Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD396.35 FtCHF435.92 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csinálhatnák gyorsabban is,nem tudom majd ebbe a sártengerbe hogy határozzák meg az EOV kordinátákat mert biztos szabnak arra is valami lehetetlen határidőt.
Válasz #168. hozzászólásra
máma egész nap ezügyben hadakoztam én is
reggel hozott a postás 1 egész paksamétát
határozat még nincs de félnap gpseztem persze gyalog hogy kiderítsük ki a hunyó
Egyik parcellába elvileg túligénylés van,de a gyakorlatba nincs.Ketten vagyunk egy parcellába tulajok,és mindketten a földhívatali tulajdoni lap adatai van,a terület valóságban is megvan,és mégis azt állítja az mvh,hogy túligénylés.
Válasz #159. hozzászólásra
ÉN IS DUMCSIZTAM AZ EGGYIK FALUGAZDÁSSZAL ÉS ELMONDTA Ő IS HOGY FELHÍVTAK SOK FALUGAZDÁSZT AZ MVH-HOZ MERT SOK A MELÓ ELVANNAK MARADVA AZ ELLENÖRZÉSEKKEL, ÉS HA VÉGEZNEK TALÁN NOVEMBETRTŐL FIZETIK A FÖLDALAPÚT!
Valami lesz, mert jó pár falugazdit felhívtak az mvh-s központokba gépezni, felvinni és ellenőrizni az adatokat, mert akarnak fizetni gyorsan-gyorsan, mert nagy a szar az ágazatban.
Szívásnak szívás, az tuti,de, amit leírtál, az szerintem túl meg az átlagos "lelkiismeretes munkavégzésen"
Sztem ennyire precízen nem csinálják, inkább nagyobb veszteséggel.
2000 Ft-os áron 15t-át kellene adjon hogy 0-ás legyen , mert egy százasba biztos benne van az öntözés,, a többi költség megg kb 200e
de ha le van szerződve 3000re akkor már +os is lehet alacsonyabb termésnél is
Válasz #146. hozzászólásra
Szerintem inkább az a kérdés hogy menyit kelene hogy adjon ijen árfolyamon?Mert jelenleg a termést inkább birod befolyásolni mint az árát!! Szerintem az ideális12-14 tona kelene hogy legyen..
Válasz #143. hozzászólásra
Felénk megával probálták!Enek nem is az lett a baja.. Én jd vel meg merném probálni!Ha a szoját nem bántja akor ezt se kelene..
Ezt mond apámnak !! Nem kellene 2X mondanod. Én egyenlőre írtózom az ilyen kényes növényektől, mert nem érnék oda, de az is lehet, hogy előrébb járnék 5 heki kényessel, mint a meglévő szarokkal.
6683 hozzászólás
Válasz #182. hozzászólásra
Te törölted a tegnapelőtt az MTZ Fülkés topikot?
Válasz #181. hozzászólásra
90 nap
Csinálhatnák gyorsabban is,nem tudom majd ebbe a sártengerbe hogy határozzák meg az EOV kordinátákat mert biztos szabnak arra is valami lehetetlen határidőt.
1-2 embert hallottam, aki kapott adategyeztető levelet, tehát csinálgatnak valamit. De ennyi.
Hallott már vki vmit erről mostanában?
Mikorra várhatjuk a határozatot?
Válasz #176. hozzászólásra
Addig derűljön ki, hogy milyen xar lesz, amíg nincs határozat !!
Válasz #176. hozzászólásra
Mire gondolsz?
Válasz #174. hozzászólásra
Hát nemtudom nehogy tul nagy ára legyen enek az új AKG-nek..
Ki mit hallott mikor lesz kifizetés a falugazdász szerint októberben utalják az uniós részt mondjuk hiszem ha látom.
Válasz #172. hozzászólásra
Még határozat sincs,de már a blokk túligénylések miatt egyeztetnünk kell.(az uj akg miatt)
Válasz #172. hozzászólásra
Ez engem is felettébb izgat!
Válasz #171. hozzászólásra
Értem én hogy AKG de hol van az esedékes kifizetés??!
máma egész nap ezügyben hadakoztam én is
reggel hozott a postás 1 egész paksamétát
határozat még nincs de félnap gpseztem persze gyalog hogy kiderítsük ki a hunyó
Válasz #169. hozzászólásra
Szántóföldi integrált.
Milyen célp. pályáztál?
Válasz #167. hozzászólásra
Egyik parcellába elvileg túligénylés van,de a gyakorlatba nincs.Ketten vagyunk egy parcellába tulajok,és mindketten a földhívatali tulajdoni lap adatai van,a terület valóságban is megvan,és mégis azt állítja az mvh,hogy túligénylés.
