Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.18 FtUSD395.41 FtCHF439.37 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #79. hozzászólásra
Kedves Melinda! Mezőgazdasági technikus OKJ képzést javaslom Önnek, mely távoktatásban végezhető el! Aranykalászos gazda végzettség esetén felmentést kap!
Hívjon a 70/424-2330-as számon és szívesen tájékoztatom a részletekről.
Köszönöm, hogy minket választott! Javaslom Önnek is a továbblépési lehetőséget!
Ha rendelkezik érettségivel, jelentkezzen a Mezőgazdasági technikus OKJ képzésünkre, mely hasonló kedvező feltételekkel indul! 4 modulból felmentést kap, használja ki a lehetőséget!
Hívjon most a 70/424-2330-as számon.
Mátrix Oktatási Központ
www.matrixoktatas.hu
Aranykalászos gazda tanfolyam, TÁVOKTATÁSBAN! Ha még az idén pályázni szeretnél, gyere és jelentkezz a Mátrix Oktatási Központba, amely ezen képzés területén piacvezető szerepet tölt be! Hívj a 70/424-2330-as számon most, hogy a 2011. november 02-i vizsgán részt tudj venni!
aranykalaszos vizsgam lesz, munka mellett osszesen ket hetem van felkeszulni, es elkepeszto meretu az anyag olyanoknak, akik nem voltak meg sokat falun. Mennyire szigoru a rendszer? Konnyu megbukni?
Biztos, hogy lesz fiatal gazda pályázat, már csak az a kérdés, hogy mikor!
Ha még nincs aranykalászos végzettséged, a Szent István Egyetemen Gödöllőn október közepétől péntek-szombat-vasárnapi oktatással indítja a következő tanfolyamát. A képzési díj a tanfolyam elvégzését követően 100%-ban visszaigényelhető az MVH-tól. Bővebb információ a 30/324-2716-os telefonszámon. Péter
Ha valaki még a fiatal gazda kiírása előtt szeretne aranykalászosra járni, vagy más okból van szüksége aranykalászos gazda OKJ-s végzettségre, a Szent István Egyetemen Gödöllőn július 22-én pénteken 15.00-kor indul a 4. emeleti RGVI oktatóteremben a tanfolyam. Péntek-szombat-vasárnap lesz az oktatás, a vizsga tervezett időpontja szeptember 9-10-11. A képzési díj a tanfolyam elvégzését követően 100%-ban visszaigényelhető az MVH-tól. Bővebb információ a 30/324-2716-os telefonszámon. Péter
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy járt már valaki közületek Kunadacsra aranykalászos gazdatanfolyamra. Ha igen akkor meséljen róla legyen szíves!
Nem tudom. Nagyon bizonytalan vagyok a dolgokban általában, és ez akkor sem volt másképp. Aztán megtetszett a vidékfejlesztés, és azért választottam azt a szakot. De csalódnom kellett, nem azt kaptam, amit vártam.
Válasz #99. hozzászólásra
Akkor még messze a vége...
Nekünk úgy emléxem két félév volt állattenyó, mást nem is tanultunk, ami ezzel lett volna kapcsolatos...
Azt hiszem, nem jó szakot választottam.
péz nem számit.. csak a tibcsid legyen pézes...... és persze okos mókuskára vágyódjon....
van sztori
a jány nevezzük jánynak mind1 hány éves.....
összeröffent 1 hatalmas dinasztiabeli csávóval
rohadt nagy név a VILÁG topp 10ében benne van de lehet a topp 5be
a csávó művelt nőt akar maga mellé értelmeset persze
de 1xű származásút
és kijárta a csaj topp 5be tartozó brutál nevü egyetemet.......
aztán mi lesz a vége majd lehet elmesélem 1x....................................
Válasz #85. hozzászólásra
Igen, ezt végeztem ki...
Jó volt, szép volt, de most valami másra vágyom. Nem akarok még egy diplomát, és sokba is kerülne!!!
Már lassan két éve, h befejeztem a sulit. Kezd hiányozni a tanulás. És még fiatal vagyok, tudásszomjas, és persze van hova fejlődni.
Arra gondoltam, h mivel állattenyésztést igen csak felületesen tanultunk az egyetemen, valami ilyesmit szeretnék a legjobban, de bármi lehet, ami az állatokkal kapcsolatos.
Hát még mit tanulnál MLLcsi??????
Még a végén olyan okos leszel h. senki hozzádvaló okost nem találunk...... aztán kénytelenek leszünk tényleg 6 harvardosakkal felvenni a kapcsolatot s tégedet vélük valahogy összeberenálni.....
Nem tudtok valami jó mezőgazdasági tanfolyamot, amit érdemes lenne elvégezni?
