Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF437.64 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek!
Válasz *** HM *** #4462. hozzászólásáraRemélem nem veszed komolyan grűn bácsikád ferde humorát
Ha ordíttatni akarod a pályán 130-al a vasat 12 liter + naftával akkor az amit írt.
Megbízhatóság annál mondjuk még nem nagyon kérdés!!!
Ez tény
1.9es isuzu mostani valakinek?
1emberes üresen futkosáson kívül elég ez a keményebb 3t utánfutózásra?
Családdal pályázni melyik pickup a legkényelmesebb ma?
Szerintetek a hilux a legmegbízhatóbb? Persze nem cél hogy zsír legyen még mindene 500000nél...
Mondjuk 200ig...
Válasz Bigiboy77 #4460. hozzászólásáraDelphi DS150E volt kiírva. Egyébként másolat, nekem is úgy jött, hogy az interface mellett voltak a matricái.
Kintről csak program nélkül szabad rendelni, mert ha megfogják a vámon, az 50 ezer.
Én mondjuk itthon vettem, 30E volt.
Autocomot használok hozzá, mert ahhoz van teherkocsihoz is program. De próbáltam Würth WOW-al, az is jó hozzá.
Volvomat meg a Feliciámat jól tudja kezelni, de lett tesztelve Iveco Eurotrakkeren, Trakkeren, Renault Premiumon, 4-es Scanian, Renault Espacen.
Elsőre szétszedtem, kipucoltam, jó lett, másodjára már a tűztér lényegében cserés lett.
Eberspacher kályha volt, de lehetett volna webasto is, az sem olcsóbb.
Van itthon egy eberspacher, de csak a kályha, gondoltam már rá, hogyha emberi áron lenne hozzá egy vezérlő, beleapplikálnám az mtzbe.
De hát hol van még karácsony
Válasz Gumóka #4454. hozzászólásáraFene tudja, ilyenben még nem matattam, de akkor szétborítjuk. Talán a vízpumpája halhatott meg, más mozgó alkatrészt nem találtam a robbantott rajzokon ami kerepelhetne benne. Amúgy indokolatlanul drágák hozzá a cuccok.
Válasz ..MZ/X.. #4453. hozzászólásáraLehet csak ki kéne pucolni, nekem volt idő, mikor a teherautóban ezért nem gyújtott be.
Tele volt szeméttel.
Aztán már sehogy, komplett feljavítás lett belőle 80 ezer forintért.
Égőkosár, izzítógyertya stb.
Solton csinálták egyébként.
Állófűtést esetleg vágja valaki?
L200-ban van egy eber d5wsc kályhám, eddig nem volt használva mert nem kapcsolt be. Most átnéztük, vezetékszakadás volt, javítottuk. Begyújt, kimenő vízcső meleg, pár perc után elkezd piszokul zakatolni és olyan hangja van mintha szét akarna hullani. Légtelenítettük, hátha az a gondja de nem változott semmi.
Tud valaki jó áron Toyota Hiluxra acél felnit? Csak új érdekel, szalonban 40 körül lenne.
Ha minden igaz ez a mérete: 6*139,7 17*7,5j
És erre szeretnék 265*65 vagy 70*17
Bf Goodrich AT KO2 gumit. Már a Google segített, hátha valaki más is tud.
Válasz ND #4419. hozzászólásáraTegnap este átlapoztam a magyar, szlovák opel, renault forgalmazók honlapjait. Renaul Master, Opel Movano mikrobusz kivitele már nincsen kínálatban. Azt nem tudom miért? Pedig ezekben a modellekben L2H2 kivitelben rengeteg hely van, és alig hosszab egy középkategóriás limuzintól.
Válasz Szabi. #4434. hozzászólásáraÉn a hagyományos váltó híve vagyok, szeretek kutacsolni.
A Fordok szép jószágok, de talán picivel kisebbek mint az Opel, legalábbis úgy tűnik
Válasz Bigiboy77 #4431. hozzászólásáraNem igazán.
Peugeot szalonban nem akartak szóba állni velem, így nem erőltettem.
