Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A kukit gondolom szárzúzós adapterrel vágnád, a naprát meg a carrier elrendezi.
Ha mégsem zúzós a kuki asztalod van 1 demó szecskázóm kedvezményesen.........
20km/h-val húzva az 5,8 métert elég haladós a munka vele, ezért tetszik leginkább. És talán a fajlagos fogyasztás(l/ha) is kedvezőbb, mint a kardánosé, szntem. Végülis kiadják próbára is. Ott lehetne méricskélni a kopást.
Az 5 órási hírekben meg 1 srác kérte vissza a 3 laptopját + a papírjait normális áron.
Tegnap akkor laptop akció volt.
Az enyémet feltörték volna az lett volna egy nyerő autó !
A srácot direkt kérdeztem, hogy őrzik-e, ha már beszedik a zsét. Persze-persze.
Jól van. Ott lőttem volna le a faházában ha felnyomják.
Az tény, hogy dög nehéz. Így első ránézésre nem hiszem hogy gyorsan kopnának a kések, mert végül is nem kaparja a földet, csak belesüllyed, de lehet tévedek. De azért 150Le egy 5,8 métereshez tényleg elég nagy.
Én azt láttam benne a videóról, hogy a föld fantasztikusan megenné pillanat alatt azokat az éleket, no meg kellett elébe rendesen traktor is. Alul találtok videót róla.
Láttunk titeket kifele menet a parkolóból, ott álltunk mögöttetek a kocsisorban. Nem gondoltam, hogy tik vagytok, csak azt láttuk hogy frissen törött az üveg, mert a darabok ott voltak a lökhárítón.
Ne piszkálni akartalak csak a gondra figyelmeztetni. Egyszer nekem is feltörték a PUNTIT a rakparton, a csávó csak a rádiót vitte el de annyira idióta volt hogy az előlapot nem találta meg az ajtó zsebben pedig ott volt, de még az üléseket is eldöntötte mi van hátul, csak a rádióm bánta ,meg én!!!!
a várost ismerem, mint a tenyerem. Csak nem gondoltam h őrzöttnek tűnt parkolóban ennyire kifürkészik az ülés alatti dolgokat. Régebben nem is hagytam semmit az utastérben, de a csomagtartóm mindig tele volt ezzel-azzal. Ja, és azt sem kalkuláltam bele h nem az én kocsimmal voltunk, ami olyan szakadt h rá sem néznek a tolvajok, plusz sötétítettek a hátsó üvegek. Meg hozzászoktam kicsit a vidéki(felénk) hozzáálláshoz, ahol sokszor a kocsikulcsot is benne hagyom. Nah, de fátylat rá, több is veszett Mohácsnál.
Te nem is vagy "PÖSTI" mert akkor tudnád vagy "ösmernéd" a várost. Az én heppem hogy semmit sem hagyunk az autóban, a nagymami temetése volt nálunk a nagybratyó autóját nyomták fel a ház előtt szlovák rendszám X5 bömös. Elvitték az ajtóból az irataikat, sokan erre álltak rá ablak betörve kerék ki szúrva!!!!
Nah, hazaértem és végre kiengedtem a kádban. Szóval, jól feltörték a verdát, elvitték a laptopom és egy srác+ a csajának az iratait. Pedig pesti vagyok, de még soha nem volt ilyen problémám. Úgy látszik kezdek elszokni a pesti valóságtól. Amúgy jókedvűek voltunk utána is. Ilyen előfordul, bár remélem, hogy a laptop árából Aranylövést vesznek maguknak. Csak a személyes fényképeket és doksikat sajnálom, de oda se neki. Az ablakokat befóliáztuk, mint állat, így a többiek indulhattak vidékre.
Jó volt h kép is társul már a nevekhez a fórumon.
Szombaton újra megyek az AME-ra.
Válasz #970. hozzászólásra
oké majd holnap estefele már én is ki okosodom hogy milessz.Rossz időben még lehet hogy jobb a vonat, még a kocsi ablak is megmarad.
Válasz #965. hozzászólásra
Ezenn a vonalonn jössz felénk? Nem közlekedtem vonattal már vagy húsz éve.Annyittudok rolla hogy sinenn járnak néha meg nem.
1963 hozzászólás
Válasz #1012. hozzászólásra
akkor nyomni kell, mint állat!
