Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Hogel #2960. hozzászólásáraAz egyik ügyfelemnél a státusza jóváhagyottá váltott öko-ban 6 napja és 10 perce jött meg a támogatási okirat az ügyfélkapumra..
Válasz variox #2963. hozzászólásáraDe az ügyfélkapura.De mivel be van állítva az mvh oldalán az e-mail címed, ezért arra értesítést kapsz, arról, hogy az értesítési tárhelyedre üzenet érkezett. 1-2 percen belül.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraSzerintem minden ültetvényes, aki nem (vagy még nem?) jóváhagyott, feld. alatt van 2016-04-15 dátummal. Én egy tucat ilyet figyelek naponta 2x, és semmi változás. Valószínűleg nem jelent jót...
Válasz kevesa #2961. hozzászólásárawww.mvh.gov.hu
elektronikus ügyintézés
bejelentkezés
ügyféltájékoztatási rendszer
általános ügyintézés
MVH oldalán ügyfélkapuval be lehet lépni az ügyféltájékoztatóba és azt mondták meg tudom nézni az AKG pályázatom hogy áll. Hol találom én ezt a menüpontot mert nem nagyon jártam sikerrel.
Én még csak annyit kaptam hogy jogosult vagyok rá.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraNálam rögtön egy tucat emberke várakozik.
(Még mindig nem tudom, egy részüknek hogy magyarázom el, hogy az AKG ugar és az EFA ugar nem ugyanaz...)
Válasz t.viki77 #2943. hozzászólásáraJa sőt megjött a határozat is , minimális pontszám 12 elért 66,, csak sajna az horizontális szántónál nem ez lesz a min pontszám!
Válasz szabvero #2933. hozzászólásáraAkik eleve úgy gazdálkodtak, ahogy aprogramban bevállalták, azok nem fognak nyerni mert nem lesz elég pontjuk.Akik meg nyernek, azok tuti eleve nem úgy gazdálkodtak :)
Szerintem... de majd meglátjuk.
Válasz Hogel #2921. hozzászólásáraBocsi, a hozzánk tartozó gazdák eleve bővítettet kértek akik AKG-ban gondolkodtak, és nekik már az eredmény is megvan.
Sajnos igen, ezt a programot olyanoknak találták ki, akik nagyjából eleve úgy gazdálkodtak, ahogy most a programban bevállalták, persze nem ez volt "a plakátokra írva", mikor toboroztak...
Válasz p.e.n.g.e #2922. hozzászólásáraVégső soron igen, de ha már ígyis ugyis tápanyaggazdálkodási tervet kell készíttetni, április 30 ig és úgyis meg kell legyen a minta ebben az évben, akkor szerintem jobb ha legalább a tápterv már az alapján készül, nem pedig hasraütésre.
Válasz szabvero #2918. hozzászólásáraNem a beadással van itt a baj, hanem azzal, hogy még mindig nem tudom mi a túrót vessek.Mert ha nem nyerek, akkor biztos nem tárcsázok ki 1,5 km hosszan 6m széles zöldugart. A talajmintákat ápr.30. ig le kell adni. Az is sok pénzbe kerül, mert 5ha -ként 1 talajminta kell.És még sorolhatnám.
6618 hozzászólás
Válasz gubuca #2968. hozzászólásáraSziasztok,
elvileg mindenki tudja (ki tudja számolni), hány pontja van
hor. ültetvényben 64 pont volt a határ.
aki ezt nem érte el, az sztem sajnos hiába vár.
Válasz gubuca #2967. hozzászólásáraAkkor ezek szerint ez is fals információ volt. /mármint hogy előbb jön az e-mail/
Válasz Radocz #2950. hozzászólásáraÖko-ban az egyik ügyfelem 37 ponttal nyert...
Válasz Hogel #2960. hozzászólásáraAz egyik ügyfelemnél a státusza jóváhagyottá váltott öko-ban 6 napja és 10 perce jött meg a támogatási okirat az ügyfélkapumra..
Válasz variox #2963. hozzászólásáraDe az ügyfélkapura.De mivel be van állítva az mvh oldalán az e-mail címed, ezért arra értesítést kapsz, arról, hogy az értesítési tárhelyedre üzenet érkezett. 1-2 percen belül.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraSzerintem minden ültetvényes, aki nem (vagy még nem?) jóváhagyott, feld. alatt van 2016-04-15 dátummal. Én egy tucat ilyet figyelek naponta 2x, és semmi változás. Valószínűleg nem jelent jót...
Válasz Scipio #2958. hozzászólásáraMelyik előíráscsp-ba tartoznak? Hor.gyepre kapott vki?
Válasz Hogel #2960. hozzászólásáraE-mail? Nem az ügyfélkapu ra jön értesítés?
Válasz kevesa #2961. hozzászólásárawww.mvh.gov.hu
elektronikus ügyintézés
bejelentkezés
általános ügyintézés
Válasz Hogel #2960. hozzászólásáraÉrtem köszi de most már a kíváncsiság vezérel merre lehet megnézni? :D
Válasz kevesa #2959. hozzászólásáraFelesleges nézegetni, mert állítólag előbb jön az e-mail, mint ahogy a tájékoztatási rendszerben státuszváltás van.
MVH oldalán ügyfélkapuval be lehet lépni az ügyféltájékoztatóba és azt mondták meg tudom nézni az AKG pályázatom hogy áll. Hol találom én ezt a menüpontot mert nem nagyon jártam sikerrel.
Én még csak annyit kaptam hogy jogosult vagyok rá.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraakik nem nyertek, még egyről sem hallottam hogy megkapták volna az elutasítást.
A nyertesek kaptak...
