Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ilynekor szokott lemenni egy kicsit decemberre mert a hegyekböl aki nagy mennyiségben tart husmarhát szabadon persze nem magyarországon :D attol télire levezetik öket egyből a vágohidra azt olyankor minden vágohid fullon van idehaza meg nincs akkora kereslet ,utána tavasszal lesz egy kis időszak amikor megint megy fel
drága barátom itt az ideje váltani magyartarkára :D nálunk alapelv hogy ami fekete fehér az nem ,néha bekerül vörösfriz de attol gyorsan meg szabadulunk
de már ahogy nézem a borjak is nagyon drágák lettek mert egy választási bika mt borju 110 ezerért árulnak az meg az jo ár.
szoval nem véletlenül magyar a magyartarka nem voltak hülyék az ősök se :D
Válasz #55. hozzászólásra
Fríz felénk is 380 de volt olyan akinek nagyon kellett az vitte a 6 mázsás frízt 420-ba . De a vörösök is 480-ba mennek felénk
Drága Barátaim! Ti itt 500, 530Ft-okkal dobálóztok hízóbika árakkal kapcsolatban .Mi hf-et hizlalunk és a kereskedő "390 Ft-ot " ajánlott! Miről beszéltek???
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy van 25 hektár legelőm,dimbes-dombos elég gyenge.Milyen húsmarhát lenne érdemes ezen tartani,ami megél ezen és igénytelen.És a szaporulatot el lehet adni.
hát még nem ismerem haveron keresztül megy az üzlet mert 8 bikáért már inkább eljön a kamion mint 3 darabért és igy összefogtunk.
amugy meg helyben készpénzel fizet ha jol halottam:S ugy hogy számot meg ilyeneket nem tok de akkor valoszinu hogy jo ár ha nem halott senki ilyet
Sajna nem tudok még ilyet sem amit irtál az az 500 ft-os kereskedő merre nyomul megbizható-e, mikor fizet?
Ha tudod lécci küld el a nevét és számát nekem is lenne egy két bika.
gezebok@gmail.com
helo! az után szeretnék érdeklődni hogy tudja e valaki mennyi pénzért megy manapság a hizottbika mert lenne 3 darab leadni és itt egy felvásárlo 500 ft/kg ot kinál érte. csak kiváncsi vagyok hogy ki mit tud ??meg hogy megéri e vagy lehet hogy még emelkedni fog az ára
a számot elküldtem és mi ritkán adunk le bikát de ez is ugy volt hogy ismerös szolt ö meg 3 at adott le de több helyről gyujtogetnek biztos meg lehet velük egyezzni
Szevasz pici,ha nem lenne nagy kérés,nekem is el tudod küldeni a számukat,e-mailcímem:t-16@freemail.hu,előre is köszi.te mennyit szoktál egyszerre leadni,meg milyen távol vannak tőled ezek a felvásárlók?mert nekem mindig az a problémám hogy én kb egyszerre max 8-10 et tudok leadni annyiért meg nem nagyon jönnek fel mert nincs egy kamionnal ,több meg nincs err felé mert sokan felszámolták,meg e-mail-be írd már le hogy hová valók ,nagyon szépen köszi előre is.
sajne nem lett elmenteve a szám de azt igérték holnap délután elküldik nekem de nem szeretném kiirni forumba a számát ha gondolod e mailre elküldöm
és bocsi hogy ennyire elhuzom de nekünk is már csak bikát kellett vinni mi nem beszéltunk vele telefonon hanem haveron kersztul
aha mi is olaszba szoktuk adni de az 400 ft adot volna ezek meg szoltak hogy már ma viszik és 430 ért és papir se kellett ugy hogy most ezt választottuk
1960 hozzászólás
Válasz #59. hozzászólásra
ilynekor szokott lemenni egy kicsit decemberre mert a hegyekböl aki nagy mennyiségben tart husmarhát szabadon persze nem magyarországon :D attol télire levezetik öket egyből a vágohidra azt olyankor minden vágohid fullon van idehaza meg nincs akkora kereslet ,utána tavasszal lesz egy kis időszak amikor megint megy fel
állítólag most megint megindult lefelé az ár.
