Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.18 FtUSD396.67 FtCHF438.4 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem emlékszem csak arra , hogy próbáltam segíteni.... Meg kedves lenni... De volt aki szólni sem mert , vagy tudott hozzá..... Ebben nem tom mi a nevetséges....
Egy félévet.Ja pl a Rózsa Mónit ismered azt hiszem ő velünk járt akkor mert ő közel van itt hozzám azt hiszem nála voltam a növény felismerős CD ért :)
Válasz #350. hozzászólásra
Nem beszélve arról hogy egy utolsó szarkeverő banda az egész , mert a jelentkezésemet állattenyésztésre adtam be de olyan szak nem indul sőt még azt hazudják nekem hoyg még meg sem hirdették anno azt a szakot
Nekem azt mondták aTO-n hogy csak azért nem ajánlják a további halasztást mert valami új tárgyak is bejönnek az első évfolyamra és akkor azokat ismét megkellene csinálnom
Hát hallod ez a gáz ebbe a rendszerbe hogy azt se tudom már én is hogy hol vagyok mert felvettem ugyan a második félév tárgyait de bemenni nem volt időm és össze vissza lehet csinálni az egészet aztán meg elkavarodunk :D
Válasz #345. hozzászólásra
Hát ha elkezdem megint akkor másidikon folytatom a második fél évben mert januártól tovább nem halaszthatom csak az agáz hogy második év első félévét totál kihagytam a meló miatt én is
Válasz #327. hozzászólásra
Csak van mindig egy két bunkó tanár aki elveszi az ember kedvét az egésztől meg sajnos a rendszer is felőrli kicsit az embereket
878 hozzászólás
Válasz #376. hozzászólásra
Vasárnap foglalt,amúgy bármikor jöhetsz elméletileg.
Válasz #374. hozzászólásra
Miért vagy Bizsike?
Nem elírtad, osztén Bözsike??????
Válasz #375. hozzászólásra
A teló számod megadod nekem mert lehet a hétvégén járok arra feléd és benéznék ha nem zavarlak majd .
Válasz #374. hozzászólásra
Egy kis szakmait,hol, merre ,meddig.
Válasz #369. hozzászólásra
Én csak feldobtam a sulis témát,aztán leléptem,nem csak rólam szól.
Válasz #370. hozzászólásra
oké
köszi :)
Nem emlékszem csak arra , hogy próbáltam segíteni.... Meg kedves lenni... De volt aki szólni sem mert , vagy tudott hozzá..... Ebben nem tom mi a nevetséges....
Válasz #369. hozzászólásra
Ja!
Ennél már csak az volt durvább, mikor a pidbulos lalit szívatták ivi papaz néven.
Azon röhögött a fél fórum.
:DDDDDDD
Válasz #368. hozzászólásra
Megkeresem mert elfelejtettem már vagy megyek be a hétvégén a suliba és megkérdem a többiektől .
Ezt a topicot átnevezhetnénk : Bizsike és iskola társai ismerkednek-re......:):):):):) Üdv Bizsike!!!!
Válasz #367. hozzászólásra
Nem tudod véletlenül a közös cimünknek a felhasználó nevét meg kódját?Mert az elmúlt anyagok jól jönnének :)
Válasz #365. hozzászólásra
Igen . Nekem is volt bajom a növ tannal nekem a Fodor Marika adta oda a CD-t
Válasz #363. hozzászólásra
Paldooo házas ember mást nem csinálhat :D
Válasz #362. hozzászólásra
Ruzsa Móni nem Rózsa :D
Az az akkor együtt kezdtük a pályafutást .
Na persze cdért mi....hogyne...
Válasz #360. hozzászólásra
Egy félévet.Ja pl a Rózsa Mónit ismered azt hiszem ő velünk járt akkor mert ő közel van itt hozzám azt hiszem nála voltam a növény felismerős CD ért :)
( a nagy 1másratalálás meghitt pillanatai, brühü, könnybe lábadnak a szemek... :-)))))))))))))))))) )
Válasz #358. hozzászólásra
Mennyit jártál abban az évben ?