Válasz szabvero #2956. hozzászólásáraBocsánat, nem láttam, hogy az ültetvényeseket kérdezted, olyan ügyfelem nincs.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraNálam rögtön egy tucat emberke várakozik.
(Még mindig nem tudom, egy részüknek hogy magyarázom el, hogy az AKG ugar és az EFA ugar nem ugyanaz...)
Van-e még rajtam kívül olyan AKG ültetvényes pályázó, akinek a kérelme még mindig "Feldolgozás alatt" státuszban van?
ÖKO gyep min ponthatár 12 elérhető 90 elért 75 erre számítottunk és nem kell sz...odni az AKG előírásokkal.
Válasz boncso #2952. hozzászólásáraNekem szántóba is 04.15.-óta semmi!
hor.gyep madárvédelmi, kapott már vki határozatot? Nekem 04.15. feldolg. alatt. ír az üygféltáj.
Válasz Radocz #2948. hozzászólásáraSzerintem akkor lesznek akik nem nyernek!
sokallod?
ÖKO-ban mindhárman nyertünk. Ezt "tudtuk" a beadáskor, és mondtuk is minden ügyfelünknek.
A 70 pontunk is "meg van".
Válasz Radocz #2948. hozzászólására70???
egy héttel ezelőtt 70 pontot hallottunk.
És azt is mondták, hogy "mindenki" nyerni fog, AKG-ban is.
Állítólag már meg vannak a ponthatárok a szántónál is, talán még a héten nyilvánosságra is hozzák.
Válasz Hogel #2934. hozzászólásáraOtt a pont! Sőt már a listák is megérkeztek a biztos nyerőkkel...és ez nem vicc...
Válasz t.viki77 #2943. hozzászólásáraJa sőt megjött a határozat is , minimális pontszám 12 elért 66,, csak sajna az horizontális szántónál nem ez lesz a min pontszám!
Válasz t.viki77 #2943. hozzászólásáraöko ültetvényben 4 pont a ponthatár, szóval az izgulást be lehet fejezni :)
Öko státusz váltott jóváhagyottra!
De látom közben, bangób már mutatja :)n,
Válasz Bigyófelügyelő #2938. hozzászólásáraha adsz egy emailt, átküldöm az egészet egyben
194 oldal, de benne van minden
Válasz Bigyófelügyelő #2938. hozzászólására
Válasz Bigyófelügyelő #2938. hozzászólására
Válasz Lurkoo #2932. hozzászólásáraHogyan vagy honnan tudom a 7. számú mellékletet megnyitni? Eddig akárhol próbáltam nem ment..
Válasz Lurkoo #2929. hozzászólásáraNagyon szivesen! Én is ezt tettem:))
Válasz variox #2935. hozzászólásáraA területalapú jogvesztő határidejéig, vagyis június 13.-ig (mivel június 11. munkaszüneti nap).
Válasz Hogel #2925. hozzászólásáraa TGT-t az egységes kérelem benyújtásának határidejéig kell elkészíteni.
Válasz szabvero #2933. hozzászólásáraAkik eleve úgy gazdálkodtak, ahogy aprogramban bevállalták, azok nem fognak nyerni mert nem lesz elég pontjuk.Akik meg nyernek, azok tuti eleve nem úgy gazdálkodtak :)
Szerintem... de majd meglátjuk.
Válasz Hogel #2921. hozzászólásáraBocsi, a hozzánk tartozó gazdák eleve bővítettet kértek akik AKG-ban gondolkodtak, és nekik már az eredmény is megvan.
Sajnos igen, ezt a programot olyanoknak találták ki, akik nagyjából eleve úgy gazdálkodtak, ahogy most a programban bevállalták, persze nem ez volt "a plakátokra írva", mikor toboroztak...
Válasz Bigyófelügyelő #2931. hozzászólására7. számú melléklet
Odúra van valamilyen előíràs h mekkora vagy milyen legyen?
Válasz Zleo85 #2928. hozzászólásáraAz A tipusú megvan nekem ( az előző AKG ból ) csak most T ülű helyett B tipust kell csinálom.
Válasz gubuca #2896. hozzászólásáraköszi a segítséget, erre gondoltam pontosan.
Kinyomtatom és elkezdem olvasgatni
Válasz Lurkoo #2927. hozzászólásáraSzia! Igen el! Nekem is abból van. A mérete a fontos.
sziasztok!
Szerintetek OSB lapból készített madárodút is elfogadják?
Válasz Hogel #2925. hozzászólásáraDe ha most leadod a mintát abból nem hiszem hogy ápr 30.-ig lesz bármilyen talajvizsgálati eredmény.
Válasz p.e.n.g.e #2922. hozzászólásáraVégső soron igen, de ha már ígyis ugyis tápanyaggazdálkodási tervet kell készíttetni, április 30 ig és úgyis meg kell legyen a minta ebben az évben, akkor szerintem jobb ha legalább a tápterv már az alapján készül, nem pedig hasraütésre.
Válasz Hogel #2921. hozzászólásáraA szegélyt pedig elvileg elég 3 éven keresztül teljesítened, tehát akár az utolsó 3 évben is lehet
Válasz Hogel #2921. hozzászólásáraHonnan vetted hogy 30-ig talaj minta mikor döntés sincs?
Válasz Hogel #2921. hozzászólásáraNem dec31.ig kell talajvizsgálat vagy igazolás?
Válasz szabvero #2918. hozzászólásáraNem a beadással van itt a baj, hanem azzal, hogy még mindig nem tudom mi a túrót vessek.Mert ha nem nyerek, akkor biztos nem tárcsázok ki 1,5 km hosszan 6m széles zöldugart. A talajmintákat ápr.30. ig le kell adni. Az is sok pénzbe kerül, mert 5ha -ként 1 talajminta kell.És még sorolhatnám.