drága barátom itt az ideje váltani magyartarkára :D nálunk alapelv hogy ami fekete fehér az nem ,néha bekerül vörösfriz de attol gyorsan meg szabadulunk
de már ahogy nézem a borjak is nagyon drágák lettek mert egy választási bika mt borju 110 ezerért árulnak az meg az jo ár.
szoval nem véletlenül magyar a magyartarka nem voltak hülyék az ősök se :D
Fríz felénk is 380 de volt olyan akinek nagyon kellett az vitte a 6 mázsás frízt 420-ba . De a vörösök is 480-ba mennek felénk
Mert a hf-nek valóban olyan az ára. Nekem is van ez is meg az is. De a frízekből egyre kevesebb.
Drága Barátaim! Ti itt 500, 530Ft-okkal dobálóztok hízóbika árakkal kapcsolatban .Mi hf-et hizlalunk és a kereskedő "390 Ft-ot " ajánlott! Miről beszéltek???
Válasz #53. hozzászólásra
magyar tarka szerintem
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy van 25 hektár legelőm,dimbes-dombos elég gyenge.Milyen húsmarhát lenne érdemes ezen tartani,ami megél ezen és igénytelen.És a szaporulatot el lehet adni.
Válasz #51. hozzászólásra
Felétek mennyiért megy a disznó?
Válasz #50. hozzászólásra
Nálunk a plafon ár 1,75€.
én meg ma már 530 forintot halottam :D:D
AZT HALLOTTAM 610+ ÁFÁ-ÉRT VESZIK A HÚSBIKÁKAT.
TALÁN A ANGUS TENY. EGYESÜLETE?
nekünk van 63 hizlalt bika charolais és limusin meg a kettő keresztezettje.az apraja 400-500kg a nagyok 600kg fölött
IRJATOK MÁR LÉGYSZI VALAMI KERESKEDÖT MERT LENNE BIKA ELADÓ MERRE ÉRDEKLÖDJEK ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
Válasz #45. hozzászólásra
hy!
hát még nem ismerem haveron keresztül megy az üzlet mert 8 bikáért már inkább eljön a kamion mint 3 darabért és igy összefogtunk.
amugy meg helyben készpénzel fizet ha jol halottam:S ugy hogy számot meg ilyeneket nem tok de akkor valoszinu hogy jo ár ha nem halott senki ilyet
Válasz #44. hozzászólásra
Hali
Sajna nem tudok még ilyet sem amit irtál az az 500 ft-os kereskedő merre nyomul megbizható-e, mikor fizet?
Ha tudod lécci küld el a nevét és számát nekem is lenne egy két bika.
gezebok@gmail.com
helo! az után szeretnék érdeklődni hogy tudja e valaki mennyi pénzért megy manapság a hizottbika mert lenne 3 darab leadni és itt egy felvásárlo 500 ft/kg ot kinál érte. csak kiváncsi vagyok hogy ki mit tud ??meg hogy megéri e vagy lehet hogy még emelkedni fog az ára
Sziasztok!Nekem annak a felvásárlónak az elérhetősége kellene,aki 620/kg-ért veszi a borjút.Megköszönném ha valaki sürgősen elküldené! köszi!
180kg"levonás nélkűl":620
180-250kg:560
600kg-ig:460
600kg-tól:420 volt 3hete!!
Válasz #40. hozzászólásra
én egy hete hallottam 600kg alattira 460 ft /kg a felettit nem tom
SZIASZTOK! ÉRDEKLŐDNÉK TUD-E VALAKI HIZOTTBIKA ÁRAKRÓL? 400-600KG OS ÉS 600KG FELETTI ÁRAK ÉRDEKELNÉNEK!
Válasz #37. hozzászólásra
köszönöm a tel. számot !
Válasz #37. hozzászólásra
Előre is kössz!
