Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek!
jaja, csak biztos van ember, aki ezt komolyan veszi, hogy kormányzati autó, meg 340 ezer km, meg megkímélt állapot, meg 20 év... 340 ezer km valszeg az utolsó nyári gumijában volt, amit egy szezon alatt lefutott, ha tényleg ilyen autó volt. pláne ha meg mondjuk tőlünk nyugatabbra lévő országból került ide.
de jordániába ebből még tökéletes taxi lesz, hahaha
Dobrovitz József hajtása a lipcsei világkupán a hétvégén.
Na ez harci szekér.Az a durva ahogy az elején gyorsulnak a lovak.
Amúgy második lett, és bejutott a bordeauxi döntőbe.
Az a baj ezekkel, hogy a csoportkábelek elöregedtek és állandó elektromos hibáik vannak. Mindet kicserélni meg úgysem tudod. Másik, hogy 320-as benzin, 10-15litert eszik.
Mondjuk ha ilyen szép lenne tényleg mint a képen és valamennyire megbízható én elfogadnám mert az egyik legjobban teccik ez a régi S merci
Nálunk 2004-es suzuki ignis van. Kb. 200 ezer km van benne motorilag hibamentesen. Fékpofacsere volt, kuplung bowden javítás (összehegesztettünk). Más baja nincs. Volt mikor, hogy hetente kb 500km-t tettünk bele.
juuujjjujjjj de misztikus tsávó vagy te...
Szerinted más nem így csinálta!?!?!?!?
Itt a lényeg, hogy egy elsőgazdás I-es szériás Focusban 730 vagy mennyi ezer megtett km van és még mindig napi használatban egyben van.
Az én focusom is ilyen, csak ferdehátú és az egyel régebbi Tddi 90lovas nem magasnyomású változat.
480ezer km-et futott 12éves a szerkezet, sosem állt garázsban mégis máig naprakész és egészséges. Még a kopóalkatrészeket is alig alig kell cserélgetni, pl lengéscsillapítók is 200ezer km után lettek cserések, fékek is keggyetlen sokat futnak nem is tudom megmondani mennyit, az összes szilent gyári a futóműben, stabil pálcák azok pergősek 40-50ezernél nembírnak többet a jobb alsó gömbcsapja elkezd lógni rendre, de ennek meg darabja 1500Ft is megvan talán
Talpasokat azért cseréltem ki mert csak, kuuuuva régiek voltak bennük porvédők repedezettek voltak, viszont nem lógtak pászosak voltak, mindegy kicseréltem.
Karosszéria bitang jó nem fogja rozsda sehol, az ajtók alja belülről viszont igen, ez mondjuk focus betegség volt 2002-ig, mert idővel leválik az a gyári élvastagító gitt csík alul, meg lerúgja kiszálláskor az ember meg ilyenek aztán alatta meg fémtiszta az ajtó lemeze azt meg általában szereti a korrózió idővel
Bontóban 10-15pengő egy komplett ajtó amúgy
Ford...
Erről tudsz-e: A múlt század 10-es éveinek végén, mikor Henry bácsi még többet szeretett volna keresni az igen sikeres T modellen a következőket mondta mérnökeinek: menjetek ki a roncstelepre, keressétek a mi autóinkat, vegyetek meg néhányat. Ezután szétbontották a roncsokat, kielemezték minden darabját. A jó állapotú el nem használódott részekre kellett odafigyelniük! Miért? Hogy azok is hasonlóan elhasználódjanak majd- a gyártás során módosítottak rajtuk-olcsóbbá tették öket. Természetesen ez minőség romlással járt. Tehát a jó alkatrészeket silányabbra cserélték!!!!
Subaru boxer dízel. De ahhoz kell egy jó kipufogó is, mert hát a subaru az azért subaru, mert jó hangja kell hogy legyen. BUBUBUBUBUBU....
Egyébként meg akkor tényleg egy tuareg, mostanság jó árasítva mennek. És szürkében vagy feketébe... sosem értem meg azt aki vesz 200 négyzetméter fehér felületet, hogy aztán porban sárban járjon vele...
Amúgy 911, Impreza wrx, hogy totalcart idézzek: "egy gázfröccs és megtérsz..." Ha csak a hangját hallgatod, akkor mindkettő nagy hittérítő.
Most őszintén az már milyen lenne, ha bármelyik vacakkal kéne kimenem a földekre ellenőrízni a munkát???????? Már a normál úton odavágnám az olajteknőt!
5885 hozzászólás
http://totalcar.hu/magazin/technika/2013/01/31/bmw_es_audi_kie_a_jobb_osszkerekhajtas/1/
Válasz #183. hozzászólásra
mailre nézz már rá légyszi
Válasz #181. hozzászólásra
Sosem kiírt adatot, hanem ÁLLAPOTOT veszünk!
használtautó esetében...
