Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kreatívnak kell lenni és menni minden után ha a fórumon egyet írtak akkor egyet de amugy nem értem mért innen kell ajánlatot kérni meg telefon számokat bikákat most csak a török viszi és már nem sokáig aztán megint csak osztrák viszi de az 460 ért a török meg most 530 ér ha sok van akkor 530 az fix és bárki felvásárlót felhív az mind töröknek gyűjt
a külföldi meg nem sok van ami van annak meg megint csak a felvásárlók gyűjtik szóval ugyan az .......
Segítséget szeretnék kérni:
Legyetek kedvesek magyar tarka húsmarha felvásárló kontaktokat küldeni nekem. Nagy segítség lenne!
Minél több helyről szeretnék ajánlatot kérni, ha éppen van eladó állat. Nem szeretem, ha szivatnak...
Mondjuk mindannyian az árral szemben úszunk, ezért is jó ez a fórum!
Fejér megyében vagyunk, de minden elérhetőség érdekel, külföldiek is.
Az önkormányzatnál bejelented, meg terület díjat kell fizetni attól függ hova teszed.
ha közterületre akkor az önkormányzatnak, ha bolt elé akkor a boltosnak.
tejautómatákról mi a véleményetek?
Nekem van 1, de tervezem még egy vásárlását mert nagyon bevált több mint a duplájáért tudom eladni a tejet.
naponta töltöm és átlagosan 5 liter marad benne. Azt meg megisszák az állatok.
holnap kiderül a neve talán de ma is meséltek már egy kecskeméti felvásárlóról mert van itt egy ismerős csak ő mindent rendesen csinál és ő már 460 at mondott a bikákért
azt mondta hogy aki normálisan mindent bevall meg leír meg számla meg minden az nem tudja venni 500 ért se
az én bikáim még csak 550 körül vannak de hagy mennyek azt mondom ilyen árnál ki tudja mi lesz még ebből lehet ezután már visszamegy 400 ra mert a török csak egy darabig viszi aztán nem lesz
Hali! Két hete MT bika 600 felett: 520,török vevőnek, HF meg még akkor sem kell ha 800 kiló .Azt mondják ,hogy Békés megyéből takarítanak ki minden állatot ,mert nincs etetnivaló. Ezért az összes nepper ott és a környéken les prédára. Ha valami konkrétumot tud valaki akkor írjon már, nem szégyen az ha valaki marhát tart.
valaki bika árról ???? nekem most 500 at mondanak MT re pedig 1 hónapja 530 ért vitték félek nagyon vissza fog esni az áruk ezért most elpasszolom öket !!!
ki mit tippel? pedig a forint az gyenge ugy hogy lehetne több is akár !!!
illetve h van-e minimum illetve maximum kritérium amire pályázni lehet(férőhely ,ívóvíz stb)?vagy meg van határozva h pl maximum 5re?kicsit döcögős kérdés de rem érted!
400 ért én is halottam most voltam hétvégén Szabolcsba !! de hát ott a kis falukba annyiért is megy !!!
dehát itt nálunk az alföldön kamion számra hordják a hízósertéseket főút mellett lakunk egy nap sok kamion megy itt el malaccal megpakolva szóval nehéz a helyzet de ez a 320 forintos ár is javulás a 250 hez képest is !!!
Így szokott ez lenni hogy ilyen árakat mondanak ,amikor meg teszik a kamionra mondják nincs meg a súly vagy vissza az ólba vagy pedig nem adnak érte max 420at,én legalábbis ífghy jártam, nem voltak csak 630 kilósak a 650-660 helyett nagy választásom nem volt ,mert kelett a pénz is ,meg a hely is a szaporulatok miatt.
az sem jó ötlet. a védelmi pénzből ami a területfelosztásért adok, vehetek évente 20 borjút....k.rva nehéz helyzetben van a mezőgazdaság. A tüntetések óta a 80%-os mélyrepülés történt.
1960 hozzászólás
Válasz #259. hozzászólásra
Minden aminek töke van és szarvasmarha.
Válasz #258. hozzászólásra
Magyartarkát?
ma kőrösi vásárban mondták hogy vmi Takács nevű átvevő 580+ÁFA áron veszi a bikákat. ennyiért már megérné hizlalni.