Válasz #981. hozzászólásra
Szuper ! Csak ez a henger ekkora nagy tempó mellett dolgozik jól
Válasz #1009. hozzászólásra
nálunk is vlt sokX rz-3-as, de pár naponta bajok voltak velük mindig.
Mikor találkozzunk akkor ?
Válasz #1008. hozzászólásra
Nekem ami bevált nem zúzós asztalhoz RZ-3-as zúzó és helti spetberg eke .
Válasz #1007. hozzászólásra
ment 3 válasz.
Válasz #1005. hozzászólásra
Küldtem mail-t....
Válasz #1004. hozzászólásra
A legjobb !!!!!
Válasz #1003. hozzászólásra
az emvereim szeretnek száguldozni.
Válasz #1002. hozzászólásra
fk adapterem és claas multimasterem van, egyik sem zúzós. Milyen zúzó lenne az áldozat?
Válasz #996. hozzászólásra
Vajon ki fogja a gépet 20-km-nél megülni mert aki ezt mondja én azzal egész nap csináltatnám és rájönne!!!!!!Estére meg sírna fájdalomtól!!!!
Válasz #1001. hozzászólásra
A kukit gondolom szárzúzós adapterrel vágnád, a naprát meg a carrier elrendezi.
Ha mégsem zúzós a kuki asztalod van 1 demó szecskázóm kedvezményesen.........
Válasz #998. hozzászólásra
Napra, kuki, mármint ezek után, mert eddig nem igazán kukoricáztam. De most muszáj lesz.......... Azért a 60%-ra figyelni fogok.
Válasz #999. hozzászólásra
Azt mondják, hogy általában hallgatják az elkövetők ezeket a beolvasásokat.........
Válasz #997. hozzászólásra
Neo, Cllas
Válasz #996. hozzászólásra
Mi a faxt akarsz te szecskázni ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Válasz #993. hozzászólásra
hát, egy próbát megérne.
20km/h-val húzva az 5,8 métert elég haladós a munka vele, ezért tetszik leginkább. És talán a fajlagos fogyasztás(l/ha) is kedvezőbb, mint a kardánosé, szntem. Végülis kiadják próbára is. Ott lehetne méricskélni a kopást.
Érdekesség: Balla is fent volt 1 vassal........
Válasz #990. hozzászólásra
Szerintem borzasztó föld súrlódási erő van ott.
No meg a földön nem kell, hogy legyen semmi idegen anyag sem..........
Válasz #988. hozzászólásra
Az 5 órási hírekben meg 1 srác kérte vissza a 3 laptopját + a papírjait normális áron.
Tegnap akkor laptop akció volt.
Az enyémet feltörték volna az lett volna egy nyerő autó !
A srácot direkt kérdeztem, hogy őrzik-e, ha már beszedik a zsét. Persze-persze.
Jól van. Ott lőttem volna le a faházában ha felnyomják.
Válasz #987. hozzászólásra
Az tény, hogy dög nehéz. Így első ránézésre nem hiszem hogy gyorsan kopnának a kések, mert végül is nem kaparja a földet, csak belesüllyed, de lehet tévedek. De azért 150Le egy 5,8 métereshez tényleg elég nagy.
Válasz #989. hozzászólásra
nem ám. Csak onnan nem tűnt el semmi.
Válasz #987. hozzászólásra
azt mondják h élesednek a vágóélek. Vagy azt mmondod h elkopik az egész él?
Válasz #988. hozzászólásra
Akkor ezek szerint nem csak ti jártatok így.
Válasz #986. hozzászólásra
azok nem mi voltunk. Az volvó volt. Mi szürke Seat Leon-nal voltunk, és kb este 8 körül jutottunk ki a parkolóból, onnan meg irány a rendőrőrs.
Válasz #981. hozzászólásra
Én azt láttam benne a videóról, hogy a föld fantasztikusan megenné pillanat alatt azokat az éleket, no meg kellett elébe rendesen traktor is.
Alul találtok videót róla.
Itt egy kiállításon.
Válasz #984. hozzászólásra
Láttunk titeket kifele menet a parkolóból, ott álltunk mögöttetek a kocsisorban. Nem gondoltam, hogy tik vagytok, csak azt láttuk hogy frissen törött az üveg, mert a darabok ott voltak a lökhárítón.
