Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Juhtenyésztés új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- AKG támogatás új
- Poénok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Kukorica vetőmagok új
- Gallydaráló gép új
765 hozzászólás
Válasz #114. hozzászólásra
kérdezd Heccit majd Ő beavat a sajtkészités rejtelmeibe
Válasz #113. hozzászólásra
Ha agrármérnök vagyok, érdemes még ezt elvégezni?
Közben pedig még egy kérdés: sajtkészítéssel kapcsolatos tanfolyam indul valahol?
Köszönöm
Válasz #79. hozzászólásra
Kedves Melinda! Mezőgazdasági technikus OKJ képzést javaslom Önnek, mely távoktatásban végezhető el! Aranykalászos gazda végzettség esetén felmentést kap!
Hívjon a 70/424-2330-as számon és szívesen tájékoztatom a részletekről.
Köszönöm, hogy minket választott! Javaslom Önnek is a továbblépési lehetőséget!
Ha rendelkezik érettségivel, jelentkezzen a Mezőgazdasági technikus OKJ képzésünkre, mely hasonló kedvező feltételekkel indul! 4 modulból felmentést kap, használja ki a lehetőséget!
Hívjon most a 70/424-2330-as számon.
Mátrix Oktatási Központ
www.matrixoktatas.hu
Azóta pedig mint Aranykalászos gazda mutatkozhat be! Örülök, hogy minket választott!
Aranykalászos gazda tanfolyam, TÁVOKTATÁSBAN! Ha még az idén pályázni szeretnél, gyere és jelentkezz a Mátrix Oktatási Központba, amely ezen képzés területén piacvezető szerepet tölt be! Hívj a 70/424-2330-as számon most, hogy a 2011. november 02-i vizsgán részt tudj venni!
Sziasztok,
aranykalaszos vizsgam lesz, munka mellett osszesen ket hetem van felkeszulni, es elkepeszto meretu az anyag olyanoknak, akik nem voltak meg sokat falun. Mennyire szigoru a rendszer? Konnyu megbukni?
koszi barmi informaciot,
Peter
Sziasztok!
Biztos, hogy lesz fiatal gazda pályázat, már csak az a kérdés, hogy mikor!
Ha még nincs aranykalászos végzettséged, a Szent István Egyetemen Gödöllőn október közepétől péntek-szombat-vasárnapi oktatással indítja a következő tanfolyamát. A képzési díj a tanfolyam elvégzését követően 100%-ban visszaigényelhető az MVH-tól. Bővebb információ a 30/324-2716-os telefonszámon. Péter
Sziasztok!
Ha valaki még a fiatal gazda kiírása előtt szeretne aranykalászosra járni, vagy más okból van szüksége aranykalászos gazda OKJ-s végzettségre, a Szent István Egyetemen Gödöllőn július 22-én pénteken 15.00-kor indul a 4. emeleti RGVI oktatóteremben a tanfolyam. Péntek-szombat-vasárnap lesz az oktatás, a vizsga tervezett időpontja szeptember 9-10-11. A képzési díj a tanfolyam elvégzését követően 100%-ban visszaigényelhető az MVH-tól. Bővebb információ a 30/324-2716-os telefonszámon. Péter
Válasz #105. hozzászólásra
Szia! Azt szeretném kérdezni Tőled, hogy meg volt -e már a vizsgád, ha igen akkor milyen volt? Én holnap vizsgázom!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy járt már valaki közületek Kunadacsra aranykalászos gazdatanfolyamra. Ha igen akkor meséljen róla legyen szíves!
Válasz #103. hozzászólásra
olyan szak nem volt, ha lett volna, lehet jelentkeztem volna!
Válasz #102. hozzászólásra
Látod MLLcsi
Ha engem kérdeztél volna akkor
Aszondtam volna cseszni a vidékre
Tanyafejlesztés!
Na ammá tuti szak lenne......
inkább fejlesszük a tanyánkat MLLcsi mint ingyenélőknek a vidéket.........................
Válasz #101. hozzászólásra
Nem tudom. Nagyon bizonytalan vagyok a dolgokban általában, és ez akkor sem volt másképp. Aztán megtetszett a vidékfejlesztés, és azért választottam azt a szakot. De csalódnom kellett, nem azt kaptam, amit vártam.