Még létezik az a bizonyos keret, amit vissza lehet igényelni, ha elvégeztem a tanfolyamot?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,nyáron hol tudnék gyorstalpalón,normál képzésben,vagy távoktatásba elvégezni egy arany kalászos gazda képzést....válaszotokat köszönöm
ha kifizeted a díjat, nem bux meg, ha nem fizeted ki megbux, amugy meg egy nagy röhej az egész ezüst meg aranykalászos, meg mg. vállalkozós tanfolyam(olyan igazi magyaros)
Szia!
Én ott vizsgáztam.Korrektek,segítőkészek,nem kell félni,meg lesz.Senkit nem buktattak meg,pedig lettek volna páran.A lényeg,nem arra mennek rá,hogy bárki is megbukjon.No para.
Természetesen magasabb fokú! Még jó, hogy elfogadják!!!
"
A fiatal mezőgazdasági termelők indulásához nyújtandó támogatás igénybevételének egyik feltétele, hogy a kérelmező a 113/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet 1-4. sz. mellékleteiben meghatározott szakképesítések és felsőfokú végzettségek egyikével rendelkezzék.
1.sz. melléklet: Mezőgazdasági termeléssel összefüggő szakképesítések (megjelölve a képzés szintjét: szakmunkás, technikus, szaktechnikus, felsőfokú szakképesítés)
2.sz. melléklet: Egyetemi agrárvégzettségek
3.sz. melléklet: Főiskolai agrárvégzettségek
4.sz. melléklet: Egyéb végzettségek
Az 5.sz. melléklet tartalmazza az értékelési szempontokat. A szakképzettség vonatkozásában:
- a 2. számú melléklet szerinti egyetemi végzettségek (16 pont)
- a 3. számú melléklet szerinti főiskolai végzettségek (10 pont)
- az 1. számú mellékletben meghatározott felsőfokú szakképesítés vagy technikusi szakképzettség és a 4. számú melléklet szerinti végzettségek (6 pont)
Az "Aranykalászos gazda" szerepel az 1.sz. mellékletben, de a képzési szintje szakmunkás, tehát ezért pont nem jár."
by SAPSI-füles
Köszi a választ!Én tényleg tanulok, igyekszem! Sajnos a kertészeti tananyag között minden van csak virágtermesztés nincs. Pedig az sem egyszerű, olcsó dolog.
765 hozzászólás
Válasz #114. hozzászólásra
kérdezd Heccit majd Ő beavat a sajtkészités rejtelmeibe
Válasz #113. hozzászólásra
Ha agrármérnök vagyok, érdemes még ezt elvégezni?
Közben pedig még egy kérdés: sajtkészítéssel kapcsolatos tanfolyam indul valahol?
Köszönöm
Kedves Melinda! Mezőgazdasági technikus OKJ képzést javaslom Önnek, mely távoktatásban végezhető el! Aranykalászos gazda végzettség esetén felmentést kap!
Hívjon a 70/424-2330-as számon és szívesen tájékoztatom a részletekről.
Köszönöm, hogy minket választott! Javaslom Önnek is a továbblépési lehetőséget!
Ha rendelkezik érettségivel, jelentkezzen a Mezőgazdasági technikus OKJ képzésünkre, mely hasonló kedvező feltételekkel indul! 4 modulból felmentést kap, használja ki a lehetőséget!
Hívjon most a 70/424-2330-as számon.
Mátrix Oktatási Központ
www.matrixoktatas.hu
Azóta pedig mint Aranykalászos gazda mutatkozhat be! Örülök, hogy minket választott!
Aranykalászos gazda tanfolyam, TÁVOKTATÁSBAN! Ha még az idén pályázni szeretnél, gyere és jelentkezz a Mátrix Oktatási Központba, amely ezen képzés területén piacvezető szerepet tölt be! Hívj a 70/424-2330-as számon most, hogy a 2011. november 02-i vizsgán részt tudj venni!
Sziasztok,
aranykalaszos vizsgam lesz, munka mellett osszesen ket hetem van felkeszulni, es elkepeszto meretu az anyag olyanoknak, akik nem voltak meg sokat falun. Mennyire szigoru a rendszer? Konnyu megbukni?
koszi barmi informaciot,
Peter
Sziasztok!
Biztos, hogy lesz fiatal gazda pályázat, már csak az a kérdés, hogy mikor!
Ha még nincs aranykalászos végzettséged, a Szent István Egyetemen Gödöllőn október közepétől péntek-szombat-vasárnapi oktatással indítja a következő tanfolyamát. A képzési díj a tanfolyam elvégzését követően 100%-ban visszaigényelhető az MVH-tól. Bővebb információ a 30/324-2716-os telefonszámon. Péter
Sziasztok!
