Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz D-032-a #1855. hozzászólásáraSzerinted ha nem lennék csapatjátékos, válaszolnék tíz embernek egyszerre.
Én akkor is megadom a tiszteletet ha nem ismerlek.
És elfogadom a véleményedet akár pozitív akár negatív.
Válasz .Richard. #1854. hozzászólásáraVan a fiú programtervező informatikus
A lány grafikus.
Remélem egy pár év múlva én is mérgelődhetek a kis unokákkal.
Higgy nekem olyan hamar felnőnek ,és akkor szeretettel fogsz emlékezni a porszívós esetre.
Válasz Gabzso #1850. hozzászólásáraAz elöbb a fiammal civakodtam'mert a jàtèkporszivoval akart aludni'ami a lànyomè. Tetszik neki'ahogy bugyog miutàn szìv aztà ugràlnak benne a műannyag szemetimitàciok. A màsik meg befosik'ha tönkre teszi. Na ez itt a problèma'nem a fórum depi!neked van unokàd 'vqgy sajàt'stb? Sokat segitàm'ha amugy nem tud az ember magàtól megőrülni!egy kollèga anno azt mondta'a gyerek totàl amyagi vesztesèg. Azòta kèsz pszihopata lett gyerek nèlkül. Mint egy fakir. Komolyan veszi az èletet. Ja' most elaludt ès elengedte a porszìvót!
Válasz VMisi #1851. hozzászólásáraBuli apraja falván.
Jó pár oldalt lapozz vissza .
Jól szét lett barmolva az oldal,bünti lesz, tuti nem hoz semmit a mikulás csak virgácsot.
Válasz .Richard. #1848. hozzászólásáraSzerinted ezt lehet komolyan venni.
Egy kicsit fel kell emelni néha a fedőt.
A való életben ezt a hangnemet úgy sem merné senki megengedni magának.Én egy jó szelep vagyok.
Válasz D-032-a #1843. hozzászólásáraNeked kéne olvasni mert én senkinek nem szóltam vagy írtam.Egyszerűen minden átmenet nélkül egy teljesen a témához nem illő helyen, velem kezdtek példálózni.
És rám írtak nézzek át már megint én vagyok a téma.
Ennyi. Gondolom egyedül nem lennél ilyen bátor fő a csapatszellem.Szépen tudsz írni úrhoz,hölgyhöz méltóan.
Válasz Gabzso #1842. hozzászólásáraTeljes mértékben igazat adok most,mert én tanulni,és tapasztalatokat olvasni jövök fell!neked is csak olvasnod kellene!nem vagyunk egyformák,én nem értrk demihez,te elentétbe mindenhezz ezt mindeki tudja, na mára ennyi a zene boldogitson
Válasz Gabzso #1839. hozzászólásáraNem zavar, hogy a sz@rkavarástól érzed jól magad?
Ez szegénységi bizonyítvány.
Ha intelligens ember lennél, akkor te is látnád, hogy nem tudod, ki kicsoda a fórumon és nem tudod, hogy miről beszélgetnek egymással a fórumozók, de te mégis bele vauzol.
Ha tényleg lenne egy kis sütnivalód, akkor azt is tudnád, hogy ahhoz hogy nő legyen valaki nem elég a p.na!
Válasz kelemen0422 #1840. hozzászólásáraAz a baj ,hogy te mindig akkor kerülsz elő ha buli van.Mert szakmai kérdésekben még egyszer sem láttalak.A többiek legalább értenek ahhoz amit csinálnak és ez becsülendő.
Válasz Gabzso #1837. hozzászólásáraNekem nem kell töled tudni,hogy a saját gazdaságom Én irányitom,az a baj ,hogy kitalálsz valamit hülyeséget és el is hiszed,mindig túlkombinálod a dolgokat.
Válasz Gabzso #1833. hozzászólásáraAkkor egymàssal ugraszd össze az ipsèket'ne sajàt magaddal! csak add meg az ütemet'azt dül a dominó'te meg csak nèzed.