Nekem az a sanda gyanúm, hogy a kép egyébként sem az érintett autóról készült, mivel az lakkfekete, a színhez pedig fekete szürke van írva.
Ha úgy nézne ki min a képen, már tegnap elhoztam volna, komolyan mondom!
Válasz #180. hozzászólásra
Sok esetben szabálytalan a kormány fogás, csak kevésszer szabályos,.. mint az életben..
Válasz #179. hozzászólásra
jaja, csak biztos van ember, aki ezt komolyan veszi, hogy kormányzati autó, meg 340 ezer km, meg megkímélt állapot, meg 20 év... 340 ezer km valszeg az utolsó nyári gumijában volt, amit egy szezon alatt lefutott, ha tényleg ilyen autó volt. pláne ha meg mondjuk tőlünk nyugatabbra lévő országból került ide.
de jordániába ebből még tökéletes taxi lesz, hahaha
Kedves vezető a mercit vezet
Videó: Orbán Viktor életében először vezet Mercedest
Válasz #178. hozzászólásra
nem az a lényeg...csak a páncélozott üveg miatt tettem fel,hátha valaki gondolkodik egy komolyabb akváriumon
Válasz #174. hozzászólásra
és arról nincs infód, hogy hány millió 340 ezer km-t futott? hahahah
Válasz #176. hozzászólásra
Dobrovitz József hajtása a lipcsei világkupán a hétvégén.
Na ez harci szekér.Az a durva ahogy az elején gyorsulnak a lovak.
Amúgy második lett, és bejutott a bordeauxi döntőbe.
http://www.youtube.com/watch?v=oV1AsDPZYmE
Válasz #174. hozzászólásra
Az a baj ezekkel, hogy a csoportkábelek elöregedtek és állandó elektromos hibáik vannak. Mindet kicserélni meg úgysem tudod. Másik, hogy 320-as benzin, 10-15litert eszik.
Mondjuk ha ilyen szép lenne tényleg mint a képen és valamennyire megbízható én elfogadnám mert az egyik legjobban teccik ez a régi S merci
valakinek?
http://aprod.hu/hirdetes/mercedes-s320-w140-fekete-szurke-automata-IDDqFB.html
Válasz #172. hozzászólásra
Hú bakker....ilyen jó szemem lenne?
Minek hordtam 26 évig szemüveget,nem tudom.
Válasz #171. hozzászólásra
Szó szerint: a részeg sofőr haverjának a hullája ott volt a hátsó ülésen...
Egy helyi busszal karamboloztak, majd a sofőr elhajtott.
Válasz #170. hozzászólásra
Lóg a bele,de megy.
egy gyöngyszem
Nálunk 2004-es suzuki ignis van. Kb. 200 ezer km van benne motorilag hibamentesen. Fékpofacsere volt, kuplung bowden javítás (összehegesztettünk). Más baja nincs. Volt mikor, hogy hetente kb 500km-t tettünk bele.
Igazi paraszti harci szekerek
Válasz #164. hozzászólásra
Szerintem nincsen csak az újabbakból.
Válasz #163. hozzászólásra
juuujjjujjjj de misztikus tsávó vagy te...
Szerinted más nem így csinálta!?!?!?!?
Itt a lényeg, hogy egy elsőgazdás I-es szériás Focusban 730 vagy mennyi ezer megtett km van és még mindig napi használatban egyben van.
Az én focusom is ilyen, csak ferdehátú és az egyel régebbi Tddi 90lovas nem magasnyomású változat.
480ezer km-et futott 12éves a szerkezet, sosem állt garázsban mégis máig naprakész és egészséges. Még a kopóalkatrészeket is alig alig kell cserélgetni, pl lengéscsillapítók is 200ezer km után lettek cserések, fékek is keggyetlen sokat futnak nem is tudom megmondani mennyit, az összes szilent gyári a futóműben, stabil pálcák azok pergősek 40-50ezernél nembírnak többet a jobb alsó gömbcsapja elkezd lógni rendre, de ennek meg darabja 1500Ft is megvan talán
Talpasokat azért cseréltem ki mert csak, kuuuuva régiek voltak bennük porvédők repedezettek voltak, viszont nem lógtak pászosak voltak, mindegy kicseréltem.
Karosszéria bitang jó nem fogja rozsda sehol, az ajtók alja belülről viszont igen, ez mondjuk focus betegség volt 2002-ig, mert idővel leválik az a gyári élvastagító gitt csík alul, meg lerúgja kiszálláskor az ember meg ilyenek aztán alatta meg fémtiszta az ajtó lemeze azt meg általában szereti a korrózió idővel
Bontóban 10-15pengő egy komplett ajtó amúgy
Válasz #154. hozzászólásra
már hogyne lenne?????!!!!!
