Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek!
Válasz *** HM *** #4709. hozzászólásáraÉn Toyota hiluxra váltok Micsuról.Tetszett a Ford de hasznaltba s eleve szériahibásat venni aztán hányni bele..Az elektronikai dolgokat is emlegetnek
Válasz *** HM *** #4701. hozzászólásáraHa megnézad a hirdetéseket nem 1-2 van motorcserével.Ez az új szérias előtti gömbölyü 2,2 es tulajdonsága.Azüzemanyag szivattyú meghajtó tengelyével van valami ami miatt beáill a motor.Ha hirtelen megakad ki is könyököl.2 is tudok.Egy állatorvosét ,egyet meg mig olajcsövet javitattam
Akkor mesélte a gazdája.Millios tételről beszélünk.Szép auto csakhát...
Tulajdonképpen az utolsó rangerekkel mi is a bajotok?
Mi szarott be és melyik motorban és hányszor és mikor?
2.2 is szar meg a 3.2 is?
Megbízhatatlan úgy ahogy van?
Komolyan 50000 60 70 után kell továbblőni ?
Ezt is csak a megjelenése adatta el mi mivel a többi kinézete mindé gyatra kivéve az amerikaiakét persze. ..
Válasz Földönfuto #4692. hozzászólásáraAz fiatal, sok olyan dologgal beépítve, amihez még egy márkafüggetlen szervíz sem tud mindent biztosítani, nem, hogy otthon csinálja az ember.
3 éves autóba nem azt mondom, hogy nem nyúlnék bele, de ott már sok olyan dolog van, amihez jobb, ha nem is nyúlnék.
Válasz Földönfuto #4687. hozzászólásáraAz a helyzet, hogy a Világ autótulajdonosai közül elenyésző kisebbség az, akinek megfordul a fejeben, hogy saját maga olajat cseréljen.
Nekem mondjuk a fiatalabb kocsim is 20 éves, ott még nem nagyon kell célszerszám.
A lengőkar szilentre mondták, hogy otthon lehetetlen, 30 perc/oldal volt.
A volvonál az első stabilizátort oldották meg olyan ügyesen, hogy a bölcső tetején futtatja át, ott vannak a szilentjei is. Ott mondták, hogy bölcső le, kormánymű le.
Aha. A két kereket vettem le, mást nem, csak nem sajnálós krovából kellett hozzá szerszámot kendácsolni, az tovább tartott, mint a két szilentet cserélni.
Válasz Maszek Zs #4682. hozzászólásáraA szűrő levételhez kell egy spec. szerszám,olyan mint egy óriás krova.Gondolom,hogy nehogy már otthon simán lecserélje az ürge.Én is csak lestem,mikor mondták,hogy másnap menjek vissza,akkorra bérelnek szerszámot.
Válasz Dns8 #4685. hozzászólásáraPerszehogy decsakis citromsárgában.
Olyan kalibert ajánlgass ami jobb mint az udvarodon állók...
Mikor lesz új hilux laprugós lesz még kitudja?
Mi a tapasztalat a mostani új kocsikba rakott nagyobb dízel motorokkal 3000 plussz, esetleg v6 v8?
Vesztek még valaki benzinest 2liter fölött vagy már minden paraszt minden gépe dízel he?
Válasz Földönfuto #4681. hozzászólásáraMilyen célszerszámot? Nem tudom. Csak kérdezem! Olaj cseréhez milyen szerszám kellett??
Régebben én is úgy gondoltam mint te,autót csináltatom. De mióta voltak csalódásim. Próbálom magam csinálni. Kérdezek útánna nézek azt valami lessz!
Válasz Gumóka #4679. hozzászólásáraAz szuper,hogy van érzéked hozzá és sok mindent meg tudsz csinálni,én nem mernék belevágni.Meg ahogy írod komoly szerszámozottság kell,főleg az újabb kocsiknál.Van egy Toyotám is amit kivittem a helyi szervízbe olajcserére,és úgy béreltek hozzá célszerszámot.Már az se olyan egyszerű.
Válasz Földönfuto #4669. hozzászólásáraEbben tökéletesen igazad van. Van még időm nem olyan sűrgős. Komplett készletet akarok venni egy helyen. Amit ajánlottál fel is hívtam csak kell alvázszám. Az meg fejből nem megy. De,ha kiszolgálnak helyszínen az is jó mert járok arra.
