer kinyomtatni (és a nyomtatód is akkor az ajtónálló őr már nem fog a vonalkód alapján rákérdezni, hogy na de kérem hát maga mit keres itt. Örül mindenki a látogatóknak a kiállításon. Gyertek minnél többen a standunkra 2 kor
azok a cégnevek csak informácio jellegűek ha csak őstermelő akkor azt kell beírni senki nem fogja ezért nem beengedni az embert a vonalkod számit csak ha minden igaz!
Érdeklődni szeretnék, hogy a korábban linkelt oldalon ahol "ingyen" jegyhez lehet jutni kinyomtatás után azt egyszerű látogató is igénybe veheti, vagy csak az aki valamilyen céghez tartozik ill. gazdálkodik? Mert olyan adatokat is meg kell adni.
3952 hozzászólás
Válasz #200. hozzászólásra
Ennél csinosabb lányok vannak az Agroinform standján
Válasz #196. hozzászólásra
Miért kritizálta a KITE az Agromash-t régebben?
Válasz #184. hozzászólásra
Válasz #197. hozzászólásra
Lényegében semmit nem csinált
Köszönjük a vendéglátást
Válasz #195. hozzászólásra
oké
Válasz #194. hozzászólásra
miért mi csináltál ma?
Válasz #177. hozzászólásra
Egyik se KITE-s név.
Azt sem értem, hogy a KITE eddig folyamatosan kritizálta az AgroMash-t, már évekkel ezelőtt halálra ítélte, erre ott van 3000 nm-en. Mondjuk abban szinte biztos vagyok, hogy nem fizetett érte 8-)
De majd pénteken rákérdezek ott személyesen, hogy mi ez a pálfordulás.
Válasz #194. hozzászólásra
Maszíroztasd meg
Válasz #192. hozzászólásra
nem érzem a talpaimat
Válasz #191. hozzászólásra
Válasz #189. hozzászólásra
Hehe
Vagyok olyan fáradt...
Válasz #189. hozzászólásra
Én megtaláltam magam rajta.
Válasz #184. hozzászólásra
Vaaan, de nem merem közzé tenni, nem kaptam rá engedéjt.
Nekem meg ez tetszik a legjobban:
Na, ki találja meg magát rajta???
A KITE azért kitett magáért...
Ikerkerekes traktorok , vetőgépek sávpermetezővel , strip till , sorközkutik , vegyszeres és műtrágya tartályok a gépeken minden felé....
Tiszta TSZ feeling...
Válasz #181. hozzászólásra
Te is szabadszemmel látod Szondi két apródja várát???
Válasz #185. hozzászólásra
YES!
Válasz #178. hozzászólásra
Vigyek holnapra???
Válasz #179. hozzászólásra
fotó?
Válasz #179. hozzászólásra
Válasz #172. hozzászólásra
a du az nem túl jó ötlet, mert autóval megyek. inkább kezdéskor jagerezek, mert zárásig kimegy
Válasz #178. hozzászólásra
Ipoly vidéke? Adorex ide valósi? Én is pár kilométerre vagyok az Ipolytól, ép csak a Börzsöny választ el tőle. 10-15km.
Köszönöm de egérpad nélkül meg leszek. Viszont a csúnya MFes sapimat lecserélném valami csinos Agroinformosra.
Válasz #175. hozzászólásra
én nem tudok 2 óráig ott maradni csak délelőtt leszünk max 12 ig de majd lejelentkezek
Válasz #171. hozzászólásra
Szerintem KIRÁLY, ha tehetitek mennyetek el a Dorker standjára nagyon szép lány van ott, igen HIÁNYOS öltözetben.
Válasz #176. hozzászólásra
Adorex nagyon finom tökmagot hozott!T Ezúton is köszönet érte neki. Ipoly vidéke hajrá!
SZJ küld el a posta címed a bolyki_bence@agroinform.com-ra és küldök neked az egérpadból. A tökmag elfogyott
Írom újra, hogy várunk benneteket az Agro+Mash Expora az Agroinform standra kávéval, üdítőkkel, KutyaLaci féle nagyrédei borral is. Házigazda Melinda lesz a 2 órakkor tartandó mini Fórum talákozón.
