Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Massey Ferguson traktorok új
- Kukorica vetőmagok új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Solis traktorok új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Agrárjog új
525 hozzászólás
Válasz #215. hozzászólásra
Eleg gyanusnak tunik. Ha tanacsolhatom mielott fizetne erte szereltese fel. Amit velunk sikerult kifizettetniuk anak olyan szepen be volt dolgozval a hibai, hogy csak akkor vetted eszte amikor mar szerelted felfele. Mintha a gumi ujra lettvoln ontvel azon a reszen. A felninel a drot el volt vagval, a masiknak az oldalfeluleten volt egy kb 15cm vagas keresztulig. Vasarlasnal semit nem lattunk! De meg nem talaltam olyan gumist aki eszt elvalalna javitani es mar tob mint egy eve hogy atvertek vele.
Nagy ovatosag banyatok velek!!!
Válasz #209. hozzászólásra
1. Birtokháborítás miatt panaszt tehetsz a jegyzőnél. Tedd meg írásban!
2. Ha nem vezet eredményre, a Kormányhivatalnál tegyél panaszt.
3. Fa lopás miatt rendőrséghez fordulhatsz.
4. A károd (fa értéke, kártétel a birtokon, birtokháborítás) polgári perrel téríttetheted meg. Előtte levélben szólítsd fel őket!
Válasz #221. hozzászólásra
Ne utalj előre senkinek,a boltba is előbb adják a kenyeret aztán kell fizetned.
Válasz #221. hozzászólásra
Tavaly volt bibi az ARVI-s 8-24-24 komlexel, váltig állitják, semmi közük sem volt hozzá.
Ezt a hungarobiochem céget ismeri valaki akiket itt is hirdettek a Agroinformon? Lehet előre utalni nekik műtrágya árát?
a Vecsési Árpád Zoltán is sok gépet árul.
van valami infó róla??????
Válasz #218. hozzászólásra
Végül is...
Válasz #217. hozzászólásra
nekünk annyit mondott a polgármester h kerítsük le és ássuk be a z árkot.
Na ha készül a permetező gödör ez fog történni :D
Válasz #211. hozzászólásra
Nekünk is van hasonló...
Anno a kárpótláskor a földhivataltól kiküldött hivatalos földmérő mérte ki a területet. több mint egy évtized után derült ki, hogy a terület fele sem a mienk a mienk jó másfél kilométerrel arrébb van és egy zrt használja. sok bajunk és anyagi veszteségünk is származik ebből. felelős nincs az ügy elévült.
Válasz #215. hozzászólásra
Attól félek az eredmény borítékolható...
Már az ár is gyanús gyanúsan alacsony, na nem sokkal csak annyival, hogy kecsegtető legyen.
Válasz #213. hozzászólásra
Haverom most van velük üzletbe!!Én szóltam neki, mikor meghallottam hogy Mezőkövesd a cím.Mondtam neki ezekkel nagyon vigyázni kell, mert már olvastam róluk, régebben is.Neki egész Kecskemétig hoznák az MTZ hátsó köpenyeket, 80 százalékosat, 90 ért a kettőt.
Jelentsd be a policájnak hogy nyomozzák ki az ügyet!
Válasz #207. hozzászólásra
Sajnos ezekkel nekem is volt dolgom. Mezoszemereiek voltak. Csak onan vagy a kornyekerol (Mezokovezsd) ne vegyen senki hasznalt gumiabroncsot mert nagy valoszinuseg szerint atveres lesz a vege. csak felszerelesnel leled meg a problemat. Nekem van ket ilyen MTZ hatso gumiabroncsom ha valakit erdekel ingyen odaadom.
és az a szomorú, hogy akinek már így is sok van annak sosem elég... (kell neki a másé is)
Válasz #210. hozzászólásra
Sajnos ez nem erdő, hanem patak és mellett akkor még szántó volt ami most már gyümölcsös.
Egyedül a szomszéd falu volt segítőkész levélben elismerték, hogy az az árok hozzájuk tartozik, de hiába írtunk akárhova vagy nem jött válasz, vagy nem foglalkoztak vele. idén elévül a dolog.
Rájöttünk a kis emberrel akármit megtehetnek.
Míg nem volt kimérve addig nem is tudtunk mit csinálni, pedig vágtak belőle rendesen a szemben lévő föld tulajdonosa olyan 300e Ft értékű fát vágott le és csak röhögött, hogy amíg nincs kimérve addig azt csinál amit akar.