Fordot néztem még, de árban az Opel/Renault vonal nyert
Válasz ND #4414. hozzászólásáraMerci 3-as a hátsó sorban, szeretjük is mert kényelmes, állófűtés van benne meg minden, de rohad mindenhol, km is van benne gazdagon meg rémálom szerelni. Most legutóbb önindító miatt kellett kivenni belőle a motort mert máshogy nem férni hozzá. Az utóbbi pár évben legalább 3x kellett kitolni belőle. Bármennyire is kerülném de lehet, hogy valamilyen V merci lesz megint mert azok is mind 3-4 isofixesek.
Nem létfontos az isofix, de a két ülés meg a hordozó már megvannak így nem vennék újat. A nagyobbik gyerek még csak 3, most lett előre fordítva az ülése.
Válasz .Richard. #4424. hozzászólásáraElnézegetem a fitnesszwellnessz egészségtudatos kollégákat amint reggelente tekernek az Ikarus után.
Biztos egészséges.
Am jogos az észrevétel, de reggel amikor elindulok, nem tudom előre mi jön még be pluszban, amit egy robogóval nem lehet megoldani
Válasz medikus #4426. hozzászólásáraEnnél (még) nincs, legalábbis nem tudok róla a beömlő torokban csak a turbó nyomás érzékelő van ami elektromos. 2001-es még adagolós motor bár már mindent elektronika vezérel többé kevésbé.
A próbán majd eldől ha nem ad hibakódot jó, ha ad de attól működik rendesen úgy is jó.
Válasz medikus #4416. hozzászólásáraEnnél a motornál nagyon egyszerű levakolni a bemenetét, a kipufogó csonknál csak a lemez tömítést kell kicserélni egy furat nélküli saját gyártmányúra. Az elektromos vezérlésű vákum szelep továbbra is nyitja zárja az egr szelepet mintha mi sem történt volna, csak füst nem kerül a szívó torokba.
Válasz ND #4413. hozzászólására5km. Egy robogoval is luxus bakker!egy kolléga 5kmet biciklivel tesz meg. Jogsija sincs. Ma reggel akkuztam a villanypásztort'0fok. 10 km egy fordulo. Beöltöztem ugy mint 10 fokban csak a kesztyű volt vastagabb. 50es piaggio. Nem mondom'hogy azzal kerekezz félre ne éts'de kifizetődőbb.
Válasz medikus #4418. hozzászólásáraAz B-vel nem dzsalik
Meg kenyeres a szervó.
Ez már úri.
Beülök néha vissza a Yarisba alig bírok fékezni, kuplungolni meg kormányítani.
Elpuhultam. Még jó h néha edzek a T25-ön
A rövid táv tönkre teszi bármelyik újabb(amiben már van legalább részecskeszűrő) Diesel motort. Több márka és több szervizzel átbeszélve ez jött le.
Egyszerűen el kell érnie az üzemi hőfokot és még ezek után kell, hogy regenerálódjon.
A rövid távokra csak a legkisebb cm3 a menekülő út de az sem lesz örök.
Nyújtható az élettartam tankolási ként de max minden 2. tankoláskor egyszerre legalább 50 km megtétele. Esetleg a rövidebb utakon, mikor már melegszik 3000 motorfordulaton közlekedni.
Ezek mind több más-más szerviz véleménye.
Rövid távra benzin kell.
Válasz ND #4411. hozzászólásáraÉpp az előb néztem át az Opel Mováno kínálatokat. Nemtudom menyire aktuálisak az akcióik és az árak, mert 2018 január elsejével van keltezve az ajánlat.
Másik dolog, hogy a Ssanyong Rexton is jó árban van a tudásához képest. Igaz hogy a Movánóhoz képest plusz40% az ára, de egy kemény felépitésü SUV-ról van szó. A márkától nem tartok, mivel jelenleg is van Ssanyongom, csak az eladó szervize nem győzött meg a szakszerü helytállásról szervizelés esetén.
5864 hozzászólás
Válasz *** HM *** #4462. hozzászólásáraRemélem nem veszed komolyan grűn bácsikád ferde humorát
Ha ordíttatni akarod a pályán 130-al a vasat 12 liter + naftával akkor az amit írt.