Elindult közben az iPad nyereményjátákunk amihez erre a linkre feljövű űrlapot kell kitölteni.
Sorsolás: április 4-én. Az célunk vele, hogy jobban megismerjük kik használják az oldalt. Ez segít a tovább az Agroinform portál fejlesztésben.
Standunk a G pavilon 203-as standon van, ahogy néztem pl. Vidékfejlesztési Minisztérium van a közelünkben.
AgroMash Expo belépőjegyhez előregisztráció erre a linkre kattintva.
Holnap nyílik az Agrargépshow is Etyeken, a GépTippet itt is megtaláljátok az 5. csarnokban!
A 2 párhuzamos kiállítással kapcsolatban találtam egy érdekes anyagot a MEGFOSZ honlapján található jegyzőkönyvben a legutóbbi taggyűlésről:
Az ülés helye: Üllő, az AXIÁL Kft. telephelye
Az ülés időpontja: 2011. november 29.
Jelen vannak
Nagy Miklós elnök,
Gazsi Zsolt titkár,
Ócsai Ferenc
Tóth Iván,
Sasi Gábor, Harsányi Zsolt képviseletében
Nyitrai István, Szaxon J. Attila képviseletében,
Szabó Lajos (FB),
Bánáti István.
4. npr.pont: Hungexpo-Megfosz szerződés
5. npr.pont: Agrárgépshow
A két téma külön számot kapott, de gyakorlatilag egy témakörbe tartozik. Mivel időben is összecsúszott a két rendezvény ( az Agrárgépshow egy nappal rövidebb ideig tart).
Így a gépkereskedők gyakorlatilag egy időben megosztva, két helyen tartják évi fő kiállításukat. Így még az sem történhet meg , mint az idén, hogy sok kereskedő mindkét helyen megjelenjen. A látogatók számát is egy-egy helyre vetítve megosztja.lEz a hasadás a MEGFOSZ-tagoknál testületi megosztottságot is jelent. Az elnökségben szintúgy megjelent a kettősség.
Az elnökség ( a KITE képviseletétől eltekintve) mint testület önkritikát gyakorolt a megosztottság ténye miatt és az ülésen visszafogott, de határozott kontúrú szembeállás és vita alakult ki.
Nagy és Gazsi urak a Hungexpohoz való ragaszkodás érthetetlenségét, a júliusban létrehozott bizottság „hangadóinak” következetlenségét és előítéleteit említette magyarázatul, valamint azzal érveltek, hogy az etyeki kiállítás létrejöttét egy erős csoportosulás kényszerítette ki ( főleg a szántóföldi gépekkel foglalkozó vállalkozások, amelyekre nem vonatkozik a „HUNGEXPO-MEGFOSZ megállapodás”.
Az elnökség többi tagja a kettős kiállítást a MEGFOSZ lejáratásának, a tagság becsapásának és a kialakulóban látszó belső demokratizmus szétesésének minősítették. Ráadásul az elnökség egyes tagjai vezető szerepet játszottak a megosztásban.
A vita visszatükrözte azt a szembenállást, amit egyes tagok levelezéseikben mutattak még akkor, amikor a megosztottság ténye ki sem derült.
Az AXIÁL Kft. azzal fejezte ki véleményét a történtek felett, hogy egyik helyre sem jelentkezett. Nyitrai és Szabó Lajos urak azzal nyomatékosították véleményüket, hogy bejelentették, hogy vállalkozásaik vezetősége felhatalmazása alapján felmondják MEGFOSZ-tagságukat. Félő, hogy a kettős kiállítás a MEGFOSZ szakítópróbájává válik.
7.npr.pont: Hogyan tovább?
Elismerve Nagy és Gazsi urak kétségtelen erőfeszítéseit a MEGFOSZ vezetésében és fejlesztésében az elnökség úgy látja helyesnek, hogy a tavaszi közgyűlésen az elnökségnek testületileg fel kell ajánlania lemondását.
