Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
hát igen, ezt nem tudhatjuk. Bár ez a pontozás a kicsiknek kedvezett volna. Tehát sok kis területű lett volna előnyben a kevesebb nagy területűvel szemben...
Az lehet hosz szívás. Az új AKGnál azt nézik állítólag hogy alőző utolsó két évében volt e kifizetés számodra.
Én is így jártam gyepnél, mivel nem volt enaros az állatállományom ezért tavaly nem kaptam AKG-gyep lóvét. Így a nem veszik figyelembe a au új AKG gyepnél a régi AKG gyepemet. No nem mnitha számítana ha nyerek is gyeppel visszalépek belőle. Nem fogok 6-8ha-.al kínlódni. Talajvizsgálat stb.... egy forint nem maradna rajta.
Az MVH-nál nem lehetne utánanyúlni a dolognak, egy próbálkozást meg érne.Engem egyszer az MVH hívott mert bele kellett javítani a kérelembe de ez még az AKG-s idők előtt volt.
mert egy f@sz voltam. Csak át kellett a régi táblákat rajzolni, az újakat meg együtt csináltuk. Az AKG-s X-ek felett meg elsiklottam. Remélem tanultam belőle, mert a mostani már nagypálya lesz!!!!!!!!!!
Sajnos még nem. Félretettem egy kis pénzt a kezdő részletre, aztán 1 hét múlva vettem belőle még egy motorkerékpárt. Attól tartok, hogyha nem lesz AKG nem lesz dzsippó se! Pedig milyen jó lenne egy Micsukocsi L200 :-))))))))
hát ez a lényeg, mert lehettem volna legalább is megkaphattam volna a fiatal gazda minösítést, mint itt sokan mások. csak a kezdő fiatal gazda támogatásra nem lehettem volna jogosult
azt mondják az okosok, hogy a disznó nem legelő állat és nincs rá plussz pont. pedik én már láttam disznót legelni!
Válasz #484. hozzászólásra
Mindenképpen fellebezd meg az elutasitó határozatot,de fiatalgazda nem lehetsz a nevedre felvett támogatások mértéke miatt/előző évekre gondolok/ Aranykalász-középfoknak számit.A disznóban látom a megoldást.Számosálat/ha a mértékegység ezt lehetne szajkózni!
Legfontosabb nyiss egy pezsgőt (inkább kettőt). El kell küldeni az EOV koordinátákat amit vagy az agrárkamarával vagy valamilyen céggel kell megcsináltatni.
6686 hozzászólás
Válasz #535. hozzászólásra
hát igen, ezt nem tudhatjuk. Bár ez a pontozás a kicsiknek kedvezett volna. Tehát sok kis területű lett volna előnyben a kevesebb nagy területűvel szemben...
Válasz #534. hozzászólásra
Csak a ponthatár meg lehet, hogy 80 lenne..........
Válasz #532. hozzászólásra
Eszerint én is 65 pontos lennék. :s
Válasz #532. hozzászólásra
ki tudj h hol lenne a ponthatár. De a nagyok ezzel nagyot szívtak volna.
Válasz #529. hozzászólásra
Ezek alapján nekem is bőven meglenne.
ezzel a pontozással 60-64 pont közé esnék.
vannak benne jó elemek, pl a területnagysággal fordítottan arányos pontozás. De a tcs-re 15p?
Ez volt a rendelettervezet.
Nézzétek meg a pontozási táblát!!!
http://www.fvm.gov.hu/doc/upload/200903/akg_rendelet.pdf
Válasz #526. hozzászólásra
ezzel nem volt gond,míg a régi névvel volt a srác,de valamiért az inkogniót jobban szereti!
Válasz #516. hozzászólásra
Az lehet hosz szívás. Az új AKGnál azt nézik állítólag hogy alőző utolsó két évében volt e kifizetés számodra.
Én is így jártam gyepnél, mivel nem volt enaros az állatállományom ezért tavaly nem kaptam AKG-gyep lóvét. Így a nem veszik figyelembe a au új AKG gyepnél a régi AKG gyepemet. No nem mnitha számítana ha nyerek is gyeppel visszalépek belőle. Nem fogok 6-8ha-.al kínlódni. Talajvizsgálat stb.... egy forint nem maradna rajta.
Válasz #524. hozzászólásra
bocsi összekevertelek a kalocsaival
Válasz #522. hozzászólásra
ott már próbálkoztam. Azt mondta h több, mint 20%-kal igényeltem kevesebbet, így nem kapok lét.
Válasz #523. hozzászólásra
milyen bikáról beszélsz?még a falu bikája se én vagyok sajnos!
nem pályáztam,mert túl sok a okosság errefelé!
Válasz #519. hozzászólásra
akkor mi is a hasznod a bikákból? miért nem pályáztál?
Válasz #521. hozzászólásra
Vagy az ügy intézőnél, esetleg?
Válasz #520. hozzászólásra
talán a programozóknál?