Válasz Földönfuto #4672. hozzászólásáraÉn magamnak csinálom, de csak a sajátomat. Ahhoz nem kell szerencsére annyi alkatrész, hogy tudjak kedvezményt kérni.
Akitől meg a sürgőset rendelem, Ő másodállásban szerel, neki azért a kedvezmény.
Egyébként a Kovácsnál jobbat árba még nem találtam, volt amit kedvezménnyel sem tudott ismerős olcsóbban, mint ami a kovácstól jött.
Válasz Földönfuto #4672. hozzászólásáraMeg nem mindegy miből jön le a 48%.Most ránéztem a két cégre,a BMW-mhez a Brembo első fékbetét 55000ft a Unixnál,29000ft a Fékmesternél.
Válasz Gumóka #4670. hozzászólásáraGondolom autoszerelő aki nagy tételben rendel,de nem mindenki autószerelő.Ezért nem szeretik ha valaki viszi az alkatrészt.
Válasz Maszek Zs #4668. hozzászólásáraHasonlitsd össze ugyanannak a gyártónak az árait a haverodéval és meglátod,hogy melyik a jobb.Amúgy hol adnak 48% kedvezményt?
Válasz Maszek Zs #4664. hozzászólásáraAjánlom neked a www.fekmester.hu webáruházat.jó néhány márkából lehet válogatni,telefonon át lehet beszélni velük a témát.Szerintem korrektek,segítőkészek.
Válasz Maszek Zs #4664. hozzászólásáraContinental, ina, skf, vonal.
Szíj, vízpumpa, görgő. Nálam így áll össze. Ha van Febi, az is jó, felfüggesztésbe építettem már be. Olajból nálam a shell helix hx7 megy.
Szűrőkből Mann, vagy filtron.
5864 hozzászólás
Válasz Dinnyés Laci #4713. hozzászólásáraAmiben először volt a 2.2 motor, abban kicsivel 100e előtt elkezdett minden előjönni. Remélém ez már nem így van.
Válasz *** HM *** #4712. hozzászólásáraNekem 70 van benne semmi baja nem volt eddig
Most komolyan nem bír ki a 3.2es wildtrak alig terhelésen évi 15 20at 1 nem állat kezei között?
Válasz *** HM *** #4709. hozzászólásáraNapszúrást kaptál?
Válasz *** HM *** #4709. hozzászólásáraÉn Toyota hiluxra váltok Micsuról.Tetszett a Ford de hasznaltba s eleve szériahibásat venni aztán hányni bele..Az elektronikai dolgokat is emlegetnek
Melyik fordos kupeccal van jó tapasztalatotok kinél hagyni a stexet?
Válasz *** HM *** #4701. hozzászólásáraHa megnézad a hirdetéseket nem 1-2 van motorcserével.Ez az új szérias előtti gömbölyü 2,2 es tulajdonsága.Azüzemanyag szivattyú meghajtó tengelyével van valami ami miatt beáill a motor.Ha hirtelen megakad ki is könyököl.2 is tudok.Egy állatorvosét ,egyet meg mig olajcsövet javitattam
Akkor mesélte a gazdája.Millios tételről beszélünk.Szép auto csakhát...
Válasz Földönfuto #4706. hozzászólásáraKössz!
Válasz Maszek Zs #4703. hozzászólásáraSzerintem saválló lemez.
Válasz Maszek Zs #4703. hozzászólására??
Válasz Maszek Zs #4703. hozzászólására??
Üdv!
Kérdésem lenne! Kipufogó hővédő lemez milyen lemez(alu;acél)? Milyen vastag? Mivel lehetne helyettesíteni?
Nissan pickuphoz vezető űlése nincs valakinek? Vagy ötlet hogy lehetne megjavitani? A háttámla keresztbe áll és elég kényelmetlen
Tulajdonképpen az utolsó rangerekkel mi is a bajotok?
Mi szarott be és melyik motorban és hányszor és mikor?
2.2 is szar meg a 3.2 is?
Megbízhatatlan úgy ahogy van?
