Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek!
Válasz Maszek Zs #4607. hozzászólásáraHa az eleje akkor lehet a féknyeregben a dugo szorul egy kicsit igy a tárcsa hullámait nehezen veszi fel azt fékez mikor benyomná a dugot. A hátso dob üt. Ez a valoszinűbb. Ha kézzel forgatod a dobot néha megakad. Szabályozás kéne neki. Vagy átcseréled a másik felével és nem szabályozod. Vasald meg egy kicsit. Melegen elhagyhatja. Ugy műszakin is átmegy. De a hiba megmarad. Kézifékkel is nézd meg. Annak is lüktetni kell ha a hátulja csinálja.
Válasz Maszek Zs #4604. hozzászólásáraHa faxan összekopott a fék.meg a dob de nix szükség betétcserére meg dobszabályozásra akkor a jo pár éves fékmunkahenger cserélye javitja a fékhatást 'hogy egyformán fogjon. Mindkét felét felemelve rakd össze egyszerre igy a kéziféket meg az automatákat be tudod ugy állitani'hogy épen ne érjen a beté vagy pofa a dobhoz. Könyen forogjon. De a kéziféknél számitsd rá a kötél ha öreg szorulhat meg ha emelve log a hid vagy lengőkar akkor ha leengeded ugye hátrébb kerül a tengelycsonk és foghat a kézi . Mert felemelve lett beállitva. Ha abszolut szarul fogna a nem kézifékes jobb meg bal betét cseréje hozhat egy kis javulást.
Válasz rigás #4603. hozzászólásáraKöszönöm!
Licos- vettem egy 110L homokfúvót. Elvileg egyformán fognak autómatán állítja magát. A próba körön jól működött. Remélem jó lessz! Te hogy emelted meg? Vagy aknáról csináltad??
2 éve csináltam az egyik G Astráét ott az egyiket cserélni kellett.
Amit az idén csináltam annak mind a négy porvédő lemeze kuka lett de annak a hátulja is tárcsafékes szerencsére.
A dobfék elég macerás dolog, még az összerakása hagyján hanem a beállítása. Mire a kézifék egyformán, egyszerre fogott a két oldalt azzal el voltam.
Válasz rigás #4548. hozzászólásáraSzerintem nagyon ügyes vagy. Azt a szétkorhadt vékonyfalú gépnyomta ives ide-oda idomos zártszelvényt kivagni ,megkeresni ahol még jó,elég macerás helyen is van. Sporoltal vele nem keves szakikám dumát és pénzt.Szép a varrat is. Fele ilyen jól sem tudnám megcsinálni.A régi opelek szeredtek nagyon rozsdálni főleg az F tankkörül a küszöb stb...
Válasz Maszek Zs #4592. hozzászólásáraHasmagassága és belső tágassága elég neked?Itt egy EXEO-val mindig söprik az utat,valaha az öcsém CORDOBA-ja is felütött sokszor,amúgy ha hengerenkénti befecskendezéses és nincs benne sok km nagyon jó gép tud lenni a kisebb súlya miatt.
Üdv!
Van itt 1 seat ibiza1.4 16v junior.
1348000ft szerintetek meg éri ezt a pénzt?
Ha igen mik a hibái,hol keresek valamit rozsdát........ vagy bármit??
Üdv mindenkinek!
Nagy bajban vagyok!
Renault19 (még mindíg ez van)
Jobb hátsó torziós rúgó eltört. Mennyire bonyolult ki cserélni??
Ezt is párban kéne cserélni?? Mire kell figyelni??
Válasz sanyi1965 #4572. hozzászólásáraVolt Yukon is,de annak gyengébb hidjai vannak ,az elöl független felfüggesztéses,és elöl nincs hídzár,ellenben sokkal kényelmesebb.
Válasz gabecka #4571. hozzászólásáraAkkor olyasmi mint a GMC YUKON-ban,az alulról úgy nézett ki mint egy BIRODALMI LÉPEGETŐ. Ez is, ahol nem merül el,ott elmegy,gratulálok hozzá.
5864 hozzászólás
Mennyit eszik a raptor?
Válasz Maszek Zs #4612. hozzászólásáraIgy van. Melegen lehet pont jo.
Válasz .Richard. #4609. hozzászólásáraKössz! A hátulja volt. De fokozatossan hagya el már alig érezni. Lehet kopik.