Válasz #209. hozzászólásra
szia! ez igy nem müködik, az erdőfelügyelet tudtára jut, h engedély nélkül kiapritották az erdőtök egyrészét, garantáltan azon a fán fognak pirulni egytől-egyig
A mi történetünk (családom) az ,hogy a falu egy ároktisztítás pályázat folyamán rossz árkot tisztított (a szomszéd falué) más HRSZ-en mint a mi a pályázatba volt írva. Nem zavarna a dolog, HA nem vágtak volna le 300q fánkat és nem húznak az ároknak a földünkön egy új nyomvonalat ezzel 0,6 hektárt levágva a földből, mindezt onnan tudom, hogy rá egy évvel lett kimérve a telepítés miatt és az árkon túlra is ütöttek le karót.
A probléma az, hogy nem akarunk feljelentgetni, (szerintem ez lenne a megoldás, csak nincs rá pénz, hogy fizessük a perköltséget stb stb.) hanem a polgármesternek szóltunk a pofánkba röhögött. Akárhova küldtünk eddig levelet, még csak ki sem jöttek megnézni egyszerűen leszarják senki nem akarja elismerni, hogy hibázott.
Szerintetek mit lehetne tenni, hogy valaki felfigyeljen?
Ja és mind ez pályázati pénzből valósult meg, ha kiderülne gyanus, hogy vissza kellene fizetni.
Sajnos még csak annyit sem tettek, hogy felszólítást küldenének hogy levágták a fát hozd haza...
Egy ismerőstől tudtuk meg a faluban, hogy levágták a fát. Nem csak mi károsultunk....
Válasz #204. hozzászólásra
Erről a motor balesetről ismerős, a hölgy itt annyi volt hogy egy Honda crv volt és nem passzolt a köbcentiméter a ló erőhöz, majd kiderült azt sem tudta hogy benzines vagy dieesel majd mikor le írtam hogy dieeselt keresek rögtön a kocsi is az lett.Aztán meg akartam nézni, egyik eimelben Miskolcon a másikban meg BP volt egy garázsban.Ő mint megbízott örökös és ügyintéző.Egy Budapesti ügyvéd intézi a papírokat,de az nem tudja a kocsit megmutatni ezért őneki kell Ferihegyre repülni mivel drága a repülő jegy Biztosítékot kér.Na itt lett vége a levelezésnek mind ezt Angolul.Érezni lehetett hogy tökéletes magyarországi hely ismerettel és szokásokkal szófordulat használattal rendelkezik.
CSALÓ!!! GUMISOK!!!
Feladva: 2013-01-27 16:57:27
Frissítve: 2013-01-27 16:59:26
Ár: 0
Feladó adatai:
Név: Bálint
Telefonszám: +3612345670000
Helység: Pest
FIGYELEM CSALÓ GUMISOK FEHÉR CITROEN TEHER AUTOVAL SZÁLITJÁK A GUMIABRONCSOT INGYEN! KI KIVÜLRÖL TELJESEN JÓ DE FŐLSZERELÉSNÉL SZÉT SZAKADOZIK DARABOKRA! MEZŐKÖVEZSDEN VAN ÁLLITOLAG A TELEPHEJÜK DE SZERINTEM MÉG AZT SENKISEM LÁTTA! MERT KISZÁLITJÁK MINDEN ALKALOMMAL HÁZHOZ AZ ORSZÁG BÁRMEJ RÉSZÉRE!!!
Ha valakinek ajánlanának konténeres üzemanyag kutat bérletbe az mielőtt igent vagy nemet mondana kérem hívjon fel. A MOL üzletkötőjeként kerestek meg./most ennyi/
Válasz #204. hozzászólásra
Azannya!!!
Mint egy Rejtő Jenő történetben.
Mit el nem követnek hogy hihető legyen,és a végén már pont ez a gyanús!
Válasz #202. hozzászólásra
Az én sztorim ezekkel,nagyjából leírom.:Autó vásárlás előtt voltunk,és találtam a használtautón egy nissan terepjárót,a piaci ár kb feléért.Na ennek is csak email volt.Írtam neki,több kérdés,többek között miért ilyen olcsó.Korrektül jött a válasz,időbe,hogy:Ez az autó a bátyjáé volt itt magyarba,de szerencsétlen meghalt motorbalesetbe.Az autót kivitték ahol ő lakott,ha jól emlékszem honkongba,azzal,hogy majd a felesége használja.De mivel ott jobb kormányos autók vannak,így nem tudta használni,ezért kedvezményes áron visszaszállítaná a saját költségén.Teljesen a lakásomig szállítsa egy fuvarozó céggel,és 3 nap próba időt ad.Ha nem tetszik az autó,az ő költségére visszaküldhetem.(A trükk most jön,amivel egyeseket behúzhat a csőbe.)A pénzt ő nem kapja meg addig,amíg én végleg igényt nem tartok az autóra.Addig a szállítást végző hajótársaság számláján van letétbe helyezve.