Komolyan 50000 60 70 után kell továbblőni ?
Ezt is csak a megjelenése adatta el mi mivel a többi kinézete mindé gyatra kivéve az amerikaiakét persze. ..
Válasz Földönfuto #4687. hozzászólásáraHát ez baj! Így van ez arra megy ki,hogy ne csináld meg otthon.
Válasz bandigh #4698. hozzászólásáraIgen,de amit most tettek bele az 5 éve lehet nem lett volna annyira gáz
Válasz Dns8 #4697. hozzászólásáraMondjuk arra a központi kijelzőre már rá is fért a felújítás... vagy 5 éve is gáz volt szerintem
Válasz Dns8 #4695. hozzászólásárahttps://totalcar.hu/tesztek/haszon/2020/07/19/toyota_hilux_facelift_2020/
Válasz RkTomi #4694. hozzászólásáraItt felénk is van pár ilyen pajero, dícsérik.
Válasz *** HM *** #4686. hozzászólásáraAz nehéz lenne bár az új az mindig új . Ősszel jön a faceliftes hilux 2.8 as motorral. Csakis laprugóval.
Csütörtökön egy kombájnnyom bedobott a csatornába, de a Pajero nem dőlt el. A kollégák kihúztak aztán ment tovább a meló.
Válasz Földönfuto #4692. hozzászólásáraAz fiatal, sok olyan dologgal beépítve, amihez még egy márkafüggetlen szervíz sem tud mindent biztosítani, nem, hogy otthon csinálja az ember.
3 éves autóba nem azt mondom, hogy nem nyúlnék bele, de ott már sok olyan dolog van, amihez jobb, ha nem is nyúlnék.
Válasz Gumóka #4689. hozzászólásáraAz enyém 3 éves,inkább nem nyúlok hozzá.
Válasz Gumóka #4689. hozzászólásáraAz enyém 3 éves,inkább nem nyúlok hozzá.
Válasz Földönfuto #4687. hozzászólásáraAz a helyzet, hogy a Világ autótulajdonosai közül elenyésző kisebbség az, akinek megfordul a fejeben, hogy saját maga olajat cseréljen.
Válasz Földönfuto #4687. hozzászólásáraHa meg élelmes az ember, legyártja magának a szerszámot.
Nekem mondjuk a fiatalabb kocsim is 20 éves, ott még nem nagyon kell célszerszám.
A lengőkar szilentre mondták, hogy otthon lehetetlen, 30 perc/oldal volt.
A volvonál az első stabilizátort oldották meg olyan ügyesen, hogy a bölcső tetején futtatja át, ott vannak a szilentjei is. Ott mondták, hogy bölcső le, kormánymű le.
Aha. A két kereket vettem le, mást nem, csak nem sajnálós krovából kellett hozzá szerszámot kendácsolni, az tovább tartott, mint a két szilentet cserélni.
Válasz *** HM *** #4684. hozzászólásáraNyilvánvalóan gázolajos.
Válasz Maszek Zs #4682. hozzászólásáraA szűrő levételhez kell egy spec. szerszám,olyan mint egy óriás krova.Gondolom,hogy nehogy már otthon simán lecserélje az ürge.Én is csak lestem,mikor mondták,hogy másnap menjek vissza,akkorra bérelnek szerszámot.
Válasz Dns8 #4685. hozzászólásáraPerszehogy decsakis citromsárgában.
Olyan kalibert ajánlgass ami jobb mint az udvarodon állók...
Mikor lesz új hilux laprugós lesz még kitudja?
Válasz *** HM *** #4683. hozzászólására
Ilyen kell neked
Mi a tapasztalat a mostani új kocsikba rakott nagyobb dízel motorokkal 3000 plussz, esetleg v6 v8?
Vesztek még valaki benzinest 2liter fölött vagy már minden paraszt minden gépe dízel he?
Toyota hibridekről pár gondolat?
Érnek ezek valamit?
Válasz Földönfuto #4681. hozzászólásáraMilyen célszerszámot? Nem tudom. Csak kérdezem! Olaj cseréhez milyen szerszám kellett??
Régebben én is úgy gondoltam mint te,autót csináltatom. De mióta voltak csalódásim. Próbálom magam csinálni. Kérdezek útánna nézek azt valami lessz!