Megbízhatóság annál mondjuk még nem nagyon kérdés!!!
Ez tény
Válasz *** HM *** #4462. hozzászólásáracsakahilux semmi más és 2016 ig a 3 literes motorral
1.9es isuzu mostani valakinek?
1emberes üresen futkosáson kívül elég ez a keményebb 3t utánfutózásra?
Családdal pályázni melyik pickup a legkényelmesebb ma?
Szerintetek a hilux a legmegbízhatóbb? Persze nem cél hogy zsír legyen még mindene 500000nél...
Mondjuk 200ig...
Válasz Bigiboy77 #4460. hozzászólásáraDelphi DS150E volt kiírva. Egyébként másolat, nekem is úgy jött, hogy az interface mellett voltak a matricái.
Kintről csak program nélkül szabad rendelni, mert ha megfogják a vámon, az 50 ezer.
Én mondjuk itthon vettem, 30E volt.
Autocomot használok hozzá, mert ahhoz van teherkocsihoz is program. De próbáltam Würth WOW-al, az is jó hozzá.
Volvomat meg a Feliciámat jól tudja kezelni, de lett tesztelve Iveco Eurotrakkeren, Trakkeren, Renault Premiumon, 4-es Scanian, Renault Espacen.
Nekem eddig működik, ennyit megért.
Jófogáson is lehet találni.
Válasz Gumóka #4458. hozzászólásáraTipust megirnad? Olyan kellene nekem is ami bevalt...
Válasz *** HM *** #4457. hozzászólására
texa navigator txt-s tudja a traktort is
Válasz *** HM *** #4457. hozzászólásáraDelphi másolat interface aliexpressről pl.,-torrenten program +1 laptop és működik.
Hibakód kiolvasó biszbasztok van?
Ajánlás vlm.?
Válasz ..MZ/X.. #4455. hozzászólásáraNekem ugyan csak sima levegős volt benne, elindult fújt is, kattogott a szivattyúja, aztán megállt.
Elsőre szétszedtem, kipucoltam, jó lett, másodjára már a tűztér lényegében cserés lett.
Eberspacher kályha volt, de lehetett volna webasto is, az sem olcsóbb.
Van itthon egy eberspacher, de csak a kályha, gondoltam már rá, hogyha emberi áron lenne hozzá egy vezérlő, beleapplikálnám az mtzbe.
De hát hol van még karácsony
Válasz Gumóka #4454. hozzászólásáraFene tudja, ilyenben még nem matattam, de akkor szétborítjuk. Talán a vízpumpája halhatott meg, más mozgó alkatrészt nem találtam a robbantott rajzokon ami kerepelhetne benne. Amúgy indokolatlanul drágák hozzá a cuccok.
Válasz ..MZ/X.. #4453. hozzászólásáraLehet csak ki kéne pucolni, nekem volt idő, mikor a teherautóban ezért nem gyújtott be.
Tele volt szeméttel.
Aztán már sehogy, komplett feljavítás lett belőle 80 ezer forintért.
Égőkosár, izzítógyertya stb.
Solton csinálták egyébként.
Állófűtést esetleg vágja valaki?
L200-ban van egy eber d5wsc kályhám, eddig nem volt használva mert nem kapcsolt be. Most átnéztük, vezetékszakadás volt, javítottuk. Begyújt, kimenő vízcső meleg, pár perc után elkezd piszokul zakatolni és olyan hangja van mintha szét akarna hullani. Légtelenítettük, hátha az a gondja de nem változott semmi.
Válasz Bigiboy77 #4451. hozzászólásáraNálunk rengeteget,520 darab ment el az utolsó 3 évben.Nekem is van egy kicsi belőle.
Válasz mtz1221 #4448. hozzászólásáraValaki már vett ilyet?
a jövö már elkezdödött...
Válasz mtz1221 #4448. hozzászólásáralehet az praktikusabb hozzá, mert legalább haza tudsz menni a fődről, ha ledöglik vhol.
De egy mosógéppel???
Válasz Nskype #4441. hozzászólásáraA gecik,nálunk csak bicigli van hozzá.