Szerintem a hátuljával lesz a baj mert azt cseréltem.
Ezt a kéziféket kipróválom
Szerintem a hátuljával lesz a baj mert azt cseréltem.
Ezt a kéziféket kipróválom
Válasz Maszek Zs #4607. hozzászólásáraHa az eleje akkor lehet a féknyeregben a dugo szorul egy kicsit igy a tárcsa hullámait nehezen veszi fel azt fékez mikor benyomná a dugot. A hátso dob üt. Ez a valoszinűbb. Ha kézzel forgatod a dobot néha megakad. Szabályozás kéne neki. Vagy átcseréled a másik felével és nem szabályozod. Vasald meg egy kicsit. Melegen elhagyhatja. Ugy műszakin is átmegy. De a hiba megmarad. Kézifékkel is nézd meg. Annak is lüktetni kell ha a hátulja csinálja.
Válasz Maszek Zs #4607. hozzászólásáraElvan kajmúlva a tárcsád.
Üdv!
Miért csinál olyant a fék,mikor fékezek ilyen apró pulzálás szerüen vissza lüktet?
Válasz Maszek Zs #4604. hozzászólásáraHa faxan összekopott a fék.meg a dob de nix szükség betétcserére meg dobszabályozásra akkor a jo pár éves fékmunkahenger cserélye javitja a fékhatást 'hogy egyformán fogjon. Mindkét felét felemelve rakd össze egyszerre igy a kéziféket meg az automatákat be tudod ugy állitani'hogy épen ne érjen a beté vagy pofa a dobhoz. Könyen forogjon. De a kéziféknél számitsd rá a kötél ha öreg szorulhat meg ha emelve log a hid vagy lengőkar akkor ha leengeded ugye hátrébb kerül a tengelycsonk és foghat a kézi . Mert felemelve lett beállitva. Ha abszolut szarul fogna a nem kézifékes jobb meg bal betét cseréje hozhat egy kis javulást.
Válasz .Richard. #4600. hozzászólásáraKössz! Közben rájöttem!
Válasz rigás #4603. hozzászólásáraKöszönöm!
Licos- vettem egy 110L homokfúvót. Elvileg egyformán fognak autómatán állítja magát. A próba körön jól működött. Remélem jó lessz! Te hogy emelted meg? Vagy aknáról csináltad??
Válasz Maszek Zs #4596. hozzászólásáraJó lett! Mivel hoztad le róla a rozsdát?
2 éve csináltam az egyik G Astráét ott az egyiket cserélni kellett.
Amit az idén csináltam annak mind a négy porvédő lemeze kuka lett de annak a hátulja is tárcsafékes szerencsére.
A dobfék elég macerás dolog, még az összerakása hagyján hanem a beállítása. Mire a kézifék egyformán, egyszerre fogott a két oldalt azzal el voltam.
Válasz Maszek Zs #4601. hozzászólásáraKézifékkötelet csak egyhelyen tudod behuzni.
Válasz csontii #4599. hozzászólásáraIgen egyik balos a másik jobbos. De még jó, hogy beszélünk róla legalább így figyelem az összerakásánál.
Válasz csontii #4599. hozzászólásáraszürke a balos fekete a jobbos! de amúgy szép lett neki!
Válasz Maszek Zs #4598. hozzászólásáraA fekete szinün bal oldalt van 2 lyuk a szürkén jobb oldalon van.
Válasz csontii #4597. hozzászólásáraMármint?
Mire gondolsz?
Válasz Maszek Zs #4596. hozzászólásáraItt nincs valami gebasz a lyukakkal?
Ha,hogy siketült?
Válasz rigás #4548. hozzászólásáraSzerintem nagyon ügyes vagy. Azt a szétkorhadt vékonyfalú gépnyomta ives ide-oda idomos zártszelvényt kivagni ,megkeresni ahol még jó,elég macerás helyen is van. Sporoltal vele nem keves szakikám dumát és pénzt.Szép a varrat is. Fele ilyen jól sem tudnám megcsinálni.A régi opelek szeredtek nagyon rozsdálni főleg az F tankkörül a küszöb stb...
Válasz sanyi1965 #4593. hozzászólására183000km van benne 12 éves.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/seat/ibiza/seat_ibiza_1_4_16v_junior-15638584
Remélem meg nézhető!