Válasz #984. hozzászólásra
"Minden rosszban van valami jó" Fogd fel így a dolgot:
Válasz #983. hozzászólásra
tudom h nem piszkálni akartál. De végülis az én hibám volt. De így legalább új laptopon lesz...........egyszer.
Válasz #980. hozzászólásra
Ne piszkálni akartalak csak a gondra figyelmeztetni. Egyszer nekem is feltörték a PUNTIT a rakparton, a csávó csak a rádiót vitte el de annyira idióta volt hogy az előlapot nem találta meg az ajtó zsebben pedig ott volt, de még az üléseket is eldöntötte mi van hátul, csak a rádióm bánta ,meg én!!!!
Elvileg holnap mi is megyünk:)
nézzétek meg a Dal-Bo Maxi Cut szárzúzó hengert, kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Válasz #977. hozzászólásra
a várost ismerem, mint a tenyerem. Csak nem gondoltam h őrzöttnek tűnt parkolóban ennyire kifürkészik az ülés alatti dolgokat. Régebben nem is hagytam semmit az utastérben, de a csomagtartóm mindig tele volt ezzel-azzal. Ja, és azt sem kalkuláltam bele h nem az én kocsimmal voltunk, ami olyan szakadt h rá sem néznek a tolvajok, plusz sötétítettek a hátsó üvegek. Meg hozzászoktam kicsit a vidéki(felénk) hozzáálláshoz, ahol sokszor a kocsikulcsot is benne hagyom. Nah, de fátylat rá, több is veszett Mohácsnál.
Válasz #978. hozzászólásra
Mára terveztem de nem jött össze, talán holnap, de vásárlási tervem nincs lehet nem is megyek.
Válasz #977. hozzászólásra
te mikor mész, vagy már voltál
Válasz #974. hozzászólásra
Te nem is vagy "PÖSTI" mert akkor tudnád vagy "ösmernéd" a várost. Az én heppem hogy semmit sem hagyunk az autóban, a nagymami temetése volt nálunk a nagybratyó autóját nyomták fel a ház előtt szlovák rendszám X5 bömös. Elvitték az ajtóból az irataikat, sokan erre álltak rá ablak betörve kerék ki szúrva!!!!
Válasz #952. hozzászólásra
Mi megyünk.
Válasz #952. hozzászólásra
én mek szombaton.
sziasztok!
Nah, hazaértem és végre kiengedtem a kádban. Szóval, jól feltörték a verdát, elvitték a laptopom és egy srác+ a csajának az iratait. Pedig pesti vagyok, de még soha nem volt ilyen problémám. Úgy látszik kezdek elszokni a pesti valóságtól. Amúgy jókedvűek voltunk utána is. Ilyen előfordul, bár remélem, hogy a laptop árából Aranylövést vesznek maguknak. Csak a személyes fényképeket és doksikat sajnálom, de oda se neki. Az ablakokat befóliáztuk, mint állat, így a többiek indulhattak vidékre.
Jó volt h kép is társul már a nevekhez a fórumon.
Szombaton újra megyek az AME-ra.
Válasz #970. hozzászólásra
oké majd holnap estefele már én is ki okosodom hogy milessz.Rossz időben még lehet hogy jobb a vonat, még a kocsi ablak is megmarad.
Válasz #969. hozzászólásra
fél 2
Válasz #969. hozzászólásra
Bármikor lehet, az a lényeg, hogy egy időpont legyen, hogy minnél több ember tudjon találkozni. mikor jönnétek?
Válasz #967. hozzászólásra
Mélykút Halason átszállás és gó pest .
Válasz #966. hozzászólásra
F2????
Válasz #966. hozzászólásra
Éééééés reggel nemlehet?
Válasz #965. hozzászólásra
Ezenn a vonalonn jössz felénk? Nem közlekedtem vonattal már vagy húsz éve.Annyittudok rolla hogy sinenn járnak néha meg nem.
Válasz #964. hozzászólásra
F2 a koccintás ideje:)
Válasz #963. hozzászólásra
Mi is csak 95 %-osak vagyunk de holnap estére kiderül minden . Ha vonattal jössz akkor keress meg .
Válasz #961. hozzászólásra
elkéstem!később ott voltam,de pálinkát nem kaptam a csajoktól!