Válasz Gabzso #1822. hozzászólásáraMeg tulajok akkikel beszélgetsz rólunk,meg probálsz fenyegetni velük,csak azt nem tudjuk kikröl beszélsz,mert az itt forúmozók 99 százaléka saját maga a gazda
Válasz mtz1221 #1823. hozzászólásáraOtthon úgy sem mernek, így látatlanban kajakabb.
Had fújják a gőzt, valahol ki kell adni mert még a végén kipukkadnak.
Válasz Bárány #1821. hozzászólásáraNa én nem tudtam,csak gondoltam.Többiek ha tudtátok mi a f@sznak álltatok össze vele vitázni ?? Egyikőtök sem nős ?? Én már meg sem hallom az asszony mit mond,csak azt a részét amit akarok.
Válasz mtz1221 #1815. hozzászólásáraDiesel Tibit kérdezd ö ismer.
Bírom a strapát ami nem öl meg az megerősít.
Gyerekkorom óta csak fiúk között vagyok, ezért az agyam egy pozitív átalakuláson esett át.Nem esek kétségbe ha letörik a körmöm.
Bocs nem akarok cinikusnak látszani de most pont nyomják az ajtót ezerrel.
Válasz broll79 #1818. hozzászólásáraIgen,gondolom ezt neked nem kell ecsetelni hogy a hold valóban katesztrális hold ami 5755m2=16 qadrát=1600 négyszög öl
Válasz Hogel #1797. hozzászólására6 hektár, mert az 60 000m2 , ami 10 hold, mrt egy hold 6000m2, azaz 1600 négyszögöl
Ki mennyiért lazít egy öl homokot?
Válasz .Richard. #1809. hozzászólásáraPont így kéne összetartani fontosabb ügyekben is, akkor lenne igazán tuti a buli.Remélem egyszer lesz alkalmam személyesen is találkozni veletek.
Mesélni már sokat meséltek rólatok.De én szeretem a személyes benyomást.Gyúrok vazeg ,hogy álljam a sarat.
Válasz Gabzso #1794. hozzászólására“Szerénység Virág elvtárs, szerénység...
Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység...”
Bástya elvtárs után szabadon
2858 hozzászólás
Válasz Gabzso #1856. hozzászólásáraazè ne siessenek'annyira'had figyeljem a dolgokat!
Válasz D-032-a #1855. hozzászólásáraSzerinted ha nem lennék csapatjátékos, válaszolnék tíz embernek egyszerre.
Én akkor is megadom a tiszteletet ha nem ismerlek.
És elfogadom a véleményedet akár pozitív akár negatív.
Válasz .Richard. #1854. hozzászólásáraVan a fiú programtervező informatikus
A lány grafikus.
Remélem egy pár év múlva én is mérgelődhetek a kis unokákkal.
Higgy nekem olyan hamar felnőnek ,és akkor szeretettel fogsz emlékezni a porszívós esetre.
Válasz Gabzso #1850. hozzászólására "...fő a csapatszellem"
- Nem óhajtasz a csapathoz tartozni?
Valakinek szóvá tetted az itteni haverjait.
- Te nem akarsz haver lenni?
Válasz Gabzso #1850. hozzászólásáraAz elöbb a fiammal civakodtam'mert a jàtèkporszivoval akart aludni'ami a lànyomè. Tetszik neki'ahogy bugyog miutàn szìv aztà ugràlnak benne a műannyag szemetimitàciok. A màsik meg befosik'ha tönkre teszi. Na ez itt a problèma'nem a fórum depi!neked van unokàd 'vqgy sajàt'stb? Sokat segitàm'ha amugy nem tud az ember magàtól megőrülni!egy kollèga anno azt mondta'a gyerek totàl amyagi vesztesèg. Azòta kèsz pszihopata lett gyerek nèlkül. Mint egy fakir. Komolyan veszi az èletet. Ja' most elaludt ès elengedte a porszìvót!
Válasz VMisi #1851. hozzászólásáraBuli apraja falván.
Jó pár oldalt lapozz vissza .
Jól szét lett barmolva az oldal,bünti lesz, tuti nem hoz semmit a mikulás csak virgácsot.
