Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem pont olyan sza@rul esik mikor ezért piszkáltok.
Azért dobok fel dolgokat ,hogy jó ötleteket tudjatok meríteni belőle,vagy éppen csak megnézzétek mert érdekes, és nem azért ,hogy okítsalak benneteket,
Ti nélkülem is tudjátok a dolgotokat.
Válasz Gabzso #1792. hozzászólásáraIgen egy hős 6holdon egy szürke Minszkivel.Richard csòka volt az akinek a napjàn születtem. A többi a lènyeg'hogy hebege meg lazite.
Válasz .Richard. #1789. hozzászólásáraBocsánatot kérek a tudatlanságomért.
Akkor azt jól gondoltam,hogy Szem Howkins egy Karl May regény hős, csak beugrott hozzátok.
Azzal viszont nagyon bevittél az erdőbe,hogy Rihárdnak hívnak. Igaz észrevehettem volna ,hogy nem tetted elé az I.Oroszlánszívű,II,Angol III,Kegyetlen megnevezést.
De nem tudom mért vársz tőlem többet, csak hat elemim van.Azt is újra járom mert a fórumtárs tanácsára, beiratkoztam az első osztályba.És ha így folytatod megmondalak a tanár néninek,hogy bántod a gyengébbet.
Válasz csoppika #1790. hozzászólásáraSzerintem nem. Mert ha nem is a topik cime'akkor is mindegyik kocsma alapon működik. De tèrjünk vissza a topik cìmhez'csak ne megsèrtődve!
Válasz Gabzso #1784. hozzászólására1.nem is Richardnak hìvnak.2.nem a Szemièhebeg'hanem 550nesè! Szemit sem úgy hììvjàk'csak egy ègi jelensèg itt. Ezt nem figyelted ès ez a lènyeg!poèn az egèsz'nemàm komolyan veszed! Aztàn meg'mindenki talàlàm itt is harapnivalót amièrt van èrtelme ennek!
Válasz Gabzso #1784. hozzászólására1.nem is Richardnak hìvnak.2.nem a Szemièhebeg'hanem 550nesè! Szemit sem úgy hììvjàk'csak egy ègi jelensèg itt. Ezt nem figyelted ès ez a lènyeg!poèn az egèsz'nemàm komolyan veszed! Aztàn meg'mindenki talàlàm itt is harapnivalót amièrt van èrtelme ennek!
Válasz .Richard. #1779. hozzászólásáraAzzal semmi gond Richárd ha téged az érdekel mi újság Szem Howkins hebegős traktorával.Attól függetlenül ,hogy nagy kérdés miért érdekel!
Én elfogadom és nem is piszkállak érte.
És a szaktudásodat ,a külsődet a tulajdonodat sem vonom kétségbe mert nem ismerlek és elhiszem neked.
Százszor leírtam már, ez itt egy nagy közösség ezer véleménnyel és nem lehet csak úgy ráerőltetni senkire semmit.
Pontosan ezért meg kéne érteni ,hogy az embereket akik a fórumot olvassák nem csak ezek érdekel.
Magáért beszél a tény,hogy felhívnak vagy rám írnak mi érdekelné őket, mert nem merik kiírni.Nem akarnak a gúnyolódás tárgyává válni.
Ha mindenkit kipiszkáltok mert nem az a véleménye a világról mint nektek ,nem sok értelme lesz a fórumvak.
Válasz Gabzso #1778. hozzászólásáraBOLOND VAGY TE!!!!
Nem tudod már mikor mit írsz és kinek.
Remélem lassan kicsit parkoló pályára tesz téged valamelyik admin, mert ez amit csinálsz a fórumon, az pont olyan ámokfutás, mint az általad bűnözőnek titulált szürke barátunk.
Nem tudom hol olvastad, hogy kommunikáció szakon végeztem, sajnos itt is mellé lőttél, kertésztechnikusként és agrár marketing szakirányos közgáz fősulin. De neked vissza kellene menni általános iskola alsó tagozatába.