Válasz #100. hozzászólásra
Hogyhogy még nem tudtad 18ba h. mit akarsz tanulni?
Válasz #99. hozzászólásra
Akkor még messze a vége...
Nekünk úgy emléxem két félév volt állattenyó, mást nem is tanultunk, ami ezzel lett volna kapcsolatos...
Azt hiszem, nem jó szakot választottam.
Válasz #97. hozzászólásra
2.év És 7 féléves a suli.Nálunk van állattenyésztés 1,2,3 És volt Állattan, meg Anatómia és állatélettan
Válasz #77. hozzászólásra
Én távoktatásban tanulok. A házokt.hu-n jelentkezhetsz. E-mailban küldik az anyagot, neked csak meg kell tanulni.
Válasz #96. hozzászólásra
én is agrármérnökként végeztem, voltak állattenyésztéses tárgyaink, de nagyon felületes volt.
Hol tartasz?
Válasz #91. hozzászólásra
Hódmezővásárhely SZTE MGK
Válasz #94. hozzászólásra
akkor mind1
Válasz #93. hozzászólásra
ez nem álom MLLcsi
ez a 21század
itt nincs esküvő...........
Válasz #92. hozzászólásra
mostanában volt az esküvőjük?
Válasz #90. hozzászólásra
péz nem számit.. csak a tibcsid legyen pézes...... és persze okos mókuskára vágyódjon....
van sztori
a jány nevezzük jánynak mind1 hány éves.....
összeröffent 1 hatalmas dinasztiabeli csávóval
rohadt nagy név a VILÁG topp 10ében benne van de lehet a topp 5be
a csávó művelt nőt akar maga mellé értelmeset persze
de 1xű származásút
és kijárta a csaj topp 5be tartozó brutál nevü egyetemet.......
aztán mi lesz a vége majd lehet elmesélem 1x....................................
Válasz #88. hozzászólásra
Te hol tanulsz?
Válasz #85. hozzászólásra
Igen, ezt végeztem ki...
Jó volt, szép volt, de most valami másra vágyom. Nem akarok még egy diplomát, és sokba is kerülne!!!
Válasz #88. hozzászólásra
Hát Te hol koptatod a berendezést?
Válasz #82. hozzászólásra
Gyere hozzánk nálunk van bőven állattenyésztéssel foglalkozó tantárgy.Pedig én sima agrármérnökin vagyok
Válasz #86. hozzászólásra
Ami nem megy azt ne erőltesd!!
Kettőn áll a vásár....
Válasz #84. hozzászólásra
Nemhogy elmennél vele 5 évre egyetemi padot koptatni....
Látod benne lenne....
Közbe koptathatnátok az egyetemi asztalokat ágyakat....... is........
ja nemis
http://szie.hu/videkfejlesztesi-agrarmernok
ez vagy e MLLcsi
míg kicsi voltál a vidékieket akartad felfejleszteni
most h. NAAGY vagy rájöttél h. esélytelen ezeket, reménytelen próbálkozás..........ezeknek má mindegy felfejleszthetelenek
....inkább magadat fejlesztgeted........
Válasz #83. hozzászólásra
Sunyítasz??
Válasz #82. hozzászólásra
http://szie.hu/kornyezetgazdalkodasi-agrarmernok
ezt végezted ki?
végezz ki még egyet unalom ellen
Friss Tibcsik közt a helyed már mintha mondtuk volna.....
Válasz #81. hozzászólásra
Már lassan két éve, h befejeztem a sulit. Kezd hiányozni a tanulás. És még fiatal vagyok, tudásszomjas, és persze van hova fejlődni.
Arra gondoltam, h mivel állattenyésztést igen csak felületesen tanultunk az egyetemen, valami ilyesmit szeretnék a legjobban, de bármi lehet, ami az állatokkal kapcsolatos.
Viszont ha belegondolunk........
Ott lesz ám a rengeteg fiatal okoooos parasztgyerek.....
Tudja ez mit csinál... rafkós a jány...... van ám itt gógyi.....