Ha valaki még a fiatal gazda kiírása előtt szeretne aranykalászosra járni, vagy más okból van szüksége aranykalászos gazda OKJ-s végzettségre, a Szent István Egyetemen Gödöllőn július 22-én pénteken 15.00-kor indul a 4. emeleti RGVI oktatóteremben a tanfolyam. Péntek-szombat-vasárnap lesz az oktatás, a vizsga tervezett időpontja szeptember 9-10-11. A képzési díj a tanfolyam elvégzését követően 100%-ban visszaigényelhető az MVH-tól. Bővebb információ a 30/324-2716-os telefonszámon. Péter
Válasz #105. hozzászólásra
Szia! Azt szeretném kérdezni Tőled, hogy meg volt -e már a vizsgád, ha igen akkor milyen volt? Én holnap vizsgázom!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy járt már valaki közületek Kunadacsra aranykalászos gazdatanfolyamra. Ha igen akkor meséljen róla legyen szíves!
Válasz #103. hozzászólásra
olyan szak nem volt, ha lett volna, lehet jelentkeztem volna!
Válasz #102. hozzászólásra
Látod MLLcsi
Ha engem kérdeztél volna akkor
Aszondtam volna cseszni a vidékre
Tanyafejlesztés!
Na ammá tuti szak lenne......
inkább fejlesszük a tanyánkat MLLcsi mint ingyenélőknek a vidéket.........................
Válasz #101. hozzászólásra
Nem tudom. Nagyon bizonytalan vagyok a dolgokban általában, és ez akkor sem volt másképp. Aztán megtetszett a vidékfejlesztés, és azért választottam azt a szakot. De csalódnom kellett, nem azt kaptam, amit vártam.
Válasz #100. hozzászólásra
Hogyhogy még nem tudtad 18ba h. mit akarsz tanulni?
Válasz #99. hozzászólásra
Akkor még messze a vége...
Nekünk úgy emléxem két félév volt állattenyó, mást nem is tanultunk, ami ezzel lett volna kapcsolatos...
Azt hiszem, nem jó szakot választottam.
Válasz #97. hozzászólásra
2.év És 7 féléves a suli.Nálunk van állattenyésztés 1,2,3 És volt Állattan, meg Anatómia és állatélettan
Válasz #77. hozzászólásra
Én távoktatásban tanulok. A házokt.hu-n jelentkezhetsz. E-mailban küldik az anyagot, neked csak meg kell tanulni.
Válasz #96. hozzászólásra
én is agrármérnökként végeztem, voltak állattenyésztéses tárgyaink, de nagyon felületes volt.
Hol tartasz?
Válasz #91. hozzászólásra
Hódmezővásárhely SZTE MGK
Válasz #94. hozzászólásra
akkor mind1
Válasz #93. hozzászólásra
ez nem álom MLLcsi
ez a 21század
itt nincs esküvő...........
Válasz #92. hozzászólásra
mostanában volt az esküvőjük?
Válasz #90. hozzászólásra
péz nem számit.. csak a tibcsid legyen pézes...... és persze okos mókuskára vágyódjon....
van sztori
a jány nevezzük jánynak mind1 hány éves.....
összeröffent 1 hatalmas dinasztiabeli csávóval
rohadt nagy név a VILÁG topp 10ében benne van de lehet a topp 5be
a csávó művelt nőt akar maga mellé értelmeset persze
de 1xű származásút
és kijárta a csaj topp 5be tartozó brutál nevü egyetemet.......
aztán mi lesz a vége majd lehet elmesélem 1x....................................
Válasz #88. hozzászólásra
Te hol tanulsz?
Válasz #85. hozzászólásra
Igen, ezt végeztem ki...
Jó volt, szép volt, de most valami másra vágyom. Nem akarok még egy diplomát, és sokba is kerülne!!!
Válasz #88. hozzászólásra
Hát Te hol koptatod a berendezést?
Válasz #82. hozzászólásra
Gyere hozzánk nálunk van bőven állattenyésztéssel foglalkozó tantárgy.Pedig én sima agrármérnökin vagyok
Válasz #86. hozzászólásra
Ami nem megy azt ne erőltesd!!
Kettőn áll a vásár....
Válasz #84. hozzászólásra
Nemhogy elmennél vele 5 évre egyetemi padot koptatni....
Látod benne lenne....
Közbe koptathatnátok az egyetemi asztalokat ágyakat....... is........
ja nemis
http://szie.hu/videkfejlesztesi-agrarmernok
ez vagy e MLLcsi
míg kicsi voltál a vidékieket akartad felfejleszteni
most h. NAAGY vagy rájöttél h. esélytelen ezeket, reménytelen próbálkozás..........ezeknek má mindegy felfejleszthetelenek
....inkább magadat fejlesztgeted........
Válasz #83. hozzászólásra
Sunyítasz??
Válasz #82. hozzászólásra
http://szie.hu/kornyezetgazdalkodasi-agrarmernok
ezt végezted ki?
végezz ki még egyet unalom ellen
Friss Tibcsik közt a helyed már mintha mondtuk volna.....