Azon se lepődnék meg, ha valami konkurencia által fizetett jútúber lennél, aki tele mocskol minden topikot videóval, hogy szándékosan lassítsa és terhelje az oldalt.
Tudjuk, hogy te minden mezőgazdás, legyen állattenyésztő, kertész, szántóföldis vagy akár feldolgozó problémáját megoldod, csak AHOGY ÉN LÁTOM, ennek se kérője, se eredménye.
Részemről befejezettnek tekintek minden veled való kommunikációt, mert sajnos olyan veled beszélgetni, mint lóval....
Elnézést mindenkitől az offért.
Várjuk szürke beszámolóját, hogy dolgozott ősszel a bika lazító
Válasz Gabzso #1777. hozzászólásáraÉs ezt az itteni fórumozóknak, hogy is kellene megoldani?
A húsmarhásba amit írtál azzal egyetértek, de amin a léalmásba azzal nagyon mellélőttél.
Nem értem miért ennyire lenézőre sikerült ez a hozzászólásod amire reagáltam.
Válasz Gabzso #1777. hozzászólásáraMit tudsz Szem Hovkinsról? Megy neki az egykéses? Vagy 550köradagolója miként zebeg? Megtalálta a levegősödés okát? Minket most ez érdekel.
Válasz broll79 #1773. hozzászólásáraVegyél vissza mert ebben a hozzászólásodban feltételezed valakiről ,hogy bűnöző,aztán engem meg meggyanúsítasz ,hogy közöm van hozzá.
Vagy vedd elő a PTK- BTK és olvasgass mielőtt baromságokat irkálsz. Meg vagyok döbbenve ,hogy egy kommunikációs szakot végzett ember, ilyen stílusban ír .De az is lehet te Paparzzi szakon végeztél.
Nagyszerű,megoldottatok ti mindent, az alma kiemelkedő áron kelt el akkora profit volt ,hogy még a fákat is kivágták a gazdák.
A gabonát is jól fizetik jövőre még nagyobb lesz a haszon mert nem lesz.
A marhának zuhan a világpiaci ára, de ti drágábban fogjátok eladni mert ti majd megmutatjátok nekik.
Aztán ha mégsem sikerül majd jól megszerelitek a traktort, amivel már lassan sehova sem kell menni de legalább van még.
Nem mindegy,hogy azért nem megy a szekér, mert sárba ragadt, vagy azért mert megdöglöttek előtte a lovak.Ezt nem ártana szemelőt tartani.
És nektek személyszerin soha nem adnék tanácsot hiszen ti mindent tudtok,meglátszik a mezőgazdaságon.
Válasz broll79 #1773. hozzászólásáraHa hiányzik nektek a főhös írása,akkor irány fécbuk agroinform a menőgazdászok csoportja és ott keressétek Béla-elemér-nándor-elek Gábor személy hozzászólásait és posztjait. Sajnos ott is alkotó kedvében van a fiú.
Válasz broll79 #1772. hozzászólásáraBakker megtaláltam. Ez a szürke reinkarnálódott gabzsó néven. Vakuljak meg ha nem rokonok vagy házastársak. Egyik segítségért jár ide, majd oktat, a másik meg segíteni és úgy oktat.
Válasz janihida #1764. hozzászólásáraEz már a vetés!
3 sor nehéztárcsa + rögtörő 2 sor güttler henger,
Vetés után 2sor gyűrűs henger.
Igaz egész pofás lett:
Azóta esőt is kapott, meg a péppé ment sejhajom is rendbe jött.
Válasz janihida #1740. hozzászólásáraIsmerős sajnos ugyan ilyen talajjal küzdöttem.
A buli az, hogy be is kellett vetni elég komoly kínlódás volt.
Hengerezés előtt így nézett ki:
Lazító még most jött a házhoz amolyan öszvér félig gyári félig maszek szerkezet.
Válasz janihida #1755. hozzászólásáraOszt annak melyik része aprítja a hantot? Haver ilyenre száradt szántásán nekem se a tárcsa spirálhengere intézte a dolgot(izgultam, le ne maradjon a nagy ugribugriba)...hanem a lapok...
