Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Írd át az emilemre ! A telefon meg holnap lesz már bekapcsolva, eléggé jól álok a ballagási kerti party után, még jó, hogy az eső szétzavart minket, mert nagyon nagy gáz lenne !!! :-))))
Szerintem ez olyan mint a tojás és a szalmonella ! Egyik sem létezik ha nincs a másik... Ez egy kibaxot aratás előtti kekeckedés !!! Le akarják még nyomni az árakat az érdek képviseletek.
Itt egy páran igen ! 20-22 q és 10-17 es víz !
Én felmásztam a szárító leges legtetejére és felülről ráláttam a területre és borzasztóan zöld. A dülő becsapós nagyon !
Nem volt időm. Nappal kombájnos voltam este meg báláztam. Most esik az eső és hétfőn el kezdem. AKG, fiatal, géppályázat, bérleti szerződés hosszabbítás, földvásárlás......
Megtalálható a kihirdetés előtt közzétett rendeletekben az FVM honlapján.
Az egyik legfontosabb változás az ott olvasható tervezethez képest, hogy nem adnak plusz pontot a kisebb gazdaságoknak. 100 ha alatt 8 pont járt volna.
Gratulálok elvtársak, megint győzött a nagyüzemi lobbi.
A leadási, mondjuk még vagy egy hónap kb de nem olyan egyszerű a leadás. Meg hátha valakinek van valami friss infója.Elég komoly pénzekről van benne szó
6683 hozzászólás
segítsetek légyszi !!!!!!!!!
hol a francba találom meg azt a blokk keresőt, ahol ha beírom a hrsz-t, a területnek, akkor kiírja a blokk számát ??????????????????????????
Válasz #31. hozzászólásra
Szia Jólaci!
Határidő az elektrónikus beadásnál:07,20.-a
Válasz #30. hozzászólásra
Már megtaláltam,az ügyfélkapus beadást,kitöltöttem,csak a többit,hogy mi a kötelezően beadható papirok.Határidő?
Válasz #29. hozzászólásra
Milyen anyag érdekel róla? Én is ép azzal bajlódom.
MVH honlapján hol találok anyagot az új AKG-hoz?
Válasz #27. hozzászólásra
Írd át az emilemre ! A telefon meg holnap lesz már bekapcsolva, eléggé jól álok a ballagási kerti party után, még jó, hogy az eső szétzavart minket, mert nagyon nagy gáz lenne !!! :-))))
Válasz #26. hozzászólásra
majd telefonom elmondom,nem érdemelnek semmilyen szintű infót!
Válasz #25. hozzászólásra
Átlag ???
Válasz #23. hozzászólásra
Sajnos ennek a kevesnek is már ez az esö rontja a minőségét,jövő hét végefelé már aratható,nagyon sok helyen már pattanó szemeket találtam , sajna!
Válasz #20. hozzászólásra
Szerintem ez olyan mint a tojás és a szalmonella ! Egyik sem létezik ha nincs a másik... Ez egy kibaxot aratás előtti kekeckedés !!! Le akarják még nyomni az árakat az érdek képviseletek.
Válasz #19. hozzászólásra
Búza ????
Válasz #19. hozzászólásra
ha nem rohad el addig
a fuzárium kinél mennxire van jelen a környékükön ????
Válasz #18. hozzászólásra
fuzárium van felétek ????????,
vagy csak a médiában felfujt lufi van megint
Válasz #18. hozzászólásra
1,3ha-t levágtam próbára 10-s vizzel,de a többi táblából ki kellett álni, 20-as volt kemencézve!
Válasz #16. hozzászólásra
Mint az állat ! Szerintem 1 hét múlva lehet a búzát is dörgölni.
Válasz #14. hozzászólásra
én még nem. kihagytam. sőt jövőre is kihagyom :-)))))
Válasz #15. hozzászólásra
búzák milyenek felétek??
levannak sülve ??
Válasz #14. hozzászólásra
Itt egy páran igen ! 20-22 q és 10-17 es víz !
Én felmásztam a szárító leges legtetejére és felülről ráláttam a területre és borzasztóan zöld. A dülő becsapós nagyon !
Válasz #13. hozzászólásra
Belevágtatok már a repcékbe?
Válasz #12. hozzászólásra
Nem volt időm. Nappal kombájnos voltam este meg báláztam. Most esik az eső és hétfőn el kezdem. AKG, fiatal, géppályázat, bérleti szerződés hosszabbítás, földvásárlás......
Válasz #11. hozzászólásra
miért?
Válasz #10. hozzászólásra
Sehogy !!!!!!
Ki, hogy áll az új AKG pályázásával?
Válasz #8. hozzászólásra
www.bogarasikft.hu
Erről az oldalról letölthető rendelettervezet.
Ehhez az AKG-s témához tud valaki rendeletszámot? Vagy adhat linket az írásos anyagról.
Válasz #6. hozzászólásra
ez kellett eddig is. mi ebben a bibi?
Válasz #5. hozzászólásra
Azért ettől egy kicsit több a változás benne pl tápanyaggazd terv ez a legnagyobb bibi minden évben
Megtalálható a kihirdetés előtt közzétett rendeletekben az FVM honlapján.
Az egyik legfontosabb változás az ott olvasható tervezethez képest, hogy nem adnak plusz pontot a kisebb gazdaságoknak. 100 ha alatt 8 pont járt volna.
Gratulálok elvtársak, megint győzött a nagyüzemi lobbi.
Válasz #3. hozzászólásra
nem is tudtam h már megjelent!!!
Válasz #2. hozzászólásra
A leadási, mondjuk még vagy egy hónap kb de nem olyan egyszerű a leadás. Meg hátha valakinek van valami friss infója.Elég komoly pénzekről van benne szó
milyen határidő???
Közeleg a határidő aki tud az szerintem ide irhat infókat minden segitség jól jön ha már a hivatalok semmit nem mondanak