Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Poénok új
- MTZ 1221 traktor új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Ipari kendermag termesztése új
- Vizet a tájba új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Kukorica terményárak új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló

Így számolhatod ki egyszerűen az AKG támogatás összegét
Az aktualizált kalkulátor már a 2025-ös kötelezettségvállalási időszak...
111 hozzászólás
Vágóasztal szállítókocsira kell rendszám? Ma kölcsönadtam az enyémet mert rendes a paraszt nem megy végig a városon asztallal. Mtz vitte a Mega után, a rendőr utána sziréna villogó (mint aki embert ölt) és feljelentette mondva azt hogy az mtz nem húzhatja a szállítókocsit csak a kombájn és mellékesen rendszám kell rá.
Válasz #9. hozzászólásra
Bele,valahogy hazakell vinni.Elég profin megrakták.
Szerintetek is ez még belefér a szélesség és magasság korlátozásba?

Válasz #6. hozzászólásra
A cipőjét nézegette és csak hümögött, meg próbálta magyarázni ,miért nem tudja elkapni a tetteseket, ezután mondtam neki azt ,hogy akor miért kapja a pénzét, ha nem képes ellátni a dolgát ott lehet hagyni a rendőrséget.
Egyébbként a határőr srácok rendesebbek voltak, és az utsó esetnél Pécsről jött a jard ök is rendesek voltak.
Válasz #4. hozzászólásra
"felfogja"?
:DD
Már rég rossz.
Ez nem a rendőrökre jellemző.
Ők inkább csinálják, amit mondanak nekik, néha túl buzgón is.
Ha tudnának gondolkodni, akkor nem fakabátok lennének!
Válasz #5. hozzászólásra
És mit szóltak?
Válasz #4. hozzászólásra
2007 -2008-ban 4 szer loptak/törtek be (és már idén is feszegették a pajtakapu ajtaját) a telephelyünkre, amég a rendőrség b*szik a dolgát végezni és nem fogja el a bűnözőket, nem negyon van jogalapjuk minket cseszegetni, ilyen mondvacsinált baromságokkal és ezt ki is fejtettem nekik az utólsó helyszinelésük alkalmával.
Válasz #3. hozzászólásra
Detto. Felejtsenek el. A rendőr meg jobb ha felfogja, hogy az ő kenyeréért is dolgozunk.
Én semmit nem igényeltem,nem is fogok.
Igen,rosszul jártunk!
De a pláne az,hogy megigényeltük még juniusban a drágát,és még mindig nem jött meg!!!!!
Nagyon szemét szerintem ez az állam! elösször riogatnak mindenkit hogy a büntetés oly nagy mértékü inkább váltsák ki az utvonalengedélyeket.( mármint a gazdák) most mikor a többség kiváltotta 12000ft/áfa
lecsökkentik 5000ft/áfa-ra meg engednek sokmindenben. olvassátok el magatok itt az oldalon ! Megint valaki megtömte a zsebeit !