Küldte a linket a hajótársaság honlapjáról is.Teli pozitív hozzászólással,véleménnyel,milyen korrektek.Csak kiderült utóbb,hogy ezt a honlapot is ők szerkesztik valótlan adatokkal.Szóval jól kitalált dolog ez.És még a kezdő vásárlónak hihetőnek is tűnik.
Ugyancsak ez hirdet egy másik Fergussont,csak azt már Baranyában lehet megnézni,nem Nógrádban.
Csak kíváncsiságból írtam neki,nem akarok vele komolyabban foglalkozni, mert nekem abszolút hihetetlen a dolog csak érdekel hogy mit válaszol.
Válasz #199. hozzászólásra
nem a teljes vételárat,hanem vagy fuvar,vagy regisztrácios díjat kér párszáz eurót
Válasz #199. hozzászólásra
Az,hogy a felvétel se magyar,meg a hírdető se.Próbál rávenni,hogy utalj előre.
Sziasztok!
Szerintetek ebben mi a trükk?
Túl szép ahhoz hogy igaz legyen!
http://www.expressz.hu/massey-ferguson-6180-2001-uj-2001-43783334/
Mindenesetre írtam egy e-mailt, mert telefonszám az nincs, kíváncsi vagyok hogy mit mond az ember.
Válasz #196. hozzászólásra
még jó h. nem csaptál le rá előtte mi?
Válasz #188. hozzászólásra
az hogy is vót?
Válasz #190. hozzászólásra
Hallani sokmindent. Mai történet vett a faluba egy szerencsétlen hozzánemértő egy 82-esMtz-t egy neppertöl ingyenes házhoz szállítással,kimentek szántani és egy kör után rotyogott a víz,azonnal leállították megvárták míg lehűl és beballagtak vele.
Válasz #194. hozzászólásra
Itt hajdúban most valamiért felkapták ezeket a nyuszikat gondolom pénzt akar csinálni.Már ÉN is vettem tőle egy ifa fix pótot ez teljesen rendben volt.
Válasz #192. hozzászólásra
Akkor csereberélik a szart.
Válasz #191. hozzászólásra
szerintem mindenbe,én a jd rakodót néztem 4vagy öt éve,szerencsére nem tudta rásózni senkire,de még próbálkozik
Válasz #189. hozzászólásra
Nepper H.nánás
Válasz #186. hozzászólásra
JD gépekbe nagy valoszinűséggel tekertek az órák.
mit hallani?
Válasz #187. hozzászólásra
Sokáig hírdetett egy TM 120-as traktor amit kinéztem magamnak, nem volt időm elmenni megnézni és most látom,hogy eladta,de az új tulaj már árulja is. Vajon mi okból? Ez is egy nepper vagy valaki otthon vette észre ,hogy átlett verve?
Jó lennne tudni
erröl a traktorról van szó
Az egyik barátomat, gazdatársamat kb két hete majdnem behúzták a csőbe a " vadonatúj " Pöttinger ekéjükkel.
Csaló banda, még azt sem hagyták, hogy átforditsa, kipróbálja egy traktoron
szépen festett ujnak mondott gépek????
Vett e már valaki valamit az AGROPARK nevezetü cégtöl?
És nem érezte e úgy,hogy átlett verve?
Válasz #182. hozzászólásra
Mindig vannak akik ilyen és ehhez hasonló témában előre fizetnek valamiért. Ilyen volt a külföldi munka is, csak fizess előre 80 ezret hogy a kinti papírjaidat megcsináljuk, meg stb és utána nem lett semmi.
Válasz #182. hozzászólásra
Amig lósz.r van veréb is.
Válasz #179. hozzászólásra
Abban mi az üzlet? Látom már hülye vagyok ezekhez....
Válasz #178. hozzászólásra
Ki az a hülye aki előre utal....????????
Válasz #180. hozzászólásra
Azért került ebbe a topic-ba . :)
Válasz #175. hozzászólásra
Átbaszás!!!!!!!!!! Észen emberek!!!!!
Válasz #177. hozzászólásra
nagyjábol egy nullával van kevesebb odairva
Válasz #173. hozzászólásra
Nagyon jó dumájuk van,és várják a hiszékeny vevőt,aki utal neki előleget.Emaileztem ilyennel,autót árult.
Válasz #176. hozzászólásra
Nem vagyok képben az ilyen szintű gépek ár/érték arányával. Mondjátok már el mit árulnak ennyiért, vagy le akarják venni a delikvenst?
Válasz #175. hozzászólásra
Ha sikerül ugye elmeséled milyen a gép? Lehet még az orákat is előretekerték benne nem is vissza hogy nehogy gyanus legyen. Lehet hogy 150 ora van bennük.