Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
most küldték emailbe agromashra egy regisztrácios valamit és küldték a jegyet hogy nyomtassam ki aki volt már és regisztrált a kiállitáson az kap ingyé!!! mégis igaza lett aki azt mondta hogy otthon kell majd kinyomtatni
Nekem a legutolsó infóm a belépőkről az, hogy majd a netról le lehet tölteni őket darabszám korlátozás nélkül.
Vagy a kiállító cégek küldenek az üzletfeleiknek e-mailon és az is sokszorosítható.
Szóval ingyenesnek tűnik azAGRO+MASH EXPO.
Én is szeretnék 2db belépőt ha nem lehet elég 1 is Címet neved majd e-mailre küldjünk szerintem hogy ne itt legyen mindenki címe ha mondanál BNC majd valami emailt ahova lehet küldeni
Értelem szerűen megyünk mind kettőre . Egy része a cégeknek a Mash-on a másik fele meg csak Etyeken állít ki . Így menni kell ide is , oda is...
Amúgy a Mash-t szerettük jobban , mert Etyeken azok a kazamaták kiidegeltek , és kaja is csak kint volt a hidegben . Ráadásul ha esik , a külső kiállítókat le se fogom xarni...
AgroMAsh-ra kapunk Agroinformos jegyzet, ez már levan egyeztetve, csak idő kérdése, hogy megkapjuk.
Remélem a Fórum találkozón már odatudom adni személyesen azokanak akik eljönnek.
Színvonalról írjunk bármit is utólag:)
Előzetesen majd azt tudom megírni, hogy melyik cég melyik rendezvényen állít ki.
Részinformációkat most nem akarok írni, mert ha valakit kihagyok akkor abból még sértődés is lehet!
Megközelítésben és infrastruktúrában szerintem jobb az AgroMash.
Egyébként az AgrárGépShow 2012-ben most más elrendezésben lesz én úgy tudom. Talán két nagyobb csarnokban az egész.
Hát igen! Nem is értem miért csinálják egyszerre? Olyanok lesznek már ezek is mint a TV2 meg az RTL! Különböző időpontokban lenne értelme, de hogy ugyanazon a hétvégén???
Tavaly az etyekivel az volt a bajom, hogy milliom-egyezer kis lyukban voltak kiállítva a gépek, sokszor azt sem tudtam hol járok, szobáról szobára mentünk, nem áttekinthető. Bent meleg, kint hideg, sűrűn kell ki-be járkálni, aztán jön a megfázás. Mintha butikról butikra járna az ember. Jobb lenne ha 1-2 nagy csarnokban lenne és kész.
Mindkettőre biztos nem annyi nincs se idő se pénz, etyeki szerintem. Idén sokkal több parkoló pénztár vendéglátó egység, és két új csarnok is lesz, így biztos sokkal jobb lesz mint tavaly...
Etyeken hiába volt több kiállító , egy xar volt a hely miatt .
Szerintem a kiállítók is látták az embereken . Ezért ha bírnak alkudni a Mash szervezőkkel , majd újra többen lesznek és Etyek bezárhat(kiállítói bérleti díjnak ,árletörésnek jó volt )
Most már nincs is lapozás a kérdőívben.. Egyből a két kérdés alatt van a Done gomb, ezzel lehet elküldeni a választ. Erre kattintsatok a két x-elés után.
3952 hozzászólás
Válasz #51. hozzászólásra
És ha nem vagyunk cég? Akkor oda mit írjak?
udv
itt lehet igenyelni jegyet
http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LB&idid=81&prid=AGM12&mode1=K&c=0&lngid=hu&flag=0&flogo=0
udv
robi
most küldték emailbe agromashra egy regisztrácios valamit és küldték a jegyet hogy nyomtassam ki aki volt már és regisztrált a kiállitáson az kap ingyé!!! mégis igaza lett aki azt mondta hogy otthon kell majd kinyomtatni
Válasz #48. hozzászólásra
olvass visszább Bencének kell emailt küldeni címeddeel neveddel ha van még jegy egyáltalán!
Üdv!hol és hogyan lehet jegyet szerezni az expóra 2vagy 3db érdekel.
És azt hogy fogják csinálni hogy 1-1 kiállító ott lesz mindkettő rendezvényen ?
Válasz #39. hozzászólásra
Lehet, hogy meghívta a kitét az agromash, még a költségeit is fizeti, így jut előnyhöz Etyekkel szemben.
Nem tudja valaki hogy melyik lesz a nagyobb vagy fent van már neten?
Válasz #43. hozzászólásra
Ott legalábbis vonalkód leolvasóval állnak a kapuknál Mashexpon
Válasz #42. hozzászólásra
mindegyiken van egy vonalkód ha jól tom többször nem lehet egyet használni de lehet tévedek!!!
Válasz #28. hozzászólásra
Nekem a legutolsó infóm a belépőkről az, hogy majd a netról le lehet tölteni őket darabszám korlátozás nélkül.
Vagy a kiállító cégek küldenek az üzletfeleiknek e-mailon és az is sokszorosítható.
Szóval ingyenesnek tűnik azAGRO+MASH EXPO.
Válasz #23. hozzászólásra
......persze eme rettenetes tervetek nem lehet heccmester remeke. Ezen terv kezdet megtehetetlen remek elme szenvedelme....
Válasz #39. hozzászólásra
na ilyen se volt még!
Válasz #38. hozzászólásra
A KITE 3ezer Nm.
Válasz #37. hozzászólásra
és melyik díler?
mert van már vagy 4!