Válasz #256. hozzászólásra
Ez pontosan így van!
Válasz #255. hozzászólásra
Kreatívnak kell lenni és menni minden után ha a fórumon egyet írtak akkor egyet de amugy nem értem mért innen kell ajánlatot kérni meg telefon számokat bikákat most csak a török viszi és már nem sokáig aztán megint csak osztrák viszi de az 460 ért a török meg most 530 ér ha sok van akkor 530 az fix és bárki felvásárlót felhív az mind töröknek gyűjt
a külföldi meg nem sok van ami van annak meg megint csak a felvásárlók gyűjtik szóval ugyan az .......
Köszönöm! Eddig 1.
Válasz #253. hozzászólásra
HUNLAND TRADE Kft
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Legyetek kedvesek magyar tarka húsmarha felvásárló kontaktokat küldeni nekem. Nagy segítség lenne!
Minél több helyről szeretnék ajánlatot kérni, ha éppen van eladó állat. Nem szeretem, ha szivatnak...
Mondjuk mindannyian az árral szemben úszunk, ezért is jó ez a fórum!
Fejér megyében vagyunk, de minden elérhetőség érdekel, külföldiek is.
Erre az e-mailre kérném szépen:
csakvar@gmail.com
Előre is köszönöm!
Ja és 1 milliónál kezdődik az ára
Válasz #250. hozzászólásra
Az önkormányzatnál bejelented, meg terület díjat kell fizetni attól függ hova teszed.
ha közterületre akkor az önkormányzatnak, ha bolt elé akkor a boltosnak.
Válasz #244. hozzászólásra
Menyiért lehet beszerezni, engedéjeztetni kell e.
Az jó akkor be kell állítani még egy automatát
Válasz #247. hozzászólásra
nem, a 300-ból.
Válasz #246. hozzászólásra
150megy el a 3000 -ből vagy, hogy?
150-ből
Válasz #244. hozzászólásra
Az jó de mennyi megy el hány lityó mennyiből
tejautómatákról mi a véleményetek?
Nekem van 1, de tervezem még egy vásárlását mert nagyon bevált több mint a duplájáért tudom eladni a tejet.
naponta töltöm és átlagosan 5 liter marad benne. Azt meg megisszák az állatok.
Válasz #236. hozzászólásra
itt meg 5000-ért se kell a 150*120-as lucerna
Válasz #241. hozzászólásra
a malac nem baj ha 250/kg
a hízó remélem 400 lesz
Válasz #240. hozzászólásra
hát ez így van sajnos!!! a malac árról nem is beszélve nem soká megint eléri a 250 FT ot
Válasz #239. hozzászólásra
takarmány árak mennek felfelé de a jószág nem követi. még 1 olyan évet mint 2007 nem tudnánk átvészelni!
Válasz #238. hozzászólásra
holnap kiderül a neve talán de ma is meséltek már egy kecskeméti felvásárlóról mert van itt egy ismerős csak ő mindent rendesen csinál és ő már 460 at mondott a bikákért
azt mondta hogy aki normálisan mindent bevall meg leír meg számla meg minden az nem tudja venni 500 ért se
Válasz #235. hozzászólásra
Neve?
Válasz #236. hozzászólásra
az én bikáim még csak 550 körül vannak de hagy mennyek azt mondom ilyen árnál ki tudja mi lesz még ebből lehet ezután már visszamegy 400 ra mert a török csak egy darabig viszi aztán nem lesz
Válasz #235. hozzászólásra
Hali! Két hete MT bika 600 felett: 520,török vevőnek, HF meg még akkor sem kell ha 800 kiló .Azt mondják ,hogy Békés megyéből takarítanak ki minden állatot ,mert nincs etetnivaló. Ezért az összes nepper ott és a környéken les prédára. Ha valami konkrétumot tud valaki akkor írjon már, nem szégyen az ha valaki marhát tart.
valaki bika árról ???? nekem most 500 at mondanak MT re pedig 1 hónapja 530 ért vitték félek nagyon vissza fog esni az áruk ezért most elpasszolom öket !!!
ki mit tippel? pedig a forint az gyenge ugy hogy lehetne több is akár !!!
Kecskeméti felvásárlóról ki mit tud ?