Mondjuk ott a sorrend:
eke, 1 hétig szárította a junoszty Tvket
Aztán √2 cambridge(a trakis pityergett közbe de megcsinálta
Aztán én √2 nehéz tárcsa
Aztán cambridge simítóval
Amazone d8 búza
Cambridge simítóval
2858 hozzászólás
Válasz .Richard. #1807. hozzászólásáraAzaz, látom képbe vagy már.
Válasz Hogel #1804. hozzászólásáraA g. 1es?
Válasz Gabzso #1803. hozzászólásáraLassan de biztosan barmoljátok szét ezt a topicot.
Igaz ezért is én voltam ütve de nektek szabad.
Válasz Hogel #1802. hozzászólásáraMiből gondolod'hogy nekem erre van kèpesìtèsem?hold csak egy van ami a szomszèd felett van.
Válasz Gabzso #1803. hozzászólásáraAnnyiból nem jönne össze a 10q górés morzsolt tengeri.
Válasz Hogel #1800. hozzászólására2.
Ha beírod hogy a fórum keresőbe hogy "9 hold" kidob vagy 40-50 fórum bejegyzést
Válasz Hogel #1800. hozzászólásáraNe basz..biztos? Gabzso nem tudja?
Válasz .Richard. #1798. hozzászólására9. Tuti.
Válasz .Richard. #1798. hozzászólására9. Tuti.
Válasz Hogel #1797. hozzászólására6 volt.
Válasz .Richard. #1793. hozzászólására9
Válasz .Richard. #1795. hozzászólásáraMert azt hiszi többszörös prof.!
Válasz Gabzso #1794. hozzászólásáraProblèma!mièrt ìrod'hogy többet tanultàl màsoknàl? Miből gondolod?
Válasz .Richard. #1793. hozzászólásáraNa ez már tökösebb.
Azért mert többet tanultam nem jelenti azt ,hogy különbnek érzem magam nálatok.
Nekem pont olyan sza@rul esik mikor ezért piszkáltok.
Azért dobok fel dolgokat ,hogy jó ötleteket tudjatok meríteni belőle,vagy éppen csak megnézzétek mert érdekes, és nem azért ,hogy okítsalak benneteket,
Ti nélkülem is tudjátok a dolgotokat.
Válasz Gabzso #1792. hozzászólásáraIgen egy hős 6holdon egy szürke Minszkivel.Richard csòka volt az akinek a napjàn születtem. A többi a lènyeg'hogy hebege meg lazite.
Válasz .Richard. #1789. hozzászólásáraBocsánatot kérek a tudatlanságomért.
Akkor azt jól gondoltam,hogy Szem Howkins egy Karl May regény hős, csak beugrott hozzátok.
Azzal viszont nagyon bevittél az erdőbe,hogy Rihárdnak hívnak. Igaz észrevehettem volna ,hogy nem tetted elé az I.Oroszlánszívű,II,Angol III,Kegyetlen megnevezést.
De nem tudom mért vársz tőlem többet, csak hat elemim van.Azt is újra járom mert a fórumtárs tanácsára, beiratkoztam az első osztályba.És ha így folytatod megmondalak a tanár néninek,hogy bántod a gyengébbet.
Válasz csoppika #1790. hozzászólásáraSzerintem nem. Mert ha nem is a topik cime'akkor is mindegyik kocsma alapon működik. De tèrjünk vissza a topik cìmhez'csak ne megsèrtődve!
Válasz .Richard. #1789. hozzászólásáraHagyjad... Majd lassan megemészti, hogy sima parasztok is járnak ide, nem csak diplomások...
Válasz kelemen0422 #1786. hozzászólásáraJa.
Válasz Gabzso #1784. hozzászólásáraAki itt erőltetti a dolgokat az te vagy,még kéretlenül is,amit leírtál,az pont te csinálod,csak észre sem vesszed
Válasz broll79 #1783. hozzászólásáraRemélem ezt fogják tenni.
Sőt írd meg nekik ,hogy tegyék meg.
