Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek!
Válasz atisgyulai #4133. hozzászólásáraAutodoc, sokszor a 40%-os lángos kedvezménynél is jóval olcsóbb árat tudnak. Appot feltelepíted aztán lehet nyomatni.
Válasz ND #4132. hozzászólásáraCsak néha veszek ezt-azt, nem vagyok nagy "felhasználó", így nincs sehol kedvezményem.
Alap árakra gondoltam, hol a legkedvezőbbek.
Válasz envagyok2 #4118. hozzászólásáraMaradjunk annyiban, hogy busszal(ugye azok gyorsabban mehetnek) nagyobb bajt tudnak csinálni.
Erő kb ugyan az viszont tömege a fele.
Válasz sanyi1965 #4121. hozzászólásáraMeglátjuk. Ilyen adagolónak még nem matattam a belében. Az adagolós 50e körül mondta a javítását, ha teljes tömkészletet cseréltetek akkor +25e.
Válasz máris szomszéd #4120. hozzászólásáraNem vitázni akartam csak kérdeztem. Csak mikor van olyan dilló 75 KM/Ó megy autó pályán és mikor ki akarsz előzni rágyorsít mikor vissza álsz újra ezt játsza napi kettő ilyet elkapok elkapok. És délbe ebéd szünet, de odaérsz 11/45-kor leszednek !!Számít a 10 perc. Mert a napi két ilyen dilló miatt 2órával kevesebbet a családdal. De nem lenne ilyen dilló az utakon pont jó lenne ahogy van!
Válasz -3- #4117. hozzászólásáraNéha megyek teherautóval autópályán,szépen besorolok a többi mögé.
Viszont mindig van egy-két dilló aki akkor is előz,mert még tud plusz 2 km/h-val menni.
Nekünk nincs lekorlátozva a sebesség mégse előzgetek.Egyszer előztem egyet de azt is csak azért,mert nagyon lavírozott a leálló sáv és a szélső sáv között,és mit látok mikor mellé érek?Hát nem a tabletet baszogatta a combján fel se nézett a róla csak a morgón járt ide-oda.
Mit nyersz ha megelőzöl 4.5 óra alatt 30 kamiont? 30 kamionnyi távolságot mondjuk 5 km-ert.
Üdv!
Lenne egy szolid kérdésem.
Dolgozom egy MAN (TGL 220LE) autóval. Csak egy baja van nem megy 87-nél többet. Hogy lehetne észrevétlenül egy kicsit adni neki? Egy pár előzésnél már jól jött volna! Hivatalos út nem jó mert az a válasz,hogy majd ha............ Nincs valami kiskapu??
Válasz ..MZ/X.. #4113. hozzászólásáraEgykor a terepjárós möster,ha lehidalt az adagoló valamelyik művésznek,mindig a nagy köbcentis Renault illetve Peugeot anyagokból javított.Adagoló alteregókat keress szám szerint.
2002-es L200-nál az adagolón hátul a nyomócsövek felett van egy vákuumdob, azt tudja valaki mit csinál? Szívótorokból kap nyomást egy mágnesszelepen keresztül. Előtöltést állíthat?
Elkezdett piszok módon folyni belőle a gázolaj. Fordulaton jobban nyomja, álló motornál semmi. Újat nem találok sehol, bontottat meg csak adagolóstól akarnak adni, arany áron.
Valakinek tipp, honnan lehet ilyen vackot szerezni?
Sziasztok!
Kérdés: Utánfutó kerék/sárvédő a platón kívül. A plató 1x2 m. Kiránduláshoz egy felépítményt szeretnék alkalmanként tenni rá. Ez milyen irányban, mennyit érhetne túl a platón?
Válasz rigás #4104. hozzászólására
Közben látom nem saját, és a kérdésemre is megvan a válasz.
De, akkor is nagy élmény egy ilyen járgányt közelről látni!
Válasz Claastra. #4101. hozzászólásáraKöszönöm!
Komoly szerkezet, ezt már eleve izomautónak építették. Gratulálok hozzá!