Válasz #518. hozzászólásra
Az MVH-nál nem lehetne utánanyúlni a dolognak, egy próbálkozást meg érne.Engem egyszer az MVH hívott mert bele kellett javítani a kérelembe de ez még az AKG-s idők előtt volt.
nem nyertem az AKG-ban!
igaz,nem is pályáztam!
Válasz #517. hozzászólásra
mert egy f@sz voltam. Csak át kellett a régi táblákat rajzolni, az újakat meg együtt csináltuk. Az AKG-s X-ek felett meg elsiklottam. Remélem tanultam belőle, mert a mostani már nagypálya lesz!!!!!!!!!!
Válasz #516. hozzászólásra
Mért nem csinálod magad, nem nagy valami kitölteni.
Válasz #467. hozzászólásra
mi a falugazdásszal kicsit megszívattuk magam.
Az idei akg-t nem fogom megkapni. Nem X-elte be az összes területet, én meg nem vettem észre.
Válasz #511. hozzászólásra
A kitöltési útmutató és a beadvány hátulján rajta van!
Válasz #511. hozzászólásra
Módosított AKG
Válasz #510. hozzászólásra
Az igaz !!! Na majd holnap elkapom Janikát !!!!!!!!!!!
Válasz #508. hozzászólásra
Sajnos még nem. Félretettem egy kis pénzt a kezdő részletre, aztán 1 hét múlva vettem belőle még egy motorkerékpárt. Attól tartok, hogyha nem lesz AKG nem lesz dzsippó se! Pedig milyen jó lenne egy Micsukocsi L200 :-))))))))
Megadná valaki a honlapcímet,ahol megnézhetem,hogy mire hány pont jár?
Válasz #505. hozzászólásra
Szabi!!! Ezen minden van,csak a kordinátákat nem látom,hogy hol vannak!
Válasz #502. hozzászólásra
A területeim Újsolt körül vannak és benne van a listába.Akkor jár a pont érte ugye?Erre mennyit ad?
Válasz #507. hozzászólásra
azt hittem már megvetted!
Válasz #504. hozzászólásra
Értem. Akkor a túzokos szántóra még lehet esélyem...kell a pénz...nagyon...dzsipót akarok venni! :-)))))))
Válasz #498. hozzászólásra
Önkormányzat,de az is jó ha több falu határában művelsz földet,csatolod a hátrányos helyzetű kistérségi igazolást.
FERI !!!!!!!
Elküldtem a mailt !!!!!!!!!!!!!!
Válasz #500. hozzászólásra
ha van marhád, tcs tagságod, szaktanácsadód és nitrátérzékenyen vagy akkor igen
Válasz #500. hozzászólásra
Szerintem nem jön össze annyi pont.
Válasz #498. hozzászólásra
Itt!http://www.fvm.gov.hu/doc/upload/200804/24_2008_ih_3mell_080413.pdf
nem annyira?Mlért?
Sima integrált szántóval lehet nyertes olyan, aki nem volt benne az előzőben, területek 90%-a, középfokú végzettség?
Moderálási elveink miatt törölve.
(3932)
2013-10-29 15:04:18
Azt honnét lehet megtudni,hogy ahol én gazdálkodom hátrányos helyzetű terület vagy sem?
Válasz #496. hozzászólásra
egy visszamenőleges tcs tagságban is lehetne esetleg néhány +pont
Válasz #489. hozzászólásra
hát ez a lényeg, mert lehettem volna legalább is megkaphattam volna a fiatal gazda minösítést, mint itt sokan mások. csak a kezdő fiatal gazda támogatásra nem lehettem volna jogosult
azt mondják az okosok, hogy a disznó nem legelő állat és nincs rá plussz pont. pedik én már láttam disznót legelni!
Válasz #494. hozzászólásra
Mi az hogy újra?Hazudni kezdjen el?Ha rendesen beírt mindent,ha újrakezdi is úgyanaz lesz benne.
Válasz #483. hozzászólásra
Kezd el írni az új GN-t,mert már 2009,0901-től kezdődően vannak kötelezetségeid!Nagyon is sok!
Válasz #486. hozzászólásra
Az MVH rendszerében előford már hasonló elbírálás!
Válasz #490. hozzászólásra
Igen van
Válasz #488. hozzászólásra
Folyamatosan be lehet küldeni biztos hogy megkapod bár elég pöcsölös
Válasz #487. hozzászólásra
Magam csinálom az EOV-t. De erre va 90 nap ugye ????
Mindenképpen fellebezd meg az elutasitó határozatot,de fiatalgazda nem lehetsz a nevedre felvett támogatások mértéke miatt/előző évekre gondolok/ Aranykalász-középfoknak számit.A disznóban látom a megoldást.Számosálat/ha a mértékegység ezt lehetne szajkózni!
Azt csak augusztusban lehet tudtommal....
Válasz #483. hozzászólásra
Legfontosabb nyiss egy pezsgőt (inkább kettőt). El kell küldeni az EOV koordinátákat amit vagy az agrárkamarával vagy valamilyen céggel kell megcsináltatni.