Válasz .Richard. #1848. hozzászólásáraSzerinted ezt lehet komolyan venni.
Egy kicsit fel kell emelni néha a fedőt.
A való életben ezt a hangnemet úgy sem merné senki megengedni magának.Én egy jó szelep vagyok.
Húú, itt meg mi van??
Vissza kellene olvasni úgy érzem.
Válasz D-032-a #1843. hozzászólásáraNeked kéne olvasni mert én senkinek nem szóltam vagy írtam.Egyszerűen minden átmenet nélkül egy teljesen a témához nem illő helyen, velem kezdtek példálózni.
És rám írtak nézzek át már megint én vagyok a téma.
Ennyi. Gondolom egyedül nem lennél ilyen bátor fő a csapatszellem.Szépen tudsz írni úrhoz,hölgyhöz méltóan.
Az én avatar képem pedig a monoceros bocikeus, azaz a mesebeli egyszarvú boci
Válasz Gabzso #1841. hozzászólásáraez nem gonoszsàg! A lelket àpolni kell! de nem kökomolyan venni!
Válasz Gabzso #1842. hozzászólásáraTeljes mértékben igazat adok most,mert én tanulni,és tapasztalatokat olvasni jövök fell!neked is csak olvasnod kellene!nem vagyunk egyformák,én nem értrk demihez,te elentétbe mindenhezz ezt mindeki tudja, na mára ennyi a zene boldogitson
Válasz D-032-a #1843. hozzászólásáraRitka pillanatok egyike, de ismét maximális tisztelet.
Válasz D-032-a #1843. hozzászólásáraAmúgy szerintem elég
Válasz mtz1221 #1823. hozzászólására
Válasz Gabzso #1839. hozzászólásáraNem zavar, hogy a sz@rkavarástól érzed jól magad?
Ez szegénységi bizonyítvány.
Ha intelligens ember lennél, akkor te is látnád, hogy nem tudod, ki kicsoda a fórumon és nem tudod, hogy miről beszélgetnek egymással a fórumozók, de te mégis bele vauzol.
Ha tényleg lenne egy kis sütnivalód, akkor azt is tudnád, hogy ahhoz hogy nő legyen valaki nem elég a p.na!
Válasz kelemen0422 #1840. hozzászólásáraAz a baj ,hogy te mindig akkor kerülsz elő ha buli van.Mert szakmai kérdésekben még egyszer sem láttalak.A többiek legalább értenek ahhoz amit csinálnak és ez becsülendő.
Válasz .Richard. #1838. hozzászólásáraAz egészséges adok kapok az jó, de a gonoszság az nem az én terepem.
Válasz Gabzso #1837. hozzászólásáraNekem nem kell töled tudni,hogy a saját gazdaságom Én irányitom,az a baj ,hogy kitalálsz valamit hülyeséget és el is hiszed,mindig túlkombinálod a dolgokat.
Válasz D-032-a #1832. hozzászólásáraMióta beléptem kimondottan jól érzem magam.
Még pi@nak nem hívtatok nehogy kihagyjátok.
Válasz Gabzso #1833. hozzászólásáraAkkor egymàssal ugraszd össze az ipsèket'ne sajàt magaddal! csak add meg az ütemet'azt dül a dominó'te meg csak nèzed.
Válasz kelemen0422 #1834. hozzászólásáraÉs nem is fogod megtudni.
Válasz Bárány #1831. hozzászólásáraÉs ki maradt belül?
Válasz mtz1221 #1823. hozzászólásáraCsak neked akartam válszolni, így sikerült.
Válasz Gabzso #1822. hozzászólásáraMeg tulajok akkikel beszélgetsz rólunk,meg probálsz fenyegetni velük,csak azt nem tudjuk kikröl beszélsz,mert az itt forúmozók 99 százaléka saját maga a gazda
Válasz mtz1221 #1823. hozzászólásáraOtthon úgy sem mernek, így látatlanban kajakabb.
Had fújják a gőzt, valahol ki kell adni mert még a végén kipukkadnak.
Válasz Gabzso #1822. hozzászólásáraÉs sohasem próbáltad, nőként jólérezni magad?
