Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.05 FtUSD391.85 FtCHF443.26 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz *** HM *** #3731. hozzászólásáraSzárny nem kell, henger viszont valami nehezebb darab (cambridge?). Kifejezetten rögös szokott lenni. Lejjebb írtam róla.
Válasz Bárány #3729. hozzászólására140 lohoz mar szerintem siman lehetne 4 fej is. Igaz nem ismerem a foldeidet. En bizom benne, hogy elbirja majd a traktor, ha nem is mindjart teljes melysegben. Igy 2,6m szeles a hatso henger, kapak 2,25re vannak, traktorszelesseget igy elviszi.
Válasz *** HM *** #3728. hozzászólásáraVan háromkéses is, meg mindenféle variáció hengerre is. A négy tényleg sok lenne, de a lóerő miatt. A vas elég bitang (ahogy szanberg mondaná).
Válasz Bárány #3725. hozzászólásáraSzia, lengyel gyartmany, kis gyarto, elsore elegge jol meretezettnek tunnik a vaz, gondolom nem komoly acel igy merettel kompenzaltak. Nem is konnyu szerkezet. Van tobbfele hengerrel, nekem ez volt szimpatikus, nyari szarazsagban remelem torni fogja a hantokat. Egyutt vettem egy gruberral igy a fuvar is jobban jott ki. Itt vannak a termekeik. http://www.dziekan-maszynyrolnicze.pl/about.html
2 het alatt legyartottak, az ara barati volt, reszletek mailben.
B.
Válasz Bigiboy77 #3723. hozzászólásáraJól néz ki, és tetszik a sok henger! Csak pár kérdés: milyen gyártmány, ki forgalmazza, és persze mennyibe került?
Válasz Batka #3717. hozzászólásáraKépzeld el azt a hirdetést a Leták Fan Club (LFC ) oldalán: Új altalajlazítónkhoz megfelelő talajt keresünk! Jelentkezéseket "langyos víz" jeligére várjuk!
Válasz Bárány #3688. hozzászólásáraIlyen crosskill henger jó lehete lazító után, vagy milyen hengertípusra gondoltál, hogy nehéz is legyen, meg a köttött földet szétverje? Most guberáltam a méh telepen.
Válasz Bárány #3713. hozzászólásáraAgyontaposod, mert nem győzöd lehordani róla azt a sok kukoricát, ami megterem rajta! Szóval nem hinném, hogy cserélni akarnál....
950mm magas a váz, a kések távolsága pozicionálható 600-800 mm között, a szárnyak levehetők, kisebb és nagyobb munkaszélességre cserélhetők, két kerékkel olcsóbb lenne, csak az a kérdés, h milyen kerékkel?
Válasz JOSEY #3695. hozzászólásáraMilyen váz kés stb méretei vannak ezeknek?
Távolságok kések között?
Alul kés milyen széles ,szárnyak?
Csak 2 kerékkel mennyi ft lenne?
Válasz *** HM *** #3701. hozzászólásáraAz eredeti, rövidebb késekkel 50 cm-en lazítva is összehúzta a szalmát. Megreklamáltam, erre ezeket hozták helyettük.
Itt van még egy kép az anyagminőség illusztrálására (kisebb mértékben a jobb szélső kés is elcsavarodott):
4949 hozzászólás
Válasz JOSEY #3710. hozzászólásáraSacc ár?
Nem fontos ide
Válasz VMisi #3744. hozzászólásáraMegveszem dísznek a ház elé!
Válasz *** HM *** #3746. hozzászólásáraBe az udvarra, mi???
Válasz VMisi #3744. hozzászólásáraAz a 70es zetor vitte a figyeld.
Válasz VMisi #3744. hozzászólásáraVibrolaz! Ez szét szedte a rábákat is!
Válasz Bárány #3743. hozzászólásáraMEGTALÁLTAM!!!!!! Ez kell Neked:
Masszív, olcsó, nem gagyi!
Válasz Claaastra #3741. hozzászólásáraBocs, akkor rosszul emlékeztem. (mostantól meg jobban vigyázok rá.)
Válasz Claaastra #3739. hozzászólásáraMost nézem, többen is árulják. Üsd be a Googleba! RXA-30
Válasz Bárány #3740. hozzászólásárabammeg 3-400 juró
Válasz Claaastra #3739. hozzászólásáraRXA-30 (asszem) A Szegána honlapján meg lehet találni.
Válasz Bárány #3738. hozzászólásáraoff mi az antenna tipusa?
Válasz *** HM *** #3736. hozzászólásáraA súlya miatt gondoltam, meg külön menetben próbáltam és jó volt. (Ezt is írtam már. )
Válasz *** HM *** #3735. hozzászólására70 meg egy kicsi.
Válasz Bárány #3733. hozzászólásáraC. nem roppant csak zár morzsolgat tömörit ...ilyesmik.... nincs is a lazítókra rakva nagyon....
Válasz Bárány #3733. hozzászólásáraJóvanno emlékszünk
Hány q a tr?
Válasz Bigiboy77 #3732. hozzászólásáraVolt már lazítóm, van mihez tartani.
Válasz *** HM *** #3731. hozzászólásáraSzárny nem kell, henger viszont valami nehezebb darab (cambridge?). Kifejezetten rögös szokott lenni. Lejjebb írtam róla.
Válasz Bárány #3729. hozzászólására140 lohoz mar szerintem siman lehetne 4 fej is. Igaz nem ismerem a foldeidet. En bizom benne, hogy elbirja majd a traktor, ha nem is mindjart teljes melysegben. Igy 2,6m szeles a hatso henger, kapak 2,25re vannak, traktorszelesseget igy elviszi.