Válasz 5465 #4445. hozzászólására
Válasz envagyok2 #4439. hozzászólásáraCsak egyterű, vagy busz és tolóajtó. Superb nem nyel el annyi cuccot.
Válasz Nskype #4441. hozzászólásáraLehet annyit kell szerelni, hogy külön mosógép kell a melós ruhához
Válasz Claastra. #4443. hozzászólására9 coll szélesbe brutál lehethttps://www.ebay.de/itm/x4-17x9-BLACK-MODULAR-DISHED-STEEL-WHEELS-6x139-7-ET-32-JAP/274136831215?hash=item3fd3d414ef:g:r5AAAOSwKP5d78x8
Válasz tuto1 #4442. hozzászólásáraNálunk ritka 17-ben acél kintről hamarabb találsz plhttps://www.ebay.de/itm/4-Felgen-Dotz-Dakar-dark-7-0Jx17-6x139-7-fur-TOYOTA-Land-Cruiser-Hilux-Pick-Up/392493662039?hash=item5b6271ff57:g:4a0AAOSwT9lcnNxr
Tud valaki jó áron Toyota Hiluxra acél felnit? Csak új érdekel, szalonban 40 körül lenne.
Ha minden igaz ez a mérete: 6*139,7 17*7,5j
És erre szeretnék 265*65 vagy 70*17
Bf Goodrich AT KO2 gumit. Már a Google segített, hátha valaki más is tud.
Ajándék automata mosogéppel...
Azt hittem először rosszul olvastam, de nem, érdekes árú kapcsolás...
Az asszony kap egy ajándék mosógépet a férj traktorjához...
Tegnapi szerzemény
Válasz ..MZ/X.. #4430. hozzászólásáraúj superb
Válasz Szabi. #4434. hozzászólásáraSzeged?
Titanium x?
Mennyivel lehet lemenni árban?
Válasz ND #4419. hozzászólásáraTegnap este átlapoztam a magyar, szlovák opel, renault forgalmazók honlapjait. Renaul Master, Opel Movano mikrobusz kivitele már nincsen kínálatban. Azt nem tudom miért? Pedig ezekben a modellekben L2H2 kivitelben rengeteg hely van, és alig hosszab egy középkategóriás limuzintól.
Válasz Szabi. #4434. hozzászólásáraÉn a hagyományos váltó híve vagyok, szeretek kutacsolni.
A Fordok szép jószágok, de talán picivel kisebbek mint az Opel, legalábbis úgy tűnik
Válasz .Richard. #4429. hozzászólására3 gyereknél meg a mg-ben szinte csak váratlan dolgok vannak
Válasz ND #4432. hozzászólásáraNálam a Ford volt a befutó.
Xenon/LED
Full biztonsági rendszerek
Automata váltó
Állófűtés
Nagy motor
Légrugó
Válasz ..MZ/X.. #4430. hozzászólásáraA Merci az csak Merci.
Viszont árban sem egy kategória az enyémmel...
Válasz Bigiboy77 #4431. hozzászólásáraNem igazán.
Peugeot szalonban nem akartak szóba állni velem, így nem erőltettem.
Fordot néztem még, de árban az Opel/Renault vonal nyert
Válasz ND #4422. hozzászólásáraEzeket nézted?
Citroën Spacetourer
Peugeot Traveller
Toyota Proace
Válasz ND #4414. hozzászólásáraMerci 3-as a hátsó sorban, szeretjük is mert kényelmes, állófűtés van benne meg minden, de rohad mindenhol, km is van benne gazdagon meg rémálom szerelni. Most legutóbb önindító miatt kellett kivenni belőle a motort mert máshogy nem férni hozzá. Az utóbbi pár évben legalább 3x kellett kitolni belőle. Bármennyire is kerülném de lehet, hogy valamilyen V merci lesz megint mert azok is mind 3-4 isofixesek.
Nem létfontos az isofix, de a két ülés meg a hordozó már megvannak így nem vennék újat. A nagyobbik gyerek még csak 3, most lett előre fordítva az ülése.
Válasz ND #4428. hozzászólásáraIgaz' a váratlan dolog az nem tervezett.
