Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz JOSEY #1077. hozzászólásáraNem nem haragszok meg ám mindennek megvan az ára és az embernek csak a pénztárcája szabhat határokat! Ha ez művészi akkor lehet szabadalmaztatnom kéne!Nekem sajnos ennyire tellett ám a funkcióját(tesztelve 5Ha-ban) ugyan úgy ellátja mint egy Vogel&Noot SSD, vagy KSD talajlazító, vagy bármi más.
Válasz broll79 #1110. hozzászólásáraszerintem a 70-en.
mivel ha 140-en visszafelé meg kellene közölni aztán elég puha lenne.
70-en aztán vissza felé a nyomba.
Kezdem magam egy késdobálós talponállóban érezni.
Ha már volt mindenki felmenője a körforgalom minden sarkán szolgálatot teljesítő kurtizán, akkor lazítsunk kicsit.
A kétkésesnél a 70 vagy 140 centi késtávolság jobb?
Ilyenkor kellene az egész veszekedést átlapátolni az arénába. Vagy lehet, hogy több száz szirsz.r topik között nincs egy a veszekedésnek, ahol kedvükre szidhatják egymást a népek ?
Válasz dr.T #1098. hozzászólásáraEgyebkent azert szolltam csak bele,mert ha visszaneznel enis gyartottam mar egypar dolgot meg gepet is,azert az ennel sokkal komplikalltabb!!
Válasz dr.T #1091. hozzászólásáraszerintem te vagy primitiv.
nem tudom mit kell itt okoskodni osztani az észt
te a bilibe fostál kb amikor én már rég nem.
Válasz kori01 #1089. hozzászólásáraDugo van neked,ulj be a fagyasztoba aztan hulcsd le magad,ez csak a primitivsegedet mutatja meg,vagy lehet megis huszoneves vagy,mert ez a hozzaallas azt jelzi.
Válasz kori01 #1082. hozzászólásáraMi van veled?
6 év után is ugyanott vagy?
Mit agresszivkedsz minek?
Tombolj 2órát az asszonnyal leszelidülsz..........
Válasz dr.T #1080. hozzászólásáraszerintem te ásd el magad aztán hűlj le.
profi a hegesztésem igen ha már a kazánokban is jó akkor itt meg főleg te gyökér.
Válasz kori01 #1058. hozzászólásáraTe esz a zartszelvenybol is van 10mm,de gondolom a te profi hegesztesed biztos erosebb!!! A tragar szavakat meg tedd felre mert en sem ugy irtam.
Válasz VN szerelő #1073. hozzászólásáraszia! ugye nem haragszol meg, ha azt mondom, h ha valami meg nem értett müvész lennél akkor elfogadnám ezt az alakzatot. vannak jól kitalált dolgok a világban, fotó és lekoppint..
Válasz Büresz #1071. hozzászólásáraMár előre szólók ahol hegesztve volt szét fog szakadni!!
Miért nem hallgatsz másokra?
He?
Vegyél Józsitól minőségi anyagot, abból csináld meg!
Na....
Válasz JOSEY #1068. hozzászólásáraIgaz hogy én kértem a véleményeteket a saját gépemről kicsit lentebb, kori pedig csak felrakta a sajátját, és jól lecseszitek!
2858 hozzászólás
Válasz JOSEY #1077. hozzászólásáraNem nem haragszok meg ám mindennek megvan az ára és az embernek csak a pénztárcája szabhat határokat! Ha ez művészi akkor lehet szabadalmaztatnom kéne!Nekem sajnos ennyire tellett ám a funkcióját(tesztelve 5Ha-ban) ugyan úgy ellátja mint egy Vogel&Noot SSD, vagy KSD talajlazító, vagy bármi más.
Válasz *** HM *** #1119. hozzászólásáraLehet hogy homofos békülésre vágynak,minek szólsz bele.
Ha ez csaj kan viszály lenne itt most jönne a lassan a békülős szex ,csajalta..... lazitással...
Válasz kori01 #1117. hozzászólásáraAzt sem irtam,hogy szar,nemertelek!
Válasz dr.T #1116. hozzászólásáraigy van.
irtad neki ezé mekkora szar,meg a másiké az azé rossz.
Válasz kori01 #1115. hozzászólásáraTe most ezt komolyan gondoltad,hogy en kezdtem mikor o josynak irtam,ne hulyeskedj mar!
Válasz dr.T #1114. hozzászólásáraszerintem te kezdtél itt okoskodni
részemről vita lezárva
Válasz kori01 #1113. hozzászólásáraSzerintem olvass vissza,hogy mit irtam eloszor 1 nem is neked,2 te meg egybol kocsogoltel velem,akkor hogy is van?!
Válasz dr.T #1112. hozzászólásáralátszik rajtad
de ne irkálj már nekem légyszives
nem érdekelsz!!
Válasz kori01 #1100. hozzászólásáraTe nagyon primitiv paraszt lehetsz,amugy a faterom anno buzsofor volt,lehet hogy te vagy valami fatyú
Válasz broll79 #1110. hozzászólásáraszerintem a 70-en.
mivel ha 140-en visszafelé meg kellene közölni aztán elég puha lenne.
70-en aztán vissza felé a nyomba.
Kezdem magam egy késdobálós talponállóban érezni.
Ha már volt mindenki felmenője a körforgalom minden sarkán szolgálatot teljesítő kurtizán, akkor lazítsunk kicsit.
A kétkésesnél a 70 vagy 140 centi késtávolság jobb?
