Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszi!!!!!!!!!!! Tavaly 8 körül berontottunk,furcsáltuk is,h. nem volt fogadó bizottság,de a tizedik lépés után mégis megérkeztek,és kivezettek bennünket .Na erre mondom nekik,h. mi 4 órakor indultunk,és jó lenne ha mostmár ők is felébrednének.Nagy nehezen találtak egy hivatalos embert,aki szabályszerüen beléptetett bennünket közvetlenül az után,h.kitöltette velünk a belépőt,amit meg is tettünk nagy durrogva.Gondolták is,h. ezek biztos vidékiek(megmég lehet mást is)
Ezt kitöltöd, amit küldenek e-mailben azt kinyomtatod és az lesz a belépőd ingyen, ha másnak is kell akkor kitöltöd újra másik e-mail címmel és névvel.
Nyálcsorgatásnak jó a hely. Mi is csak azért járunk, meg innen sokan, mert jó annyi parasztot és gépet egy kupacban látni. Kicsit megnyugtatja a lelket személy szerint.
Különösebben nem érdekelnek ezért egy percet sem foglalkoztam velük.
Hungexpo-ra néha eljártunk régebben is, ennyi.
Szerintem eléggé sűrűn és túl sok rendezvény van ezekből, új beruházás nem fenyeget meg ha lenne is már tudnám mit vásárolnánk nem ott nézném ki a gépet.
jobb lett volna ha par nap elcsuszassal vannak.
Vagy legalabb vasarnap is lenne, mert igy aki csak hetvegen er ra, az nem igazan tud elmenni mind ket helyre.
van mód andi szendrőben kis busszal! Én is viszem embereim mi négyen megyünk csüt vagy péntek mi is!
Külön kocsival gondoltam de ha összejön akkor a lehet busszal megyünk mi is többen tudunk sörözni!
Ma kaptunk 3 regisztrációs lapot postán. Gondolom a tavalyi regisztráció alapján.
Annak hogy kinek a meghívásából vagyunk ott (pl. hogy az Opal Média és Kommunikáció Bt. neve ott van a regisztrációs lapon.) annak valamelyik fél felé van valami szerepe?
3952 hozzászólás
Válasz #99. hozzászólásra
Köszi!!!!!!!!!!! Tavaly 8 körül berontottunk,furcsáltuk is,h. nem volt fogadó bizottság,de a tizedik lépés után mégis megérkeztek,és kivezettek bennünket .Na erre mondom nekik,h. mi 4 órakor indultunk,és jó lenne ha mostmár ők is felébrednének.Nagy nehezen találtak egy hivatalos embert,aki szabályszerüen beléptetett bennünket közvetlenül az után,h.kitöltette velünk a belépőt,amit meg is tettünk nagy durrogva.Gondolták is,h. ezek biztos vidékiek(megmég lehet mást is)
Válasz #100. hozzászólásra
ITT
Ezt kitöltöd, amit küldenek e-mailben azt kinyomtatod és az lesz a belépőd ingyen, ha másnak is kell akkor kitöltöd újra másik e-mail címmel és névvel.
Hol lehet hozzájutni "ócsó" meghívóhoz?
Válasz #96. hozzászólásra
Hétköznap 9-től 17 óráig.
Szombaton 9-től 16 óráig.
Én is dúrtam a netet, de végül a kiküldött meghívókon találtam meg.
Válasz #97. hozzászólásra
Nem találom, de gondolom, 9 vagy 10.
Heló!!!! valaki nyomjon valami pontos infót,nehogy 7-től már kinyitnának,de 8-ig rám kelljen várniuk!!!
Jó estét mindenkinek!Nézegetem itt az expo tájékoztatóját,de sehol sem találom,h. reggel hánykor nyit.Tudja valaki????????
Válasz #91. hozzászólásra
én a jövő héten
Válasz #93. hozzászólásra
Vagyis előzetesek szerint...nem tuti.
Válasz #92. hozzászólásra
Detto.
szombaton menünk....
No aztán ki mikor megy??
Esetleg valaki a kis falunkból????????????
Eddig úgy néz ki hogy megyek, 95%..,27-én..Kitűzőn kint lesz a nevem, ha esetleg valaki ott lesz nyugodtan szólítson le, vagy csapjon háton..
Válasz #88. hozzászólásra
-Nem mindenki bírja a madárkalitka feelinget
-Kint kellett sokat járkálni a hidegben
-Az expo előnyösebb helyen van
-Kaja felhozatal is gyengébb
Válasz #73. hozzászólásra
Mi volt a gond Etyekkel?
Válasz #86. hozzászólásra
Feltölti a lelket!
Válasz #85. hozzászólásra
Nyálcsorgatásnak jó a hely. Mi is csak azért járunk, meg innen sokan, mert jó annyi parasztot és gépet egy kupacban látni. Kicsit megnyugtatja a lelket személy szerint.