Válasz .Richard. #1779. hozzászólásáraAzzal semmi gond Richárd ha téged az érdekel mi újság Szem Howkins hebegős traktorával.Attól függetlenül ,hogy nagy kérdés miért érdekel!
Én elfogadom és nem is piszkállak érte.
És a szaktudásodat ,a külsődet a tulajdonodat sem vonom kétségbe mert nem ismerlek és elhiszem neked.
Százszor leírtam már, ez itt egy nagy közösség ezer véleménnyel és nem lehet csak úgy ráerőltetni senkire semmit.
Pontosan ezért meg kéne érteni ,hogy az embereket akik a fórumot olvassák nem csak ezek érdekel.
Magáért beszél a tény,hogy felhívnak vagy rám írnak mi érdekelné őket, mert nem merik kiírni.Nem akarnak a gúnyolódás tárgyává válni.
Ha mindenkit kipiszkáltok mert nem az a véleménye a világról mint nektek ,nem sok értelme lesz a fórumvak.
Válasz Gabzso #1778. hozzászólásáraBOLOND VAGY TE!!!!
Nem tudod már mikor mit írsz és kinek.
Remélem lassan kicsit parkoló pályára tesz téged valamelyik admin, mert ez amit csinálsz a fórumon, az pont olyan ámokfutás, mint az általad bűnözőnek titulált szürke barátunk.
Nem tudom hol olvastad, hogy kommunikáció szakon végeztem, sajnos itt is mellé lőttél, kertésztechnikusként és agrár marketing szakirányos közgáz fősulin. De neked vissza kellene menni általános iskola alsó tagozatába.
Azon se lepődnék meg, ha valami konkurencia által fizetett jútúber lennél, aki tele mocskol minden topikot videóval, hogy szándékosan lassítsa és terhelje az oldalt.
Tudjuk, hogy te minden mezőgazdás, legyen állattenyésztő, kertész, szántóföldis vagy akár feldolgozó problémáját megoldod, csak AHOGY ÉN LÁTOM, ennek se kérője, se eredménye.
Részemről befejezettnek tekintek minden veled való kommunikációt, mert sajnos olyan veled beszélgetni, mint lóval....
Elnézést mindenkitől az offért.
Várjuk szürke beszámolóját, hogy dolgozott ősszel a bika lazító
Válasz Gabzso #1777. hozzászólásáraÉs ezt az itteni fórumozóknak, hogy is kellene megoldani?
A húsmarhásba amit írtál azzal egyetértek, de amin a léalmásba azzal nagyon mellélőttél.
Nem értem miért ennyire lenézőre sikerült ez a hozzászólásod amire reagáltam.
Válasz Gabzso #1778. hozzászólásáraDehogy bűnöző akihez hasonlított. Innen a fórumról lett csak kitiltva, erre értette a kolléga a felfügesztettet.
Válasz Gabzso #1778. hozzászólásáraDehogy bűnöző akihez hasonlított. Innen a fórumról lett csak kitiltva, erre értette a kolléga a felfügesztettet.
Válasz Gabzso #1777. hozzászólásáraMit tudsz Szem Hovkinsról? Megy neki az egykéses? Vagy 550köradagolója miként zebeg? Megtalálta a levegősödés okát? Minket most ez érdekel.
Válasz broll79 #1773. hozzászólásáraVegyél vissza mert ebben a hozzászólásodban feltételezed valakiről ,hogy bűnöző,aztán engem meg meggyanúsítasz ,hogy közöm van hozzá.
Vagy vedd elő a PTK- BTK és olvasgass mielőtt baromságokat irkálsz. Meg vagyok döbbenve ,hogy egy kommunikációs szakot végzett ember, ilyen stílusban ír .De az is lehet te Paparzzi szakon végeztél.
Válasz broll79 #1776. hozzászólásáraVélemény!!!!!
Nagyszerű,megoldottatok ti mindent, az alma kiemelkedő áron kelt el akkora profit volt ,hogy még a fákat is kivágták a gazdák.