Azt halotam az expon a john-deere egy egész pavilont fog belakni!
sziasztok,
En mar a telefonba is beirtam emlekeztetonek, mostanaba olyan feledekeny vagyok
Egyik nap ide, masik nap meg oda
udv
robi
Válasz #34. hozzászólásra
Szia! A bolyki_bence@agroinform.com -ra küld el a címed az Agromash jegyhez.
Válasz #33. hozzászólásra
Én is szeretnék 2db belépőt ha nem lehet elég 1 is Címet neved majd e-mailre küldjünk szerintem hogy ne itt legyen mindenki címe ha mondanál BNC majd valami emailt ahova lehet küldeni
Válasz #32. hozzászólásra
Ühümmm. Hát még épp
Válasz #31. hozzászólásra
Ok!! 2db 7715 Mohács-Sárhát fő u.6.
Talán még beleférek az első 100 ba..
Köszönöm....
Válasz #30. hozzászólásra
Persze, küldünk akkor is. Az első 100 jelentkezőnek
Válasz #28. hozzászólásra
De azért remélem aki nem jut el esetleg a fórum találkozóra az is kaphat jegyet postán.Ha nem akkor sincs harag! Így is úgy is megyünk
Válasz #15. hozzászólásra
Értelem szerűen megyünk mind kettőre . Egy része a cégeknek a Mash-on a másik fele meg csak Etyeken állít ki . Így menni kell ide is , oda is...
Amúgy a Mash-t szerettük jobban , mert Etyeken azok a kazamaták kiidegeltek , és kaja is csak kint volt a hidegben . Ráadásul ha esik , a külső kiállítókat le se fogom xarni...
Válasz #22. hozzászólásra
AgroMAsh-ra kapunk Agroinformos jegyzet, ez már levan egyeztetve, csak idő kérdése, hogy megkapjuk.
Remélem a Fórum találkozón már odatudom adni személyesen azokanak akik eljönnek.
Válasz #16. hozzászólásra
Színvonalról írjunk bármit is utólag:)
Előzetesen majd azt tudom megírni, hogy melyik cég melyik rendezvényen állít ki.
Részinformációkat most nem akarok írni, mert ha valakit kihagyok akkor abból még sértődés is lehet!
Megközelítésben és infrastruktúrában szerintem jobb az AgroMash.
Egyébként az AgrárGépShow 2012-ben most más elrendezésben lesz én úgy tudom. Talán két nagyobb csarnokban az egész.
Válasz #25. hozzászólásra
Hát igen! Nem is értem miért csinálják egyszerre? Olyanok lesznek már ezek is mint a TV2 meg az RTL! Különböző időpontokban lenne értelme, de hogy ugyanazon a hétvégén???
Válasz #24. hozzászólásra
Ezért van a MashExpo
Tavaly az etyekivel az volt a bajom, hogy milliom-egyezer kis lyukban voltak kiállítva a gépek, sokszor azt sem tudtam hol járok, szobáról szobára mentünk, nem áttekinthető. Bent meleg, kint hideg, sűrűn kell ki-be járkálni, aztán jön a megfázás. Mintha butikról butikra járna az ember. Jobb lenne ha 1-2 nagy csarnokban lenne és kész.
Etyekre menjetek tespedtek
Menjen veletek menyecske
Vele ellesztek csendesen
S lehet lesz etyepetye.......
rendesen
Idén nem lesz agroinformos támogatói jegy így karácsony közeledtével?
Agromash...
Mindkettőre biztos nem annyi nincs se idő se pénz, etyeki szerintem. Idén sokkal több parkoló pénztár vendéglátó egység, és két új csarnok is lesz, így biztos sokkal jobb lesz mint tavaly...
Mash expóóó idén is!
Válasz #17. hozzászólásra
Köszi.. Ha rátudom venni az öreg fatökűt akkor megnézzük,
kikapcsolódásnak nem rossz.
Válasz #16. hozzászólásra
megközelítőségileg a mash
Igen... Már néztem az időpontokat.. Színvonal, megközelíthetőség szempontjából melyik a jobb?
Azt ugye tudjátok, hogy 2012-ben az AgroMash Expo és Agrárgépshow egyidőben lesznek?
Ennek fényében ki melyikre jön? Hogy tervezitek?
Válasz #10. hozzászólásra
Szerintem a Mash a nyerő jövőre .
Etyeken hiába volt több kiállító , egy xar volt a hely miatt .
Szerintem a kiállítók is látták az embereken . Ezért ha bírnak alkudni a Mash szervezőkkel , majd újra többen lesznek és Etyek bezárhat(kiállítói bérleti díjnak ,árletörésnek jó volt )
Arra könnyebben tudtam volna válaszolni, hogy melyikre nem megyünk el biztosan, mint arra, hogy melyikre megyünk. Agro-mashra nem kell pénzt kidobni.
Tőtöttem
megtörtént
Kérdőív itt
Vajon melyik kap több szavazatot?
Válasz #7. hozzászólásra
köszi!!!
Válasz #6. hozzászólásra
Most már nincs is lapozás a kérdőívben.. Egyből a két kérdés alatt van a Done gomb, ezzel lehet elküldeni a választ. Erre kattintsatok a két x-elés után.
Válasz #5. hozzászólásra
megvolt
Válasz #4. hozzászólásra
Akkor OK!
Hamar lehet végezni vele.
Már látni a válaszokat! Köszi mindenkinek a kitöltést. 2 gyors kérdés, és itt a link még egyszer:
Kérdő ív itt
Válasz #2. hozzászólásra
De! Csak egy oldal két kérdéssel. Megnézem, hogy a végen a két gombot lehet e magyaritani.
Köszi az észrevételt!
Válasz #2. hozzászólásra
Én is bezártam, a válasz után.