Válasz #166. hozzászólásra
Mit akarnak egyeztetni?
A adategyeztető levelet kaptam.
Én még semmit....
Kapott-e már valaki határozatot?
Válasz #160. hozzászólásra
Rám is rám férne egy utolsó AKG -s kifizetés!!!
Válasz #161. hozzászólásra
(tm155, menj be a vader vetősbe)
Ma küldték a határozatot a vetőgépre hogy nyert,
szerintem mindenki nyert
ÉN IS DUMCSIZTAM AZ EGGYIK FALUGAZDÁSSZAL ÉS ELMONDTA Ő IS HOGY FELHÍVTAK SOK FALUGAZDÁSZT AZ MVH-HOZ MERT SOK A MELÓ ELVANNAK MARADVA AZ ELLENÖRZÉSEKKEL, ÉS HA VÉGEZNEK TALÁN NOVEMBETRTŐL FIZETIK A FÖLDALAPÚT!
Válasz #158. hozzászólásra
Valami lesz, mert jó pár falugazdit felhívtak az mvh-s központokba gépezni, felvinni és ellenőrizni az adatokat, mert akarnak fizetni gyorsan-gyorsan, mert nagy a szar az ágazatban.
Válasz #157. hozzászólásra
volt már olyan is amikor augusztusban fizettek. amúgy meg a gazdasági év már elmúlt
Válasz #156. hozzászólásra
Már csak azért, mert utófinansz.
Válasz #155. hozzászólásra
Kizárt.
tud valaki infót az akg kifizetésről?
igaz, hogy októberbe meg lesz?
Válasz #128. hozzászólásra
Szívásnak szívás, az tuti,de, amit leírtál, az szerintem túl meg az átlagos "lelkiismeretes munkavégzésen"
Sztem ennyire precízen nem csinálják, inkább nagyobb veszteséggel.
Válasz #152. hozzászólásra
Good night !
Lépek.
Válasz #151. hozzászólásra
Azt kivánom neked hogy most se legyen semi gond!!Minden jót nektek!! JÓÓ éjt..
Válasz #150. hozzászólásra
A kötbér is elég lesz, de az elmúlt években nem volt erre még gond.
Válasz #149. hozzászólásra
Egyszerü a képlet!Csak kell egy cég aki ki is fizese..
Válasz #148. hozzászólásra
2000 Ft-os áron 15t-át kellene adjon hogy 0-ás legyen , mert egy százasba biztos benne van az öntözés,, a többi költség megg kb 200e
de ha le van szerződve 3000re akkor már +os is lehet alacsonyabb termésnél is
Szerintem inkább az a kérdés hogy menyit kelene hogy adjon ijen árfolyamon?Mert jelenleg a termést inkább birod befolyásolni mint az árát!! Szerintem az ideális12-14 tona kelene hogy legyen..
Szerződött áron. :-))
Válasz #142. hozzászólásra
Milyen áron lessz nyereséges az öntözött kuki?
Felénk megával probálták!Enek nem is az lett a baja.. Én jd vel meg merném probálni!Ha a szoját nem bántja akor ezt se kelene..
Amíg győzik kézzel, majd később mega-val.
Válasz #142. hozzászólásra
mivel aratják a piacos babot?
Válasz #141. hozzászólásra
Ezt mond apámnak !! Nem kellene 2X mondanod. Én egyenlőre írtózom az ilyen kényes növényektől, mert nem érnék oda, de az is lehet, hogy előrébb járnék 5 heki kényessel, mint a meglévő szarokkal.
Válasz #140. hozzászólásra
Hát akor nincs bese bele kell vágni!És a végén az is kiderül hogy neked jobban is mehet a termelés mint nekik..
Válasz #139. hozzászólásra
Na az a hajó már elment így 2 gyermekkel mögöttem. :-))
Jó ez így nekem.
Válasz #138. hozzászólásra
Az se rosz..Esetleg benösülhetsz valameik nagy dinasztiába!!
Válasz #137. hozzászólásra
Be-be. A sexbe esetleg.
Válasz #136. hozzászólásra
Az lehet!De akor felénk valamit roszul csináltak..És mit gondolsz be vesznek maguk közé téged is?!
Válasz #135. hozzászólásra
Itt meg kigazdulnak a babosok évről évre. Már a nagymamának is építenek 30-40-50 millás házat, mert már csak neki nincs a családban !
Válasz #134. hozzászólásra
Azt azt! Bizony nagy tervek voltak és nem let belöle semi..Kb 20ha volt!A208 mega kifarolt belöle csak anyira volt gazos..
Válasz #133. hozzászólásra
Amit a piacon is árulnak ???