A gabonát is jól fizetik jövőre még nagyobb lesz a haszon mert nem lesz.
A marhának zuhan a világpiaci ára, de ti drágábban fogjátok eladni mert ti majd megmutatjátok nekik.
Aztán ha mégsem sikerül majd jól megszerelitek a traktort, amivel már lassan sehova sem kell menni de legalább van még.
Nem mindegy,hogy azért nem megy a szekér, mert sárba ragadt, vagy azért mert megdöglöttek előtte a lovak.Ezt nem ártana szemelőt tartani.
És nektek személyszerin soha nem adnék tanácsot hiszen ti mindent tudtok,meglátszik a mezőgazdaságon.
Válasz apuci #1774. hozzászólásáraÉn voltam az első troll. Troll2000 nevet kaptam
Válasz broll79 #1773. hozzászólásáraHa hiányzik nektek a főhös írása,akkor irány fécbuk agroinform a menőgazdászok csoportja és ott keressétek Béla-elemér-nándor-elek Gábor személy hozzászólásait és posztjait. Sajnos ott is alkotó kedvében van a fiú.
Válasz broll79 #1773. hozzászólásáraVigyázz mert te is troll leszel!
Válasz broll79 #1772. hozzászólásáraBakker megtaláltam. Ez a szürke reinkarnálódott gabzsó néven. Vakuljak meg ha nem rokonok vagy házastársak. Egyik segítségért jár ide, majd oktat, a másik meg segíteni és úgy oktat.
Válasz atisgyulai #1765. hozzászólásáraEzért nem hirdeti az igét? Menjünk el hozzá, nézzük meg
a mi lazítónk után van egy "henger", ami azonnal vissza is tömörít.
Rög nem keletkezik. Bár lehet, hogy a takarónövény is javított rajta.
Meg kapott egy kis esőt is.
Válasz janihida #1764. hozzászólásáraEz már a vetés!
3 sor nehéztárcsa + rögtörő 2 sor güttler henger,
Vetés után 2sor gyűrűs henger.
Igaz egész pofás lett:
Azóta esőt is kapott, meg a péppé ment sejhajom is rendbe jött.
Válasz csoppika #1768. hozzászólásáraItt van az Mtz-n!
Válasz medikus #1767. hozzászólásáraAz valami maffija dolog lehet....omerta...nem hallani semmit...
Válasz atisgyulai #1765. hozzászólásáraNo meg 550!!!A köradagolóval!
Válasz atisgyulai #1765. hozzászólására...lehet szétrúgta neki az MTZt...
Szürkének nem járt még le a felfüggesztett???
Mit művelt vajon a bivallyal!
Válasz rigás #1761. hozzászólására Egész tűrhető lett(gondolom vetés után hengerezve még jobb)!
Válasz csoppika #1759. hozzászólására Most az eső után már megtöri a henger!
Válasz atisgyulai #1756. hozzászólásáraHát nem tudom felétek hogy van...de JLo-t erre nem láttam traktorozni...
Válasz janihida #1740. hozzászólásáraIsmerős sajnos ugyan ilyen talajjal küzdöttem.
A buli az, hogy be is kellett vetni elég komoly kínlódás volt.
Hengerezés előtt így nézett ki:
Lazító még most jött a házhoz amolyan öszvér félig gyári félig maszek szerkezet.
Válasz kori01 #1747. hozzászólásáraÍrtam is hogy tavalyi... 5-6 km/h-nál nem is vitte gyorsabban...
Válasz janihida #1755. hozzászólásáraOszt annak melyik része aprítja a hantot? Haver ilyenre száradt szántásán nekem se a tárcsa spirálhengere intézte a dolgot(izgultam, le ne maradjon a nagy ugribugriba)...hanem a lapok...
Mondjuk ott a sorrend:
eke, 1 hétig szárította a junoszty Tvket
Aztán √2 cambridge(a trakis pityergett közbe de megcsinálta
Aztán én √2 nehéz tárcsa
Aztán cambridge simítóval
Amazone d8 búza
Cambridge simítóval