Hirdetés
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- MTZ 1221 traktor új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Ingyenes RTK korrekció közösségi alapon új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Fokhagyma termesztés új
- Traktorvásárlás új
- Műtrágya árak új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
Cikkajánló
Támogatott tartalom

Ne maradjon le, hamarosan lezárul a Kisüzem pályázat!
Akár 10 millió forint vissza nem térítendő támogatás is igényelhető.
Hirdetés

525 hozzászólás
Válasz Isssti #424. hozzászólásáraMeghiszem azt, hogy sántít! A következő az lenne, hogy igazából csak a paypal jó neki!
Igazán nem tudom, mi a disznóság, de én is azt érezném amit Te!
Sziasztok, ilyet még nem láttam segítsetek mi a trükk.
Úriember rám ír WhatsApp-on (amerikai szám de Romániába szeretné vinni) egyik hirdetett használt gépem ügyében, pikk pakk rábólint, érdeklődik van e még valami, mondom ez az még lenne és minimális alkuval 5géppel már 3000euro felett járunk és 5perc ismertség után már utalná is a pénzt számlára vagy paypalra ??? mondom ez így nem tuti, hozza inkább a fuvaros kápéban de az már nem jó...???? Valami sántít nekem itt.
Ha ő nem tudja kinyomozni, akkor senki.
https://youtu.be/479Me8cT8rg
Válasz Drisa #417. hozzászólásáraDe ez, hogy visszaélnek a nevével, aztán aki 19re lapot húz, az őt cseszteti, az nem oké! A rendőrség meg úgy működik sajnos ahogy... Majd intézkednek, ha tettlegességig fajul ne adj Isten a dolog!
Válasz kombajnos19 #409. hozzászólásáraVannak erre szakosodott magánnyomozók,lehet azzal járnál legjobban.
Válasz colizoli #418. hozzászólásáraAjánlom=ajánlod, kurva telefon.
Válasz kombajnos19 #409. hozzászólásáraAz nem jó, ha a megkárosított ügyfeleknek azt ajánlom, hogy jelentsenek fel. Akkor gyorsan kiderül, hogy 2 külön cég és a másik a hunyó. Lehet, hogy lesz pár kellemetlen napod a zsarukkal, de ha tisztázták magad, akkor tovább kell lépniük a valódi elkövetövel szemben, már csak hivatalból is.
Válasz gcastle #415. hozzászólásáraÉn azt mondom aki így előre utal pénzt ilyen ordítóan feltűnő kamu cégnek, az meg is érdemli hogy lenyúlják. Ez olyan mint a piramis játék, azt is de sokan benézték milliókkal amikor a bank alig fizetett kamatot azok még mindig 15% ot ígértek. És megették az emberek, utána meg ment a sírás. Más kérdés hogy a hatóságnak is kellene valamit csinálni, de gondolj bele 5 perc alatt csinálnak újat és megy a buli tovább.
Válasz Stella2 #414. hozzászólásáraA telefonszámot legalább csekkolhatná a yard!
Amúgy elvileg magyar cégnek "com"-os oldal, angolul magyar lehetőség nélkül, Nagycenk pesti számmal, a NAV-nál bejelentett székhely nem stimmel... Nem gyanús senkinek?
Válasz kombajnos19 #401. hozzászólásáraAdatvédelmi szakjogásszal beszélnék első körben. Szerintem ismeretlen tettes ellen a rendőrségnek is fogadnia kell a feljelentést. Gazdasági bűncselekményekre szakosodott nyomozóhoz fordulnék.
Válasz kombajnos19 #407. hozzászólásáraNa várjunk én nem mondtam hogy csaló vagy azt sem tudom miről beszélsz....
Válasz kombajnos19 #409. hozzászólásáraAmit ajánlanák, vedd fel velük a kapcsolatot, mintha gép után érdeklődnél. Ha kérnek előleges átutalýst, annál jobb, mert megadja a bankszámla számot, ahová várja az utalást. Ebből a számból megvan az ország és a bank is. A rendőrségnek ezt megadod, és az ő dolguk azonosítani a számlatulajdonost, de legjobb milyen személyeknek van hozzáférése a számlához /nagymama nevén is lehet a számla, de az unoka ügyekedik, vagy hajléjtalan nevén van a számla, de másnak is van hozzáférése a számlához, aki a pénzt "rendezgeti"/.
Válasz Vinkó #405. hozzászólásáraJa, nem is neheztelésből írtam, megértem az elkeseredettségét.
A magam módján próbálok segíteni ...
Válasz kombajnos19 #403. hozzászólásáraPróbálj keresni másik ügyvédet! Ismeretlen tettes ellen feljelentés hitelrontás be miatt, mit tudom én...
Nem létezik, hogy ne lehessen valamit kezdeni.
Ne hagy annyiban!
Válasz Ares 826 #406. hozzászólásáraKeresem azt aki nagy mestere a netnek,tud segíteni,ahoz forumot is hasznalom,masreszről probalom megovni a gyanutlan embereket!
Válasz Ares 826 #406. hozzászólásáraTavoli orszagot felteteleznek,ahol elindítottak az oldalt!Holland valos hirdető ceg ajánlott levelben tudatta,elloptuk a hirdetest ami övüké,jogvedelmet kér!
Válasz Drisa #393. hozzászólásáraEn vagyok a Zöld traktor tulajdonosa,illegalis hirdetők felhasznaltak a valos adó számunkat,mar itt is írjátok, csalok vagyunk!Holott mi nem kereskedünk,becsületesen dolgozunk!
Válasz kombajnos19 #403. hozzászólásáraÉn is azt mondanám hogy keressen egy "nagyon hozzáértőt" és kutassa fel őket az IP cím alapján. Ha az megvan akkor már egyszerűbb a dolog! Aztán meg oda nekik de rendesen!