Válasz #162. hozzászólásra
Ford...
Erről tudsz-e: A múlt század 10-es éveinek végén, mikor Henry bácsi még többet szeretett volna keresni az igen sikeres T modellen a következőket mondta mérnökeinek: menjetek ki a roncstelepre, keressétek a mi autóinkat, vegyetek meg néhányat. Ezután szétbontották a roncsokat, kielemezték minden darabját. A jó állapotú el nem használódott részekre kellett odafigyelniük! Miért? Hogy azok is hasonlóan elhasználódjanak majd- a gyártás során módosítottak rajtuk-olcsóbbá tették öket. Természetesen ez minőség romlással járt. Tehát a jó alkatrészeket silányabbra cserélték!!!!
Továbbra is ez a legjobb alternatíva
Válasz #160. hozzászólásra
a legjobb mikor Solognac sima zöld pólóból jó a 3xl-es de a terepmintásból már szűk
Én nemtudom de ezek a mai méretek elég marhaságok.
Van pólóm XXL-es ami talán egy hajszállal bőbb rám mint kéne de inkább pont jó méretben, ugyanakkor van M-es pólóm is ami éppen jó rám.
Nemtudom a kettő között milimétereznek ittotamott???
Válasz #158. hozzászólásra
cöhh
európaiban 4xl ha USAból küldi ismerős akkor 3xl is elég
Válasz #155. hozzászólásra
A 190-es M-ben nem fértem úgy mint a Puntóba.A vezetői oldalon, de azért más volt. Ja a méret, nekem mindig XXL-es póló kell sokszor ez sem elég...
Válasz #156. hozzászólásra
Válasz #155. hozzászólásra
Akkor csakis egy új panda jöhet szóba
ilyen kis emberek mint Ti jó mert úgy vesztek autót ami tetszik én meg amibe beférek.
Válasz #153. hozzászólásra
csak azokból meg nincsen dízel
Válasz #150. hozzászólásra
a régi cayenne kicsit sem nőies.
Válasz #151. hozzászólásra
Subaru boxer dízel. De ahhoz kell egy jó kipufogó is, mert hát a subaru az azért subaru, mert jó hangja kell hogy legyen. BUBUBUBUBUBU....
Egyébként meg akkor tényleg egy tuareg, mostanság jó árasítva mennek. És szürkében vagy feketébe... sosem értem meg azt aki vesz 200 négyzetméter fehér felületet, hogy aztán porban sárban járjon vele...
Amúgy 911, Impreza wrx, hogy totalcart idézzek: "egy gázfröccs és megtérsz..." Ha csak a hangját hallgatod, akkor mindkettő nagy hittérítő.
Válasz #150. hozzászólásra
de mindenképpen dízel kell, hiába porsche a porsche, parasztnak dízel járja hehe
Válasz #149. hozzászólásra
Te vagy az én emberem. Ha különleges kocsi kell akkor panamera A cayenne meg női autó... persze ha hozzám vágják, akkor nem hajítom vissza
Én egy Porsche Panamera-val kiegyeznék ha jó utak lennének, így viszont egy Cayenne is megtenné
Válasz #146. hozzászólásra
Most őszintén az már milyen lenne, ha bármelyik vacakkal kéne kimenem a földekre ellenőrízni a munkát???????? Már a normál úton odavágnám az olajteknőt!
Válasz #146. hozzászólásra
"ócskavasak"
Lehet gondolkozni ki milyen típust akar.http://www.vezess.hu/magazin/meg_sem_kozelitik_100/40663/
Válasz #144. hozzászólásra
A képen látható verdát 7 mázsa pétisóért elcserélném.
2 hengeres léghűtéses Fiat, sebeségfokozat: 4 előre, 1 hátra...
E-mail: sam-jan@freemail.hu
Válasz #135. hozzászólásra
Hát ja. Dízelnek a BMW az alapja többiek csak a nyomában kullognak...
Válasz #140. hozzászólásra
Nyerek a totón,szinte kitaláltam miről írsz.
Válasz #138. hozzászólásra
Főleg ha Skoda 105.
Válasz #139. hozzászólásra
20 éves nő veterán?
hol olvastad a vaterán? hehehheheeee
Válasz #138. hozzászólásra
Az már lassan veterán, de érték.
Válasz #137. hozzászólásra
a 20 mégjobb......
Válasz #136. hozzászólásra
Ilyen nehéz évek után jó a tízéves is.
Használt 4 ajtósok közül kinél mi a top......3,5,... 10?
Pár éves..... amivel má nem olyan nagy szégyen kimenni a közútra.....