Válasz Hogel #1825. hozzászólásáraA kör bezárult.
Válasz Gabzso #1826. hozzászólásáraNe süketelj! Te tényleg ennyire hülyének nézel itt mindenkit?
Válasz mtz1221 #1823. hozzászólásáraJa nàlad. Engem az asszony nem hallgat meg. Igy mitől legyen vita?most jöttèl rà'hogy ülve pisil?
Válasz mtz1221 #1827. hozzászólására
Válasz apuci #1824. hozzászólásáraAz a másik nem nő hanem hölgy,és nincs neki állandósult viszketése.
Válasz Bárány #1821. hozzászólásáraJa látom megint megtaláltad a tutit.
Az egy saját kézzel rajzot szimbólum.
Bison Bonasus(európai bölény)
Válasz Bárány #1821. hozzászólásáraEz az a nő a szántásos videóból? A 27 éves symphoniás? Akkor ő a húgod ???
Válasz mtz1221 #1823. hozzászólásáraVan itt más nő is,Ő nem rázza a lábát!
Válasz Bárány #1821. hozzászólásáraNa én nem tudtam,csak gondoltam.Többiek ha tudtátok mi a f@sznak álltatok össze vele vitázni ?? Egyikőtök sem nős ?? Én már meg sem hallom az asszony mit mond,csak azt a részét amit akarok.
Válasz mtz1221 #1815. hozzászólásáraDiesel Tibit kérdezd ö ismer.
Bírom a strapát ami nem öl meg az megerősít.
Gyerekkorom óta csak fiúk között vagyok, ezért az agyam egy pozitív átalakuláson esett át.Nem esek kétségbe ha letörik a körmöm.
Bocs nem akarok cinikusnak látszani de most pont nyomják az ajtót ezerrel.
Válasz mtz1221 #1815. hozzászólására1. Nem ezért nem bírják, hanem a leereszkedő, kioktató modora miatt.
2. Igen, nő. Már a nevét is leírta itt a fórumon. A cégét meg az avatarával folyamatosan reklámozza.
Válasz broll79 #1818. hozzászólásáraIgen,gondolom ezt neked nem kell ecsetelni hogy a hold valóban katesztrális hold ami 5755m2=16 qadrát=1600 négyszög öl
Válasz mtz1221 #1815. hozzászólásáraMindenki tudja, hogy nőnek vallja magát. Bögyös szöszi, zöld szemekkel
Válasz apuci #1817. hozzászólásáraJó, pontosítok, 5755m2, csak a szürkénktől idéztem
Válasz broll79 #1814. hozzászólásáraDe a hold csak a TSZ-ben volt 6000m2!!!
Válasz 5465 #1810. hozzászólásáraLátom az idézeted alapján te vagy a csapatban a RETTENTHETETLEN aki senkitől se fél.
Válasz Gabzso #1813. hozzászólásáraKomolyan kérdezem nő vagy ?? Szerintem igen,és a többinek nem esett le és azért ugrottak neked.
Válasz Hogel #1797. hozzászólására6 hektár, mert az 60 000m2 , ami 10 hold, mrt egy hold 6000m2, azaz 1600 négyszögöl
Ki mennyiért lazít egy öl homokot?
Válasz mtz1221 #1811. hozzászólásáraHát ezek után nem vagyok benne biztos.
Válasz .Richard. #1809. hozzászólásáraPont így kéne összetartani fontosabb ügyekben is, akkor lenne igazán tuti a buli.Remélem egyszer lesz alkalmam személyesen is találkozni veletek.
Mesélni már sokat meséltek rólatok.De én szeretem a személyes benyomást.Gyúrok vazeg ,hogy álljam a sarat.
Válasz Gabzso #1794. hozzászólásáraJól gondolom hogy te a gyengébbik nemhez tartozol ??
Válasz Gabzso #1794. hozzászólására“Szerénység Virág elvtárs, szerénység...
Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység...”
Bástya elvtárs után szabadon
Válasz Gabzso #1806. hozzászólásáraNyugi!lazitunk alul.