Válasz #358. hozzászólásra
Én is
Válasz #357. hozzászólásra
2007 szeptemberben kezdtem én ezt a bulit .te?
Válasz #356. hozzászólásra
Hát elméletileg lehet . Kikre emlékszel a csoport társak közül ?
Válasz #354. hozzászólásra
De mi elvileg akkor egy csoportba jártunk ha minden igaz :)
Válasz #353. hozzászólásra
Kémia volt eddig is de ilyen fizika meg egyéb szarok bejönnek még
Nem beszélve arról hogy egy utolsó szarkeverő banda az egész , mert a jelentkezésemet állattenyésztésre adtam be de olyan szak nem indul sőt még azt hazudják nekem hoyg még meg sem hirdették anno azt a szakot
Válasz #352. hozzászólásra
Az az én is erről beszélek.Meg kémia az eddig volt?
Meg ilyen hogy most már van fizika vagy mi :D
Nekem azt mondták aTO-n hogy csak azért nem ajánlják a további halasztást mert valami új tárgyak is bejönnek az első évfolyamra és akkor azokat ismét megkellene csinálnom
Válasz #347. hozzászólásra
Hát hallod ez a gáz ebbe a rendszerbe hogy azt se tudom már én is hogy hol vagyok mert felvettem ugyan a második félév tárgyait de bemenni nem volt időm és össze vissza lehet csinálni az egészet aztán meg elkavarodunk :D
Válasz #348. hozzászólásra
7 féléves nekünk a suli
Válasz #346. hozzászólásra
Az már akkor a vége a témának nem?mert ugy tudom 6 féléves
Hát ha elkezdem megint akkor másidikon folytatom a második fél évben mert januártól tovább nem halaszthatom csak az agáz hogy második év első félévét totál kihagytam a meló miatt én is
3. évfolyamon lennék ha nem jegelem atémát
Válasz #343. hozzászólásra
hát nekem ismét elsőbe mert egy félévem szinte teljesen megvan :D de halasztanom kellett mert sok volt itthon a meló :S
Válasz #342. hozzászólásra
Válasz #342. hozzászólásra
Haver azt mondta hogy lessz a héten . Te melyik évfolyamon vagy ?
Válasz #341. hozzászólásra
Héten nincs suli :O október 12-16 ig van tán??? nem??
Válasz #340. hozzászólásra
Hát én 1-szer de akkor is 5 perc után vigyorogva adtam be neki a papírt amin csak a nevem szerepelt . A héten mész suliba ?
Válasz #330. hozzászólásra
Hát igen Hódiné az kellemes 2x voltam nála vizsgázni :D
Válasz #337. hozzászólásra
Csákány
Válasz #337. hozzászólásra
jócakát....
mentem én is ..
jó éjt mindenkinek !
Válasz #319. hozzászólásra
Hehe beszarikám.
Na ki is vagy beszarikám?
Csak álnéven mersz pofázni he?
A régin nem mi?????hehehhee
Válasz #333. hozzászólásra
csőváz...
Válasz #333. hozzászólásra
Csákó
Sziasztok jó éjt!
Akkor ez a fórum is tetszeni fog!!!Itt is vannak állatok!!!:-))Jómagam....:-)))
Válasz #329. hozzászólásra
Backi de jó neked, te legalább tudsz bánni a helyzettel nem úgy mint egyesek!
:-DDDDDDDDDDDDD
Csak van mindig egy két bunkó tanár aki elveszi az ember kedvét az egésztől meg sajnos a rendszer is felőrli kicsit az embereket
Válasz #324. hozzászólásra
Ahogy mondod...Ott ha szükségem van mindig van egy segítő kéz.../is/:-)))