Válasz Bárány #402. hozzászólásáraAz ő szemszögéből ez érthető. Nyilván megtette a jogi lépéseket. Viszont a cége és neve hitelességének első lépése. Egy országosan népszerű forumon közzé teszi. Ha egy nagy multi lenne,már az esti hírekben is halható lenne. Szóval szerintem ez természetes reakció.
Válasz Bárány #402. hozzászólásáraKösz a hozzaszólást!
Válasz Bárány #402. hozzászólásáraUgyved nem tud mit tenni,rendőrseg meg a bírósag hatarozatával intezkedik csak!Kit pereljek?Addig szetverik nehanyszora cegtablat a Roman vevők!Jo hacker tudna talan segíteni!
Válasz kombajnos19 #401. hozzászólásáraŪgyvéd, rendőrség.
Ne a fórumon keress megoldást!
Üdv mindenkinek!Cégem a Zöld Traktor kft adataival vissza élve ismeretlenek letre hoztak illegalis haszonszerzes ,becsapas,pénzlenyúlas celjaból egy uj honlapot,Zöld Traktor.com néven,amin mezőgazdasagi es földmunkagépeket hirdetnek ellopott hirdetésekkel,vevőket megtévesztve,előleget kerve becsapjak őket!Nekunk rontva ezzel a vállalkozas jó hírnevet is,zaklatnak a becsapott vevők,ugyan telefon szám is fals,de kinyomozzak,verik az otthonom ajtaját!Rendőrseg szerint mivel cég adatok nyilvsnosak,nem buntetendő cselekmeny!Szerintem ha felhasznaljak buncselekmeny föleg,ha anyagi haszonszerzes a céljuk!probaltuk megszuntetni a honlapot lehetetlen,vagy megvasarolom az elkovetőtől!kertem az adatait szemenysegi jogai miatt nem adjak ki!Beszaras nem?Egyreszről vigyazon mindenki mert gazda tarsamat nehany eve lenyultak reendesen!Masreszről van ötlete valakinet,merre indulja el a kotroval rendet tenni?
Üdv mindenkinek!Cégem a Zöld Traktor kft adataival vissza élve ismeretlenek letre hoztak illegalis haszonszerzes ,becsapas,pénzlenyúlas celjaból egy uj honlapot,amin mezőgazdasagi es földmunkagépeket hirdetnek ellopott hirdetésekkel,vevőket megtévesztve,előleget kerve becsapjak őket!Nekunk rontva ezzel a vállalkozas jó hírnevet is,zaklatnak a becsapott vevők,ugyan telefon szám is fals,de kinyomozzak,verik az otthonom ajtaját!Rendőrseg szerint mivel cég adatok nyilvsnosak,nem buntetendő cselekmeny!Szerintem ha felhasznaljak buncselekmeny föleg,ha anyagi haszonszerzes a céljuk!probaltuk megszuntetni a honlapot lehetetlen,vagy megvasarolom az elkovetőtől!kertem az adatait szemenysegi jogai miatt nem adjak ki!Beszaras nem?Egyreszről vigyazon mindenki mert gazda tarsamat nehany eve lenyultak reendesen!Masreszről van ötlete valakinet,merre indulja el a kotroval rendet tenni?
Válasz parktraktor77 #394. hozzászólásáraUgyan ezt csinálták, csinálják műtrágyával is.Sokan bele is futottak.
Tisztes úri emberek szabadlábon védekezhetnek ..(hátha találnak másikat)
A Mátészalkai Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés 2021. július 26-án, mely szerint Kocsord külterületéről egy traktort tulajdonított el ismeretlen tettes, a benne hagyott indítókulcs segítségével. A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést, és a bejelentést követő néhány órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három férfit. A nyomozók F. P. 30 éves és E. Cs. 27 éves baktalórántházi, valamint N. K. 27 éves vajai lakosokat a rendőrkapitányságra előállították, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését beismerték, és vallomásukban elmondták, hogy az eltulajdonított traktort 300.000 forintért eladták, a kapott összeget pedig egymás között szétosztották. A közel másfél millió forint értékű mezőgazdasági vontatót a rendőrök lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosának. A gyanúsítottak az eljárás alatt szabadlábon védekezhetnek. Egy kérdés vajon mi lett a vásárlóval arról nem írnak pedig érdekes lehet.....esetleg orgazda 