Ha igen mondanál róla valamit. Vagy bárki
Válasz Maszek Zs #4592. hozzászólásáraHasmagassága és belső tágassága elég neked?Itt egy EXEO-val mindig söprik az utat,valaha az öcsém CORDOBA-ja is felütött sokszor,amúgy ha hengerenkénti befecskendezéses és nincs benne sok km nagyon jó gép tud lenni a kisebb súlya miatt.
Üdv!
Van itt 1 seat ibiza1.4 16v junior.
1348000ft szerintetek meg éri ezt a pénzt?
Ha igen mik a hibái,hol keresek valamit rozsdát........ vagy bármit??
Üdv mindenkinek!
Nagy bajban vagyok!
Renault19 (még mindíg ez van)
Jobb hátsó torziós rúgó eltört. Mennyire bonyolult ki cserélni??
Ezt is párban kéne cserélni?? Mire kell figyelni??
Válasz *** HM *** #4584. hozzászólásáraA racsnissal meghúzod kézzel azt annyi. Na nem a hosszabbíthatós nyelűvel
Válasz *** HM *** #4586. hozzászólására16-oshoz 130 Nm-t ír a könyve (akár alu, akár acél).
Válasz *** HM *** #4587. hozzászólásáraEgy preciz polirozás.
Mivel lehet eltüntetni az ágcsíkozást a kocsi oldaláról?
Vagy pl. 1 lécdarab által megsúrolt csíkozást...
Válasz VW passat #4585. hozzászólásáraEgyformán jó lehet a 120 14es 16 17.... 20 as felniknél?
Válasz *** HM *** #4584. hozzászólására120Nm
Milyen nyomatékkal kell meghúzni kerékcsavarokat alufelninél?
Válasz gabecka #4580. hozzászólásáraAz a dupla kerekű nagyon állat!
Válasz Földönfuto #4581. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz gabecka #4580. hozzászólásáraKirály a gyűjtemény.Ehhez hasonlókat Ausztráliában láttam,de hát ott nagy havan.Vigyázz rájuk.
Bocsi a képek lemaradtak
Válasz Földönfuto #4577. hozzászólásáraA Touareg is V8
Válasz Földönfuto #4577. hozzászólásáraHolnap lövök párat
Válasz gabecka #4571. hozzászólásáraEgyszer sorba állithatnád az autóparkot egy fénykép erejéig.
Válasz gabecka #4575. hozzászólásáraNo meg alápakolnak bármit-bárminek,így van.
Válasz sanyi1965 #4572. hozzászólásáraVolt Yukon is,de annak gyengébb hidjai vannak ,az elöl független felfüggesztéses,és elöl nincs hídzár,ellenben sokkal kényelmesebb.
Válasz fendt309 #4573. hozzászólásáraIgazad lehet,gyárthattak ilyesmit több név alatt is,USA-ban bevett szokás.
Válasz sanyi1965 #4572. hozzászólásáraDe az is lehet, hogy egyforma a kettő!
Válasz gabecka #4571. hozzászólásáraAkkor olyasmi mint a GMC YUKON-ban,az alulról úgy nézett ki mint egy BIRODALMI LÉPEGETŐ. Ez is, ahol nem merül el,ott elmegy,gratulálok hozzá.
Válasz sanyi1965 #4569. hozzászólásáraElöl ,hátul röpsúlyos ,középső kapcsolható
Válasz gabecka #4567. hozzászólásáraEzek még igazi autók.
Válasz gabecka #4564. hozzászólásáraNagyon alkalmas jószág!Ezzel védekezni is lehet, nem csak támadni.A hidzárak milyen működtetésűek?
Közepes árkategóriában kinek van tapasztalata az alább felsorolt nyári gumikkal?
-Fulda Sport Contack 2 XL
-Falken Azenis FK510
-Hankook K117 XL
-Barum Bravuris 3HM
-Toyo Proxes Sport XL
Igazi gyakori méretben (255/40R17) keresek 2 db hátsó gumit.
Éves szinten gurulok 8-10 ezret, azt is városba vagy vidéken. Ki mit venne?
Válasz Földönfuto #4566. hozzászólására165 LE de 13 literrel elmegy ,mint a 2,5 td automata Pajero.
Válasz gabecka #4565. hozzászólásáraLE-ben mennyit tud a gép?
Válasz Földönfuto #4562. hozzászólásáraIgen!Itthon az 5 autó ccm3 28700 ccm3 összesen.Szeretjük a nyomatékot