Az előző napirendi pontok is érdekesek. itt a teljes dokumentum:
Moderátor által módosítva: 2015-07-09 10:09:49
Válasz #144. hozzászólásra
Jó helyen voltam én fórumtalin? Egérpad meg tökmag meg hasonlók... én ezekből kimaradtam.
Válasz #164. hozzászólásra
Alakul a koncepció:)))
Vége a vásárnak és neki esünk az Agroinform Fórum sapkának!
Válasz #168. hozzászólásra
támogatom az ötletet aki mer kérni!!!
Válasz #171. hozzászólásra
Volt ma agromash és nagy pörgés volt az Agroinform Ga pavilon 203-as standján. Meg máshol is.
Válasz #165. hozzászólásra
Add meg amit igaznak gondolsz és nyomtasd ki. Ez csak statisztikai célokat szolgál szerintem. Ha engedi a rendszer kinyomtatni (és a nyomtatód is akkor az ajtónálló őr már nem fog a vonalkód alapján rákérdezni, hogy na de kérem hát maga mit keres itt. Örül mindenki a látogatóknak a kiállításon. Gyertek minnél többen a standunkra 2 kor
Volt ma valaki a mashon? Milyen volt?
Válasz #169. hozzászólásra
melyik cég standján vagy található?
Szia Bence!
Jo a buli,es szepek a länyok!!
Válasz #164. hozzászólásra
Aki mer kérni,mivel az ilyen dolgokat pult alatt osztogatják.
Válasz #166. hozzászólásra
Egyszerű látogatóról lenne szó, de ha nem fontosak ezek az adatok akkor jó :)
Köszi a választ
Válasz #165. hozzászólásra
azok a cégnevek csak informácio jellegűek ha csak őstermelő akkor azt kell beírni senki nem fogja ezért nem beengedni az embert a vonalkod számit csak ha minden igaz!
Érdeklődni szeretnék, hogy a korábban linkelt oldalon ahol "ingyen" jegyhez lehet jutni kinyomtatás után azt egyszerű látogató is igénybe veheti, vagy csak az aki valamilyen céghez tartozik ill. gazdálkodik? Mert olyan adatokat is meg kell adni.
Köszönöm
Válasz #151. hozzászólásra
a sapka mindegy csak agroinform os grafika akár kiemelve is lehet hogy fórum
az hogy kinek jár az meg itt látszik mondjuk van olyan aki 4-5 ezer hozzászolást nyomott ide 1 év alatt én meg még csak 2-3 ezer között vagyok 4 éve
fórumosok megbeszélik kinek jusson!!szerintem
mondhatnám hogy aki ott volt forum talin de nem voltam hehe
Válasz #162. hozzászólásra
Nem a névtáblára gondoltam, hanem ilyen kis ezüst színű kitűzőre.
Tavalyin nem voltam, szóval névtáblám sem volt.
Válasz #161. hozzászólásra
Az személyre szabott volt a tavalyi fórumtalira, Te is kaptál.....
lala1 mellkasán láttam Agroinformos kitűzőt szombaton. Olyanotok van még?
Minimum,aki ír is a fórumra.Leskelődőknek nem jár!
A fiam és a menyem pénteken mennek mindkét helyre.:)
Moderálta: (575) 2012-01-25 07:44:44
Sapka csak annak járjon aki 25000 felett írt, már hogy megismerjük Heccit, úgy könnyebb kiszűrni.
Válasz #155. hozzászólásra
anugymeg aki rafkós eltud ám menni mind a 2 re
meg persze rohadtnagy unalomnak is köll lenni otthon hozzá
Válasz #155. hozzászólásra
most is markolok vlmit----------
az egeret
Válasz #154. hozzászólásra
Akkor te nem üres kézzel távolozol!
Válasz #153. hozzászólásra
éjjel setitbe minda 2re
Válasz #152. hozzászólásra
Hecci, te melyikre mész?