Válasz Gumóka #4679. hozzászólásáraAz szuper,hogy van érzéked hozzá és sok mindent meg tudsz csinálni,én nem mernék belevágni.Meg ahogy írod komoly szerszámozottság kell,főleg az újabb kocsiknál.Van egy Toyotám is amit kivittem a helyi szervízbe olajcserére,és úgy béreltek hozzá célszerszámot.Már az se olyan egyszerű.
Válasz Gumóka #4679. hozzászólására
Válasz Földönfuto #4678. hozzászólásáraHa nem több.
Itt nálunk is az a baj, a jó szerelők már nem igen vállalnak újat, van munkájuk bőven, a többi meg van.
Meg vagyok én pl. aki megcsinálja magának, tanul, keres, okoskodik, mert előrébb van, mint egy rossz szerelővel, vagy egy rossz autóval.
Szerszámba kell inkább befektetni, de azt meg a javítási óradíjba bele lehet kalkulálni.
Válasz Gumóka #4675. hozzászólásáraHát ebbe a témába millió lehetőség van,az biztos.
Válasz Gumóka #4670. hozzászólásáraŐket is megkérdezem veszteni nem vesztek semmit.
Válasz Földönfuto #4669. hozzászólásáraEbben tökéletesen igazad van. Van még időm nem olyan sűrgős. Komplett készletet akarok venni egy helyen. Amit ajánlottál fel is hívtam csak kell alvázszám. Az meg fejből nem megy. De,ha kiszolgálnak helyszínen az is jó mert járok arra.
Válasz Földönfuto #4672. hozzászólásáraÉn magamnak csinálom, de csak a sajátomat. Ahhoz nem kell szerencsére annyi alkatrész, hogy tudjak kedvezményt kérni.
Akitől meg a sürgőset rendelem, Ő másodállásban szerel, neki azért a kedvezmény.
Egyébként a Kovácsnál jobbat árba még nem találtam, volt amit kedvezménnyel sem tudott ismerős olcsóbban, mint ami a kovácstól jött.
Én is a Kovácstól, nem vagyok autószerelő!
Még fel is hívnak egyeztetni, ha valami kétes!
Válasz Földönfuto #4672. hozzászólásáraMeg nem mindegy miből jön le a 48%.Most ránéztem a két cégre,a BMW-mhez a Brembo első fékbetét 55000ft a Unixnál,29000ft a Fékmesternél.
Válasz Gumóka #4670. hozzászólásáraGondolom autoszerelő aki nagy tételben rendel,de nem mindenki autószerelő.Ezért nem szeretik ha valaki viszi az alkatrészt.
Válasz Gumóka #4670. hozzászólásáraGondolom autoszerelő aki nagy tételben rendel,de nem mindenki autószerelő.
Válasz Földönfuto #4669. hozzászólásáraBárdi vagy Unix.
Nekem is van ismerős, akinek megvan a kedvezmény, ha gyorsba kell valami, hozza.
Ha több minden kell, én a Kovács autótól rendelek, árban nagyon jók még kedvezmény nélkül is, illetve van választék.
Válasz Maszek Zs #4668. hozzászólásáraHasonlitsd össze ugyanannak a gyártónak az árait a haverodéval és meglátod,hogy melyik a jobb.Amúgy hol adnak 48% kedvezményt?
Válasz Földönfuto #4666. hozzászólásáraAdják a kedvezményt is? Mert a cimbora meghozza 48% kedvezménnyel.
Válasz Gumóka #4665. hozzászólásáraKössz ránézek.
Válasz Maszek Zs #4664. hozzászólásáraAjánlom neked a www.fekmester.hu webáruházat.jó néhány márkából lehet válogatni,telefonon át lehet beszélni velük a témát.Szerintem korrektek,segítőkészek.
Válasz Maszek Zs #4664. hozzászólásáraContinental, ina, skf, vonal.
Szíj, vízpumpa, görgő. Nálam így áll össze. Ha van Febi, az is jó, felfüggesztésbe építettem már be. Olajból nálam a shell helix hx7 megy.
Szűrőkből Mann, vagy filtron.
Javarészt ezekből dolgozok.