Válasz Bárány #3730. hozzászólásáraKell szárny?
Kell henger?
Van hogy csak csík marad nincs hantolás.
Válasz *** HM *** #3728. hozzászólásáraVan háromkéses is, meg mindenféle variáció hengerre is. A négy tényleg sok lenne, de a lóerő miatt. A vas elég bitang (ahogy szanberg mondaná).
Válasz Bigiboy77 #3727. hozzászólásáraKöszi, pillanatnyilag ennyi elég. Egyelőre csak gyűjtöm az infókat.
Válasz Bárány #3725. hozzászólására4 szárnyas késnek van ám ellenállása bírja e a függesztőcuccos majd
Válasz Bárány #3725. hozzászólásáraSzia, lengyel gyartmany, kis gyarto, elsore elegge jol meretezettnek tunnik a vaz, gondolom nem komoly acel igy merettel kompenzaltak. Nem is konnyu szerkezet. Van tobbfele hengerrel, nekem ez volt szimpatikus, nyari szarazsagban remelem torni fogja a hantokat. Egyutt vettem egy gruberral igy a fuvar is jobban jott ki. Itt vannak a termekeik. http://www.dziekan-maszynyrolnicze.pl/about.html
2 het alatt legyartottak, az ara barati volt, reszletek mailben.
B.
Válasz Bárány #3725. hozzászólásáraDZIEKAN lengyel gyártmány
Válasz Bigiboy77 #3723. hozzászólásáraJól néz ki, és tetszik a sok henger! Csak pár kérdés: milyen gyártmány, ki forgalmazza, és persze mennyibe került?
Válasz raba.steiger.320 #3722. hozzászólásáraA lentebb általam berakottat(2kés) egy új korában 120-assal...
Válasz Bárány #3679. hozzászólásáraEn most vettem egy ilyet. Van 3 keses is.
Válasz csoppika #3721. hozzászólásáraMekkora gépel akarod húzni azért nem mindegy.
Válasz *** HM *** #3709. hozzászólásáraAz én szerelvényem azért olcsóbb kategória
Válasz Bárány #3719. hozzászólásáraNem rossz ötlet, de vigyázz nehogy "elraboljanak" marketingesnek!!
Válasz Batka #3717. hozzászólásáraKépzeld el azt a hirdetést a Leták Fan Club (LFC ) oldalán: Új altalajlazítónkhoz megfelelő talajt keresünk! Jelentkezéseket "langyos víz" jeligére várjuk!
Válasz Berkó_ #3716. hozzászólásáraAkár ilyen is jó lehet.
Válasz Bárány #3715. hozzászólásáraVégül is minden géphez meg lehet találni a megfelelő talajt, már akinek a márkahűség fontos!!
Válasz Bárány #3688. hozzászólásáraIlyen crosskill henger jó lehete lazító után, vagy milyen hengertípusra gondoltál, hogy nehéz is legyen, meg a köttött földet szétverje? Most guberáltam a méh telepen.
Válasz Batka #3714. hozzászólásáraHacsak nem egy Leták lazító kedvéért.
Válasz Bárány #3713. hozzászólásáraAgyontaposod, mert nem győzöd lehordani róla azt a sok kukoricát, ami megterem rajta! Szóval nem hinném, hogy cserélni akarnál....
Válasz Mézga #3712. hozzászólásáraJa! Meg a földeket, mert túl kötöttek!
Válasz Bárány #3691. hozzászólásáraa trakit kéne lecserélni! túl erős
Válasz JOSEY #3710. hozzászólásáraGumi
Szélessel
Válasz *** HM *** #3708. hozzászólásáraszia!
nos egy hadititkot árulok el:
950mm magas a váz, a kések távolsága pozicionálható 600-800 mm között, a szárnyak levehetők, kisebb és nagyobb munkaszélességre cserélhetők, két kerékkel olcsóbb lenne, csak az a kérdés, h milyen kerékkel?
Csoppi ....Crystal ....helti tiszta te...
http://www.youtube.com/watch?v=1vEfQUwep2k
Válasz JOSEY #3695. hozzászólásáraMilyen váz kés stb méretei vannak ezeknek?
Távolságok kések között?
Alul kés milyen széles ,szárnyak?
Csak 2 kerékkel mennyi ft lenne?
Válasz Bárány #3706. hozzászólásáraAha, ez fos.
Válasz Büresz #3705. hozzászólásáraAz nem látszik a képen, azért írtam oda.
Válasz Bárány #3704. hozzászólásáraHol van rajt a jobb szélső?
Válasz *** HM *** #3701. hozzászólásáraAz eredeti, rövidebb késekkel 50 cm-en lazítva is összehúzta a szalmát. Megreklamáltam, erre ezeket hozták helyettük.
Itt van még egy kép az anyagminőség illusztrálására (kisebb mértékben a jobb szélső kés is elcsavarodott):
Válasz csoppika #3702. hozzászólásáraMég a kleberbe ha beleszakajtott volna akkor lett volna csak halleluja
Válasz *** HM *** #3701. hozzászólásáraNe szidd a "tervezőt"... Biztos Mtzben gondolkozik...
Válasz Bárány #3691. hozzászólásáraAzt gondolták a késeket lerakod maxra oszt birja 1mren is majd vagy mi?
Bazi 1 konstrukció az tuti
Válasz VMisi #3698. hozzászólásáraNincs semmi. Ha az első törne, vinne mindent...