Válasz #83. hozzászólásra
Különösebben nem érdekelnek ezért egy percet sem foglalkoztam velük.
Hungexpo-ra néha eljártunk régebben is, ennyi.
Szerintem eléggé sűrűn és túl sok rendezvény van ezekből, új beruházás nem fenyeget meg ha lenne is már tudnám mit vásárolnánk nem ott nézném ki a gépet.
jobb lett volna ha par nap elcsuszassal vannak.
Vagy legalabb vasarnap is lenne, mert igy aki csak hetvegen er ra, az nem igazan tud elmenni mind ket helyre.
Válasz #82. hozzászólásra
Most jöttél rá?
Válasz #81. hozzászólásra
Mert ezek most tényleg egyszerre lesznek megtartva?
Mekkora érdek különbségek vannak ebben a kicsi országban, hogy így csinálják, egyszerre pedig lehetne együtt is!
Válasz #79. hozzászólásra
mert lehet, hogy egy 18 fős kisbusszal megyünk!
De ha nem akkor marad a jetta!
Válasz #78. hozzászólásra
de neki vagy kisbusza van tényleg amibe ha ő a sofőr akkor már nem férünk el vagy nagy busz van azmeg nemlenne kihasználva...
Kérek valakitől egy 9személyes valamit, vagy két személyautó
Ti 4-en miért nem mentek egy autóval helló???
Válasz #77. hozzászólásra
van mód andi szendrőben kis busszal! Én is viszem embereim mi négyen megyünk csüt vagy péntek mi is!
Külön kocsival gondoltam de ha összejön akkor a lehet busszal megyünk mi is többen tudunk sörözni!
Hungexpo-ra viszem az egész brigádot, jövőhét csüörtök vagy pénteken megyünk 9-en.
Csakmég egy kisbuszt kellene szerezni valakitől hogy egy kupacba menjünk úgy mókásabb lesz
Válasz #67. hozzászólásra
Mi is ma kaptunk fejenként egyet A+M-ra. Oda elmegyünk. Etyeket nyilván kihagyjuk idén.
NAgy kérdés ez, a szakmai húzó nevek etyeken vannak. Kiváncsi vagyok a boxmeccs végeredményére.
Én az expóra is csak azért megyek,mert egy barátom ott lesz,és megkért nézzem meg.
Válasz #67. hozzászólásra
Osszák rendesen az expósok. egy kis busznyira való van már nekem is.
Gyanítom, hogy tavaly voltunk először Etyeken az idén meg utoljára............
Válasz #70. hozzászólásra
Válasz #70. hozzászólásra
Válasz #69. hozzászólásra
inkább veszek
Válasz #64. hozzászólásra
Kaptam 7db kell belőle, jössz velünk???? Küldte a VIKTOR!!
Válasz #66. hozzászólásra
az jó
Ma kaptam a hungexpótól postán 2 jegyet. Nagyon akarják,hogy ott legyenek többen!
Válasz #64. hozzászólásra
Lajosmizsén lesz szétosztva...........
Mégis ott leszünk mind a kettőn!
Válasz #61. hozzászólásra
van még jegyetek?
Válasz #61. hozzászólásra
Már azért kérdem, hogy nektek az jelent valamit is hogy ott legyen hogy a Ti meghívótok? Mert ha igen, akkor azt használjuk.
Válasz #58. hozzászólásra
Regisztráltam de szeretnénk menni 3-an ha lehet . Mindenkinek egyénileg kell regisztrálni ?
Válasz #60. hozzászólásra
Csak statisztikai, nem kell fizetnetek ezért semmit.
Ma kaptunk 3 regisztrációs lapot postán. Gondolom a tavalyi regisztráció alapján.
Annak hogy kinek a meghívásából vagyunk ott (pl. hogy az Opal Média és Kommunikáció Bt. neve ott van a regisztrációs lapon.) annak valamelyik fél felé van valami szerepe?
Válasz #58. hozzászólásra
köszönöm szépen!
AgroMash regisztráció linkként itt
http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=81&prid=AGM12&mode1=K&c=0&lngid=hu&pid=00294521
Itt tudtok regisztrálni ingyenesen az Agro+Mash Expo vagyis az Agromash 2012 kiállításra
Így az Agroinform látoigatóiként regisztrálnak benneteket.
Akik eddig írtak kérlek benneteket ti is itt regisztráljatok.
Köszönöm!
Várunk mindenkit kávéval, üdítővel a Hungexpón, a 203 B standon a G Pavilonban!
Válasz #55. hozzászólásra
Ugyanezt csináltam.
Válasz #52. hozzászólásra
Én odaírtam, hogy őstermelő!
Mi megyünk mind2-re. Nem egy kellemes dolog ilyen kis cégnek egyszerre mind2 helyen megjelenni. A fő vonal nálunk az AgroMash.
Válasz #52. hozzászólásra
hm..., jo kerdes. gondolom nem ellenorzik hogy letezo ceg vagy sem.