A képről nem tudtam eldönteni, hogy dodge vagy pontiac.
Nagyon hasonlít két korábbi 1968-as pontiac modellre a GTO-ra és a hotbird-re.
Az 1970-es modellt, biztos azonnal felismertem volna.
Válasz Claastra. #4093. hozzászólásáraNagyon szép!
Nem vagyok szaki autók terén, de úgy ránézésre ez valami amerikai limbó hintó?
Típus, márka, évjárat?
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz ..MZ/X.. #4086. hozzászólásáraJa hàt a csapàgy sèrülès biztos a törès utàn lett. Akkor anyaghiba a furatnàl? Vagy csak egyszerűen ott volt gyengèbb? Alapon lehet mèg èppenhogy birta a szivattyú a vesztesèget. Az legalàbb jò! belegondolva a szivattyúk amennyit felvesznek olajat'annyi nem is tud kimenni az illesztèseken'mert melegen is a nyomàstarto tuti nyitva van. Ha van kb 3 bar olajnyomàs azt egy ilyen törès egy kb 6os furaton nem mehetne el. Lehet egy barig leszottyan de birni kène. Ha minden csapàgyat kiken de nem szorul meg az màr sok lehet . Minden nyugvo szinte akadàly nèlkül elereszti az olajat. Itt meg csak egy volt ludas. pihentetett holmit bele aztàn túlèli a kasznit.
Válasz .Richard. #4083. hozzászólásáraÍgy néz ki. Szépen látni, hogy felülről az olajfuratnál indult. Csapágyak szépek. Képen az első nyugvó, látszik, hogy megkajálta az elejét a törött rész. Mellette a második nyugvó alsó fele viszonyítás képpen. Azt nem tudom hogyan volt olajnyomás.
Van tengő csapágyastól, 3x ennyit futott de még egyben van. Bepróbáljuk, végig mérjük aztán meglátjuk milyen.
5885 hozzászólás
Válasz atisgyulai #4133. hozzászólásáraAutodoc, sokszor a 40%-os lángos kedvezménynél is jóval olcsóbb árat tudnak. Appot feltelepíted aztán lehet nyomatni.
Válasz atisgyulai #4133. hozzászólásáraKovács autó szeged, webáruház, postázva szoktam kérni, elég jó árak vannak.
https://alkatreszek.hu/
Válasz ND #4132. hozzászólásáraCsak néha veszek ezt-azt, nem vagyok nagy "felhasználó", így nincs sehol kedvezményem.
Alap árakra gondoltam, hol a legkedvezőbbek.
Válasz atisgyulai #4131. hozzászólásáraAhol a legnagyobb a kedvezményed
Sziasztok!
Autó alkatrészt hol/melyik cégnél/kereskedőnél érdemes rendelni?
Válasz kovacsmihaly0905 #4129. hozzászólásáraKaptak csekély 20 milliárdot fejlesztésre még szép,hogy mindent lecserélnek.
Egy egész flottát hirdetnek egész tűrhető áron.
https://www.nemzetimenesbirtokaukcio.hu/browse/?category_slug=egyeb
Válasz Claastra. #4123. hozzászólásáraSzerintem jó ötlet!
Válasz envagyok2 #4118. hozzászólásáraMaradjunk annyiban, hogy busszal(ugye azok gyorsabban mehetnek) nagyobb bajt tudnak csinálni.
Erő kb ugyan az viszont tömege a fele.
Válasz Claastra. #4123. hozzászólásáraMás méretnél a tachográfot is hizzá kell illeszteni.
Viszont ott lehet.........
Válasz ..MZ/X.. #4124. hozzászólásáraEgy Pataky veszett el az illetőben.
Válasz sanyi1965 #4121. hozzászólásáraMeglátjuk. Ilyen adagolónak még nem matattam a belében. Az adagolós 50e körül mondta a javítását, ha teljes tömkészletet cseréltetek akkor +25e.