Válasz #81. hozzászólásra
Már lassan két éve, h befejeztem a sulit. Kezd hiányozni a tanulás. És még fiatal vagyok, tudásszomjas, és persze van hova fejlődni.
Arra gondoltam, h mivel állattenyésztést igen csak felületesen tanultunk az egyetemen, valami ilyesmit szeretnék a legjobban, de bármi lehet, ami az állatokkal kapcsolatos.
Viszont ha belegondolunk........
Ott lesz ám a rengeteg fiatal okoooos parasztgyerek.....
Tudja ez mit csinál... rafkós a jány...... van ám itt gógyi.....
Hát még mit tanulnál MLLcsi??????
Még a végén olyan okos leszel h. senki hozzádvaló okost nem találunk...... aztán kénytelenek leszünk tényleg 6 harvardosakkal felvenni a kapcsolatot s tégedet vélük valahogy összeberenálni.....
Nem tudtok valami jó mezőgazdasági tanfolyamot, amit érdemes lenne elvégezni?
Még létezik az a bizonyos keret, amit vissza lehet igényelni, ha elvégeztem a tanfolyamot?
Úgy tanulnék valami érdekeset...
Köszönöm a segítséget!
Válasz #77. hozzászólásra
Szia!
Keresd fel őket: http://sites.google.com/site/aranykalaszosgazdatanfolyam/home
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,nyáron hol tudnék gyorstalpalón,normál képzésben,vagy távoktatásba elvégezni egy arany kalászos gazda képzést....válaszotokat köszönöm
Válasz #74. hozzászólásra
Köszönöm a biztatást! Gond az, hogy nekem ez a mg.-i dolgok magasan vannak! A virágtermesztés kicsit könnyebb, nekem legalább is!
Válasz #73. hozzászólásra
ha kifizeted a díjat, nem bux meg, ha nem fizeted ki megbux, amugy meg egy nagy röhej az egész ezüst meg aranykalászos, meg mg. vállalkozós tanfolyam(olyan igazi magyaros)
Válasz #73. hozzászólásra
Szia!
Én ott vizsgáztam.Korrektek,segítőkészek,nem kell félni,meg lesz.Senkit nem buktattak meg,pedig lettek volna páran.A lényeg,nem arra mennek rá,hogy bárki is megbukjon.No para.
Sziasztok! Vizsgázott már valaki aranykalászosra Kunszentmiklóson? Milyen?
Válasz #71. hozzászólásra
Na az egy egészen más kérdés lenne...
Válasz #70. hozzászólásra
Szép lenne ha még ma lekapna a 10 körmödről 1 Aranykalászos gazda mi?
Válasz #69. hozzászólásra
Szép lenne, ha nem!
Válasz #68. hozzászólásra
Természetesen magasabb fokú! Még jó, hogy elfogadják!!!
"
A fiatal mezőgazdasági termelők indulásához nyújtandó támogatás igénybevételének egyik feltétele, hogy a kérelmező a 113/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet 1-4. sz. mellékleteiben meghatározott szakképesítések és felsőfokú végzettségek egyikével rendelkezzék.
1.sz. melléklet: Mezőgazdasági termeléssel összefüggő szakképesítések (megjelölve a képzés szintjét: szakmunkás, technikus, szaktechnikus, felsőfokú szakképesítés)
2.sz. melléklet: Egyetemi agrárvégzettségek
3.sz. melléklet: Főiskolai agrárvégzettségek
4.sz. melléklet: Egyéb végzettségek
Az 5.sz. melléklet tartalmazza az értékelési szempontokat. A szakképzettség vonatkozásában:
- a 2. számú melléklet szerinti egyetemi végzettségek (16 pont)
- a 3. számú melléklet szerinti főiskolai végzettségek (10 pont)
- az 1. számú mellékletben meghatározott felsőfokú szakképesítés vagy technikusi szakképzettség és a 4. számú melléklet szerinti végzettségek (6 pont)
Az "Aranykalászos gazda" szerepel az 1.sz. mellékletben, de a képzési szintje szakmunkás, tehát ezért pont nem jár."
by SAPSI-füles
Egy Agrármérnöki diploma ennél magasabb fokú?
Ha valakinek nincs aranykalászos akkor azt is elfogadják helyette?
Válasz #66. hozzászólásra
Köszi a választ!Én tényleg tanulok, igyekszem! Sajnos a kertészeti tananyag között minden van csak virágtermesztés nincs. Pedig az sem egyszerű, olcsó dolog.
Válasz #65. hozzászólásra
Fizetsz,és kapod a papírt.Nekünk azt mondta a vizsgabiztos,mindenki átmegy,mivel nem itt,hanem az életbe kell vizsgázni.