Válasz .Richard. #4424. hozzászólásáraElnézegetem a fitnesszwellnessz egészségtudatos kollégákat amint reggelente tekernek az Ikarus után.
Biztos egészséges.
Am jogos az észrevétel, de reggel amikor elindulok, nem tudom előre mi jön még be pluszban, amit egy robogóval nem lehet megoldani
Válasz medikus #4426. hozzászólásáraEnnél (még) nincs, legalábbis nem tudok róla a beömlő torokban csak a turbó nyomás érzékelő van ami elektromos. 2001-es még adagolós motor bár már mindent elektronika vezérel többé kevésbé.
A próbán majd eldől ha nem ad hibakódot jó, ha ad de attól működik rendesen úgy is jó.
Válasz rigás #4425. hozzászólásáraTehát nincs semmi,ami valamennyi füstöt kell hogy érzékeljen?Akkor Ok!
Válasz medikus #4416. hozzászólásáraEnnél a motornál nagyon egyszerű levakolni a bemenetét, a kipufogó csonknál csak a lemez tömítést kell kicserélni egy furat nélküli saját gyártmányúra. Az elektromos vezérlésű vákum szelep továbbra is nyitja zárja az egr szelepet mintha mi sem történt volna, csak füst nem kerül a szívó torokba.
2 évenként, meg visszakerül az eredeti tömítés.
Válasz ND #4413. hozzászólására5km. Egy robogoval is luxus bakker!egy kolléga 5kmet biciklivel tesz meg. Jogsija sincs. Ma reggel akkuztam a villanypásztort'0fok. 10 km egy fordulo. Beöltöztem ugy mint 10 fokban csak a kesztyű volt vastagabb. 50es piaggio. Nem mondom'hogy azzal kerekezz félre ne éts'de kifizetődőbb.
Válasz ND #4422. hozzászólásáraOtt már a méret indokolja a Dieselt.
Válasz Szabi. #4420. hozzászólásáraCsak benzinesben nincs kisbusz
Válasz medikus #4418. hozzászólásáraAz B-vel nem dzsalik
Meg kenyeres a szervó.
Ez már úri.
Beülök néha vissza a Yarisba alig bírok fékezni, kuplungolni meg kormányítani.
Elpuhultam. Még jó h néha edzek a T25-ön
A rövid táv tönkre teszi bármelyik újabb(amiben már van legalább részecskeszűrő) Diesel motort. Több márka és több szervizzel átbeszélve ez jött le.
Egyszerűen el kell érnie az üzemi hőfokot és még ezek után kell, hogy regenerálódjon.
A rövid távokra csak a legkisebb cm3 a menekülő út de az sem lesz örök.
Nyújtható az élettartam tankolási ként de max minden 2. tankoláskor egyszerre legalább 50 km megtétele. Esetleg a rövidebb utakon, mikor már melegszik 3000 motorfordulaton közlekedni.
Ezek mind több más-más szerviz véleménye.
Rövid távra benzin kell.
Válasz Sk Laci #4417. hozzászólásáraLehet érdemes benézni egy kereskedésbe frissítésért.
Meg figyelni az akciós ajánlatokat. Mindíg van itt ott
Válasz ND #4411. hozzászólásáraIkarus 66!!
Válasz ND #4411. hozzászólásáraÉpp az előb néztem át az Opel Mováno kínálatokat. Nemtudom menyire aktuálisak az akcióik és az árak, mert 2018 január elsejével van keltezve az ajánlat.
Másik dolog, hogy a Ssanyong Rexton is jó árban van a tudásához képest. Igaz hogy a Movánóhoz képest plusz40% az ára, de egy kemény felépitésü SUV-ról van szó. A márkától nem tartok, mivel jelenleg is van Ssanyongom, csak az eladó szervize nem győzött meg a szakszerü helytállásról szervizelés esetén.
Válasz rigás #4404. hozzászólásáraHa kikötöd,mit csinálsz a motor vezérlővel?
Válasz ..MZ/X.. #4412. hozzászólásáraÉn is két tolóajtósat akartam, de csak egyes volt raktáron és nem tudtam 3-4 hónapot várni.
Nem hiányzik...