Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Poénok új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- IH Cyclo vetőgép új
- MTZ 1221 traktor új
- Epertermelés új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Manitou rakodógépek új
Cikkajánló

7 hozzászólás
Válasz #6. hozzászólásra
hopsz tegnap megtörtént akkor pasz , pedig Dánoson még van alma.
Válasz #5. hozzászólásra
Lé almásba kell írni , mindjárt elő keresem
szomorú, de pár héten bellül megpróbálom a bort....
Válasz #3. hozzászólásra
Pálinkát sikerült de nagyon karcos lett, pedig ki magozva lehámozva, meg ecetet is bor helyet .
Kár pedig lenne benne pénz, már sikerült valakinek valami eredményt felmutatni e téren?
Hogyan próbálkoztatok milyen módszerrel?
Válasz #1. hozzászólásra

Mifelénk sokan sokat kisérleteztek almaborral a legjobb esetekbenn is csak olá ecet lett a vége.
A topic nyitásának ötlete egy olvasónktól jött levél alapján született:
Tisztelt Agroinform!
Nem lennének bajban az almatermesztők ha a szőlő erjesztés után felszabaduló saválló tartályokba tört almát erjesztenének és a MAGYAR boltokban eladnák mint sört!! (K-Cider) vagy bort. Nincs alma bor sehol. Sárközi János