Hát még mit tanulnál MLLcsi??????
Még a végén olyan okos leszel h. senki hozzádvaló okost nem találunk...... aztán kénytelenek leszünk tényleg 6 harvardosakkal felvenni a kapcsolatot s tégedet vélük valahogy összeberenálni.....
Nem tudtok valami jó mezőgazdasági tanfolyamot, amit érdemes lenne elvégezni?
Még létezik az a bizonyos keret, amit vissza lehet igényelni, ha elvégeztem a tanfolyamot?
Úgy tanulnék valami érdekeset...
Köszönöm a segítséget!
Válasz #77. hozzászólásra
Szia!
Keresd fel őket: http://sites.google.com/site/aranykalaszosgazdatanfolyam/home
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,nyáron hol tudnék gyorstalpalón,normál képzésben,vagy távoktatásba elvégezni egy arany kalászos gazda képzést....válaszotokat köszönöm
Válasz #74. hozzászólásra
Köszönöm a biztatást! Gond az, hogy nekem ez a mg.-i dolgok magasan vannak! A virágtermesztés kicsit könnyebb, nekem legalább is!
Válasz #73. hozzászólásra
ha kifizeted a díjat, nem bux meg, ha nem fizeted ki megbux, amugy meg egy nagy röhej az egész ezüst meg aranykalászos, meg mg. vállalkozós tanfolyam(olyan igazi magyaros)
Válasz #73. hozzászólásra
Szia!
Én ott vizsgáztam.Korrektek,segítőkészek,nem kell félni,meg lesz.Senkit nem buktattak meg,pedig lettek volna páran.A lényeg,nem arra mennek rá,hogy bárki is megbukjon.No para.
Sziasztok! Vizsgázott már valaki aranykalászosra Kunszentmiklóson? Milyen?
Válasz #71. hozzászólásra
Na az egy egészen más kérdés lenne...
Válasz #70. hozzászólásra
Szép lenne ha még ma lekapna a 10 körmödről 1 Aranykalászos gazda mi?
Válasz #69. hozzászólásra
Szép lenne, ha nem!
Válasz #68. hozzászólásra
Természetesen magasabb fokú! Még jó, hogy elfogadják!!!
"
A fiatal mezőgazdasági termelők indulásához nyújtandó támogatás igénybevételének egyik feltétele, hogy a kérelmező a 113/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet 1-4. sz. mellékleteiben meghatározott szakképesítések és felsőfokú végzettségek egyikével rendelkezzék.
1.sz. melléklet: Mezőgazdasági termeléssel összefüggő szakképesítések (megjelölve a képzés szintjét: szakmunkás, technikus, szaktechnikus, felsőfokú szakképesítés)
2.sz. melléklet: Egyetemi agrárvégzettségek
3.sz. melléklet: Főiskolai agrárvégzettségek
4.sz. melléklet: Egyéb végzettségek
Az 5.sz. melléklet tartalmazza az értékelési szempontokat. A szakképzettség vonatkozásában:
- a 2. számú melléklet szerinti egyetemi végzettségek (16 pont)
- a 3. számú melléklet szerinti főiskolai végzettségek (10 pont)
- az 1. számú mellékletben meghatározott felsőfokú szakképesítés vagy technikusi szakképzettség és a 4. számú melléklet szerinti végzettségek (6 pont)
Az "Aranykalászos gazda" szerepel az 1.sz. mellékletben, de a képzési szintje szakmunkás, tehát ezért pont nem jár."
by SAPSI-füles
Egy Agrármérnöki diploma ennél magasabb fokú?
Ha valakinek nincs aranykalászos akkor azt is elfogadják helyette?
Válasz #66. hozzászólásra
Köszi a választ!Én tényleg tanulok, igyekszem! Sajnos a kertészeti tananyag között minden van csak virágtermesztés nincs. Pedig az sem egyszerű, olcsó dolog.
Válasz #65. hozzászólásra
Fizetsz,és kapod a papírt.Nekünk azt mondta a vizsgabiztos,mindenki átmegy,mivel nem itt,hanem az életbe kell vizsgázni.