Válasz -3- #4122. hozzászólásáragumikkal nem tudsz variállni,épp egy picit nagyobbal,újabbal?
Válasz máris szomszéd #4120. hozzászólásáraNem vitázni akartam csak kérdeztem. Csak mikor van olyan dilló 75 KM/Ó megy autó pályán és mikor ki akarsz előzni rágyorsít mikor vissza álsz újra ezt játsza napi kettő ilyet elkapok elkapok. És délbe ebéd szünet, de odaérsz 11/45-kor leszednek !!Számít a 10 perc. Mert a napi két ilyen dilló miatt 2órával kevesebbet a családdal. De nem lenne ilyen dilló az utakon pont jó lenne ahogy van!
Válasz ..MZ/X.. #4119. hozzászólásáraSzerencsére így olcsón megúszod.
Válasz -3- #4117. hozzászólásáraNéha megyek teherautóval autópályán,szépen besorolok a többi mögé.
Viszont mindig van egy-két dilló aki akkor is előz,mert még tud plusz 2 km/h-val menni.
Nekünk nincs lekorlátozva a sebesség mégse előzgetek.Egyszer előztem egyet de azt is csak azért,mert nagyon lavírozott a leálló sáv és a szélső sáv között,és mit látok mikor mellé érek?Hát nem a tabletet baszogatta a combján fel se nézett a róla csak a morgón járt ide-oda.
Mit nyersz ha megelőzöl 4.5 óra alatt 30 kamiont? 30 kamionnyi távolságot mondjuk 5 km-ert.
Válasz sanyi1965 #4114. hozzászólásáraÚgy néz ki megvan a hiba. Az adagoló belében ment el egy O-gyűrű, a vákuumdobon csak kitalált az anyag.
Válasz -3- #4117. hozzászólásáramég mindig jobb 4,5 órát ülni autópályán, mint 4,5 évet a csillagban...
Válasz jamo #4116. hozzászólásáraSajnos meg kell. Csak mikor 4,5 órán keresztül ülsz autópályán ott sokat jelent
Válasz -3- #4115. hozzászólásáraOsztd be azt a 87et. Nem véletlenül annyi.
Üdv!
Lenne egy szolid kérdésem.
Dolgozom egy MAN (TGL 220LE) autóval. Csak egy baja van nem megy 87-nél többet. Hogy lehetne észrevétlenül egy kicsit adni neki? Egy pár előzésnél már jól jött volna! Hivatalos út nem jó mert az a válasz,hogy majd ha............ Nincs valami kiskapu??
Válasz ..MZ/X.. #4113. hozzászólásáraEgykor a terepjárós möster,ha lehidalt az adagoló valamelyik művésznek,mindig a nagy köbcentis Renault illetve Peugeot anyagokból javított.Adagoló alteregókat keress szám szerint.
2002-es L200-nál az adagolón hátul a nyomócsövek felett van egy vákuumdob, azt tudja valaki mit csinál? Szívótorokból kap nyomást egy mágnesszelepen keresztül. Előtöltést állíthat?
Elkezdett piszok módon folyni belőle a gázolaj. Fordulaton jobban nyomja, álló motornál semmi. Újat nem találok sehol, bontottat meg csak adagolóstól akarnak adni, arany áron.
Valakinek tipp, honnan lehet ilyen vackot szerezni?
Válasz Agrárteenager #4111. hozzászólásáraHonda cr-v 2.0 benzin, kézi váltós
Sziasztok!
1 misi körül 4x4 suv-t keresek, milyen típusokat érdemes nézni...
Köszi..
Válasz Claastra. #4103. hozzászólásárakár pedig megnéztem volna élőben
Sziasztok!
Kérdés: Utánfutó kerék/sárvédő a platón kívül. A plató 1x2 m. Kiránduláshoz egy felépítményt szeretnék alkalmanként tenni rá. Ez milyen irányban, mennyit érhetne túl a platón?