Válasz parktraktor77 #394. hozzászólásáraÉn már ott megkettőztem hogy a kolega rakodja a képen rakodja a bálát de közben hátul fenn van a tárcsa
Válasz parktraktor77 #394. hozzászólásáraBőven elég ha fényképen van neki.
A csaló traktorokat hirdetett az interneten, de valójában egy traktora sem volt.
https://zoldtraktor.com
Válasz tudatlan20 #392. hozzászólásáraAdószám alapján kell ellenőrizni mióta működik egy cég, nyilván egy féléve működő cégnek egy forintot nem szabad előre utalni. Az más tészta ha egy nagy cégnek utalsz előre!
Válasz Földönfuto #391. hozzászólásáraNagyon sok helyre előre kell utalni hivatalosan...
Aki még most is bedől ennek az előreutalásnak,az meg is érdemli.Még meg is büntetném mégegyszer annyira.
Rakodógép Kft-t mindenki kerülje el messziről! Szervízt vállalnak, de kóklerek. 3 napot ígértek mire kész lesz a gép. 1 hét eltelte után mondtuk inkább elhozzuk, ha nem tudják megcsinálni, erre beindult a hitegetés, hogy holnapra kész.. 1 hónap lett belőle!!! Ezekután ami addig jó volt az se működött! Persze a számlát kiállították nem kis összeggel. Indul a pereskedés.
Válasz csontii #388. hozzászólásáraFőként nagyértékű traktorokat külföldről de épen ami szezonális a mezőgazdaságban profin megrendelővel számlával minden fortéllyal megkenve ez a cigány banda már sok embert megkárosított velem eggyütt de nem sokáig húzzák már a nyomukban járok
Válasz parktraktor7 #387. hozzászólásáraMit hírdetnek?
Varga jános névre ne utaljon senki mert csalók profin céggel hirdetnek de átvernek mindenkit ez 1 mezőszemerei banda számtalan embert vertek már át
Válasz T.f. #385. hozzászólásáraValahogy éreztem...
Válasz Isssti #384. hozzászólásárahttps://autoline.info/-/sale/wheel-tractors/MTZ-82-1--18082110352620774100
Én vigyáznék ezekkel:
aljas banda...
https://www.jofogas.hu/veszprem/82_es_MTZ_elado_102664476.htm
Válasz atisgyulai #381. hozzászólására3 órás Facebook profilja volt vagy 6-8 hirdetése nevetséges árakal
Válasz atisgyulai #381. hozzászólásáraSajnos.Pedig manapság már nem nehéz utánanézni a dolgoknak.Csak a harmad ár sokszor rontja a látást.
Válasz Földönfuto #380. hozzászólására"Amíg lószar van, veréb is lesz!"

Van aki még mindig bedől az ilyeneknek.
A minap láttam olyan hirdetést, ahol a feltöltött kép, képernyő fotó volt.
Látszott a térerő, teló töltöttség, a hirdetési oldalak által használt nyilak a kép két oldalán.
Válasz majorferi33 #379. hozzászólásáraA 2 milla biztos csak a foglaló.Tiszta kamu az egész.Ez valami új szórakozás ilyeneket feltenni.
Válasz majorferi33 #378. hozzászólásáraBocs csak így tudtam feltölteni a Facebook-on hirdeti van neki több hirdetése ez fél órát volt elérhető
Gyanús hirdetés

Válasz Bécó #376. hozzászólásáraBátran merem őket ajánlani, én szervizelem a számítógépeiket.
Válasz Hogel #373. hozzászólásáraAkkor jó a tapasztalat? Mondjuk nem olcsó gépeket hirdetnek, de ha valóban tükrözi az ár az állapotot akkor jó!