Válasz *** HM *** #1108. hozzászólásárade komolyan
Válasz kori01 #1106. hozzászólásáraSzerinted
Válasz fida91 #1104. hozzászólásáraOFF
+1
Ilyenkor kellene az egész veszekedést átlapátolni az arénába. Vagy lehet, hogy több száz szirsz.r topik között nincs egy a veszekedésnek, ahol kedvükre szidhatják egymást a népek ?
Válasz *** HM *** #1105. hozzászólásáramekkora troll vagy te
Válasz fida91 #1104. hozzászólásáraFérfiember asszonypajtással pihen vas du.....
Válasz dr.T #1099. hozzászólásárami? minél??
Válasz *** HM *** #1101. hozzászólásáralevagyok persze ha te se dumálsz itt nekem meg adod a lovat a majmok alá.
Válasz kori01 #1100. hozzászólásáraNa higgadjá mà le ...
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-03-08 12:58:42
Válasz dr.T #1098. hozzászólásáraEgyebkent azert szolltam csak bele,mert ha visszaneznel enis gyartottam mar egypar dolgot meg gepet is,azert az ennel sokkal komplikalltabb!!
Válasz kori01 #1093. hozzászólásáraAkkor kurvanagy vadparaszt lehetsz!!!
Válasz *** HM *** #1096. hozzászólásáranekem meg 10is de nyugi.
te egy kém vagy azt tudjuk.
nyugi nem árulom el.
ez már a 4ik neved.kb.
Válasz kori01 #1095. hozzászólásáraVan az 8 is..... de pszzt
Válasz *** HM *** #1094. hozzászólásáraértem te droid.
te sem mered felvállalni magad ugy látom 6év alatt.
Válasz kori01 #1090. hozzászólásáraEzé füzetnek ....de pszttt titoookkk...
Válasz dr.T #1091. hozzászólásáraszerintem te vagy primitiv.
nem tudom mit kell itt okoskodni osztani az észt
te a bilibe fostál kb amikor én már rég nem.
Válasz *** HM *** #1088. hozzászólásáraezzel lezártam a vitát amugy.
megyek heggeszteni
Válasz kori01 #1089. hozzászólásáraDugo van neked,ulj be a fagyasztoba aztan hulcsd le magad,ez csak a primitivsegedet mutatja meg,vagy lehet megis huszoneves vagy,mert ez a hozzaallas azt jelzi.
Válasz *** HM *** #1088. hozzászólásáranem szeretem a gyökereket
te minek is szólsz bele.......?????????
Válasz dr.T #1086. hozzászólásáraveled beszélek..
nem ki huszon harmic éves hülye gyerek vagyok.
ugy hogy dugó van.
Válasz kori01 #1082. hozzászólásáraMi van veled?
6 év után is ugyanott vagy?
Mit agresszivkedsz minek?
Tombolj 2órát az asszonnyal leszelidülsz..........
Válasz *** HM *** #1085. hozzászólásáramiért szakadna el?
már rég más is elszakadt volna rég.
nem vagyok amatőr annyira.
Válasz kori01 #1082. hozzászólásáraEsszel irkalj ilyet nem az anyaddal beszelsz!!!!
Válasz kori01 #1084. hozzászólásáraCsak majd valld is be ha elszakadt elne sunnyogd
Válasz *** HM *** #1079. hozzászólásáraha ezt a késtartót ha nem szakitja le a kés,akkor az enyémet meg főleg nem
Válasz dr.T #1080. hozzászólásáraja! Még annyit hogy 12mm-es a vas,és az istenek nem tudtam zártszelvényben ilyet.
Válasz dr.T #1080. hozzászólásáraszerintem te ásd el magad aztán hűlj le.
profi a hegesztésem igen ha már a kazánokban is jó akkor itt meg főleg te gyökér.
Válasz Büresz #1078. hozzászólására
Válasz kori01 #1058. hozzászólásáraTe esz a zartszelvenybol is van 10mm,de gondolom a te profi hegesztesed biztos erosebb!!! A tragar szavakat meg tedd felre mert en sem ugy irtam.
Ha otthon taknyolunk ennél rosszabb ne legyen az eredmény e meg a .......megoldás e
Ez a problémátokra a gyógyír e....
Válasz kori01 #1074. hozzászólásáraEddig még nem jelezte senki hogy szét szakadt, természetesen magamnak is is ilyen van!!
Válasz VN szerelő #1073. hozzászólásáraszia! ugye nem haragszol meg, ha azt mondom, h ha valami meg nem értett müvész lennél akkor elfogadnám ezt az alakzatot. vannak jól kitalált dolgok a világban, fotó és lekoppint..
Válasz Cajg #1070. hozzászólásáraigen
ráadásul a miénk 12-es vastag.
Válasz VN szerelő #1072. hozzászólásáraAztán rám léptek....
Válasz Büresz #1071. hozzászólásáraMár előre szólók ahol hegesztve volt szét fog szakadni!!
Miért nem hallgatsz másokra?
He?
Vegyél Józsitól minőségi anyagot, abból csináld meg!
Na....
Ja és még mielőtt belekötne valaki abba hogy U vas annak elmondom hogy INGYEN volt a padláson évek óta azért van abból!
Válasz JOSEY #1068. hozzászólásáraIgaz hogy én kértem a véleményeteket a saját gépemről kicsit lentebb, kori pedig csak felrakta a sajátját, és jól lecseszitek!
Szerintetek széttörik-e nem-e?