Várhatóan 2011 tavasszal 1 éves tojótyúkokat szeretném lecserélni EU-s szabványoknak megfelelő ketrecben vannak tartva. kb 2500 db!Lehetőleg egyben. Vágásra, továbbtrtásra Hy-Line típusúak kb másfél kilósak.
Hívjon bizalommal!
0620 4651986
Jó estét mindenkinek .Én tapasztalatokat szeretnék gyüjteni hogy érdemes e a Hereford bikákkat tartani és a felvásárlok mennyiért vásárolják fell.
Válasz #231. hozzászólásra
napos 40 körül
Magyartarka üszőre tud valaki árat mondani?
Válasz #228. hozzászólásra
kicsit megkésve
80/2008. (VI. 24.) FVM-rendelettel módosított 140/2007. (XI. 28.) FVM-rendelet
ma este 11 kor én is találkoztam a törökkel de nem tőlünk vitt bikát hanem ismerőstől és mentem fuvarozni 6 bikát 530 ért vette 500kiloig
azt mondták hogy a török állam 1000 bikát vesz magának hadseregnek meg ilyeneknek és azért gyűjtik most!!!
Válasz #224. hozzászólásra
rendeletszámot tudsz mondani róla?
az engem is érdekel hogy ki pályázhat rá!!
illetve h van-e minimum illetve maximum kritérium amire pályázni lehet(férőhely ,ívóvíz stb)?vagy meg van határozva h pl maximum 5re?kicsit döcögős kérdés de rem érted!
értem...közben utána olvastam h lehet több mindenre(férőhely stb) pályázni!az összegről lehet vmit tudni ill. h meddig lehet pályázni?
Válasz #223. hozzászólásra
ivóvíz minőségű itatóvíz ill az állati fehérje mentes takarmány miatt szoktunk pályázni és eddig mindig meg is kaptuk.
Állatjóléti támogatásról tud vki vmit?hogyan is működik ez, mi kell hozzá h igényelhesd?kap ilyet egyáltalán valaki?várom a tapasztalatokat.
Válasz #214. hozzászólásra
Merre igérték az 500-550 Ft?
Itt a három turbános, a tolmács, meg a magyar kereskedő csak 400 nettót igért a magyartarkáért.
Q7-el....szlovák rendszámmal ?????????????
Válasz #217. hozzászólásra
A Magyartarka az súlytól függetlenül ennyi.
Hajdú Biharban mennyi körül mozog az ár?emelkedés ki néz?
Válasz #216. hozzászólásra
400 ért én is halottam most voltam hétvégén Szabolcsba !! de hát ott a kis falukba annyiért is megy !!!
dehát itt nálunk az alföldön kamion számra hordják a hízósertéseket főút mellett lakunk egy nap sok kamion megy itt el malaccal megpakolva szóval nehéz a helyzet de ez a 320 forintos ár is javulás a 250 hez képest is !!!
Így szokott ez lenni hogy ilyen árakat mondanak ,amikor meg teszik a kamionra mondják nincs meg a súly vagy vissza az ólba vagy pedig nem adnak érte max 420at,én legalábbis ífghy jártam, nem voltak csak 630 kilósak a 650-660 helyett nagy választásom nem volt ,mert kelett a pénz is ,meg a hely is a szaporulatok miatt.
Válasz #215. hozzászólásra
Az igen én már most 400ért qdom a hízónak kilóját,igaz én monopolhelyzetben vagyok,nem sok van itt a környéken.Borsod megye északi része.
jah akkor nem irtam érthetően !!
én malac hízó ra gondoltam nem bikára de jo ezt is tudni !!!
Válasz #213. hozzászólásra
Magyartarka 500-550 Ft
Holstein 500 Kg felett 340-380 Ft
És három turbános jött egy tolmáccsal megnézni őket...
ki tud nekem jelenlegi hízó felvásárlási árakat mondani ???
mert azt mondják lehet várni kéne az eladással mert menni fog fel az ára de nem tudom mi van, erre már 320 ft is mondanak
Válasz #211. hozzászólásra
az sem jó ötlet. a védelmi pénzből ami a területfelosztásért adok, vehetek évente 20 borjút....k.rva nehéz helyzetben van a mezőgazdaság. A tüntetések óta a 80%-os mélyrepülés történt.
Válasz #210. hozzászólásra
Futtass nőket jobban jársz.