Válasz Claastra. #4107. hozzászólásáraOk
mán ne haragudj,de azért mert"magnója" van lehet mozgássérült
Hány %a lehet a mozgáskorlátozott parkolási igazolványoknak levajazott?
Pláza előtt 1 teslában...
Oldalán fitness bodybuilding termet reklámozó matricával...
Ész megáll... hát van a pofáján bőr ha kamu...
Válasz rigás #4104. hozzászólására
Közben látom nem saját, és a kérdésemre is megvan a válasz.
De, akkor is nagy élmény egy ilyen járgányt közelről látni!
Válasz Claastra. #4101. hozzászólásáraKöszönöm!
Komoly szerkezet, ezt már eleve izomautónak építették. Gratulálok hozzá!
A képről nem tudtam eldönteni, hogy dodge vagy pontiac.
Nagyon hasonlít két korábbi 1968-as pontiac modellre a GTO-ra és a hotbird-re.
Az 1970-es modellt, biztos azonnal felismertem volna.
Üzemképes és így marad, vagy felújítás előtt áll?
Válasz Bán Zsolt #4102. hozzászólásáraNem csak egy álltalános átnézés,és szervíz
Válasz Claastra. #4101. hozzászólásáraSzia! Saját részre?
Válasz rigás #4098. hozzászólására1973 Dodge Charger
Válasz .Richard. #4099. hozzászólásáraJa, W8 sztereó laskaszedővel!
Válasz rigás #4098. gondolom tèsztaszűrőböl van a karburàtor.
Válasz Claastra. #4093. hozzászólásáraNagyon szép!
Nem vagyok szaki autók terén, de úgy ránézésre ez valami amerikai limbó hintó?
Típus, márka, évjárat?
Válasz kori01 #4033. hozzászólásáraEz a legnagyobb hülyeség. Legjobb autónk dácsia volt és a legrosszabb egy BMW, de a skoda se volt éppen a csúcson.
Válasz kori01 #4033. hozzászólásáraEz a legnagyobb hülyeség. Legjobb autónk dácsia volt és a legrosszabb egy BMW, de a skoda se volt éppen a csúcson.
Válasz Claastra. #4093. hozzászólásáraAngolok nem érdekelnek?
Apósnak van egy OTs MG BGT eladó.
Válasz Claastra. #4093. hozzászólására
Mai fuvar
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz szanberg #4088. hozzászólásáraSzép Ótód van Máté! Gratulálok.
Válasz Bán Zsolt #4089. hozzászólásáraLegyen úgy, köszönöm!
Válasz szanberg #4088. hozzászólásáravagy 300ezer hibamentes kilométert!
Az új játékos
Válasz ..MZ/X.. #4086. hozzászólásáraJa hàt a csapàgy sèrülès biztos a törès utàn lett. Akkor anyaghiba a furatnàl? Vagy csak egyszerűen ott volt gyengèbb? Alapon lehet mèg èppenhogy birta a szivattyú a vesztesèget. Az legalàbb jò! belegondolva a szivattyúk amennyit felvesznek olajat'annyi nem is tud kimenni az illesztèseken'mert melegen is a nyomàstarto tuti nyitva van. Ha van kb 3 bar olajnyomàs azt egy ilyen törès egy kb 6os furaton nem mehetne el. Lehet egy barig leszottyan de birni kène. Ha minden csapàgyat kiken de nem szorul meg az màr sok lehet . Minden nyugvo szinte akadàly nèlkül elereszti az olajat. Itt meg csak egy volt ludas. pihentetett holmit bele aztàn túlèli a kasznit.
Válasz .Richard. #4083. hozzászólásáraÍgy néz ki. Szépen látni, hogy felülről az olajfuratnál indult. Csapágyak szépek. Képen az első nyugvó, látszik, hogy megkajálta az elejét a törött rész. Mellette a második nyugvó alsó fele viszonyítás képpen. Azt nem tudom hogyan volt olajnyomás.
Van tengő csapágyastól, 3x ennyit futott de még egyben van. Bepróbáljuk, végig mérjük aztán meglátjuk milyen.