Válasz #36. hozzászólásra
már lassan ja
Válasz #34. hozzászólásra
Hű öcsém ,még a végén kapsz a felvásárlótól jutalékot.:-)))
Válasz #34. hozzászólásra
Hali nekem is lenne leadni való bikám lécci küld el a számot ha lehet.
gezebok@gmail.com
Válasz #33. hozzászólásra
a számot elküldtem és mi ritkán adunk le bikát de ez is ugy volt hogy ismerös szolt ö meg 3 at adott le de több helyről gyujtogetnek biztos meg lehet velük egyezzni
Szevasz pici,ha nem lenne nagy kérés,nekem is el tudod küldeni a számukat,e-mailcímem:t-16@freemail.hu,előre is köszi.te mennyit szoktál egyszerre leadni,meg milyen távol vannak tőled ezek a felvásárlók?mert nekem mindig az a problémám hogy én kb egyszerre max 8-10 et tudok leadni annyiért meg nem nagyon jönnek fel mert nincs egy kamionnal ,több meg nincs err felé mert sokan felszámolták,meg e-mail-be írd már le hogy hová valók ,nagyon szépen köszi előre is.
Válasz #31. hozzászólásra
Én is bikákat tartok, hizlalok.magyart.,limousin, charolais, meg ha a kényszer rávisz akkor h.f.
a számot várom ide:
trakkeress@citromail.hu
Válasz #29. hozzászólásra
sajne nem lett elmenteve a szám de azt igérték holnap délután elküldik nekem de nem szeretném kiirni forumba a számát ha gondolod e mailre elküldöm
és bocsi hogy ennyire elhuzom de nekünk is már csak bikát kellett vinni mi nem beszéltunk vele telefonon hanem haveron kersztul
Válasz #29. hozzászólásra
holnap valoszinu délután remélem még meg van
Válasz #28. hozzászólásra
megkérnélek rá.
előre is köszönöm.
Válasz #27. hozzászólásra
:D:D hát igazábol vaterom volt ott és ismerősünkön kersztül történt az egész de ha gondolod holnap megkérdezem mert most hirtelen nem tom
Válasz #26. hozzászólásra
az elérhetőségüket megadod ?
Válasz #25. hozzászólásra
aha mi is olaszba szoktuk adni de az 400 ft adot volna ezek meg szoltak hogy már ma viszik és 430 ért és papir se kellett ugy hogy most ezt választottuk
Válasz #24. hozzászólásra
általában görögbe szokták vinni a nagyokat, a símákat olaszba. egy éve volt szállítás akkor 470 ft volt kg-ja.
Válasz #23. hozzászólásra
Szolnok :D én nem tom most milyen kihatással van ez errre lehet van benne valami
Válasz #22. hozzászólásra
merre laksz ?
őszintén: keveselltem az euro árfolyam miatt, amit kínáltak.
Válasz #21. hozzászólásra
osztrák asszem igen
Válasz #20. hozzászólásra
export ?
Válasz #19. hozzászólásra
tőlunk magyartarka bikátt vittek 560 kilo volt és pairnélkül 430 ért vitték 1 honapja kb
hízott hús bikára ma kaptam 410 ft-os árajánlatott. (nettó)
Válasz #7. hozzászólásra
Na az tényleg jó ár nagyon!!!!Szerintem jók azok a holstein bikák nekem is az van!!!
Válasz #16. hozzászólásra
Neked is.
Válasz #14. hozzászólásra
jó éjt.
Válasz #14. hozzászólásra
nem.
csak ismerős a terep, telep.
Válasz #13. hozzászólásra
Te is a környékben vagy?
Válasz #12. hozzászólásra
mezőfalvi gazdaság
Válasz #11. hozzászólásra
1 Világospusztáról tudok a környékben,Tác mellett,arra gondoltál?1ébként én kálozi vagyok,a haver hozott a napokban Kiscsériből,ott van ennyiért.
Válasz #9. hozzászólásra
világospuszta ?