Hirdetés
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Körbálázót, de milyet? új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Massey Ferguson traktorok új
- Kukorica vetőmagok új
- Solis traktorok új
Cikkajánló
![Trump feladta a leckét a mexikói szarvasmarhatartóknak Trump feladta a leckét a mexikói szarvasmarhatartóknak](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9052/cikk_79052/marha-1_fill_540x300_0.jpg)
Trump feladta a leckét a mexikói szarvasmarhatartóknak
Pedig az USA feloldotta a mexikói szarvasmarhaimport tilalmát.![Még bővülhet a hazai napraforgó-termesztés, érdemes belevágni Még bővülhet a hazai napraforgó-termesztés, érdemes belevágni](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9081/cikk_79081/napraforgo-shutterstock_fill_540x300_0.jpg)
418 hozzászólás
Válasz szabjnos234 #417. hozzászólásárahttps://www.facebook.com/groups/325986018039544/user/100028346359263
Sziasztok van valakinek Armatrac 120 lovasa? Érdekelnének a vélemények!
Válasz trikolor5 #415 hozzászólásár
Szept tudnak árat mondani . Akkor kezdődik a forgalmazás . 7szériás mtz meg az arma kőzőtt. Nézegelődunk de majd kiderül mi lesz .
Válasz blsjela #414. hozzászólásáraÁrban hol vannak/lesznek így akkor az e+ os deutz motoros armák? A solis90 már 14+áfa.
Megkérdeztem megszűnt egyenlőre a kicsi arma forgalmazás az ősszes perkins motoros. Agustus tól stage5 Deutz motorral lesz nek szerelve mivel a régi motorokat nem lehet forgalomba helyezni .
Válasz Smallloser #412. hozzászólásáramég valahol meg kéne nézni, 24,6 kéne. haha
Válasz envagyok2 #411. hozzászólásárahttp://armatrac.hu/sites/default/files/csatolmanyok/adatlap_lux_crd_2.pdf![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
itt mondjuk 24 ezret ír
Válasz Smallloser #410. hozzászólásáraohhh, ez meglepő, olyan kevés? Máté gyerek a kis kubotával az egész világot húzhatná, ha nem lenne a földhöz ragadva
Válasz envagyok2 #408. hozzászólásáraarmatrac.eu-m vannak pdf-ek, abban benne van a max vontatható tömeg
Armatrac 1254 Lux 2 körös légfékrendszerrel 18.000kg vontatható tömeg
Válasz mtz1221 #407. hozzászólásárahát akkor jóvan.
Válasz mtz1221 #407. hozzászólásáramegnyitottam, egyik egy case, másik nh. ebből szedjem ki, hogy török mennyit vontathat?
Válasz envagyok2 #406. hozzászólásáraNe szívass bökjél már rá az egérrel.
Küldtem emailt is.
Válasz mtz1221 #404. hozzászólásárade ezek nem törökök, meg nem is látom meg ezeket a betűket. tee, ekkora betűket utoljára akkor láttam, mikor az anyakönyvvezetőnél álltam sorba. bár csak ne tettem volna, meg is fogadtam, amit nem tudok elolvasni, alá nem írom...
Válasz mtz1221 #404. hozzászólásárahttps://www.titanmachinery.co.rs/sr/nove-masine/traktori/maxxum/125![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Válasz envagyok2 #403. hozzászólásárahttps://www.hmequipment.com/assets/PDF/NH10170604.pdf![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz mtz1221 #402. hozzászólásáraén mg seholse találom, hogy mennyit vontathatnak?pl. a 124es? és k80as golyó van ezekhez, lehet hozzájuk venni?
904-esből vett e valaki 24x 24-es váltósat ??? A narancssárga kar ( H és L jelöléssel) érdekelne hogy az felező e rajta, és mennyi a gép végsebesége a 24-es váltóval ??? Esetleg egy váltó kiosztás séma érdekelne a 24-esről.
Válasz mtz1221 #400. hozzászólásáraItt nekem azt mondták,hogy 2500-ig felesleges ránézni.Egy ideig 1000-nél ellenőriztek,de aztán leszoktak róla,mert mindig minden rendben volt.Most járok 1760 üzó-nál,és még nem néztem meg.Ezek szerint illene rámérnem.Köszi a gyors választ!
Válasz Ká01 #399. hozzászólásáraElső 800-nál van előlátva a többi 1200-anként. De amelyikekre 3 év garanciát adnak, a mestereknek 600-óránként rá van parancsolva, a ránézés.
Válasz mtz1221 #398. hozzászólásáraSzia!Nálatok hány munkaóránként szokás szelephézagot állítani ezeknél a Perkins motoroknál?
Válasz trikolor5 #397. hozzászólásáraMint már mondtam, ezeknek az a lényege hogy garancia alatt belemenyen 500+ óra, addig ki hozza a szerelési gyártási gondokat, utána 6-7000 órát biztos elmegy olajok és 1 kuplung cserével.
Válasz mtz1221 #396. hozzászólásáraJaj anyám mennyi kis biszbasz...
Válasz trikolor5 #395. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/channel/UCxfMOHAYbx-q-j_qZKrQKog
Garancia után otthon könnyen bütykölhető az arma ugyanúgy mint az mtz? Az e+ szériára lennék inkább kíváncsi.
Válasz lorant90 #393. hozzászólásáraSzimering itt is sok helyen volt, 3 év után
rá is jöttek, hogy amelyikbe a török több olajat önt a kelleténél, azokkal van gond. Az a kerékagy úgy van kiszámolva hogy legyen hol elférni a gázoknak is. Meg újabban meghajtatják veled első szervízkor és kieresztik a gázt belőle. Csak dolgozni vele garancia alatt minél többet, 500 óra alatt kiadja az összes szerelési hibáját, utána nem lesz gond vele.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz mtz1221 #392. hozzászólásáraJobban potkocsizunk vele meg rakodunk a homlokrakoval , hasznalhato , de vannak korai hibak. Szimeringet kell cserelni az elso bolygohazban , megindult az olaj az eggyik munkahengeren a rakodon .
Válasz lorant90 #388. hozzászólásáraAmúgy milyen ??? Hidraulika váltó irányváltó kényelem szerethető ???
Válasz lorant90 #388. hozzászólásáraEz van, hülye angolok a normáikkal.
Itt kapható még sima szívó motorral 854 lux, az szét szaggatja a Tier3A-s 102 lovast gyári beállításon.
Válasz blsjela #389. hozzászólásáraAz is hivatalos kereskedő amit Bandi be tett,Hajdú-Biharban és Románia nyugati részén.
Válasz trikolor5 #376. hozzászólásáraHivatalos kereskedő 2. De a viszont eladó már csak egy. Pedig neki is 2 kellene csak lenyelik .
Válasz mtz1221 #384. hozzászólásáraEn szlovakiabol vagyok .... meg garancias... most volt elso olajcsere , hihetetlen lusta
Válasz trikolor5 #386. hozzászólásáraFoppos is csak 1 évet ad ??? Itt kettőt, meg ha akarod lehet + 1 évet.
Válasz #bandi #382. hozzászólására1év garancia az mtz-re van. Szabadbattyánon 2évet adnak, de azt is keveslem. Solis90-re is megadják a 3évet.
Válasz agrogal #383. hozzászólására82-es mtz helyett vagy kisegítőnek tökéletes megbízható kényelmes. 90 lovas mtz gépei szerintem már sok neki hosszútávon.
Válasz lorant90 #380. hozzászólásáraAdagolót adagolóshoz. Cserélnek rajta szabályzót meg beállítják a régi euro 0-ás paraméterekre, nem fogsz ráismerni. Nálunk ez olyan 150+ eurós játék, ha nem messze vagy vajdaságtól tudok adagolós számot adni.
Válasz #bandi #382. hozzászólásáranem akartam kitenni.amúgy vélemény?
Válasz agrogal #381. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20220219045443_f6dda822_f854_4b2e_a399_6a522809b4ae.jpg)
11160e+fa 904e+akció sok vagy kevés?
Üdv mindenkinek . Olyan kèrdèsem lenne , valakinek tapasztalata 804 lux geppel ?? A miènk nagyon lusta , mas is tapasztalt hasonlot ??
És garancia alatt éves szervíznél vagy ha szerelni kell csak kiszállási díjat kérnek, esetleg azt sem? 3 év alatt tuti nem menne bele nekem 2000üó.
Válasz mtz1221 #377. hozzászólásáraNekünk pont ennyi ment bele 3 év 2100 óra!
Válasz trikolor5 #376. hozzászólásáraNálunk a nagyobbakra 3 év 2000 munkaóra.
Hány év garanciát adnak most az armára?
Kollégák!
A carraro váltós 904-esnek hol van a légzőfurata vagy légzőcsavarja. Ha bemelegszik a nívópálcás olajbeöntő dugót kiemeli és némi olajszivárgást produkál.
Köszi a segítséget!
Válasz mtz1221 #372. hozzászólásáraKösz a linket, de majd valamikor a jövüben remélem összejön.
Válasz mtz1221 #372. hozzászólásáraHa nem lenne ez a Covid szivesen elmentem volna. Egyszer talán összejön. De mostan nagyon összeszaladtak a munkák.
Nemsokára indul a napraforgó betakarítás. Ma vetőmagot készitettem. Kell a foltokban kelő repcét permetezni bogár ellen. Amit vasárnap fújtam, mára már újból bogaras. Holnap lehúzom másodszor.
Kell mennem lezúznu a földjeim körül levő határutakon a zöldet, mert bemennek a parcellámra, ott jobb, mint az úton közlekedni.
Lassan a búzák elé is kellene késziteni a vetőmagágyat a repce után.
Meg tuskózni kellene mennem kotróval, amivel még sohasem dolgoztam. Be kell tanulnom.
Mostan tényleg sok van nekem.
Válasz Sk Laci #371. hozzászólásáraÚjvidékre jössz ?, most rögtön linkeltem ahogy megtudtam a dátumot.
Válasz mtz1221 #370. hozzászólására2004 decemberi. 110 lovas Forterra.
Faluba is hoztak 200-9-ben egy 12441 Zetort, itt már gondok voltak a minőséggel.
Válasz Sk Laci #369. hozzászólásáraMikori évjárat ??? Amikről én beszélek mind 5 évnél fiatalabb. 80 és 100 lóerő közöttiek.
Válasz mtz1221 #368. hozzászólásáraNálam régebben amikor még szántottam, évi 60-80 ha szántott kötött talajon.
Orosz BDT tárcsát húzott, ami a kirovec után volt annak a középső részét, kb 3,5 m fogásszélesség. Ezzel évi kb 200-260 ha. Kb 4-5 évet tárcsázott, majd mikor jött a NH és az rt akkor átvette a tárcsázást, idővel a szántás is kevesebb lett, mert áttértem a grúberre, majd lazítóra.
Tavaly kb 6 ha szánthatott ki a Zetor.
MTZ-ben csak kiállitáson ültem, sohase vezettem. Crystált váltott ki.